Home Channeling? Onze channelers Over ons Contact


Home > Nederlands > Mike Quinsey - SaLuSa, May 21, 2010

SaLuSa, May 21, 2010

Wij zouden geweld nooit toestaan, maar de Mensheid grijpt hierop soms terug wanneer hun leiders niet naar hen luisteren. Vaak zijn verkiezingen doorgestoken kaart, en de mensen accepteren dit frauduleuze gedrag niet langer. Echter, met hun protesten bereiken zij zelden enige veranderingen, en als zij demonstreren wordt dit vaak neergeslagen met gewelddadige methoden. Toch beweegt het moraal van de mensen zich voorwaarts naar het bereiken van werkelijke democratie, en jullie zullen merken dat er een bepaalde graad van onrust is in vele landen. De energie die wordt gecreëerd heeft het gewenste effect, en veranderingen ten goede zullen ontstaan. Apart hiervan vordert het plan voor radicale en verreikende veranderingen in een goed tempo, terwijl de tijd blijft versnellen. Samen zullen zij jullie vrijlating bewerkstelligen vanuit de klauwen van de duistere machten.

Jullie zijn goed op weg naar huis, en Ascentie is iets waarvan je wist dat het onderdeel van deze weg zou zijn toen je besloot de dualiteit te ervaren. Wanneer je om je heen kijkt en ziet waar je nu bent, moet het meer dan duidelijk zijn dat jullie niet veel langer door konden gaan zonder dat het gehele systeem in elkaar zou vallen. Wij zijn hier om jullie veilig door die periode te loodsen, en te verzekeren dat gebeurtenissen veel minder erg zijn dan zij zonder onze hulp anders geweest zouden zijn. In veel opzichten is wat jullie nu doormaken het hoogtepunt van jullie ervaringen, en de afsluiting van de gebeurtenissen die jullie de weg wijzen uit jullie huidige crisis. Zij kunnen onplezierig zijn, maar zijn essentieel als het Licht wordt toegestaan jullie te laten floreren. Je hebt waarschijnlijk de snelheid van de veranderingen opgemerkt, en dat zal een functie met een toenemende frequentie worden. Te midden van alles zal het ongetwijfeld chaotisch zijn en er lijkt geen einde aan te komen. Echter, met onze voortdurende hulp zullen jullie zien dat uiteindelijk de zielen van Licht naar de gezagsposities gegaan zijn, en een positieve invloed zullen hebben op de uitkomst. De oude brigade is bijna weggeleid en krijgt niet langer de toekomst die zij zich hadden voorgesteld. Hen is een zware klap toegebracht in het bereiken van hun plan voor werelddominantie. Wij vragen ons af of zij werkelijk geloven dat God het hen zou toestaan om Ascentie tegen te houden, en, zoals zij nu beginnen te begrijpen, is het antwoord daarop een nadrukkelijk Nee!

Historisch gezien hebben jullie een dossier met mislukkingen wanneer je het einde van de cyclus bereikt, maar jullie hebben duidelijk iets geleerd van die ervaringen. Het was onzeker aan het einde van de vorige eeuw of de tijd zou worden verlengd ten voordele van diegenen met een ontwakend bewustzijn. Echter, de gebeurtenissen hebben bewezen dat het de goede beslissing was, en het massaniveau van bewustzijn breidt zich sneller uit dan ooit. Jullie bereikten dit terwijl je tegelijkertijd door een van de slechtste perioden uit de Mensheid ging. Dat is een groot compliment voor jullie doorzettingsvermogen en een rechtvaardiging voor de uitbreiding van tijd die jullie gegeven is. Het is waar dat vanaf het begin van deze zonnecyclus, het de bedoeling was om jullie op elke mogelijke manier te ondersteunen zodat massale Ascentie plaats kon vinden. Dus zijn jullie klaar om ons te ontvangen wanneer de toestemming wordt gegeven om hiermee door te gaan. Gezien het werk dat wij samen zullen doen, is het noodzakelijk dat wij eerder dan later komen. Jullie beginnen te begrijpen hoe wij werken, en jullie houden ook terdege rekeningen met onze voorzichtigheid. De zaken moeten op een goede manier worden uitgevoerd om de mensen bescherming te bieden, en te zorgen dat er geen angstige reactie zal zijn. Wees ervan verzekerd dat wij elke uitkomst in onze plannen meenemen, maar dat wij werken naar een harmonieuze relatie met jullie.

