Home > Nederlands > Montague Keen - April 4, 2010

April 4, 2010

Vrolijk Pasen aan ieder en hun families, en aan onze familie en vrienden in de vele landen die ons werk vertalen, en dit delen met hun mede waarheidszoekers. Al deze mensen werden uitgekozen door de Geest, de waarheid zal worden geopenbaard in alle 4 hoeken van de wereld, er is geen uitweg. De sluier van de duisternis zal voor eens en altijd worden opgeheven. In 2010 zullen velen de waarheid onder ogen moeten zien, Kerken zullen zich moeten verantwoorden voor hun slechte daden, dit geldt ook voor de mensen met Macht die hun heerschappij hebben misbruikt, zij zullen worden blootgesteld, dit wordt het jaar van de Waarheid voor ieder mens.

Ian R. Crane is bij je op bezoek geweest, hij heeft je uitgenodigd om zijn conferentie bij te wonen, AV4 (Alternative View Conference, Alternatieve Visie Conferentie), afgelopen week, hij is ook iemand die zich toewijdt om de waarheid te openbaren. Wij hebben jouw genot gedeeld, bij het zien van zoveel mensen, dertigers en veertigers die allen toegewijd waren om op zoek te gaan naar de waarheid, velen van ver weg, zoals Australië, Amerika, Spanje, Zwitserland, Ierland en zoveel andere landen, allemaal samen in de liefde, Licht en vriendschap. Wij hebben beloofd dat mensen samen zouden komen, Ian R. Crane zijn werk inspireert velen om op zoek te gaan naar de waarheid, hij is een Leider. De karma van de Onwaarheden zullen ongunstig terugkeren naar de verzender. Ik vraag jullie allen, om jullie capaciteiten, om te kunnen veranderen of beïnvloeden, van hetgeen zich in de wereld afspeelt, niet te onderschatten. Iedereen is speciaal op zijn eigen manier. Zoals je gehoord hebt van de echte Experts, zij produceren het bewijs dat de klimaatsverandering een mythe is, niemand op Aarde kan er iets aan doen om de progressie van jullie planeet te stoppen. GMO (genetisch gemanipuleerd organisme), maakt niet uit hoe ze het aankleden, is een aanslag op de mensheid. Je hebt inmiddels geleerd hoe de illegale drugsindustrie wordt geregeerd door de overheid, zij zijn bereid om bloed te vergieten om het in controle te houden. Ian R. Crane zijn werk wordt geleid door de geest, hij kwam niet voor niets naar jou toe, het is de tijd om samen te komen.

"Geschiedenis kan niet blijvend worden vervalst;
De mythe kan niet op tegen de nauwkeurigheid van onderzoekswerk;
Het onheilspellende web zal aan het licht worden gebracht en in stukken worden gereten,
echter het is kunstig gesponnen.”

Dr. Jakob Rutchi 1915

Ik heb je geleid om een bijzonder interview te bekijken afgelopen week, ik moest je in contact brengen met deze bijzondere dame, ze kent ons werk op een spiritueel niveau, we hadden het gevoel dat dit de tijd was om met haar in contact te komen. Je was verbaasd hoe gedetailleerd zij wist over veel van onze plannen, het was spannend voor jullie beiden. Ik heb je beloofd om de juiste mensen naar voren te laten komen, de tijd was aangekomen om in contact te komen met iemand die werkelijk van het licht is en spiritueel werkt. Velen wachten in de coulissen op connectie, laat dit aan ons over liefste, wij weten wanneer we het beste kunnen handelen. Dit zal een druk jaar voor je worden.

Alles wat we hebben gedaan tot nu toe is een voorbereiding voor jouw stichting, om een basis te creëren waar wij als geesten naar voren kunnen komen om met jou te kunnen communiceren en je naar het juiste pad te leiden. Het zal een leerplek worden voor iedereen die mee wil doen om jullie planeet mee te nemen naar haar nieuwe staat van bestaan. London zal de blauwdruk worden voor de andere landen die willen dat wij een centra voor hen oprichten. We hebben jou verteld wat je kan verwachten en hoe het zal geschieden. Zo velen in het veld hebben je geprobeerd te blokkeren, zij hebben de kracht van de geest onderschat, wij zullen niet falen. Jullie naderen het einde van het leven zoals jullie het nu kennen, dit is door velen in het verleden voorspeld. Ga voorwaarts met zelfverzekerdheid, wetende dat jullie allen verkozen zijn om voorwaarts te gaan en een wereld te creëren waar je alleen van kon dromen, een wereld zonder oorlogen, armoede, lijden, allemaal leven in vrede en harmonie. Zoals ik jullie al verteld heb, dit is jullie nalatenschap voor de toekomstige generaties.

Het spijt me mijn liefste dat je met zoveel slechte mensen om moest gaan sinds mijn overlijden, ik had gehoopt dat je pad makkelijker was geweest, mijn liefde voor jou, gaf je de kracht om te volharden.

Het is tijd om je voor te bereiden om te gaan dineren met je familie en Pasen te gaan vieren, ik zal uiteraard bij je in de buurt zijn. Wees trots op alles wat je tot nu toe hebt bereikt. Ik ben voor eeuwig je aanbiddende Echtgenoot, Monty.

Website: The Montague Keen Foundation
Vertaling: Freek


Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Montague Keen,
please let us know and we'll add you to our mailing list.