Home > > Mike Quinsey - SaLuSa, 2 Januari 2015

Mike Quinsey - SaLuSa, 2 Januari 2015

We horen dat velen van jullie zich afvragen waarom de tijd sneller lijkt te gaan. Dat komt gewoon doordat de snelheid van de trillingen zich verhoogt, terwijl tegelijkertijd de trillingen jullie uit de lagere vibraties optillen. Dit zal voortduren totdat jullie helemaal zijn opgeheven in de 4e Dimensie, zodat jullie niet meer worden overvallen door de lagere vibraties. De komende Stad van Licht is ook een onderdeel van de nieuwe dimensie maar is slechts een van vele manifestaties die dit jaar zullen verschijnen. Dat het al lijkt te zijn vertraagd moet jullie niet bezighouden aangezien hij zeer binnenkort zal verschijnen. We weten dat de mensen ongeduldig zijn, maar jullie zijn zo dicht bij het zien van de Stad van Licht dat wij jullie vragen om geduld te hebben.

Er gebeurt zoveel en zodra de veranderingen beginnen te komen, zullen jullie versteld staan hoe snel ze effect zullen hebben. Wij hebben jullie op de hoogte gebracht over wat er moet gebeuren en elke stap zal jullie dichter naar de dag brengen waarop jullie bevrijd worden van degenen die zich verzetten tegen het Licht en zich bemoeien met het proces. Elke poging om te vertragen zal geen invloed hebben en de Duistere Garde is al begonnen met het onderkennen van de moeilijkheden waarmee ze geconfronteerd wordt. Er kunnen personen zijn die het lastig maken maar ze zullen opzij worden geveegd. Lieve Lichtwerkers, dit jaar is er een om herinnerd te worden en jullie rol is om anderen die minder geïnformeerd zijn de waarheid omtrent wat er gebeurt te helpen begrijpen.

Van hieraf aan zal jullie bestaan geleidelijk aan gemakkelijker worden en je zult genoeg mogelijkheden hebben om openlijk te werken voor het Licht. Er zal veel te doen zijn aangezien de meerderheid van de Mensheid in grote verwarring zal zijn en zelfs bang. Jullie aanwezigheid en geruststelling over wat er gebeurt zal een hoop doen zodat hun zorgen worden verlicht. Uiteraard zullen we mettertijd via de televisie direct tot de mensen kunnen spreken, hetgeen hun zorgen opzij zou moeten zetten. Er zullen altijd mensen zijn die de komst van het Licht niet zullen begrijpen en geen interesse tonen. Jullie rol is niet om tijd te verspillen aan mensen die duidelijk tegen het licht zijn, maar diegenen te helpen die gewoon in de war zijn. Het zal een grote stap voorwaarts zijn voor hen vooral als ze fervente aanhangers zijn van een religieuze instantie.

Veel Lichtwerkers kunnen binnen hun eigen familie met de nek worden aangekeken, dus laat ze hun eigen weg vinden. Wat er voor hen is gepland zal uiteraard goed zijn voor hun evolutie. Velen zullen echter ontwaken uit hun slaap en enige begeleiding is welkom om hen te begeleiden door het begin van de Nieuwe Tijd. Houd in gedachten dat iedereen precies daar is waar ze moeten zijn en dat is waar ze naar eigen behoeften ervaring opdoen. Hetzelfde geldt voor Lichtwerkers dus wees niet bezorgd indien er niet veel gebeurt op dit moment, jullie tijd zal komen.

Wij zouden zeggen dat zodra het Nieuwe Tijdperk is erkend voor wat het is, het tijd is voor Lichtwerkers om actief te worden. Als er niets gebeurt waarvan je denkt dat het jouw oproep is om aan het werk te gaan, wacht je tijd af daar niet alles in een keer komt. Gebruik je intuïtie om in te schatten wanneer je werk voor het Licht moet beginnen en je zal er niet ver naast zitten. De Spirituele Kerk moet tot zijn recht komen aangezien het nauwgezet het ware spirituele pad volgt. Maar laat het gezegd zijn dat je een volgeling van de waarheid kunt zijn zonder lid te zijn van enige religie. Dat gezegd hebbende, mensen die net beginnen op hun spirituele reis zullen profiteren van een bezoek aan een Spirituele Kerk.

