Home > > Mike Quinsey - SaLuSa, 10 oktober 2014

Mike Quinsey - SaLuSa, 10 oktober 2014

Zoals altijd volgen wij jullie vooruitgang en verheugen ons om vast te stellen dat zo velen van jullie volledig betrokken zijn in jullie voorbereiding op de voortdurende stijgende trillingen die jullie naar de hogere niveaus voeren. Zoals we jullie al eerder hebben laten weten, omdat jullie je vibraties aan het verhogen zijn in een tempo dat jullie zal brengen tot het punt van ascensie naar het volgende level, moet het niet worden gezien als een aparte gebeurtenis. Jullie gaan vooruit met de stijging van de trillingen, en langzaam maar zeker creëer je een op kristallijn gebaseerd lichaam, met alle voordelen van dien. Je zult ascenderen door je eigen inspanningen en de toewijding om jezelf in harmonie en evenwicht te brengen. Het is duidelijk dat niet iedere ziel in staat is om een dergelijk niveau te bereiken, maar alle zielen vinden uiteindelijk hun ideale en perfecte niveau. Velen van jullie zijn al in totale controle over wat er plaatsvindt aangaande jullie zelf. We moedigen jullie aan om volledig gefocust te blijven op jullie doel in deze belangrijke tijd, en koppel jullie energie niet aan iets van een lagere trilling.

Er is altijd een risico dat je betrokken raakt bij de zaken van anderen, wat natuurlijk goed is, zolang je zelf maar in balans blijft. Je kan een vredestichter zijn zonder zelf betrokken te raken in andermans zaken. Je kunt nog steeds een genezer zijn als dat je verlangen is, maar vergeet niet om je aura te sluiten aan het einde van een sessie. Ik weet dat julie nauwelijks herinnerd hoeven te worden aan deze voorzorgsmaatregelen, maar het is zeker nodig om volledig bewust te zijn van alle risico's voor jezelf. Zelfgenezing zal door blijven gaan, maar naarmate de tijd verstrijkt zal het minder en minder noodzakelijk worden. Je zult merken dat je lichaam "zichzelf zal verjongen" na verloop van tijd, en wij weten dat sommigen van jullie al het gevoel hebben dat jullie lichaam steeds meer in evenwicht is, ongeacht jullie leeftijd. Je ziet dus dat jullie een periode ingaan van duidelijke veranderingen die zelfs effect heeft op zielen die hier niet van op de hoogte zijn. Uiteindelijk zullen alle zielen het juiste niveau vinden dat noodzakelijk is om vorderingen te maken en te evolueren.

Voor vele zielen zal deze cyclus het einde zijn van hun behoefte om de lagere trillingen te ervaren. Zodra de lessen geleerd zijn zal je je verplaatsen naar een hoger niveau, en zo blijf je dus evolueren en brengt vooruitgang je hoger in de Rijken van Licht. Op dit moment ben je nog maar een klein puntje Licht, maar het groeit snel als je hoger en hoger gaat. Uiteindelijk zul je een enorm Wezen van Licht zijn, maar voor het moment volstaat het om te zeggen dat je die reis gestart bent. Ondertussen kunnen jullie uitkijken naar een spannende tijd en krijgen jullie allerlei interessante ervaringen. Misschien vinden jullie het vooruitzicht om jullie familie uit de ruimte te ontmoeten het meest opwindende, en de mogelijkheid om terug te keren naar jullie thuisplaneet. Er is zo veel voor jullie om te verkennen en een heel scala aan missies die je kunt ondernemen. Jullie toekomst zal er een zijn die je zelf kiest, en het zal zijn om het Licht heinde en verre te verspreiden.

