Home Channeling? Onze channelers Over ons Contact


Home > Nederlands > Mike Quinsey - SaLuSa, August 27, 2010

SaLuSa, August 27, 2010

Wij zijn hier bij jullie om jullie te begeleiden, en wij zijn maar één van de vele bronnen die dat doen. Door met jullie mee te gaan tot Ascentie, verplichten wij ons zeker te stellen dat jullie dat bereiken. Het is daarom een dubbele rol, die jullie moet voorlichten over wat je kunt verwachten en hoe jullie je daarop kunnen voorbereiden. Omdat zo velen van jullie een starre mentaliteit hebben worden nieuwe ideeën niet zomaar geaccepteerd, maar wij weten dat als jullie geconfronteerd worden met de waarheid, dit invloed zal hebben. Het zijn de berichten die in conflict zijn met jullie overtuigingen die verwarring veroorzaken. Jullie weten dat wij jullie in deze gevallen voorstellen je naar binnen te keren. Wanneer jullie verteld wordt dat je alle kennis in jezelf al hebt, is dat omdat jullie op een hoger niveau de som zijn van alles wat je geleerd hebt. Jullie probleem is onderscheid maken tussen je Hogere Zelf en jullie ego dat jullie dagelijkse leven beheerst. Dat is waarom wij jullie sterk aanraden dat je tijd maakt om deze stille momenten te vinden waarop je naar binnen kunt keren.

De weg naar meer begrip is veel gemakkelijker als je open van geest blijft, en die bronnen respecteert die aanvaardbaar voor jullie zijn. Je hoeft het niet noodzakelijkerwijs eens te zijn met alles dat van die bron afkomstig is, maar zet het op zijn minst even aan de kant om het nog eens nader te bekijken. Als zoekende naar de waarheid zullen jullie zeker al ontdekt hebben dat informatie tot je komt zonder dat je ernaar zoekt, en dat het jullie het ontbrekende stukje biedt dat het plaatje compleet maakt. Dat is hoe de Wet van Aantrekking werkt, en het bewijst dat datgene waar jullie je op focussen naar je toekomt. Er is al vastgesteld dat jullie niet alleen uit je fysieke lichaam bestaan, in welk geval jullie je af kunnen vragen waarom jullie niet kunt afstemmen op je Hogere Zelf. Dat is omdat dat bestaat op een veel hoger vibratieniveau dan je normaal gesproken gebruikt. Daarom moet je jezelf voorbereiden voordat je contact probeert te maken.

In deze huidige tijd, waarin de Aarde continu wordt overspoeld met Licht, zul je ontdekken dat jullie bewustzijnsniveaus zich uitbeiden. Daarmee komt de mogelijkheid om met je Hogere Zelf te communiceren bijna naar believen, en wij weten dat velen van jullie een zodanige link hebben ontwikkeld. De paradox hier is dat hoewel wij spreken over “hogere vibratieniveaus” waar het je Hogere Zelf betreft, die niet buiten jullie liggen maar in jullie binnenste. Jullie zijn complexe Wezens met ontelbare verschillende aspecten en jullie bestaan op vele niveaus tegelijkertijd. Echter, die kennis moet wachten tot een toekomstige gelegenheid als jullie je bewustzijnsniveaus hebben opgetild naar een groter begrip. Het is nuttig om het idee in gedachten te houden als er meer informatie tot je komt, dan ben je er gedeeltelijk op voorbereid.

Na de aankondiging van onze aanwezigheid, zullen jullie overspoeld worden met informatie die voor jullie verborgen is gehouden. Gedurende enige tijd zullen jullie onder druk gezet worden om dat bij te houden, en dat is waarom wij jullie vragen om open van geest te blijven. Er zijn nog maar weinig mensen die nog steeds niet op de hoogte zijn van onze schepen, of hun bestaan ontkennen. Dus zal de bevestiging van ons bestaan nauwelijks schokkend zijn. Die reactie is meer waarschijnlijk als het gaat om de ontdekking hoe jullie gebruikt zijn door de duisteren, om hun agenda voor wereldoverheersing door te voeren. Jullie hebben jullie vertrouwen en jullie leven geplaatst in de handen van hen die moesten werken voor jullie beste belang. Je zult ontdekken dat zij er alleen op uit waren jullie in slavernij te houden, en dat zij duivelse plannen gemaakt hebben om dit te bereiken. Het zijn deze onthullingen die diegenen verontrusten die verantwoordelijk waren voor wat er plaatsvond, en hoewel de waarheid uitlekt naar het publieke domein, gaat dit veel verder dan jullie je kunnen voorstellen.

