Home > Nederlands > Mike Quinsey - SaLuSa, February 15, 2010

SaLuSa, February 15, 2010

Gebeurtenissen die de soort reactie oproepen om de weg vrij maken voor veranderingen en de koers van de Mensheid te wijzigen, blijven vooruitgang boeken. Een algemeen overzicht van de activiteiten op Aarde geeft aan dat het oude paradigma bijna voorbij is, omdat het niet langer de impuls of energie bevat om veel langer door te kunnen gaan. Ondertussen manifesteren zich de nieuwe ideeën die aanzienlijke veranderingen tot stand gaan brengen en jullie een nieuwe richting op gaan leiden. Het is altijd moeilijk om de natuurlijke weerstand voor iets nieuws te overwinnen, omdat mensen uit hun gemakkelijke plek worden verdreven. De veranderingen komen echter, ongeacht de pogingen om vooruitgang op te houden, en enig ongemak is onvermijdelijk. Gezien de mate waarin ze jullie leven zullen veranderen, zal er veel aandacht worden gegeven aan het zeker stellen dat jullie bewust zijn van wat het precies inhoudt. Communicatie over deze onderwerpen is heel belangrijk zodat jullie weten waar het naar toe leidt en wat jullie rol erin is. Het is noodzakelijk dat jullie goed geïnformeerd zijn over het uiteindelijke doel van de veranderingen, wat natuurlijk Ascentie is en jullie terugkeer naar volledig bewustzijn.

We zijn erop gebrand Disclosure/Openbaarmaking te laten plaatsvinden en het is niet per se van President Obama afhankelijk, maar het zou wenselijk zijn met het oog op de rol die door de VS is gespeeld in het onderdrukken van informatie over Ufo’s en buitenaardsen (E.T.’s). Het kan echter zijn dat we zaken zelf moeten afhandelen en we zijn volledig voorbereid onze eigen Disclosure/Openbaarmaking op te zetten door jullie onomstotelijk bewijs van onze aanwezigheid te presenteren. De omstandigheden op Aarde geven een achteruitgang aan van de wezenlijke structuur van samenlevingen over de hele wereld. De ineenstorting kan niet worden stopgezet maar als het wordt erkend en als onze aanwezigheid wordt geaccepteerd, weten we dat jullie zeer ontvankelijk zijn voor het idee en klaar zijn om ons te ontmoeten. We staan dichtbij om te assisteren in het vestigen van een nieuw leiderschap dat jullie vooruit helpt. We benadrukken zorgvuldig dat we geen behoefte hebben over jullie het bewind te voeren maar dat we simpelweg willen garanderen dat jullie naar de volgende fase van jullie bestemming worden opgetild. Dit gebeurt niet voordat het oude regime, dat jullie heeft afgeremd, is verwijderd en Dierbare Wezens met oprechte zorg en liefde voor jullie de leiding hebben gekregen.

De vraag die jullie altijd stellen is wanneer alles begint, en wij reageren door jullie te vertellen dat onze bondgenoten nog steeds dichter de voltooiing naderen van hun verschillende taken. Ze zitten met andere woorden niet stil en gebruiken hun tijd heel goed, zodat ze bij de opdracht in de openbaarheid te komen, klaar zijn. Wanneer wij of andere bronnen jullie informeren dat het eerst erger moet worden voor het beter wordt, is dat zodat jullie je realiseren dat het effect van de afbraak van oude systemen gevolgen zal hebben die enige beroering veroorzaken. Het is onvermijdelijk maar zal snel worden gevolgd door gunstige veranderingen die een heel nieuwe manier van leven opzetten waar op kan worden gebouwd. Dat zal de introductie inhouden aan jullie van nieuwe technologieën die al beschikbaar zijn op Aarde, waar veel apparaten aan worden toegevoegd die wij jullie brengen. Het is een kwestie van snel een comfortabele manier van leven terugbrengen, die jullie benarde toestand oplost en vrede in de wereld brengt. Het zijn gigantische taken waar wij meer dan voldoende op zijn voorbereid en wij verwachten uiteindelijk volledige samen-werking vanuit de verschillende regeringen.

