Home > > Mike Quinsey - SaLuSa, June 13, 2012

SaLuSa, June 13, 2012

Veranderingen gebeuren overal om jullie heen en zijn een zeker teken dat de impulsen voor verandering sterker worden en zo zal het helemaal tot aan Ascentie door blijven gaan. Het positieve nieuws is dat wij een goede verwachting hadden van het resultaat en dat wij alle benodigde maatregelen hebben genomen om veilig te stellen dat jullie ascenderen. Onze voornaamste verantwoordelijkheid is het assisteren geweest van onze bondgenoten om de duistere machten te verwijderen. Het verloopt allemaal goed, de gelederen van de Illuminatie zijn aan het splijten en ze raken ontregeld. Waar ze misschien nog resterende ambitie hebben voor het uitvoeren van hun plannen om jullie vooruitgang te verstoren, zal het fungeren als het beteugelen van hen.

Er is echt een “ kan nu elke dag gebeuren scenario”, wat betreft het verwezenlijken van belangrijke gebeurtenissen en het is voor de duistere machten niet mogelijk aan de gevolgen te ontsnappen. Er komen veranderingen die alle verbindingen gaan verwijderen die jullie levens Millennia lang hebben aangetast. Een grote schoonmaak zal jullie een frisse start geven om snel naar de hogere regionen door te gaan waar jullie thuis horen. Het zal, met veel hulp van ons en andere hogere bronnen, een vrijwel ongelooflijke overgang zijn in zo’n korte tijd. Wij kennen jullie potentieel en weten hoe snel we jullie moeten helpen om verder te gaan.

Het is voor jullie tijd om alle voorzichtigheid overboord te gooien en jullie rechtmatige plaats bij ons in te nemen. Wij zien jullie als gelijken en met zo’n moed om jezelf de lagere trillingen te laten ervaren terwijl jullie wisten dat deze jullie waarschijnlijk de donkerte in zouden trekken. Draag geen schuld met je mee want het is tijd om jezelf alle fouten te vergeven die je misschien hebt gemaakt, en de eindtijden maken het in ieder geval mogelijk om middels de Wet van Genade je lei schoon te vegen. Ervaringen opdoen is exact waarom jullie door de dimensies wensten af te dalen en is de reden voor een grote stap in jullie evolutie.

Jullie zullen op een dag terugkijken op jullie avontuur in de dualiteit en begrijpen waarom het verschillende kronkels en wendingen aannam. Jullie zullen zien hoe jullie reactie op situaties het volgende hoofdstuk schreef in jullie leven en hoe het jullie lukte om je naar jullie huidige fase van evolutie te verheffen. Maar als jullie terugkijken zal het lijken of het allemaal in het hier en nu is, aangezien al jullie ervaringen kunnen worden teruggehaald zoals ze gebeurden. Ergens in jullie onderbewustzijn liggen alle herinneringen aan alle doorgemaakte confrontaties en zij leiden je door iedere nieuwe ervaring. Eenmaal geascendeerd zullen jullie je gewoon met alles wat bestaat kunnen verbinden. Indien nodig zullen jullie ook van de ervaringen van andere zielen kunnen profiteren, zonder daar eerst directe ervaringen voor op te hoeven doen.

Jullie schilden en zwaarden zijn van liefde gemaakt en niemand zal door jullie bescherming heen kunnen komen. Zelfs op Aarde kunnen jullie de kracht ervan gebruiken om te creëren en velen van jullie doen dit op een helende wijze. De energie van liefde trekt de hogere, verheffende trillingen naar jullie aan en deze brengen harmonie en balans in jullie lichaam. De energieën van emoties als woede en haat beschadigen daarentegen jullie lichaam en veroorzaken een slechte gezondheid. Na Ascentie zullen de trillingen zo hoog zijn dat slechts de zuiverste gedachten zullen bestaan. Dat Dierbaren, is waar jullie nu naar toewerken en sommige van jullie hebben al een grote mate van succes bereikt.

