Home > Nederlands > Mike Quinsey - SaLuSa, April 23, 2010

SaLuSa, April 23, 2010

Er zijn vele gebeurtenissen in de wereld die jullie bezig houden, en als je het nieuws volgt zul je zeker toegeven dat er een hoop onrust is. Dit komt door de hogere energieën die de mensen uit hun oude overtuigingen halen en ervoor zorgen dat zij een nieuwe manier van leven gaan zoeken. Velen hebben bijna geen idee wat zij zoeken, maar het volstaat te zeggen dat zij zich er bewust van zijn dat er een nieuwe aanpak gekozen moet worden. De oude manieren kunnen niet langer de belofte vervullen die zal leiden tot een nieuw paradigma dat zich richt op de behoeften van de mensen. Leiders komen en gaan en beloften worden gebroken en de duistere machten konden hierdoor alle veranderingen tegenhouden totdat zij ermee akkoord gingen. Al vele jaren hebben zij hun tentakels uitgestrekt naar en plaatsen geïnfiltreerd in de hoge autoriteiten, en hun beleid van angst heeft hen op hun plaats kunnen houden. Omkoping en chantage zijn hun keurmerk geweest, en vele jaren waren zij succesvol. Echter, zij hebben geen rekening gehouden met de ontwaking die plaatsvond, en met de ferme grip die het Licht op de Aarde nam. Plotseling is het massabewustzijn gestegen, en de mensen hebben hun macht teruggenomen.

Nu staan jullie aan het roer en leiden jullie schip naar Ascentie, en jullie focus is strak gericht op jullie doel. Niets kan het nu stoppen sneller vooruit te gaan, en wanneer het dit doet, vergaart het meer zielen die tot het Licht ontwaken. Een nieuwe dag verschijnt waarin alles door dit Licht wordt bekrachtigd, en de problemen van het verleden zullen worden uitgeroeid. De energieën bewegen jullie al richting voltooiing, en lang verwachte voordelen die jullie moeten verheffen zijn klaar om geïmplementeerd te worden. Ben je ervan bewust dat veel werk gestoken is in het verzekeren dat de vele voordelen die jullie ontzegd zijn in deze periode goedgemaakt worden. Terwijl het waar is dat jullie je eigen realiteit gecreëerd hebben, werd er niettemin gehoopt dat jullie deze nu wel veranderd zouden hebben via jullie eigen inspanningen. Het was echter niet zo, en jullie werden overdonderd door de duisternis die jullie wereld overspoelde. Met gezamenlijke inspanning, hebben wij in een zeer korte periode het Licht op Aarde verankerd en een zeer krachtig roostersysteem opgezet. Het is gegroeid in kracht in maar een paar jaar tijd en werkt door de krachtige bakens van Licht op de knooppunten.

Dierbaren, jullie hebben bereikt wat ooit onmogelijk leek, en jullie hebben jezelf succesvol verdedigd tegen de duisteren. Daar waar jullie mogelijk hetzelfde lot moesten ondergaan als de legendarische beschavingen van Atlantis en Lemurië, zijn jullie net op tijd herrezen om een volgende grote catastrofe af te wenden. Terwijl er nog steeds incidenten zullen zijn die schade veroorzaken en zullen leiden tot verlies van levens, zal het jullie niet meer overweldigen. Reiniging is hoe dan ook noodzakelijk, maar het zal worden uitgevoerd op een zorgvuldig geplande manier waarbij jullie veiligheid voorop staat. Als wij eenmaal onze krachten bundelen zullen jullie worden geïnformeerd over de acties waarover wij de regie voeren, en bewust worden gemaakt van precies dat wat er moet gebeuren. In onze gedachten is jullie veiligheid van het hoogste belang, en wij hebben een aantal opties als het noodzakelijk is jullie te verplaatsen.

