Home Channeling? Onze channelers Over ons Contact


Home > Nederlands > Montague Keen - March 7, 2010

March 7, 2010

Wij aan deze kant van het leven begeleiden iedereen die meewerkt om het licht in zijn of haar wereld te brengen. Vergeet niet dat er een Grote ontwaking is beloofd, een spirituele revolutie, zoals is geopenbaard in het boek van de openbaringen, de God van alle creaties heeft een aantal verrassingen in petto voor jullie die met het licht werken. Mensen kijken met met hele andere ogen naar alle leugens die de Corrupten gebruiken om jullie te controleren, ook de sancties die zij jullie toebrengen als je ook maar even twijfelt aan hun motieven. Zij zullen niet zegevieren, er is geen veilige haven, er is geen schuilplaats voor hen. Jullie planeet is omringd door degene die jullie licht willen brengen in de duisternis.

Stap uit de duisternis, word een spiritueel wezen, want dat ben je, dit is jullie planeet, aan wie jullie de kwade krachten van de duisternis de controle hebben gegeven. In het verleden hebben wezens van andere planeten zich geïnfiltreerd op jullie planeet, zij hebben jullie DNA aangepast, dit hebben zij nodig geacht om te kunnen overleven op jullie planeet, zij hebben de financiele controle genomen, zij proberen nu controle te krijgen over jullie voedsel door middel van genetisch gemanipuleerde gewassen, dit was één van mijn onderwerpen, waarvover ik lezingen gaf, en stukken schreef. Geloof me, wanneer ze de grond hebben besmet met deze chemicaliën, zal het honderden jaren duren om dit te zuiveren en om het weer veilig te maken om er gewassen op te laten groeien. Het is niet nodig voor niemand om honger te hebben op jullie planeet, er is genoeg voor iedereen. Het is de hebzucht van degenen met macht, zij creëren hongersnood en oorlogen, het bloedvergieten is erg belangrijk voor hen, het helpt hen om hun schuld aan de duisternis af te lossen. Jullie moeten allemaal ontwaken en inzien dat zij bezig zijn jullie planeet over te nemen. De waarheid is er, je moet er alleen naar zoeken, het is binnen handbereik, het is nooit zo makkelijk geweest. Jullie worden geïnspireerd om jullie ogen te openen voor de corruptie. Kom samen en jullie zullen een betere wereld creëren voor iedereen. Kijk naar de grote beschavingen uit het verleden, kijk hoe de duisternis hen heeft onderdrukt, is dit wat jullie willen, je hebt een keuze. De waarheid zal je bevrijden, je bent nu een geest, er is geen dood, de geest gaat voor altijd door, je leven op aarde is slechts een fractie van het leven van een geest. Dit simpele feit moet worden aanvaard als dit niet op Aarde gebeurd, dan zeker wanneer je terug gaat als Geest zoals iedereen moet.

Mijn lieve vrouw is erg moe vandaag, ze heeft het erg moeilijk om contact met mij te krijgen, we moeten haar laten rusten, ze heeft veel geestelijk werk te verrichten, ons werk heeft een belangrijke rol in het bevrijden van jullie wereld van de duisternis. We hebben dit pad gekozen en samen zullen wij ons doel bereiken.

Rust mijn liefste, weet dat ik altijd aan je zijde ben, ik ben voor eeuwig je aanbiddende Echtgenoot, Monty.

Website: The Montague Keen Foundation


Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Montague Keen,
please let us know and we'll add you to our mailing list.

Galactic Channelings

Create Your Badge