Home Channeling? Onze channelers Over ons Contact


Home > Nederlands > Mike Quinsey - SaLuSa, July 20, 2012

SaLuSa, July 20, 2012


De dagen verstrijken en het werk van onze bondgenoten wordt steeds beter gecoördineerd en levert resultaten op. De omvang van de activiteiten wordt groter en weldra zal er een overweldigende stap vooruit worden gezet die heel goed merkbaar zal zijn. We werken nu op vele fronten tegelijk en verwachten op zeer korte termijn een aantal snelle ontwikkelingen te zien. Jullie rol bij wat er gebeurt is je focus vast te houden bij hetgeen jullie als resultaat zien waardoor jullie meer energie geven waar het nodig is. Op hetzelfde moment bereiken krachtige energiestromen de Aarde vanuit veel andere bronnen en Sterrenstelsels. De interesse en de ondersteuning die aan jullie wordt gegeven is immens en helpt jullie zeker je doel te bereiken, hetgeen Ascentie is. Van onze kant blokkeren wij alle pogingen die dit proberen te verhinderen en gebruiken we onze technologieën om ervoor te zorgen dat zowel jullie als Moeder Aarde jullie bestemming bereiken. Het is nodig omdat de duistere machten hun toevlucht tot alle mogelijke middelen nemen, zelfs als het hun eigen bestaan bedreigt. Heb geen angst, wij hebben de leiding en zij weten heel goed dat wij in hun weg staan.

De zielen die zich niet bewust zijn van de eindtijden geven uiteraard een hele andere interpretatie aan de hen omringende gebeurtenissen. Het is begrijpelijk dat zij de gevolgen vrezen maar wees ervan overtuigd dat als onze bondgenoten hun plannen volgen, het duidelijk wordt dat er een kracht ten goede bestaat. Net als jullie wensen wij een veel verder gaande zuivering van de criminelen die verantwoordelijk zijn voor het wegnemen van jullie rechten. Zodra het publiekelijk bekend wordt, zal dit het idee versterken dat jullie niet alleen staan in jullie strijd tegen het kwaad. Dat is inderdaad zeer lange tijd het geval geweest en het is dankzij leden van de Galactische Federatie van Licht dat jullie ervaringen op zo’n manier werden geleid dat jullie het hebben overleefd. Daarnaast heeft er gedurende lange tijd een zorgvuldige planning plaatsgevonden om de energie op Aarde in balans te houden. Dat werd gedeeltelijk bereikt door het organiseren van de incarnatie van zeer verlichte zielen op gepaste tijdstippen om jullie vooruit te leiden naar het Licht.

Begrijp dat jullie ervaringen het gevolg zijn van de Wet van Aantrekkingskracht, die toestond dat zielen van een lagere trilling zich bij jullie mochten aansluiten. De trillingen op Aarde waren relatief kort geleden feitelijk aanzienlijk gedaald en als een planeet van vrije wil moest deze haar eigen niveau vinden. Toen de beslissing echter werd genomen om de trilling te laten toenemen, raakten wij meer betrokken bij jullie verheffing. Vandaag de dag zijn jullie weer herrezen en beseffen jullie dat jullie een opmerkelijke ommekeer hebben bereikt in een zeer korte periode, in het bijzonder gedurende ongeveer de afgelopen veertig jaar. Er is geen weg terug want het Licht is nu goed op Aarde gevestigd en neemt nog steeds toe. Het is exponentieel aan het toenemen en zal spoedig een punt bereiken waarop Ascentie kan plaatsvinden.

Veel mensen zoeken een manier om met hun talenten bij te dragen aan de veranderingen. Jullie zijn bekend bij ons en op het juiste moment zullen jullie een mogelijkheid vinden om ze te gebruiken. In de huidige tijd kunnen jullie anderen helpen door louter een punt van Licht te zijn en jullie vrede om je heen te verspreiden. Er zullen ook gelegenheden zijn waarop er vragen worden gesteld waar jullie antwoorden op kunnen geven, aarzel dan niet om dit te doen. Natuurlijk zijn een aantal mensen niet klaar om de waarheid te horen maar er is geen tijd meer om deze te verbergen. Uiteindelijk bestaat er slechts de Ene Waarheid en deze zal op een goed moment volledig bekend worden gemaakt want er zijn zielen die gereed zijn om deze te ontvangen. Tot nu toe hebben jullie je eigen neigingen gevolgd en je eigen inzichten bereikt maar er dient een moment komen waarop de Waarheid nodig is om jullie allemaal bijeen te brengen.

