Home > Nederlands > Mike Quinsey - SaLuSa, June 18, 2010

SaLuSa, June 18, 2010

Het wachten duurt voort en wij voeren meer druk uit op de duisteren dan ooit om zich terug te trekken uit de onmogelijke situatie waarin zij zitten. Als zij volharden in hun manieren en grote onrust blijven veroorzaken, zullen wij ons voorrecht uitoefenen om hen te verwijderen. Niet met fysieke kracht, maar met maatregelen die ons in staat stellen om aan hen de manier voor te schrijven waarop zij worden verwijderd. De omstandigheden zijn zodanig dat wij ernaar verlangen met jullie te gaan werken, om jullie onmiddellijke problemen aan te pakken. Wij werken natuurlijk achter de schermen, om te verzekeren dat de zaken niet uit de hand kunnen lopen.

De enige troost voor jullie is dat hoe langer het voor ons duurt om te beginnen, hoe meer mensen zich naar het Licht richten. Dat helpt om jullie massa bewustzijnsniveaus te verhogen die jullie gegarandeerd dichterbij Ascentie brengen. Per slot van rekening is jullie opheffing het hele punt waar het om draait, en vele Wezens zijn dichtbij de Aarde om het proces te versnellen. Het gaat allemaal goed en volgens verwachting, en de zaken zullen versnellen als het plan voor Ascentie eenmaal volledig op gang komt. Jullie zijn zo dicht bij prachtige gebeurtenissen, en het is onze wens dat Disclosure snel zal plaatsvinden. Er is maar een klein ding nodig om de bal aan het rollen te brengen, en dat zal de weg vrijmaken voor vele veranderingen.

Op dit moment heeft de olieramp in de Golf het publiek gewekt voor de gevaren van het boren naar olie op de zeebodem. Als gevolg hiervan groeit de roep om dit te stoppen, en, zoals wij al vaker opmerkten, jullie hebben de macht hiertoe wanneer voldoende aantallen van jullie samen komen. De positieve energie die hieruit voortkomt zal een weg vinden om te manifesteren wat er gevraagd wordt, zelfs als het enige tijd zal kosten. Wij zijn op een niveau waarop wij klaar zijn om te reageren op dat verzoek, en zijn goed uitgerust om de rommel heel snel op te ruimen. Wij zien echter eerst de waarschijnlijkheid dat BP meer tijd zal krijgen om de situatie te herstellen. Het moet echter niet veel langer duren, omdat het milieu al zwaar aangetast is. Dus, laten wij bezien wat de uitkomst hiervan is, en terwijl wij dat doen wachten wij in de coulissen tot wij opgeroepen worden.

Wanneer wij jullie vertellen dat al jullie problemen opgelost worden, bedoelen wij dat ook precies zo. Het kan niet van de ene op de andere dag gebeuren, maar een van de prioriteiten is het organiseren van overvloed, zodat uiteindelijk niemand zonder voedsel zal zijn. Omdat wij jullie hele wereld observeren, weten wij waar de ergste gevallen van armoede en verval bestaan, waar de basisbehoeften niet gedekt worden en waar medische hulp nauwelijks aanwezig is. Wij zullen deze urgente problemen zeer snel aanpakken, en wat wij willen zien is dat de levensstandaard omhoog gaat. De Illuminati hebben deze condities hardnekkig genegeerd, en hebben de mensen bewust in die situaties gehouden als onderdeel van hun bevolkingszuivering. De vergiftiging van de aarde, de luchten en zee├źn is maar een onderdeel van hun plan, maar het zal niet slagen zoals zij bedoeld hadden. Wij hebben deze situaties continu in de gaten gehouden, en hebben, zonder dat jullie het wisten, ervoor gezorgd dat de effecten afgezwakt werden.

