Home > > Mike Quinsey - SaLuSa, August 15, 2012

SaLuSa, August 15, 2012

Wij betreden het eindstadium van de voorbereidingen voor Ascentie, en daar is zeer veel samenwerking voor nodig met onze Bondgenoten. Om het web van corruptie te ontmantelen, en de corporaties die gemachtigd werden door de illuminati, is een enorme opdracht geweest en is nog steeds bezig. Houd in gedachten dat het plan van de duistere Mensen meer dan 200 jaar geleden is gemaakt, en z’n tentakels hebben bijna alle facetten van jullie bestaan gepenetreerd. Als een kanker heeft het zich verspreid zodat het moeilijk is om geheel te elimineren, maar het is ons gelukt om het te stoppen. Onze bondgenoten hebben de omstandigheden gebruikt die de duistere Mensen zelf hebben gecreëerd, om het tegen hen te keren en hebben hun machtsstructuur danig verzwakt.

Het verwijderen van vele top leden van de illuminati gaat door, en in het algemeen worden steeds meer van hun pionnen in politieke- en Regerings kringen verwijderd. Het gaat goed het zal binnenkort gelegenheden creëren om dichter bij Disclosure te komen, en ervoor te zorgen andere projecten te bespoedigen. Geloof ons Lieve Mensen, wij staan zeker achter diegenen die de verantwoordelijkheid dragen om de dingen echt van de grond af te krijgen. Wij zullen allemaal een zucht van verlichting slaken wanneer wij eindelijk openlijk met jullie kunnen werken. Eén aspect van jullie spirituele verlichting gaat door ondanks welke activiteiten jullie vooruitgang ook mogen vertragen, en dat is de hoeveel Licht die door jullie ontvangen wordt. Het wordt over de Aarde verspreid vanuit vele bronnen, waarvan velen zich buiten jullie zonnestelsel bevinden. Jullie bevinden je in een galactische verschuiving (shift) van immense kracht en beginnen inmiddels de veranderingen te voelen.

Jullie dagelijkse routine volgend op jullie niveau, kunnen we jullie vergeven voor het denken dat er erg weinig plaatsvind. Dit is allesbehalve waar, en vele Wezens buiten de Aarde zijn betrokken bij één van de meest spannende avonturen die ze ooit hebben meegemaakt. Het is namelijk zo dat jullie Universum bewust is van het immense belang van hetgeen jullie op het punt staan te ervaren. Wanneer jullie je werkelijk zouden realiseren wat jullie ondernomen hebben, zouden jullie je nauwelijks druk maken over wat we kleine details zouden noemen. Zij zijn natuurlijk belangrijk voor jullie, maar geen meer dan jullie eigenlijke Ascentie. Dus houdt alsjeblieft jullie aandacht op waar jullie naartoe gaan, en laat de details over aan ons en jullie zullen niet teleurgesteld worden.

Terwijl jullie meer Licht opnemen ondervinden jullie dat je niveau van bewustzijn groeit. Op fysiek niveau kunnen jullie soms het gevoel krijgen dat je op lucht loopt, zelfs vlagen van duizeligheid. Dat gaat voorbij en zullen jullie waarlijk gewaar zijn van een grotere vrede binnenin en zodoende verzekerd van jullie toekomst, dat jullie staan als één stralend van liefde. Emoties zullen kalm en makkelijk te controleren zijn, maar jullie zullen een diep gevoel van blijheid en vreugde ervaren gewoon om op zo’n monumentale tijd op Aarde te zijn. Het is ook het je onderbewust realiseren dat je je eindelijk uit de dualiteit hebt verheft, en dat het niet langer een grip op je heeft. Jullie hebben je doel bereikt en de strijd gewonnen met jullie Licht stralende.