Jullie persoonlijke pad naar Ascentie is het pad dat belangrijk is, dus maak je niet onnodig zorgen over hoe meer algemene gebeurtenissen verlopen. De veranderingen die wij jullie hebben beloofd, zullen zeker plaatsvinden omdat de oude structuren plaats moeten maken voor die van de Nieuwe Tijd. Jullie bewustzijn is geopend voor alle nieuwe mogelijkheden en deze zullen in jullie leven komen, maar sommige meer op lange termijn en deze zullen later volgen nadat de eerste veranderingen hebben plaatsgevonden. De Regeringswijzigingen zijn duidelijk van belang om een meer spirituele vertegenwoordiging mogelijk te maken onder degenen die jullie gaan leiden. In plaats van zichzelf op de eerste plaats te zetten, zullen zij hun eed om jullie te dienen eerbiedigen en zij zullen om die reden worden gekozen. Over de hele wereld zijn de meeste regeringen lang geleden gestopt met het dienstbaar zijn aan de mensen, en stonden zij zichzelf toe vazallen te worden van de machtige bankierende families. Ook zij dienen van hun macht te worden ontdaan plus van hun grotendeels ziekelijk verkregen winsten, en dit geldt ook voor hun volgelingen die over de hele wereld worden aangetroffen. De omvang van de macht van de Illuminatie zal jullie verbazen en het reikt tot in de allerhoogste rangen, inclusief koningshuizen en religie.

Een enorm imperium zoals dat van de Illuminatie kan niet in één nacht worden ontmanteld maar nu het hevig is verzwakt zal het uit elkaar vallen. Degenen aan de top weten dat hun tijd bijna voorbij is en wij hopen nog steeds dat zij zich overgeven en hun activiteiten tegen jullie staken. Hun plannen kunnen niet anders worden gezien dan als afgrijslijk en zijn opgesteld om de bevolking van de Aarde aanzienlijk te reduceren door onverschillig welke door hen te gebruiken methode. Twee Wereldoorlogen en nog vele anderen sinds de eerste plaatsvond, hebben miljoenen levens gekost en zijn opzettelijk begonnen om de wereld met onrust en rampen te overspoelen. Een derde Wereldoorlog was gepland maar wij hebben ons ermee bemoeid en voorkwamen stappen om deze in het Midden-Oosten te beginnen. Wij hebben inderdaad het gebruik van nucleaire apparaten als oorlogswapens een halt toegeroepen, zoals goddelijk werd verordend.

Vrede zal plotseling tot jullie komen want er is een plan om het af te dwingen door het gebruik van alle wapens te voorkomen die dan gedeactiveerd zullen zijn. Er zal geen schuilplaats zijn waar ze onze detectie kunnen vermijden en ondergrondse bases zullen zijn vernietigd zodat ze niet opnieuw kunnen worden gebruikt. Noch zal er een ontsnappingsmogelijkheid zijn voor de schuldigen die bij ons bekend zijn, en zij zullen worden verhinderd om met hun daden tegen jullie door te gaan. Op een dag zullen zij volledig begrijpen in welke mate zij aan het plan van de Illuminatie hebben bijgedragen en wat het totale effect is geweest op de bevolking, tot aan hoe iedereen afzonderlijk werd beïnvloed. Het zal een tijd zijn om terug te blikken op hun ongehoorzaamheid aan de Wetten van het Universum en zij zullen zich voor God verantwoorden. Zoals voor alle zielen geldt die zo ver zijn gevallen dat zij zijn vergeten dat hun ware zelf van het Licht is, zullen zij alle kansen krijgen om hun weg terug te vinden.

Ik ben SaLuSa van Sirius en ik vertel jullie dat de gevallenen even zeer geliefd zijn bij God, die geen enkele ziel veroordeelt maar hen in Liefde en Licht omringt.Dank je SaLuSa.
Mike Quinsey.
Website: Tree of the Golden Light
Vertaling: Charlotte


Wereldwijde Visualisatie voor een Doorbraak - Doe Ook Mee!
Share |

Veel informatie uit de channelings, en informatie die we elders op het web gevonden hebben,
hebben we verwerkt in een nieuwe site:
HetGroterePlaatje.nl
Deze site willen wij ook in het Engels vertalen, en hiervoor zoeken we nog vertalers.
Er zijn geen vereisten, behalve dat je beheersing van het Engels heel goed moet zijn.
Als je mee wilt doen aan dit project, kun je je hier aanmelden!


Galactic Channelings

Create Your Badge