Het is goed dat jullie onze activiteiten kennen, want wij zijn zeker niet lui en simpelweg wachtend tot het Eerste Contact komt. Wij hebben jullie zogezegd al vele jaren verzorgd, en dan spreken wij in termen van duizenden en niet honderden jaren. Dit is het soort diensten waarbij de Galactische Federatie betrokken is door het gehele Universum. Het geeft ons grote vreugde en bevrediging om andere beschavingen te helpen, wanneer zij hun weg naar het Licht inslaan. Als je de behoefte hebt om ook op die manier te dienen, kunnen wij je verzekeren dat die kans aan jullie gegeven zal worden in de nabije toekomst. Sommigen van jullie zullen in ieder geval terugkeren naar jullie Ruimtefamilies in een gelukkige hereniging op jullie thuisplaneten. Jullie leven zal onherkenbaar veranderen, en natuurlijk allemaal ten goede en passend voor de zielen die geascendeerd zijn.

Verlies jouw verwachtingen niet uit het oog en blijf erop gefocust, dat zal je helpen door enige turbulente perioden die nog moeten komen. Houd in gedachten dat sommige zielen gepland hebben de Aarde te verlaten voor de eindtijd, en zij zullen maar weinig tot geen trauma ervaren. Wanneer zij in de Astrale regionen komen zal hen veel aandacht en zorg gegeven worden, om te verzekeren dat zij snel naar normale omstandigheden terugkeren. Ziekte, handicaps of verwondingen zullen niet langer bestaan, en als dat wel zo is zal het alleen maar in de geest van de persoon zijn. Met andere woorden, je hebt de macht van de gedachten om ze te overwinnen. Er zijn verschillende astrale niveaus, maar vele zielen zullen zichzelf terugvinden in wat bij sommigen bekend is als het Zomerland. Het is, dierbaren, maar net waar jouw vibraties passen, en als die zeer laag zijn bestaan er niveaus die bijna geen Licht bevatten. Je zult automatisch aangetrokken worden tot dat niveau dat resoneert met jouw vibraties. Dus, als je jouw vibraties op Aarde verhoogt, zul je een van diegenen zijn die naar de hogere dimensies gaat tijdens Ascentie.

Kun je geloven dat je al bijna op de helft van dit jaar aangekomen bent? En als ook maar iemand nog twijfelde dat de tijd versnelt, hoeveel meer bewijs hadden zij zich dan kunnen wensen. Jullie bewegen je uit de lineaire tijd en zullen alle irritante aspecten daarvan achter je laten. Jullie racen continue tegen de klok die jullie leven bepaalt, en hoe fijn zou het dan zijn als je bevrijd wordt uit al haar beperkingen. In de toekomst zul je vrij zijn om je te bewegen van de ene plaats naar een andere, zowel naar het verleden als naar de toekomst, en jullie ervaringen zullen heel anders zijn dan nu. Het leven zal opwindend zijn en vol van uitdagingen, omdat er zoveel te ontdekken is dat buiten jullie huidige bestaan ligt. Aan de andere kant is het leven op Aarde alles behalve saai, maar je moet hard werken om vooruitgang te boeken en je hebt weinig tijd voor persoonlijke bezigheden. Het speelveld is niet vlak en sommige mensen hebben volstrekt saaie levens waarbij zij maar net alles bij elkaar geschraapt krijgen, toch is dat voor hen allen een gekozen ervaring. Daarnaast hebben anderen rijkdom en alle comfort dat je met geld kunt kopen, maar het brengt hun geen geluk. Is er misschien een les te leren uit de contrasterende levens die mensen hebben? En is het niet zo dat iedereen een gelukkig en bevredigend leven zoekt? Dat mijn vrienden zullen komen met Ascentie voor absolute zekerheid? Dus zet je huidige problemen aan de kant en laat je daardoor niet klein krijgen.

Ik ben SaLuSa van Sirius en geniet van de momenten waarop ik jullie kan verheffen. Er is per slot van rekening zo veel om naar uit te kijken, en de weg van het Licht zal zich snel voor jullie openen. Met jullie kennis kunnen jullie ook anderen helpen om door de overblijvende maanden van deze cyclus te komen. Wij zouden willen dat iedereen zou weten van het Gouden Tijdperk dat er bijna aankomt, een Tijdperk dat Liefde en Licht brengt en jullie bevrijdt van de aantrekking van de lagere vibraties. Een Tijdperk dat een eerbetoon is aan de liefde en glorie van God, en de Schepper.

Dank je SaLuSa.
Mike Quinsey.
Website: Tree of the Golden Light
Vertaling: Puk


Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Mike Quinsey,
please let us know and we'll add you to our mailing list.