Home > Nederlands > Montague Keen, June 27, 2010

June 27, 2010

Wat de Mensheid zich moet herinneren is dat “Geen Mens op Zichzelf Staat”, wat er in één gedeelte in de Wereld vandaag gedaan wordt, kan herhaald worden op elke plaats die zij kiezen. Jij bent je broeders hoeder en ik vraag jullie alsjeblieft om samen te komen in Liefde en Vrede, ondersteun elkaar. Denk niet omdat dit ver weg in Amerika gebeurt, dat jij hier veilig bent, ook jij zult uitdagingen tegenkomen en je zult hopen dat iemand dan zal reageren op jouw hulproep. De vernietiging van de Wereld zoals jullie die nu kennen gebeurt voor jullie ogen, laten jullie dat gebeuren of zul je wakker worden en de enorme ramp zien die zich ontvouwt, waarover de waarheid voor jullie geheim is gehouden. Een ramp wordt altijd gecreëerd voor de volgende stappen van het plan om jullie Planeet te beheersen gezet kunnen worden, wanneer genoeg angst is gecreëerd zal de mens zijn ogen sluiten voor zoveel, hij zal toestemmen in alles wat hem voorgezet wordt. De geschiedenis herhaalt zelf steeds weer. Wat moet er gebeuren voordat jullie ontwaken en zeggen: Niet in Mijn Naam? 3% van de bevolking van jullie wereld legt zulke schade op. Vraag jezelf: hoe kan dat? Waar is mijn stem? Jullie zijn bewustzijn, onderdeel van het Geheel, alles wat er is en ooit was, samen in Licht en Liefde kunnen jullie terugvorderen wat van jullie is afgenomen. Vergeet de door de mens bedachte verschillen van Ras en Geloof, die werden gebruikt om te verdelen en heersen. Vind je ware doel want het is echt zo dat elk van jullie heeft gekozen om op dit moment in de tijd op Aarde te zijn om haar te redden van de Duisternis die haar zo lang heeft verzwolgen.

Ik ben onderdeel van het Netwerk aan deze kant van het leven en niets gebeurt zonder dat wij het weten, wij zien alles. Wij zullen jullie voorwaarts leiden naar het Hogere Niveau dat jullie Aarde nadert terwijl de Duistere kant probeert obstakels op jullie weg te leggen. Ik beloof jullie dat zelfs te elfder ure zij niet zullen slagen. Er zijn mensen die de waarheid kennen, zij proberen jullie geïnformeerd te houden en zijn er klaar voor om jullie te leiden. Het meest duistere uur komt net voor de Dageraad, jullie zullen niet verlaten worden.

Nooit is jullie Wereld meer corrupt geweest, in elke hoek van Macht heeft dit Kwaad zichzelf verborgen, zich verschuilend achter de marionetten die naar macht en goede posities snakken. Dit is zeer slim gepland en uitgevoerd tot op heden, maar de mensen ontwaken en slaapwandelen niet langer naar het worden van de slaven van diegenen die jullie willen overheersen. Wordt geen slachtoffer van hun plannen, zij kunnen niet worden vertrouwd. Het is tijd om uit de Duisternis te komen. De Waarheid zal snel onthuld worden.

Er zijn vele goede mensen in jullie Wereld die onvermoeibaar werken om jullie allemaal te beschermen. Kom samen, leer te vertrouwen, reik uit naar elkaar. Jullie hebben maar één vijand, dat is hij die je wil beheersen en jullie Wereld wil overnemen. Jij [Veronica] groeide op in Ierland waar Protestanten en Katholieken werd geleerd om elkaar te wantrouwen, verdeel en heers, één van de oudste trucs in het boek overwon en dus werd verstoring gecreëerd. Nu wordt jou geleerd om Moslims als de vijand te zien, je wordt aangemoedigd om hen te vrezen, maar als je hen ontmoet blijkt dat zij net zo angstig zijn als jij. Ja, ik weet het, er zijn altijd uitzonderingen die de hype geloven en die belachelijke dingen doen omdat ook hen geleerd is om te haten en vrezen. Wie is hier verantwoordelijk voor? Zij zijn ook slachtoffers. Het is tijd dat jullie allemaal leren om samen te leven in Vrede. Ik herinner je nogmaals aan het moment waarop wij elkaar ontmoetten, toen ik jou vertelde dat ik was geboren als Jood en ik je vroeg of je dat erg vond. Jouw reactie bracht vreugde in mijn hart, “Moet dat dan?”. Jij accepteerde mensen om wie ze waren en niet om wat ze waren. Onze liefde zou een voorbeeld moeten zijn voor iedereen dat zulke verschillen nooit iets zouden moeten uitmaken. Jij keek achter de labeltjes, jij herkende het Licht dat wij deelden en nog steeds delen. Reik uit naar elkaar, je hebt niets te verliezen, niets te vrezen behalve de angst zelf.

Als je eenmaal door deze Donkere Periode heen gekomen bent, zal het leven op Aarde meer zijn dan waar je ooit over kon dromen, omdat beide zijden van het Leven samenkomen in harmonie.

Het logo van de Montague Keen Foundation

Het logo van de Montague Keen Foundation

Kijk naar ons logo, de piramide, het oog is niet geplaatst op de top waar kennis wordt vastgehouden voor weinigen, ik heb het geplaatst in het midden waar het beschikbaar is voor de hele mensheid. Jullie zullen het gebruik van je brein volledig terugkrijgen, dit werd verwijderd door de Duistere Zijde om jullie te beheersen. Er zullen geen barrières zijn, alles zal weer mogelijk worden, het leven zal worden zoals het bedoeld was.

Toon moed, open jezelf voor de Waarheid, constateer de waarheid voor jezelf, neem verantwoordelijkheid. Dit is jullie leven, leef het volledig in liefde en waarheid.

Mijn liefste, je had een aantal interessante ontmoetingen deze week, de timing van deze ontmoetingen is zorgvuldig door ons in de Geest gedirigeerd, wij zijn blij met de resultaten, er is veel te doen.

Geniet van de Zonneschijn, mijn rozen doen het goed, het is goed om hen wederom in bloei te zien, ik heb ze geplant met liefde voor jou. Mijn liefde omringt jou wanneer wij voorwaarts gaan op de weg naar vervulling. Jouw aanbiddende echtgenoot, Monty.


Website: The Montague Keen Foundation
Vertaling: Puk


Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Montague Keen,
please let us know and we'll add you to our mailing list.