Jullie toekomst heeft altijd in jullie eigen handen gelegen, maar werd geleid door de goddelijke bedoeling van degenen die jullie Universum hebben gecreëerd. Er is ook een plan geweest voor de evolutie van de Mensheid wat verbonden was met de evolutie van andere beschavingen. Alles was met elkaar verbonden en wat de een doet, beïnvloedt alle anderen, hetgeen de reden is waarom de ascentie van jullie beschaving zo’n belangrijke gebeurtenis voor ons is. Jullie zijn zogezegd de onderste tree op de ladder en wanneer jullie je verheffen, verheft alles zich boven jullie ook. Jullie succes is zo belangrijk voor ons allemaal en er wordt op dit moment zo veel liefde naar jullie gestuurd om jullie allemaal te ondersteunen. Het is voor jullie onmogelijk er niet door te worden geraakt en daarom weten we dat jullie volgens plan zullen ascenderen.

De Galactische Federatie staat het genoegen van jullie gezelschap te wachten maar niet voordat disclosure heeft plaatsgevonden, de publieke bekendmaking van ons bestaan, waarna we jullie op onze eigen voorwaarden kunnen ontmoeten. We hebben jullie veel te laten zien maar hebben ook veel te doen om jullie de gereedstaande hulp te leveren. Onze bondgenoten zijn werkelijk klaar om in actie te komen en alles wijst op bepaalde activiteiten op zeer korte termijn. Bij elke vertraging konden we ons heel snel aanpassen en we kunnen jullie verzekeren dat ons plan nog steeds gestand houdt. Zodra de details bekend gemaakt kunnen worden, verwachten we dat grotere aantallen van jullie de mogelijkheid hebben de krachten met ons te bundelen. Het is nooit onze bedoeling geweest alles namens jullie uit te voeren, en jullie zullen sterk worden aangemoedigd om je aandeel in de verantwoordelijkheid op je te nemen.

Het horror verhaal dat jullie hebben beleefd wordt binnenkort het sprookje waarin jullie dromen over Utopia worden waargemaakt. Het Gouden Tijdperk wordt echt een tijdperk dat jullie dromen vervult en het voert jullie naar een aantal ongelooflijke reizen. Tijd zal ophouden te bestaan en het leven zal oneindig zijn in een nooit eindigende reeks van prachtige ervaringen. We weten dat het idee van “het niet bestaan van tijd” moeilijk te begrijpen is maar jullie zullen je heel gemakkelijk eraan aanpassen. Stel je voor dat alles in het nu gebeurt en op circulair niveau en dat jullie op elk gewenst moment kunnen in- en uitstappen. Tijd zou overbodig zijn, ongeschikt om naar te leven, en van geen belang.

Jullie zullen veel te leren hebben over jullie nieuwe dimensie en hoe het jullie beïnvloedt, en veel over hoe jullie je scheppende vermogens moeten gebruiken. Maar tegen die tijd zal jullie bewustzijnsniveau zodanig zijn toegenomen dat jullie geen problemen ondervinden bij het worden van een betrouwbare en waardige entiteit. Woorden kunnen nauwelijks beschrijven wat jullie op het punt staan te beleven, behalve dat jullie ontroerd zullen zijn en zelfs overweldigd door de omvang van wat er gaat gebeuren. De grootste veranderingen zullen in jullie zelf plaatsvinden, en velen van jullie zijn zich al bewust dat jullie iemand anders zijn geworden ten opzichte van slechts een paar jaar terug. Jullie zijn van het Licht, verspreiden het overal waar jullie heen gaan en jullie helpen je medereizigers.

Ik ben SaLuSa van Sirius en ik vertegenwoordig slechts één beschaving die al duizenden jaren lang met jullie is verbonden. Deze banden zullen geleidelijk sterker worden en andere beschavingen zullen ook hun banden met jullie vernieuwen. Wij zullen gezamenlijk binnen de Galactische Federatie van Licht, werkend met Liefde en Licht, een Eenheid vormen.

Dank je SaLuSa.
Mike Quinsey.
Website: Tree of the Golden Light
Vertaling: Charlotte


Wereldwijde Visualisatie voor een Doorbraak - Doe Ook Mee!
Share |SaLuSa wordt ook gechanneld door Laura Tyco. Vertalingen van haar channelings worden gepubliceerd door onze zuster-site Despertando.Me.


Veel informatie uit de channelings, en informatie die we elders op het web gevonden hebben,
hebben we verwerkt in een nieuwe site:
HetGroterePlaatje.nl
Deze site willen wij ook in het Engels vertalen, en hiervoor zoeken we nog vertalers.
Er zijn geen vereisten, behalve dat je beheersing van het Engels heel goed moet zijn.
Als je mee wilt doen aan dit project, kun je je hier aanmelden!