Denk groot en denk Ascentie, daar het de meest fantastische ervaring is die je ooit zult hebben en jullie zullen je er iedere seconde van kunnen herinneren. Ieder ziel heeft dezelfde kans om zich te verheffen, dus wees niet ongerust over degenen om je heen die ongeïnteresseerd lijken. Zij zullen nog een laatste kans hebben om te ascenderen en jij kan niet weten wat hen misschien doet ontwaken. Hoe dan ook zullen zij een weg volgen die goed is voor hen, en zij zullen verder gaan met levenservaringen die hen op het pad van evolutie houden. Help mensen zo goed als je kunt wanneer je de mogelijkheid daartoe hebt, maar probeer ze met druk niet te overtuigen, hoe behulpzaam dat ook mag lijken breng e meer schade dan goed. Zielen groeien op verschillende manieren van vooruitgang, en geen twee van jullie zijn hetzelfde. Laat ze hun eigen pad vinden, en weet dat zij net als jij Gidsen hebben die met hen werken wat dat betreft.

Zoals je zal opmerken zijn er vele bronnen die hun aandacht focussen op wat de toekomst voor jullie in werkelijkheid in petto heeft. Het is uiteindelijk heel binnenkort dat jullie ascenderen, en jullie moeten weten wat je kunt verwachten. Momenteel is er niet één bron die probeert om over alle aspecten van de veranderingen te berichten, maar ieder om beurten informeert jouw over wat je zult ervaren in de naaste toekomst en gelijk na Ascentie. De oude technologieën zijn hun bruikbaarheids datum reeds ver voorbij, en moeten plaats maken voor grote vooruitgangen die jullie tot nu toe zijn ontzegd. Zoals jullie reeds weten is veel ervan gebaseerd op vrije energie wat zich overal in het Universum bevind. Het maakt niet uit hoeveel je er van gebruikt, het is onuitputtelijk, en het is simpel om aan te komen en te gebruiken.

Een andere grote verandering zorgt dat alle vervuilende toepassingen vervangen worden door niet vervuilende. Vervuiling heeft niet alleen jullie land, maar ook de luchtwegen en oceanen vervuild. Jullie en andere levensvormen hebben als resultaat daarvan aan ziektes geleden en soms met de dood tot gevolg, en de Aarde is hierdoor vergiftigd. Het water zal schoon en gezond worden, pure lucht en land wordt geschoond van giftige chemicaliën en alle vormen van afval. Moeder Aarde moet in haar pure staat worden hersteld, na millennia van tijd dat de Mens werd toegestaan om van haar te leven. Op den duur zullen alle gebieden welke zijn vervuild met negatieve energieën worden hersteld, totdat er niets anders dan hogere energieën zullen overblijven.

De Galactische Federatie van Licht is goed voorbereid voor de komende tijd, en heeft audio presentaties gemaakt die jullie een duidelijk begrip geven van hetgeen staat te gebeuren. Jullie hebben al een redelijk goed idee, maar we willen jullie kennis uitbreiden zodat jullie je comfortabel voelen met de veranderingen. De snelheid waarmee ze plaatsvinden zorgen ervoor dat jullie je niet door hen voelt buitengesloten. Zelfs het verheffen van de vibraties van de Aarde zorgt voor een mate van opschonen, daar de lagere energieën worden getransmuteerd door moleculaire veranderingen. Onze technologieën zullen ons in grote mate in staat stellen om direct vanuit onze voertuigen te opereren, die rond jullie Aarde gestationeerd zijn. Wij hebben inderdaad reeds lange tijd op deze manier gewerkt, om grote vervuilingen in jullie oceanen op een laag niveau te houden.

Ik ben SaLuSa van Sirius, en dank jullie voor je geduld die goed gehonoreerd zal worden. Wij zijn jullie vrienden en zullen jullie als zijnde behandelen, en veel met jullie delen dat vreugdevol is, inclusief enige reisje in onze voertuigen. Ga door en weet dat wij en vele andere zielen bij jullie zijn, en een ieder van jullie liefhebben.

Dank je SaLuSa.
Mike Quinsey.
Website: Tree of the Golden Light
Vertaling: André


Wereldwijde Visualisatie voor een Doorbraak - Doe Ook Mee!
Share |

Veel informatie uit de channelings, en informatie die we elders op het web gevonden hebben,
hebben we verwerkt in een nieuwe site:
HetGroterePlaatje.nl
Deze site willen wij ook in het Engels vertalen, en hiervoor zoeken we nog vertalers.
Er zijn geen vereisten, behalve dat je beheersing van het Engels heel goed moet zijn.
Als je mee wilt doen aan dit project, kun je je hier aanmelden!