Home > > Mike Quinsey - SaLuSa, 30 Januari 2015

Mike Quinsey - SaLuSa, 30 Januari 2015

Niets zal de voorspellingen voor de voltooiing van deze cyclus veranderen, behalve de hoogste autoriteit. Eenmaal gemaakt zullen vele Lichtwerkers de taken krijgen om ervoor te zorgen dat alles doorgaat zoals nodig is om deze te vervullen. Je kan dus doorgaan met je leven, in de wetenschap dat er een grote finale komt met het einde van de invloed van de Duistere Garde. Het zal voor hun onmogelijk zijn om enige invloed uit te oefenen op wat er gebeurt, want hun macht zal hen ontnomen worden. Zij zullen ook van de Aarde verwijderd worden om ervoor te zorgen dat werkers van het Licht vooruit kunnen gaan met hun missies. Tot nu toe heeft de Duistere Garde zich voortdurend bemoeid met jullie evolutie, en zijn in staat geweest om de vooruitgang te blokkeren of te vertragen. Deze situatie is snel aan het veranderen en zal spoedig onder onze controle komen. Jullie zullen dan in staat zijn zonder angst door te gaan met jullie taken, en sneller vooruitgang maken dan ooit eerder. Dierbaren, wij horen verzoeken om hulp en binnenkort zullen we in staat zijn om jullie te helpen op een meer directe manier. Heb nooit angst, daar lagere energieën een soortgelijke energie zullen aantrekken, terwijl jullie werken met de hogere energieën

De betekenis van de komende veranderingen zijn zodanig dat ze nauwelijks in woorden zijn uit te drukken. Alles wordt tot op zekere hoogte beïnvloed, en veel van de lagere energieën worden in de loop van de tijd of veranderd of verwijderd. De aarde zal vernieuwd worden en eens te meer gezien worden als een juweel in het firmament. Terwijl dit alles plaatsvindt zullen ook jullie worden vernieuwd aangezien je zult uitgroeien tot een volwaardig Galactisch Wezen. We vertellen jullie wat je te wachten staat, omdat de kennis jullie zal helpen zowel te begrijpen als om de verschillende fasen van de veranderingen door te komen. Jullie kunnen worden overweldigd door de gedachte aan wat de toekomst in petto heeft, maar weet dat we een meer direct contact met jullie zullen hebben. Dus er is geen noodzaak om bezorgd te zijn aangezien de toekomst alles is wat je je maar wensen kunt, het zal vrede, geluk en voorspoed brengen.

Ondertussen kun je doorgaan met je werk voor het Licht, wetende dat jullie veel ongeziene helpers om je heen hebben. Het is pas wanneer jullie je realiseren dat je niet alleen bent op jullie missie wanneer je kunt beginnen te begrijpen, waarom de dingen vaak gewoon op zijn plaats lijken te vallen wanneer je ze nodig hebt. Jullie waren op de hoogte van de regeling voordat je naar de Aarde kwam, maar na een val in de lagere vibraties zijn jullie door jullie omstandigheden vergeetachtig geworden. Echter, met de tijd hebben jullie geleidelijk aan jullie vibraties verhoogd, waarvoor jullie alle lof verdienen. Het is daarom dat wij en anderen jullie op dit moment kunnen benaderen en jullie in te lichten omtrent wat jullie te wachten staat. Je bewustzijn is gegroeid en nu kun je de waarheid van jullie plaats in de kosmos accepteren. Het spel dat werd gespeeld op Aarde zal binnenkort van koers veranderen en zal jullie optillen uit de uitdagingen van de 3e dimensie. Ze hebben goed hun doel gediend en jullie zijn voldoende gevorderd om verder naar het Licht te gaan.

