Home > Nederlands > Montague Keen, January 1, 2012

January 1, 2012


Ik zou graag iedereen een zeer gelukkig Nieuwjaar wensen.

In dit jaar van verlichting zullen jullie bewijs te zien krijgen dat alles zal betwisten wat jullie geaccepteerd hadden als waarheid. Open jullie geest. De waarheid is er. Zij is nooit beter bereikbaar geweest dan nu. Vele obstakels zullen opgeworpen worden. ANGST zal gebruikt worden; dat werkte in het verleden altijd. Denk eraan dat de Cabal gewoontedieren zijn, zij gebruiken altijd dezelfde controlemethoden. Maar jullie zijn nu wijzer en zullen dwars door al hun propaganda heen kijken. Wie vertrouwen jullie? Zoals ik al eerder zei, kijk naar hun acties, niet naar hun woorden. De ogen zijn ook een goede indicatie van eerlijkheid. Mensen van het Licht willen jullie niet overheersen, zij weten dat jullie vrije wil kregen.

Dit zal zeker een interessant jaar worden voor velen van jullie. Sommigen hebben taken te voltooien. Jullie zullen hierbij begeleid worden. Deze beslissingen worden niet op het Aardse vlak genomen. Onze plannen zullen uitgevoerd worden onder onze supervisie. Het is een gezamenlijke inspanning. Meer en meer mensen, aan beide kanten van het leven, zullen in harmonie samenwerken. Dit is zoals het bedoeld was. Het was al zo voordat de Cabal begon met de vernietiging van de verbinding en de mens in het duister gooide van de controle die zij generaties van jullie oplegden. Iedereen van jullie die van het Licht is, besliste om terug te keren, om jullie planeet terug te nemen en haar naar het Licht terug te brengen. Het is een oorlog tussen licht en donker, goed en slecht. Het is niet gemakkelijk te accepteren dat er mensen zijn die er hetzelfde uit zien als jullie, aan de buitenkant, die de ontvolking van jullie wereld planden – om miljoenen van jullie te vernietigen. Zij hebben geen geweten. Zij vinden jullie niet waard te leven in de wereld die zij plannen. Zij hebben jullie laten zien dat zij deze overname in 2012 gepland hebben.

Maar dachten zij echt dat de Hemel aan de zijlijn zou blijven staan en zou toekijken? Ieder van jullie is een waardevolle ziel. Jullie zijn allemaal belangrijk in het hele gebeuren.

Jullie hebben mensen van het Licht onder jullie. Mensen die alles duidelijk zien, die hun leven hebben toegewijd om jullie de waarheid te laten zien, hoewel vele obstakels op hun weg gelegd werden. Zij gingen desondanks door om hun missies te vervullen. David Icke is zo’n persoon en Michael Tsarion was een voorbeeld in het onderzoeken van de Echte Waarheid en die op zo’n manier opschrijven dat hij een schilderij van woorden maakte. Daar werd de waarheid gemakkelijker te begrijpen en het laat duidelijk het pad van jullie vernietiging; hoe het gedaan werd en waarom. Dit zijn twee zo verschillende mannen: elk een groot geleerde in zijn eigen recht. Hun geschriften zullen zeker ogen openen, zelfs van de sceptici. Er zijn veel meer mensen zoals deze twee, die onvermoeibaar werken om iedereen naar het licht te leiden.

De energie in jullie wereld verandert snel. Zij beïnvloedt velen van jullie. Jouw extreme vermoeidheid komt ook hierdoor, mijn liefste. Deze veranderingen die wij begonnen zijn een noodzakelijk onderdeel van de Overgang. De meer zachtmoedige onder jullie zullen meer ervaren dan anderen. Deze energie moedigt ook anderen aan zich uit te spreken en waarheden te onthullen die zij al jaren verborgen hielden. Zulke mensen hebben ondersteuning nodig en aanmoediging. Je niet uitspreken maakt jullie medeplichtig. Jullie kunnen het zeer verontrustend vinden bij mensen te zijn die niet van het licht zijn. Het is alsof zij ontmaskerd zijn, zij hebben geen enkele plaats meer om zich te verbergen. Rijkdom biedt geen bescherming in tijden zoals deze. Jullie zijn de 99%.

Ik zeg jullie nog eens, dat wanneer jullie het oude Ierland onderzoeken, alles duidelijk wordt. Jullie zullen je afvragen waarom jullie als feit hebben kunnen accepteren wat jullie geleerd werd over geschiedenis of religie. Geloof me, dit is de gemakkelijkste weg om de waarheid vast te stellen. Want dat was het moment dat alles omgedraaid werd: locaties werden veranderd, namen werden aangepast, maar het bewijs is nog steeds te vinden voor iedereen. Als jullie hierin falen, zullen jullie in de donkere cel van onwetendheid en duisternis blijven waarin jullie overheersers jullie hebben neergezet.

Nee, ik was niet Iers in mijn laatste incarnatie. Ik werd geboren in Londen in een orthodox Joodse familie. Ik was, in een eerder leven, Iers. Ik hield van de manier van leven in de tijd van de Druïden. Als jullie dit onderzoeken, zullen jullie de wereld in een heel ander licht zien. Alles zal duidelijk worden. Het is zoals met alles, je moet ergens beginnen en dat is waar het allemaal begon. Het is aan jullie – aan jullie allemaal – om jullie wereld en jullie volk te redden. Breng het naar het Licht. 2012 is een jaar van kans. Ga ervoor!

Hulp is dichtbij. Je hebt gelijk mijn liefste. Het is een ruimteschip dat jij meestal ’s nachts ziet als de lucht helder is, en ja, het is dichterbij gekomen. Zij observeren en wachten op de roep van de mensheid om bij de Overgang te helpen. Zij komen in vriendschap om jullie opnieuw te verwelkomen in het grote Universum waar jullie ooit deel van uitmaakten. Alles zal duidelijk worden als de waarheid voor iedereen zichtbaar is.

Ik wil graag persoonlijk de kinderen en jouw vrienden bedanken die jou, samen, een nieuwe computer gaven zodat wij ons werk kunnen voortzetten. Dit zal je verlossen van de stress in het proberen om te gaan met een oude en temperamentvolle machine. Zij zijn zegeningen in jouw leven en worden zeer gewaardeerd.

Het is niet allemaal kommer en kwel. Er is werk aan de winkel om jullie wereld vooruit te brengen. Als dit eenmaal gedaan is, zullen jullie met plezier op Aarde zijn. Het zal Hemel op Aarde worden, met alles wat jullie maar van kunnen dromen binnen jullie bereik. Het kwaad zal verwijderd worden en een ding uit het verleden worden, voor altijd verdwenen. Laat ons samen voorwaarts gaan om onze Wereld van Liefde en Licht voor alle mensen op te richten.

Mijn liefde leidt jou altijd. Jouw aanbiddende echtgenoot, Monty.


Website: The Montague Keen Foundation
Vertaling: Puk
Share |