Wij zijn stille en hoofdzakelijk onzichtbare krachten van Licht die veel dichter bij jullie zijn dan jullie je realiseren. Dat zal natuurlijk veranderen wanneer wij onze schepen volkomen zichtbaar kunnen maken, en jullie zullen je verbazen over de grootte van sommige van onze schepen. Het allergrootste schip zal ver buiten de Aarde blijven, maar jullie zullen er een aantal zien die vele kilometers in diameter zijn en die vele kleine verkenningsvoertuigen vervoeren die geschikt zijn voor gebruik in jullie atmosfeer. De buitenste ring schepen is meer een beschermende barrière, om ervoor te zorgen dat onwelkome bezoekers niet wordt toegestaan om zich te mengen in jullie evolutie. Naast de Galactische Federatie zijn er maar weinig Wezens van andere beschavingen die toestemming hebben gekregen om jullie atmosfeer binnen te gaan of te landen op Aarde. Normaal gesproken zijn dit bemanningen op een wetenschappelijke expeditie, en soms komen zij uit een ander Universum.

Buiten de Aarde bestaan erkende wetten en protocollen die gelden voor alle interstellaire reizigers. Dit is een van de redenen waarom de Mens beperkt werd om met zijn schepen buiten dit zonnesysteem te reizen, omdat hij nog niet erkent of begrijpt wat deze wetten inhouden en geneigd is zich onverantwoordelijk te gedragen. Ook zou de Mens zijn wapens de Ruimte mee innemen, zoals zij dat nu doen, en zich voorbereiden deze te gebruiken in tegenspraak met deze wetten. Jullie zullen binnenkort alle oorlogswapens moeten ontmantelen, en in feite is het zo dat als werkelijke vrede eenmaal bereikt is jullie dit niet beargumenteren of negeren. Als dat wel zo zou zijn, zou het niet baten, omdat er niets is dat verborgen kan worden voor ons, hoe goed het ook verstopt zou zijn. Vele keren in het verleden zijn jullie regeringen gewaarschuwd voor de gevaren voor de Mensheid, door het gebruik van nucleaire apparaten. Hun reactie was precies dezelfde toen wij aanboden om vrede op Aarde te bereiken. Elke keer zijn onze aanbiedingen afgewezen via de orders van de Illuminati, die in plaats daarvan de voorkeur gaven om hun eigen agenda voor zelfbeschikking door te drukken.

Misschien kun je onze voorzichtige aanpak begrijpen nu jullie snel je weg vinden naar Ascentie. Het is lang geleden dat wij begonnen aan deze reis, en aan het einde hiervan wensen wij dat het naar jullie toekomt als een monumentale en plezierige gebeurtenis. De voorbereiding is daarom gemaakt met dit in gedachten, en wij verzekeren jullie dat dat precies is hoe het zal zijn. Wij zijn niet alleen jullie vrienden maar van velen van jullie zijn wij familie, en die verbindingen gaan duizenden jaren terug. De Cyclus van Dualiteit is maar een kleine stip op jullie weg terug naar het Licht. Het leven zal opnieuw voor jullie beginnen wanneer jullie zijn geascendeerd, wanneer jullie zijn teruggekeerd naar de niveaus die jullie vele tijdperken geleden hebben verlaten.

Begin te denken aan ons als waren wij allen Eén, omdat wij in werkelijkheid niet anders zijn dan jullie, wij zijn alleen op een meer geavanceerd vlak dan jullie nu. Wij hebben dezelfde wensen als jullie en wij zoeken ook naar de waarheid en kennis van het Universum om ons heen. De Schepper heeft ons allemaal een onsterfelijk leven gegeven, en alle pracht en praal en oneindige creaties om van te genieten. Evolutie eindigt nooit, en wij dienen anderen zodat zij mogen profiteren van onze kennis.

Ik ben SaLuSa van Sirius en ik voel dat er zo veel warme gevoelens zijn voor ons. Daarvoor danken wij jullie en wij verlaten jullie voor nu en geven jullie onze liefde en zegeningen.

Dank je SaLuSa.
Mike Quinsey.
Website: Tree of the Golden Light
Vertaling: Puk


Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Mike Quinsey,
please let us know and we'll add you to our mailing list.

Galactic Channelings

Create Your Badge