Jullie wachten geduldig op een aankondiging waarmee in het openbaar onze aanwezigheid wordt toegegeven. Wij oefenen hier druk op uit omdat wij willen starten met het uitvoeren van de missie waarvoor wij hier gekomen zijn. Een dergelijke gelegenheid doet zich bijna voor, en wij hebben vele vrienden die veel invloed kunnen uitoefenen om het zover te laten komen. Diegenen die het nog steeds willen voorkomen zullen hierin niet slagen, het is zelfs behoorlijk nutteloos want wij hebben de hoogste autoriteit achter ons. Wij weten dat het een soort spel is dat jullie allemaal spelen in dualiteit, maar het is nog steeds waardevol als manier om ervaren te worden in het omgaan met de duisteren. De ervaring heeft jullie behoorlijk op de proef gesteld, maar je bent nu zover gekomen en je ontwaakt naar de waarheid over wie je werkelijk bent.

Het gordijn gaat langzaam open om een lange periode van duisternis af te sluiten, die jullie mogelijkheid haar te overkomen zeer op de proef heeft gesteld. Jullie zullen nog wat langer moeten zwoegen, maar uiteindelijk zal jullie soevereiniteit hersteld zijn, en jullie zullen je Licht trots uitlijnen met de komst van Ascentie en de hogere dimensies binnengaan. Het klinkt simpel en het is ook zeker niet moeilijk, en wij gaan door met advies aan jullie om je te focussen op het Licht. Leef naar het nieuwe begrip van wat je bent, en geef jezelf waar je kunt. Door jouw voorbeeld zullen anderen volgen, en je zult hen helpen ook te verrijzen. Lichtwerkers zijn bekend om hun vredevolle voorkomen en hun diensten aan anderen, en velen hebben dit niveau al bereikt. Jullie zijn de pioniers van de Nieuwe Wereld en jullie aanwezigheid zal het pad plaveien voor jullie aankomst.

Misschien vragen jullie je af wat wij gedaan hebben al die jaren sinds wij door jullie werden aangetrokken. Het antwoord is dat wij nooit weggegaan zijn. De Galactische Vloot is permanent gestationeerd in een baan om de Aarde, waarbij onze grotere schepen in de buitenste ring verblijven. Er is veel te doen geweest met betrekking tot het monitoren van jullie Aarde en het verzekeren van haar stabiliteit, want zij ervaart ‘hobbels’ van tijd tot tijd. Ook zijn de bevingen geregistreerd en werden er aanpassingen gemaakt om de kans op zware aardbevingen te verminderen. Wij hebben ook zorgvuldig onze technologie toegepast om de vervuiling tot de lagere niveaus beperkt te houden, en wij waren in het bijzonder bezorgd over het effect op jullie atmosfeer. Door dit te doen zijn wij ons altijd bewust van de staat waarin de Aarde verkeert, en kunnen wij elke verandering voorspellen. Echter, de duisteren, die de mogelijkheid hebben om jullie weer te controleren, hebben zich hierin gemengd. Voor hen is het een wapen dat weinig sporen van bewijs achterlaat dat zij hierbij betrokken zijn, maar wij zijn ons bewust van hun plannen en handelen daarnaar. Je kunt je afvragen waarom wij het niet in zijn geheel stoppen, en wij moeten jullie dan vertellen dat wij ons niet mogen bemoeien met jullie karma en jullie vrijheid om zelf te scheppen. Als jullie de foute beslissingen nemen is het aan jullie om de consequenties hiervan te dragen, het is de Wet van Oorzaak en Gevolg die jullie oproepen.

Natuurlijk zijn er in de rijken van de Schepper vele wetten die de harmonie en balans bewaren, en door deze te ervaren wordt je verantwoordelijke bewoners van de Melkweg. Het is pas recent dat jullie bijvoorbeeld de Wet van Intentie begonnen te begrijpen, die jullie heeft geholpen met betrekking tot Ascentie. Zoals wij zo vaak de moeite nemen jullie te vertellen, is het zo dat waar je je focus plaatst het resultaten aantrekt. Jullie zijn over het algemeen zeer makkelijk afgeleid, maar jullie hebben dan ook veel aan je hoofd, en dat is alleen maar meer reden om je te focussen op wat je wilt.

Ik ben SaLuSa van Sirius, en ik merk hoe jullie ernaar verlangen onze vrienden te zijn. Deze wens zal snel vervuld worden, omdat het niet lang zal duren voordat wij onze handen ineen slaan in vriendschap.

Dank je SaLuSa.
Mike Quinsey.
Website: Tree of the Golden Light
Vertaling: Puk


Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Mike Quinsey,
please let us know and we'll add you to our mailing list.