De Aarde zelf gaat door veranderingen en zal zichzelf uiteindelijk omhoog getild vinden naar de hogere dimensie. Dat is echter nog ver weg en dan zullen jullie eveneens zijn voorbereid op het leven in de hogere vibraties. Dat is gewoon een voorproefje van wat er komt zodat je weet dat je alles hebt om naar uit te kijken. Dus houd je blik op je doel wetende dat er niets is om je te stoppen te genieten van de toekomst. De Donkere Middeleeuwen zijn nagenoeg ten einde en de volgelingen van de duistere Garde zijn in wanorde.

Inmiddels accepteren veel mensen de Buitenaardsen grotendeels omdat er geen incidenten zijn geweest die direct kunnen worden toegeschreven aan hun acties. Waar er een confrontatie is geweest zal je vrijwel zeker zien dat het veroorzaakt is door de Grijzen (Greys) of jullie eigen Duistere Krachten. Valse Vlag aanvallen is ook een gebied waarbij ze betrokken zijn geweest maar een korte blik op de feiten moet de waarheid achterhalen. Onze missie is om vrede op een onrustige planeet te brengen die bijna werd vernietigd door de acties van de Duistere Garde. We hebben vele malen gesteld dat we niet zouden toekijken en toestaan dat dat gebeurde. We zijn er om toezicht te houden op de voltooiing van jullie ervaring in de derde dimensie, zodat jullie kunnen opstijgen naar de volgende dimensie.

Houdt stevig vast aan jullie overtuigingen en weet dat niets deze van jullie kan afpakken. Wat er gebeurt als je bewustzijn stijgt, is dat je minder en minder te maken zal hebben met zaken van de lagere vibraties. Jullie bereiken een niveau waarop jullie je buiten het bereik van de Duistere Garde zult begeven. Maak je echter geen zorgen over hun aanwezigheid. Ze zijn nu beperkt tot wat kattenkwaad dat ze kunnen uitvoeren, maar sommigen van jullie hebben nog steeds karma op te ruimen en ondanks dat moet je je nog steeds concentreren op het Licht. De meesten van jullie hebben zich ontdaan van schulden dus probeer voorzichtig te zijn om geen nieuwe te creëren.

Geloof niet in paniek zaaien en geruchten omtrent Obama's intenties, daar de duistere Garde bang wordt en een mogelijkheid zoekt om chaos te brengen. Angst is hun wapen en ze zullen alles proberen om jullie in een angstige toestand te brengen. Nogmaals dit is waar je intuïtie van pas komt en wanneer je je onderscheidings-vermogen gebruikt zul je de energie "voelen" en weten wat voor type het is.

Ik ben SaLuSa van Sirius en ik wens iedere lezer een geweldig Nieuwjaar. Er is veel beloofd en als resultaat zullen jullie er niet meer aan twijfelen dat het Nieuwe Tijdperk er aan komt. De wereld keert zichzelf ondersteboven terwijl de chaos voortduurt, maar dit is het uitwerken van de laatste grote karmische kwesties. Vier jullie nieuwe jaar met vreugde en schijn je licht in donkere hoeken. De Galactische Federatie zal de hele tijd met jullie zijn.

Dank je SaLuSa.
Mike Quinsey
Website: Tree of the Golden Light
Vertaling: Elene

Wereldwijde Visualisatie voor een Doorbraak - Doe Ook Mee!
Share |


Donaties voor ons vertalersteam worden ontvangen met dankbaarheid Dankjewel!!


Veel informatie uit de channelings, en informatie die we elders op het web gevonden hebben,
hebben we verwerkt in een nieuwe site:
HetGroterePlaatje.nl