Totdat de mogelijkheid komt dat jullie de waarheid over jullie zelf en jullie geschiedenis ontdekken, zul je verward blijven. Bij het leren van de waarheid zullen jullie verlost worden van de controle die op jullie vrijheid gezet was. Ook zullen jullie, met een groter begrip van wie jullie werkelijk zijn, een snelle openstelling van jullie bewustzijn ervaren. De obstakels op de weg naar jullie begrip zullen worden verwijderd, en jullie zullen alle kansen krijgen om de waarheid van ons te leren, en van andere Wezens die zullen opstaan uit jullie midden. Het is allemaal al enige tijd gepland en het zal een tijdje op een achtbaanrit lijken, maar wel heel plezierig. De verademing over dit alles zal jullie Aarde omcirkelen, en een nieuwe energie zal alles doordringen en Liefde en Licht aan jullie allemaal brengen.

Hoewel Ascentie een doorlopend proces is, zal het aan niemand worden opgedrongen. God zal jullie vrijheid van wil om jullie pad te kiezen niet wegnemen, en er zijn andere opties. Dus diegenen die niet klaar zijn voor Ascentie zullen voortgaan op een andere weg, om de ervaringen te vervolgen waaraan zij voorkeur geven. Velen zullen in de huidige dimensie blijven, maar niet in dit Universum dat in haar geheel zal Ascenderen. Jullie zielenreis wordt bezien in lineaire tijd, maar in werkelijkheid vinden alle ervaringen plaats in het Nu. Dus je kunt gemakkelijk wisselen van het ene pad naar het andere, echter wel op hetzelfde vibratieniveau. Geen enkele ziel gaat verloren of is bestemd in de laagste dimensies te blijven, omdat evolutie een doorgaand proces is.

Het herstellen van jullie ware herinnering is zorgvuldig gearrangeerd, door jullie te introduceren aan leraren die naar de Aarde gekomen zijn vanuit de rijken van Licht. Hun energieën zijn in de Aarde geprint, en geleidelijk aan heeft er een spirituele ontwaking plaatsgevonden. Zelfs de meest gesloten geesten werden door hen beroerd, en dat is omdat dit met een liefdevolle en begripvolle benadering gedaan werd. Er is geen oordeel in de hogere niveaus, en wij zien simpelweg prachtige zielen die op hun weg terug zijn naar het Licht. Het doel van het zijn in dualiteit is het groeien door ervaring, dus waarom zou iemands keuze bezien worden als anders dan die van iemand anders. In jullie levens dragen jullie allemaal verantwoordelijkheid en jullie zijn allemaal verantwoordelijk voor jullie acties, maar eenmaal verschoond van karma zijn er geen verwijten. Vergeet niet dat ervaringen worden opgezet met zielen die allemaal ingestemd hebben om hun respectievelijke rollen uit te spelen. Iemand moet de rol van een duistere op zich nemen, en geloof ons Dierbaren – jullie hebben allemaal aan beide kanten gestaan.

Ik ben SaLuSa van Sirius, en kan jullie vertellen dat de Galactische Federatie de druk opvoert voor het maken van de verwachte aankondiging. Onder onze bondgenoten bevinden zich ook mensen in uitzonderlijk belangrijke posities die de druk snel opvoeren. De dag van de Waarheid lonkt, maar is afhankelijk van een goed voorbereid podium voor een dergelijke monumentale gebeurtenis. Veranderingen in regeringen zijn erg belangrijk en de noodzakelijke uitdaging van diegenen aan de macht wordt binnenkort verwacht. Wij weten jullie geduld op de proef wordt gesteld terwijl jullie wachten op actie, maar de plannen zijn gemaakt en er is mee ingestemd door de hogere machten die jullie toekomst overzien. Timing is zoals altijd van het grootste belang, en wij zullen, voor alle anderen, weten wanneer het juist is om vooruit te gaan met ons plan. De toekomst ligt in onze handen en jullie Ascentie is verzekerd.

Dank je SaLuSa.
Mike Quinsey.
Website: Tree of the Golden Light
Vertaling: Puk


Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Mike Quinsey,
please let us know and we'll add you to our mailing list.

Galactic Channelings

Create Your Badge