Je hebt het resultaat van de Menselijke interpretatie van de betekenis en het doel van het leven ervaren en het heeft om het maar zo te zeggen, jullie om de tuin geleid. Ze zijn de oorzaak dat jullie valse geloofsovertuigingen volgen en geloven in een Schepper, die wordt gezien als evenbeeld van de Mens. Maar Jezus, de grootste Leraar in jullie tijd, maakte duidelijk dat de Schepper Alleen Liefde is, en dat er geen levend schepsel of wezen is buiten de Schepper. Het doel van iedere ziel is om te groeien en vooruit te gaan binnen het Licht, totdat jullie weer één worden met de Bron. Naarmate je verder komt gedurende jullie verschillende levenservaringen, zal je verder gaan naar het Licht. Je zult een groter Lichtwezen met immense krachten van de schepping worden, maar veel van dit is nog ver in de toekomst. Jullie moeten echter het doel van het leven leren kennen. Niets dat je ervaart is toeval, dus overweeg zorgvuldig waarom bepaalde gebeurtenissen in je leven plaatsvinden.

Mensen worden normaal aangetrokken tot degenen die van een soortgelijke trilling zijn, maar voor de uitwerking van je karma kun je jezelf bezighouden met zielen uit alle verschillende niveaus. Dat strekt zich zelfs uit tot de vereniging van twee mensen in het huwelijk, of hun kinderen. Karmische ervaringen kunnen worden geregeld voordat je incarneert, dus je zult begrijpen dat er niets bij toeval gebeurt. Natuurlijk zijn er veel kleine ervaringen die geen echte consequenties hebben maar je weet nooit, wanneer een toevallige ontmoeting kan uitgroeien tot iets dat van groot belang is. Vanwege jullie vrije wil, kun je een kans weigeren die bedoeld is om jullie de nodige ervaringen te geven, maar als het belangrijk is voor jullie evolutie kun je er zeker van zijn dat het zich opnieuw aandient.

Sommige mensen geloven niet in God, of dat er een doel is in het leven, maar beiden zullen de uitkomst beïnvloeden van welke ervaringen zij kiezen. Je kunt God niet uit je leven bannen en het zal voorafgaand aan jullie geboorte gepland zijn, ongeacht wat je wilt geloven. Uiteraard bij terugkeer naar de hogere dimensies wordt alles onthuld wanneer jullie je leven zullen overzien. Geen leven met de kans om te leren wordt verspild, ongeacht hoe het lijkt. Inderdaad zullen jullie niet precies weten waarom een bepaalde ziel heeft gekozen om op een bepaalde manier iets te ervaren. Echter, wanneer twee of meer mensen samenkomen zullen ze op de hoogte zijn van wat hun rol is. Soms komt een ziel in het leven voor slechts een zeer korte periode, gewoon om te helpen een situatie te creëren die nodig is voor de ervaringen van anderen. Echter, wanneer je dit probeert te relateren aan baby’s kan het gewoon zijn dat de ziel heeft besloten uiteindelijk niet te incarneren. Die mogelijkheid staat open voor iedereen, maar slechts een paar veranderen van gedachten zodra de afspraken zijn gemaakt. Dus zoals je kunt zien, niet alles is zwart of wit en zielen hebben inspraak in welk type leven ze binnenkomen. Meestal, nadat het levensdoel is besloten en dit wordt gezien om de evolutie van de ziel te bevorderen, komt het zeer zelden voor dat een ziel zich zal terugtrekken. Er zijn veel niet gereïncarneerde zielen die met jullie werken om jullie succes te verzekeren.

Ik ben SaLuSa van Sirius, en ik dien de zielen die dapper en zonder angst een Aards leven hebben aangenomen om dienstbaar te zijn aan anderen. Echter, alle zielen hebben Gidsen en niemand, zelfs niet de Duistere Garde, is uitgesloten. Wees niet terughoudend om hulp te vragen wanneer het nodig is, maar Karma laat niet alles toe wat je vraagt, dus als je gebeden onbeantwoord lijken zal er een heel goede reden voor zijn. Ik laat jullie achter met mijn Liefde en Licht, en de beste wensen van de Galactische Federatie

Dank je SaLuSa.
Mike Quinsey
Website: Tree of the Golden Light
Vertaling: Elene

Wereldwijde Visualisatie voor een Doorbraak - Doe Ook Mee!
Share |


Donaties voor ons vertalersteam worden ontvangen met dankbaarheid Dankjewel!!


Veel informatie uit de channelings, en informatie die we elders op het web gevonden hebben,
hebben we verwerkt in een nieuwe site:
HetGroterePlaatje.nl