Sommige mensen op Aarde hebben een zekere mate van nieuwsgierigheid over hun doel waarom ze hier zijn, en zijn geïnteresseerd in het leven in het algemeen, maar vinden het moeilijk om te bepalen welke bronnen van kennis ze kunnen vertrouwen. In het algemeen zouden we zeggen volg gewoon je intuïtie, aangezien het je geleidelijk zal brengen naar een geschikte bron van informatie. Het is duidelijk dat je overweldigd kan worden door de waarheid en het is logisch dat het geleidelijk wordt ingevoerd tot een niveau dat acceptabel voor jullie zal zijn. Houd ook in gedachten dat zodra je ontvankelijk wordt voor het ontvangen van informatie, je meer zal ontvangen. Jullie allemaal hebben Gidsen en Helpers die gebeurtenissen "ordenen" zodat je de juiste mensen zult ontmoeten, ook met verhelderende ervaringen. Deze worden allemaal uitgevoerd met jouw kennis en instemming, hoewel je dat misschien niet bewust weet. Je zal nooit alleen zijn om te zoeken zonder hulp, en zelfs die zielen die dwalen in de duisternis hebben hulp bij de hand als ze op het Licht reageren.

Soms in het dal van depressie kan het voelen alsof je geen enkele vriend in de wereld hebt, maar hulp is altijd slechts een gedachte van je verwijderd. In deze emotionele staten ben je zeer moeilijk te bereiken, maar je wordt overspoeld met liefde die je uiteindelijk overeind zal helpen. Je vraagt je misschien af waarom dergelijk trauma je overkomt, en het antwoord is "voor de ervaring" om groei voor je ziel mogelijk te maken. Het zijn zulke omstandigheden en lessen die geleerd moeten worden, die tot een snelle groei leiden, waarmee meer Licht tot je wordt aangetrokken. Je zou kunnen zeggen dat de Aarde de plaats is van de harde leermeester, en dat is in het algemeen waar, maar het is ook waar je jouw lessen het snelst leert.

Wij kijken naar de Aarde en wij zien zielen op alle verschillende niveaus van evolutie, en hoe ze door elkaar lopen en samenwerken met elkaar. Soms leidt het tot gewelddadige acties als er voor hen een tendens is om egocentrisch en zelfzuchtig te worden. Deze worden waargenomen door meer gevorderde zielen die nog steeds lessen van hen kunnen leren zonder erbij betrokken te raken. De interactie tussen de verschillende groepen van Wezens is allemaal onderdeel van de ervaring waardoor je evolueert. Karma kan zeer ingewikkeld zijn, maar wees er zeker van dat het perfect werkt zodat alle betrokken zielen ervan kunnen profiteren. Jullie zullen verrast zijn als je wist hoeveel aandacht er wordt besteed aan karmische kwesties, om ervoor te zorgen dat alle betrokken zielen er baat bij hebben. Je zult ongetwijfeld opgelucht zijn om te leren dat wanneer je boven de 3e dimensie uit stijgt, je al je karma hebt ingelost.

Wanneer je ogen worden geopend voor de waarheid van je wezen, zullen er met het groeien van je bewustzijnsniveau meer vragen opkomen, en er zijn altijd beter geïnformeerde Wezens om jullie heen die jullie antwoorden kunnen geven. Als je jezelf in een meditatieve staat brengt en je geest openstelt zodat je kunt ontvangen, kun je zelfs communiceren met Hogere Wezens. Laat hen weten wat voor informatie je nodig hebt, en je kunt een onmiddellijke reactie krijgen, of het kan op een later moment komen wanneer je het niet verwacht.

Ik ben SaLuSa van Sirius, en ben altijd blij om samen te werken met Michael [Quinsey] voor jullie verlichting. Moge de Liefde en het Licht voor altijd met jullie zijn.

Dank je SaLuSa.
Mike Quinsey
Website: Tree of the Golden Light
Vertaling: Elene

Wereldwijde Visualisatie voor een Doorbraak - Doe Ook Mee!
Share |


Donaties voor ons vertalersteam worden ontvangen met dankbaarheid Dankjewel!!


Veel informatie uit de channelings, en informatie die we elders op het web gevonden hebben,
hebben we verwerkt in een nieuwe site:
HetGroterePlaatje.nl