Home > Nederlands > Mike Quinsey - SaLuSa, May 19, 2010

SaLuSa, May 19, 2010

Waar jullie op Internet ook channelings opzoeken, op een paar uitzonderingen na zul je zien dat ze heel erg op elkaar lijken in het benadrukken van de belangrijke tijd waar jullie je in bevinden. Er zijn voortdurend geheugensteuntjes voor jullie om je op de toekomst te richten en geruststellingen dat de eindtijd van de dualiteit bijna voor jullie is aangebroken. Of ze nou wel of niet in detail van elkaar verschillen, feit blijft dat degenen die dit volgen, verder zullen gaan en gunstige veranderingen zullen ervaren. Vele wegen leiden tot vervulling, en alles wordt in het werk gesteld om zoveel mogelijk zielen bewust te laten worden van hun mogelijkheid om te ascenderen. Jullie zullen van mening zijn dat de nadruk ligt op een bevestiging van hoe belangrijk deze periode voor jullie is.

Verhuizen naar de hogere dimensies is de meest natuurlijke stap die jullie zouden kunnen zetten omdat jullie grote Wezens zijn die al uit jullie zelf opgelegde slaap ontwaken, die voor jullie noodzakelijk was om de dualiteit volledig te kunnen ervaren. Jullie tijd in deze huidige cyclus is bijna voorbij en het is alleen nog aan jullie om jullie ware Zelf te erkennen, met alle potentie om een god te worden. Wanneer het klinkt als een onmogelijk idee, besef dan dat jullie al goddelijke vonken waren toen jullie voor het eerst ervoor kozen om vanuit de regionen van Licht naar de lagere dimensies te verhuizen.

Jullie kunnen met recht zeggen dat er geen moeite is bespaard om jullie bewust te laten worden van de waarheid. Al degenen die jullie op jullie reis ondersteunen zijn Hogere Wezens, en zij dienen jullie vanuit pure liefde en zoeken geen beloning of zelfs erkenning voor hun werk. Wanneer jullie een zeker niveau van bewustzijn hebben ontwikkeld, is het louter vreugde anderen van dienst te zijn, en als er al een beloning is, ligt die in de bevrediging zielen op hun reis te helpen. Op Aarde zijn jullie grotendeels contact kwijtgeraakt met jullie Hoger Zelf, maar wanneer jullie opnieuw die verbinding maken, zullen jullie je ware potentieel begrijpen.

Gedurende vele jaren hebben jullie een ego opgebouwd dat als jullie gids fungeerde, maar deze was vrijwel uitsluitend op het Zelf en jullie eigen behoeften gebaseerd. Jullie uitdaging was jullie bewustzijnsniveaus voor de Eenheid van alles te openen, en de onveranderlijke band die het met jullie heeft. Als onderdeel van het Ene leren jullie dat alles wat je doet, al het andere beïnvloedt, en dat jullie een verantwoordelijkheid hebben om jezelf in harmonie en in verbinding met alle leven te brengen. Wanneer voldoende aantallen van jullie hiertoe in staat zijn, worden jullie instrumenteel om elkaar te verheffen. Jullie hogere energieën helpen ook de kracht van de Lichtrasters rond de Aarde te verhogen, en dat is een andere manier waarop jullie dienstbaar kunnen zijn.

Zoals jullie duidelijk begrijpen, zijn jullie allemaal hier om door middel van jullie ervaringen te leren en niets komt door puur toeval op jullie pad. Er is overeenstemming over levensplannen voordat jullie je aardse lichamen aannemen, en jullie Gidsen zullen binnen hun macht er alles aan doen, om er voor te zorgen dat jullie je incarnatie succesvol afmaken. Vrije wil blijft uiteraard als jullie recht behouden, maar zouden jullie echt je vooruitgang terug willen zetten als je wist hoe belangrijk het was voor jullie toekomst? Natuurlijk zijn jullie plannen met andere zielen verweven en samen vervullen jullie je rol om elkaar vooruit te helpen. In dergelijke omstandigheden kan je concluderen dat niet één persoon verantwoordelijk is voor hun ervaringen en dat het correcter is te spreken van een collectief ontwerp door jullie gezamenlijk. Kunnen jullie daardoor inzien waarom zo krachtig het spirituele advies wordt gegeven anderen niet te beoordelen? Het klopt dat de wetten van de Mens precies het tegenovergestelde doen, maar vanuit jullie huidige ervaringsniveau in de dualiteit is het te begrijpen dat mensen zich op deze manier moeten beschermen.