Het is tijd om jullie verschillen terzijde te schuiven en je meer te verplaatsen naar het inzicht over de Eenheid van alles. Het verwijderen van de oorzaak van jullie problemen zal aanzienlijk helpen en het is het doelbewuste plan van de Duistere Wezens geweest jullie te verwarren en je te vervreemden met betrekking tot andere landen. Zoals jullie nu weten, is angst hun belangrijkste wapen en werd het gebruikt om jullie tegen elkaar op te zetten door een vijand te creëren waar die niet bestond. Verwarring en chaos is het resultaat en wordt gebruikt om hun controle over jullie te verstevigen. Het verwijderen van de laatste machtskliek zal een vacuüm creëren dat zal worden opgevuld door degenen die jullie soevereiniteit eren en respecteren.

Door de geschiedenis heen hebben religieuze strijden de grondslag gevormd voor vele oorlogen maar als jullie de volledige waarheid krijgen over jullie spirituele erfgoed zal er een beoordeling komen van jullie overtuigingen. Veel zal wegvallen wat niet waar is en hierdoor ruimte bieden aan een samenkomen omdat slechts de Ene Schepper bestaat en niet de vele goden die jullie hebben verbeeld. Jullie zullen het Licht in alle zielen herkennen en dat zal jullie naar Ascentie leiden, als de ene grote beschaving die jullie zijn. Probeer kennis te hebben over de gemeenschappelijke achtergronden van elkaar’s overtuigingen en jullie starten het proces van re-integratie en kameraadschap. Jullie zijn veel te lange tijd afgescheiden geweest en het is tijd om iedereen terug in de kudde te brengen.

De Mens is in zijn hart een vredig Wezen die zijn liefde met anderen probeert te delen en wanneer we eenmaal in staat zijn samen te werken om de Aarde te herstellen, zullen er grote vriendschappen ontstaan. De meeste van jullie hebben in het buitenland gereisd en hebben overal waar jullie heen gingen vriendelijkheid en warme begroetingen aangetroffen. Jullie hebben je misschien afgevraagd waarom zo veel landen zich tegen elkaar hebben opgezet want wat jullie de gewone mensen noemen, blijken net als jullie te zijn. Dierbaren, jullie hebben jullie macht door de duistere Wezens af laten nemen voor hun eigen gewin en wereldcontrole. Hun doelstellingen zijn nu bekend en de macht van het volk keert terug om te helpen gezondheid en vrede terug te brengen naar een planeet in problemen. We weten dat jullie volledig in staat zijn de voor jullie geplaatste obstakels te overwinnen en dat jullie je energieën zullen richten op het vestigen van een vreedzame samen-leving met de hele beschaving.

Jullie weten exact wat jullie nodig hebben want diep in jullie onderbewustzijn zitten de herinneringen aan vroegere tijden toen jullie in het Paradijs leefden. Het is jullie bestemming terug te keren naar die hogere bestaansniveau’s waar jullie van het perfecte leven zullen genieten, vol van vreugde en geluk. Jullie glorieuze toekomst ligt absoluut vast en staat geschreven in het plan dat door de Schepper is verordend. Dualiteit laat zijn grip op jullie los en jullie hebben bijna jullie tijd in die ervaring voltooid. Het heeft jullie veel gegeven dat jullie spirituele Zelf heeft versterkt en jullie staan als Strijders van het Licht klaar om de Melkweg te bereizen. Ja Dierbaren, jullie zijn grote Wezens, zelfs als jullie het niet voelen, maar jullie gaan toch jullie trilling naar dat niveau verhogen. Dat zal plaatsvinden binnen de periode die jullie voorbereidt op de hogere dimensies en het is een heel natuurlijke stap in jullie evolutie.

Ik ben SaLuSa van Sirius en ik vertel jullie dat we uit ervaring spreken en we zijn blij onze kennis met jullie te delen. Er is zo veel meer aan jullie te geven maar een gestage stroom aan kennis is te verkiezen boven jullie te snel te overweldigen. Er is voldoende tijd om jullie inzicht uit te breiden en voort te bouwen op jullie huidige kennis en we zullen jullie met plezier helpen dit te doen.

Dank je SaLuSa.
Mike Quinsey.
Website: Tree of the Golden Light


Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Mike Quinsey,
please let us know and we'll add you to our mailing list.