Home Channeling? Onze channelers Over ons Contact


Home > Nederlands > Montague Keen, July 25, 2010

July 25, 2010

Alleen de kleine geheimen moeten beschermd worden; de Grote worden geheim gehouden via publiekelijk ongeloof
– Marshal McLuhan.


Dit werd mij vanochtend toegezonden door een dame uit Washington, en het verklaart eigenlijk alles. Dank je Betsy.

Nu mensen ontwaken uit de staat van onwetendheid waar zij in leefden, beginnen ze de ware aard te zien van de manipulators die zij verplicht waren te vertrouwen. Hun agenda wordt elke dag duidelijker. Ja, het is schokkend om te moeten accepteren dat alles wat je vertrouwde en waarin je geloofde niet gebaseerd is op de waarheid. Het is ook moeilijk te accepteren en toe te geven dat je gevallen bent voor wat nu zo overduidelijk leugens en verdraaiingen van de waarheid zijn. Niemand wil graag toegeven dat zij gebruikt en misbruikt zijn. Het is nu tijd dat alles wat voor jullie verborgen werd gehouden aan de oppervlakte komt. Ik ben niet de enige Geest die dit zegt, kijk naar alle andere websites die communiceren met de Geest, jullie zullen allemaal naar de Waarheid geleid worden. Licht en Waarheid confronteren nu Duisternis en Corruptie, de duisteren gebruiken alle trucs waarover zij beschikken om jullie gedachten af te leiden van wat er werkelijk gebeurd. Het oude verhaal over Wereldwijde Opwarming wordt nogmaals naar voren gebracht om jullie je schuldig te laten voelen zodat je in zult stemmen met meer controles en belastingen. Hoe vaak moet ik jullie er nog aan herinneren dat geen enkele persoon op Aarde ook maar een jota kan beheersen van of veranderen aanbrengen aan wat NATUURLIJK is en moet gebeuren, zoals de dag die na de nacht komt, de verandering van de seizoenen. Dit is het patroon van gebeurtenissen die moeten gebeuren, de veranderingen die plaatsvinden zijn onderdeel van de verandering die geprogrammeerd is, niets wat de Mens doet zal dit veranderen. Ontwaak, wordt geen slachtoffer van deze manipulaties.

Nu meer van jullie zich bewust worden dat jullie Oneindig Bewustzijn zijn, is de Waarheid het enige wapen dat je nodig hebt. Zoals David Icke opmerkt, jullie transformeren jullie Gevangenis in een Paradijs, het was zo bedoeld. Vind je stem, ondersteun diegenen die zich uitspreken namens jullie, ga naar hun Voordrachten, hun Conferenties. De Waarheidsbeweging is er voor jullie, die het aan jezelf en toekomstige generaties verplicht zijn de verandering te maken zodat de overgang naar het Hogere Energieniveau minder traumatisch is als gevolg van de tactieken van de kwaadaardigen. Ja, de Duistere kant probeert zowel zichzelf als anderen te laten geloven dat zij de enige overheersers zijn, helaas geloven deze idioten dit. Neem terug wat jullie geboorterecht is. De Energie Verandering die nu plaatsvindt zal dit mogelijk maken, het is jullie kans op je open te stellen voor wie je werkelijk bent en waarom je in deze tijd op Aarde bent. Weet dat je leeft in een van de meest belangrijke perioden in het bestaan van de Aarde. Diegenen die denken dat zij hun ogen hiervoor gesloten kunnen houden zodat zij niet op het spel zetten wat zij hebben en die denken dat zij “veilig” zijn, zullen ruw wakker geschud worden. De Duistere kant heeft plannen, zij hebben slaven nodig om deze plannen uit te voeren, zij hebben geen respect voor jullie, jullie zijn kanonnenvoer voor hen. Zij zullen doorgaan met het vervuilen van de lucht die jullie inademen, het voedsel dat jullie eten en het water dat jullie drinken, totdat jullie de zombies worden die zij nodig hebben om gedwee te gehoorzamen aan hun opdrachten.

Licht en Liefde zijn er voor jullie, er is geen reden voor angst, onwetendheid, ziekte of oorlog. Jullie kunnen een Wereld scheppen zonder die dingen. Het is nu aan jullie, dit is jullie kans om jullie Wereld te veranderen. Wij in de Geest danken al diegenen die hun leven wijden aan het brengen van de boodschap naar de Mensheid, het is mogelijk om Licht te brengen zelfs naar de donkerste harten. Jullie zijn de werkelijke leiders die helpen een betere wereld voor de hele Mensheid te creëren. Liefde, en alleen Liefde zou jullie moeten drijven. Mijn vrouw en ik werken aan beide kanten van het leven om deze veranderingen mogelijk te maken.

Groei uit boven de door de mens gecreëerde verschillen die geschapen werden om te Verdelen en Heersen. Zie de “door de mens gecreëerde ongelukken en rampen” voor wat zij werkelijk zijn, en hun doel en de realiteit van de situatie waarin jullie zitten zal je plotseling duidelijk worden waarna je je zult afvragen hoe je voor zulke duidelijke leugens hebt kunnen vallen. Als je eenmaal ontwaakt bent zullen zulke leugens niet nog eens gebruikt kunnen worden. Kijk naar de mensen die je zou moeten vertrouwen, kijk naar wat zij doen en zeggen, het is tijd om alles te onderzoeken. Kijk hen in de ogen, de spiegels van de Ziel, de ogen van de Ziellozen worden donkere, bijna zwarte gaten die hun duisternis onthullen. Elke Ziel op Aarde heeft een Beschermengel, een Engel voor begeleiding en ondersteuning, negeer hen niet. Zij kunnen niet tussenbeide komen in jullie levens, zij moeten uitgenodigd worden om te helpen en jullie te leiden op jullie levenspad. Toen ik in de Geestenwereld kwam moest ik spreken met en toestemming vragen aan Veronica’s Beschermengel, zijn naam is Albert, als ik door wilde gaan met haar samen te werken. Hij gaf zijn zegen hiervoor.

Veronica mijn liefste, jij werkt zo hard deze dagen. Je hebt een zware werklast op je genomen. Ik beloof je dat de Waarheid zal overwinnen. Kijk naar al die prachtige zielen in zo veel verschillende Landen die naar voren gekomen zijn om dit pad met jou te bewandelen. Mensen van het Licht komen samen, de barricaden van taal en Nationaliteit worden geslecht, de Waarheid brengt iedereen samen. Een ware ontwaking vindt plaats.

Neem alsjeblieft tijd voor jezelf mijn liefste, je hebt rust nodig. Alles wat jij voor mij doet, je zei dat je mijn werk wilde voltooien, en jouw liefde en toewijding zijn voor mij een verklaring wat echte liefde tot stand kan brengen. Ik ben zeer trots jouw aanbiddende Echtgenoot te mogen zijn. Monty.


Website: The Montague Keen Foundation
Vertaling: Puk


Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Montague Keen,
please let us know and we'll add you to our mailing list.

Galactic Channelings

Create Your Badge