Home > Nederlands > Montague Keen - April 11, 2010

April 11, 2010

Mijn liefste echtgenote, elke dag wordt het duidelijker, je begrip van WIE en WAT jullie wereld heeft overgenomen wordt duidelijker. Je vraagt je af of de mensheid al die tijd heeft geslapen, waarom waren ze hier niet van op de hoogte, omdat er zoveel afleiding is gecreëerd, waardoor de gedachte werd afgeleid van hetgeen belangrijk was, in plaats van zijn rechtmatige ware plek in de besluiten die betrekking hebben op zijn wereld. Zijn geest was kundig gericht op de afleiding zoals sport, fit blijven, tv, films speciaal vervaardigd om een liefde voor moord te creëren, waar oorlog wordt geprezen en de Olympische Spelen worden gebruikt om af te leiden, zodat hun inspanning om de wereld over te nemen wordt verscholen. Je moet toegeven dat het slim is en tot nu toe heeft het gewerkt, zij hebben de recessie gemaakt, zonder dat iemand anders dan degenen die betrokken waren wisten wat er gebeurde, vanwege de vele mensen die soortgelijke werkzaamheden doen zoals jij mijn liefste, doen de mensen hun ogen open, zij vinden hun stem, zij nemen hun verantwoordelijkheid zich uit te spreken. De mensen die dit allemaal in gang hebben gezet, zijn niet zo ingesteld zoals de meerderheid van jullie, je weet dat het menselijke ras is verstoord, het DNA van de meerderheid is nu ongeveer 80 tot 90% mens. De mensen die willen overnemen, zijn slechts 20 tot 30% menselijk, ze willen jullie niet, jullie zijn een overschot aan behoefte, de wereld die zij willen creëren heeft maar een klein percentage zoals jullie nodig, als slaven. Wij in de geest en de andere planeten willen jullie redden uit deze verschrikkelijke ramp. Ze proberen te voorkomen dat jullie geloven in de wereld van de geesten, het leven na de dood en de wezens van andere planeten die maar al te graag jullie willen leiden, vooruit te gaan naar een wereld waar deze Slechte personen niet meer kunnen overleven, want zij horen niet op jullie planeet.

De waarheid mijn liefste wordt onthuld en geconfronteerd, niemand ter wereld die dit kan voorkomen. De waarheid is de waarheid, het buigt niet voor iemands status, hoe verheven het misschien ook moge lijken. Dat geldt voor iedereen ongeacht hoe slim ze denken dat ze zijn, diegenen die misbruik hebben gemaakt van mijn vertrouwen moet hier ook rekening mee houden. Er is geen enkele godsdienst; ER IS WAARHEID en deze waarheid is verstoord van alle erkenning door degene wiens enige belangstelling was, macht hebben om de mensheid te kunnen controleren. De God van de Liefde werd aan de kant gezet, in plaats daarvan werd ANGST als hun controle instrument gebruikt. Nu moet jouw wereld de volgende stap vooruit zetten, deze voortgang kan niet worden gestopt ongeacht welke wapens zij bezitten, de mensheid kan dit niet stoppen. Je kunt een eenvoudige overgang maken voor jezelf of ertegen vechten, maar gebeuren zal het. Vertrouw op de God van de Liefde en degene die hij stuurt om je vooruit te helpen. Deze veranderingen zijn nu, ze zijn begonnen, zij zullen versnellen als je gaat richting 2012, Nostradamus en St. Malachy spraken hier ook over, het is tijd om te luisteren en beslissingen te nemen. De informatie is binnen handbereik, zoek het. Zoek elkaar op, stel degenen die bang zijn gerust, de waarheid is er om te worden gedeeld, geen mens is een eiland, samen hebben jullie de moed en de kracht om vooruit te gaan met vertrouwen. Wij in het netwerk zullen het zo eenvoudig mogelijk voor jullie maken, in dit laboratorium van mensenlevens is alles mogelijk.

Het menselijk ras werd gecontroleerd door leugens, mensen gaan zelfs naar de universiteit om meer te leren over deze leugens en krijgen zo het recht om Angst en Controle te creëren binnen jullie wereld. Wat je eet, wat je leest, het onderwijs, wat je geloofd, wat je ziet, je gezondheid of zal ik zeggen jullie Ziekte, gecreëerd door mensen, wordt ook door hen bestuurd. Je wordt gehersenspoeld om te geloven dat je drugs (medicijnen) nodig hebt voor alles en vervolgens moet u medicijnen gebruiken om de problemen, die de eerste medicijnen hebben veroorzaakt te bestrijden, deze worden "Neveneffecten" genoemd , zo’n simpele term om de aanslagen op je lichaam te beschrijven. Ik verzoek je alstublieft, denk erover na.

Sorry, dat ik vandaag zeer ernstig ben geweest, het is zo moeilijk voor ons om aan te zien wat er allemaal in de wereld gebeurt, er moet een einde aan komen.
Je hebt deze week een mooi moment met je familie had, voel je niet schuldig liefste, het is goed voor je om enige tijd met je familie te hebben. Wij weten en waarderen dat jij je leven hebt gegeven aan de geest, je wordt volledig door ons geleid, maar wij willen graag zien dat je lacht en geniet van je gezin, zoals je zit rond de tafel en geniet van de fantastische maaltijden van Simon, dit was iets wat ik ook fantastisch vond en waardeerde toen ik op aarde was met jou, ik deel dit nog steeds met jou. Wij hebben zulke prachtige herinneringen, jij en ik.

Dit is ons werk liefste, jij en ik hadden beloofd de verantwoordelijkheid te nemen en de waarheid in al haar Glorie aan de mensheid te onthullen. In verschillende levens hadden wij verschillende taken, maar wij zijn altijd samen en samen blijven wij, je aanbiddende Monty.

Website: The Montague Keen Foundation
Vertaling: Freek


Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Montague Keen,
please let us know and we'll add you to our mailing list.