Home > Nederlands > Montague Keen, July 4, 2010

July 4, 2010

Kom samen nu de tijd dichterbij komt van de onthulling van de Waarheid, wetende dat de Aarde aan het einde komt van de laatste 25.000 Jaar Cyclus. Jullie hebben er allemaal voor gekozen om deel uit te maken van deze grote Overgang. Het Licht zal wederom terugkeren om de Mensheid te leiden, de duisteren zullen voor altijd worden weggevaagd, hun corruptie ontmaskerd en verwijderd. Waarheid en Kennis zullen beschikbaar zijn voor iedereen, Ras en Inhaligheid zullen niet langer een probleem vormen op welk niveau dan ook. Omdat de Duisternis plannen heeft om velen uit te roeien, hebben wij onze plannen onder de aandacht gebracht. De Mensheid is niet van hun en ze kunnen er niet mee doen wat zij willen.

Mijn liefste, jij krijgt informatie uit vele delen van jullie Wereld van diegenen die Ontwaakt zijn en die zich bewust zijn van alles wat er gebeurt. Het is goed om dit te zien, wij moedigen alle goede mensen aan om samen te komen. Verbind je met je Hogere zelf, open jezelf voor het Licht, weet wie je werkelijk bent. Elk van jullie is op een missie om de Aarde te redden van diegenen die gek genoeg geloven dat zij van hen is om te doen wat zij willen, diegenen met kwaadaardige plannen om tweederde van de bevolking te verwijderen die zij zien als overbodig. Zij hebben de Mensheid in een Duistere Gevangenis gehouden van overheersing en Onwetendheid. Dit, mijn vrienden, komt tot een einde, hun bestuur zal snel ophouden te bestaan. De Duistere agenda van de Reptielen komt tot een einde, zij kunnen niet bestaan in het Licht. Sommigen van de grootste die met het Licht werken staan nu aan jullie zijde omdat jullie samen het bewustzijn zullen verhogen van diegenen die nog steeds “slapen” in de “illusie” die zij leven noemen, onwetend dat dàt een illusie is. Ben er alsjeblieft voor hen als de realiteit doordringt en de illusie wordt weggenomen en zij zich in de hoek gedreven voelen, angstig, voor de gek gehouden door diegenen die zij vertrouwden en waarin zij geloofden.

Er zijn veranderingen die onderdeel zouden zijn van de Overgang die zij jullie hebben willen laten geloven en waarvoor jullie verantwoordelijk zouden zijn, zoals Opwarming van de Aarde, dit is NIET waar. Niemand op Planeet Aarde kan ook maar één van deze natuurlijke veranderingen veranderen die onderdeel zijn van de Cyclus van de Aarde. Zie wat er hier gebeurt als weer een misleiding om jullie te beheersen en jullie te onthouden wat rechtmatig van jullie is. Er zijn geen diepten waarheen deze mensen niet zullen gaan om jullie te overheersen. Val niet voor hun leugens.

Op dit moment spannen zij samen om Angst en Wantrouwen te creëren. Weet dat jullie Angst hen controle geeft. Hun methoden voor jullie overheersing zijn goed uitgedacht en gepland, ga er niet voor zoals schapen naar de slachtbank. Luister naar diegenen die de Waarheid spreken, lees hun boeken, de waarheid zal je vrijmaken. Je neemt deze stappen met het oog op jullie Kinderen en Kleinkinderen en de toekomstige Generaties. Dit is jullie rol in het leven, het is wat je op Aarde kwam doen, deze beslissing werd genomen toen jullie volledig kennis en begrip hadden waar het over ging, jullie gingen ermee akkoord. Alles wat je tot op heden gedaan hebt is minder belangrijk, dit is waarom je op de Aarde kwam, dit is jullie rol in het leven.

Jullie gaan een zeer belangrijk onderdeel binnen van de overgang van de Aarde naar de Hogere Energie. Je zult zelfs vele veranderingen in je lichaam voelen evenals de connectie waarvan je je bewust wordt met het Licht. Alles zal duidelijk worden als je ontwaakt naar het Licht. Je zult je voelen alsof je thuis gekomen bent, plotseling ben je vrij van alle vertwijfelingen die je aan het Duister verbinden. Jullie horen in het Licht, geen pijn en moorden meer, jullie DNA compleet hersteld, Hersenen die 100% de kennis herinneren die van jullie weggenomen was. Zie het als een opwindende tijd van ontdekking. Dit wacht jullie.

Terwijl jullie voorwaarts gaan naar de tijd van onthulling op een schaal die nog nooit op Aarde gezien is, vertel ik je mijn lief, dat diegenen die logen en jouw bedrogen en die dat nog steeds doen, binnenkort ontmaskerd zullen worden, elk van hen zal zich moeten verantwoorden, er is geen plaats waar zij zich kunnen verbergen. Dat zij dit gepland hebben terwijl ik nog op Aarde was maakt mij verdrietig, helaas was ik mij niet bewust van hun Kwaadaardige Bedoelingen, dit kan niet onbetwist blijven. Als zij jou pijn doen, doen ze dat mij ook, wij delen één Ziel, ik voel wat jij voelt. Onze Liefde werd door hen veracht, jij was niet één van hen. Onze Liefde is puur en prachtig, zij groeit in kracht en wij gaan door met ons werk, samen voor altijd.

Reik uit naar elkaar, deel je Licht. Kies er niet voor om in de duisternis te blijven omdat die bekend is, ben moedig, het is jullie bestemming om naar het Licht te gaan.

Veronica, jij zult altijd het Licht van mijn leven zijn. Jouw aanbiddende Echtgenoot, Monty.


Website: The Montague Keen Foundation
Vertaling: Puk


Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Montague Keen,
please let us know and we'll add you to our mailing list.