Wanneer jullie terugkeren naar de Spirit, de Geestelijke wereld, worden jullie “daden” anders bekeken en gaat het om jullie inbreng die van essentieel belang is voor jullie ervaring, al zullen jullie de redenen achter de daden van andere zielen begrijpen. Jullie maken het leven ingewikkeld door jullie egoïstische eisen aan anderen en dit is vaak de oorzaak van geschillen tussen jullie. Niemand is in de ogen van God groter of kleiner dan een ander maar het vraagt een hoop van jullie om dit niveau van inzicht nu te bereiken. Als jullie echter alleen maar een begin kunnen maken met het accepteren van deze waarheid en een vriendelijker kijk aannemen op andere zielen, ongeacht hun uiterlijke verschijning en daden, dan dragen jullie bij aan de veranderingen waardoor iedereen vooruit gaat. Door andere mensen in een ander “Licht” te zien, ontwaken jullie voor het grote spel dat op Aarde wordt gespeeld. Onthoud dat jullie zeer waarschijnlijk honderden levens hebben gehad in allerlei soorten rollen en situaties. Deze zijn zorgvuldig gepland om jullie passende ervaringen te geven waarmee jullie vooruitkomen in jullie ontwikkeling. Er bestaat geen enkele ervaring die echt een toevallige gebeurtenis is, en ieder afzonderlijk is beslist een belangrijke stap op je pad.

Ga af en toe zitten en ontspan in een meditatieve toestand, en laat je geest speculeren over mogelijke vorige levens, en grote kans dat je een sterke indruk krijgt van een leven dat samenhangt met je huidige leven. Je kan echte geheugenflitsen krijgen of voor een moment terug in de tijd zijn. Sommigen, die hier ervaren in zijn, kunnen ook hun lichaam verlaten en toeschouwer worden van een vorig leven. Jullie hebben een natuurlijke nieuwsgierigheid met betrekking tot jullie verleden, maar het is over het algemeen verborgen zodat jullie niet van jullie huidige leven worden afgeleid. Dierbaren, kunnen jullie je de hoeveelheid planning voorstellen die bij al jullie levens komt kijken, en is het niet een soort wonder dat jullie je met elkaar vermengen en toch allemaal succesvol je rol vervullen? We voelen dat hoe meer jullie het leven op deze manier kunnen accepteren, het des te gemakkelijker voor jullie wordt ter zijde te staan van alle onrust en chaos, vanuit de wetenschap dat het allemaal slechts een voorbijgaande fase is.

We weten dat zo velen van jullie de oude manieren moe zijn en de hoeveelheid druk waar jullie onder lijden om simpelweg te overleven. Het is daarom fijn voor ons jullie te kunnen informeren dat dergelijke ervaringen tot een einde komen. De hulp die we jullie bieden is nog dringender nodig doordat zo veel problemen zich opstapelen. De olielek in de Golf van Mexico blijkt een monumentale ramp te worden en is slechts één urgent probleem dat het milieu bedreigt. Weersveranderingen beginnen een ander jaarlijks terugkerend probleem te worden en de voedselketen ondervindt hierdoor schade. Financiële wijzigingen zijn noodzakelijk om de mogelijkheid van een grootschalige ineenstorting te boven te komen en in al deze gevallen kunnen we jullie advies geven om te helpen bij het vinden van oplossingen.

Ik ben SaLuSa van Sirius, en de Galactische Federatie is helemaal klaar om jullie van alle hulp te voorzien die jullie nodig hebben, en niet alleen voor de problemen die we hebben genoemd. Er is een al lang bestaand plan om jullie en de Aarde te herstellen in voorbereiding op Ascentie. We zijn in afwachting van onze officiële aanvaarding en uitnodiging om jullie te ontmoeten, en het kan echt niet veel langer worden uitgesteld omdat we allemaal moeten beginnen.

Dank je SaLuSa.
Mike Quinsey.
Website: Tree of the Golden Light
Vertaling: Charlotte


Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Mike Quinsey,
please let us know and we'll add you to our mailing list.