Home Channeling? Onze channelers Over ons Contact


Home > Nederlands > Montague Keen, August 1, 2010

August 1, 2010

Veronica, mijn eigen lieve vrouw, die zo hard strijdt om de Waarheid en Verlichting naar de Mensheid brengt in mijn naam en onder mijn begeleiding: als één deur sloot deze week wegens onrechtmatige angst, opende een andere glanzende en prachtige deur zich en deelde haar Licht met je. Het is goed voor je om te delen met anderen die ontwaken en zich de Corruptie bewust worden die jullie Planeet omringt. Herinner je dat de corrupten niet kunnen leven in het Licht dus hoe meer Licht gecreëerd wordt hoe sneller jullie Wereld zal veranderen. Diegenen die het geld beheersen hebben dat al gedaan sinds onheuglijke tijden. Toen hun INHALIGHEID groeide groeide ook hun overheersing, en die is overal, totdat de Mensheid ontwaakt, dit beseft en weigert deel uit te maken van hun Grote Overname. Zij beloofden van alles, zodat de domme mensen die Macht en Status willen hun Oneindige Zielen verkochten voor iets dat zo kortstondig is. In elke oorlog, in elke corrupte schurkenorganisatie in jullie Wereld zullen jullie hen in de schaduw vinden, zij voeden het geld om onrust te creëren en daarmee oorlog. Diezelfde mensen zijn daar duizenden jaren mee weggekomen, nu, vanwege de ontwaking die plaatsvindt zal dat tot een einde komen. Zij kunnen niet omgaan met de Hogere Energie die goed vordert en jullie Wereld zal veranderen.

Jij was zo blij mijn liefste toen je ontdekte dat de Wetenschappers van NASA nu bevestigen wat wij jullie vertelden, dat de Energie van de Aarde zich beweegt naar een Hoger Niveau en dat jullie DNA hersteld zal worden naar wat het ooit was voordat er werd ingegrepen door diegenen die jullie wilden overheersen. Baby’s worden nu geboren met een compleet hersteld DNA, zij zullen bakens worden van Licht in jullie Wereld, dit is ook feit. Ik heb Veronica gevraagd om jullie de link te geven naar deze informatie. De wetenschapper is Susan Joy Rennison, zij heeft een Eredoctoraat in Natuurkunde en Geofysica van een Britse Universiteit. De link is: http://www.redicecreations.com/radio/2010/07jul/RIR-100725.php. Ik beloof dat iedereen die de waarheid zoekt van haar eerlijkheid en integriteit zal genieten, zij is werkelijk een dame van het Licht.

Het bewijs voor wat wij jullie hebben verteld is nu beschikbaar, zodat diegenen die zowel wat jij zei als schreef aan de kant schoven, hun standpunt nu moeten herzien. Jij wist mijn liefste dat het waarheid was, ik zou nooit tegen jou liegen, jij bleef bij wat jij geloofde en zoals ik constant aangaf, de Waarheid komt uiteindelijk altijd uit. Het is tijd voor Waarheid op alle niveaus. Jullie Regeringen en Religies weten dit en dus zullen zij ernaar streven hun controle te behouden, zij zullen liegen en bedriegen om dit te doen. Macht is als een drug voor hen, zonder dat kunnen zij niet bestaan. Kijk uit, zij zullen alles manipuleren om te proberen jullie ervan te overtuigen dat je hun wetten moet gehoorzamen. Kijk naar het moorden dat plaatsvindt in de naam van de bescherming van “Vrede”. Zij zijn de mensen die geen Vrede willen, er is geen geld te verdienen in Vredestijd. Stap weg van de ANGST die zij creëren door jullie te overtuigen dat jullie “Vijanden” hebben die van jullie stelen, terwijl het diegenen zijn die het geld verdienen die de werkelijke vijanden zijn van jullie Beschaving. Geld is de wortel van alle Kwaad. Die mensen zullen nooit Vrede kennen, zij willen altijd meer. Zij creëren moedwillig “Rampen” zodat zij geld kunnen verdienen. Zij hebben geen respect voor jullie, niet voor de mensen en niet voor de Aarde die zij beschadigen. Jullie zijn een Tijd van Verlichting binnen gegaan, open je hiervoor, leer de Waarheid, volg diegenen die alleen de waarheid spreken en compassie hebben. Terwijl het Licht van de Waarheid helder over jullie Wereld schijnt, en met jullie herstelde DNA, zullen jullie de dingen zien zoals zij werkelijk zijn, jullie zullen niet langer in de duisternis van de corrupten leven, jullie zullen de prachtige Wezens van Licht worden die jullie werkelijk zijn, puur bewustzijn, onderdeel van alles dat is en ooit zal zijn. Alles wat nu verborgen is zal worden onthuld. Over deze Tijd van Verlichting is geschreven door alle tijdperken, het staat allemaal in de geschriften, je hoeft alleen te kijken. Verwijder de zware mantel van duisternis die jullie vanaf de geboorte is opgedrongen, wordt vrij, omhels het Licht, geniet van de vrijheid te weten wie je werkelijk bent, je hoeft niets te vrezen dan de angst zelf.

2010 en 2011 zullen vele veranderingen brengen. De verlichten zullen bewust zijn en zullen met alle veranderingen omgaan, wetende dat deze noodzakelijk zijn om de Vrede en Harmonie te creëren die jullie Wereld helaas mist. Liefde, en ik bedoel Liefde in haar ware zin, zal iets worden om te koesteren. Wanneer je werkelijke liefde kent, heb je een connectie met je Schepper. Liefde werd moedwillig gedevalueerd om jullie te verwarren, jullie werd geleerd dat liefde alleen maar lust was. Er is zoveel gedevalueerd, jullie zijn misleid van de wieg tot aan het graf, het is allemaal goed gepland om jullie onder controle te houden. Als je eenmaal ziet wat er gebeurt, zul je weigeren hier deel van uit te maken, alles wat jullie nodig hebben is zeggen “Niet in mijn naam”, rustig en met waardigheid. Samen hebben jullie de Macht dit te doen, het is jullie recht om te leven in Vrede.

Meer mensen zullen naar buiten treden en hun hulp aanbieden, diegenen die niet fysiek kunnen helpen, kunnen ook helpen door hun gedachten en gebeden uit te zenden en te vragen om de noodzakelijke veranderingen voor Vrede in jullie wereld. Wij zijn hier om jullie te allen tijde te begeleiden.

Jij hebt ook tijd voor jezelf nodig mijn liefste, ik dank jouw vrienden die er voor je zijn. Wij in de geest zijn je dankbaar, jouw toewijding aan ons werk is totaal, ik zou niet meer kunnen vragen. Ik blijf jouw aanbiddende echtgenoot. Monty.


Website: The Montague Keen Foundation
Vertaling: Puk


Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Montague Keen,
please let us know and we'll add you to our mailing list.

Galactic Channelings

Create Your Badge