Home > > Mike Quinsey – 10 mei 2019

Mike Quinsey – Channeling van zijn Hogere Zelf - 10 mei 2019

Mike Quinsey

Het lijdt geen twijfel dat naarmate de tijd verstrijkt, we veel veranderingen kunnen zien plaatsvinden, wat uiteenloopt van het weer, naar de positie van grote bedrijven die tot de ontdekking komen dat wat hen in het verleden heeft gediend niet langer passend is voor het bereiken van hun doelen. Gelukkig wordt er vooruitgang geboekt door nieuwe ideeën en methoden, die mensen een nieuw tijdperk zullen binnenbrengen, waar voordeel kan worden behaald uit geavanceerde technieken en methoden waardoor de oude manieren van doen snel achter ons zullen worden gelaten. Te lang werden jullie zaken ontzegd die het leven voor eenieder van jullie zoveel gemakkelijker zou hebben gemaakt. Die tijd is nu voorbij en nieuwe ideeën en uitvindingen komen geleidelijk aan naar buiten, en dit kan niet worden gestopt.


UITTREKSEL UIT "BEREID JE VOOR OP DE DNA-STRIJD" (KRYON).

Alles dat je in je hebt en wat jou maakt tot wie jij bent, is werkzaam op een niveau dat voor minder dan de helft dan wat mogelijk is, actief is. Het is iets dat zich in al die jaren van vrije keuze op basis van dualiteit heeft ontwikkeld, jullie hebben bepaald hoeveel duisternis en Licht het leven moest bevatten en waar dit zich moest bevinden. Jullie hebben bepaald hoe goed je kon denken en in welke mate jullie samenlevingen het idee zouden accepteren dat compassie-denken de planeet zal helen. De belangrijkste uitdaging en test is nu gewijzigd – jullie zijn enorm diepgaand gegroeid. In het verleden hebben we verteld dat jullie een groei in menselijke intelligentie en mededogen zouden kunnen waarnemen, en dit zal eveneens op het lichamelijk vlak te zien zijn, omdat als een menselijk wezen efficiënter begint te werken dit een vanzelfsprekend gevolg zal zijn, waarbij we jullie de aanwezige informatiekanalen hebben gegeven en deze zijn op te zoeken. De laatste was getiteld "Conceptueel DNA" en we hebben gesproken over het menselijk lichaam dat stopte met het hebben van wat we "lineaire immuunreacties" zouden noemen; dit laatste is wanneer de witte cellen van het lichaam een ​​probleem zien en er naartoe snellen om dit te bestrijden. Beter dan dat is het niet, waarbij het probleem het vermogen om dit te bevechten kan overstijgen, omdat de witte bloedcellen niet de intelligentie bezitten om het concept van de indringers te zien.

Virussen zijn berucht om hun intelligentie, want ze bezitten wat jullie een plan noemen, terwijl de witte bloedcellen alleen de verdediging kennen. Een witte bloedcel is niet in staat het grotere geheel te zien, het weet niets van kanker of hoe kanker werkt, hoe de verdediging ervan werkt of hoe kankercellen immuun zijn voor witte bloedcellen. In principe wordt Conceptueel DNA een fysiek systeem dat de opbouw van de indringer kent, en dat creëert een mens die elk virus en elke ziekte kan bestrijden, omdat dat deel van het immuunsysteem net zo slim is als al het andere dat de opbouw van de indringer wel herkent. Dit is een vooruitgang van het menselijk DNA van meer dan 30%, neigend naar 35% tot 40%. Hoeveel Meesters ken je op deze planeet die zijn gestorven aan een virus - de meesten zijn gestorven door toedoen van de mens. De Meesters van deze planeet bezaten DNA dat veel beter werkte dan dat van jullie, sommigen hebben zelfs onlangs het vermogen laten zien om dingen in hun handen te creëren en te manifesteren – bewustzijn boven materie. De geest van de mens kan dingen beheersen en dit is het oorspronkelijke ontwerp geweest, bewustzijn boven het lichamelijke was het plan, en is het altijd geweest.

Wat denken jullie van spontane remissie, wat is het en hoe werkt het, heeft het externe invloeden nodig of is het iets dat intern is gecreëerd. Het is DNA dat een moment lang 100% werkt en onverklaarbaar is maar het is zichtbaar en jullie kunnen het herkennen en documenteren, maar de mens kan zichzelf binnen een dag van vrijwel elke ziekte genezen.

EINDE VAN HET UITTREKSEL


Door persoonlijke ervaring kan ik spontane remissie bevestigen. Ongeveer 12 jaar geleden leed ik aan slechte knieën, zo erg zelfs dat het pijnlijk was om mijn benen te buigen omdat het voelde alsof er steentjes achter de knieschijven zaten, waardoor ik moest blijven staan ​​in plaats van te gaan zitten. Op een avond ging ik zoals gebruikelijk naar bed en toen ik de volgende ochtend wakker werd merkte ik tot mijn verbazing dat mijn knieën me helemaal niet meer kwelden en dat ik was genezen – in één nacht. Ik ben blij om te kunnen zeggen dat ik sindsdien geen verdere problemen met mijn knieën heb ondervonden. Sommige mensen zullen ongetwijfeld zeggen dat ze om een ​​wonder hebben gebeden en dat ze geen verlichting hebben gevonden voor hun pijnlijke toestand en dat mijn geval te danken is aan karma en dat er wel een reden voor moet zijn dat zij hun pijn moeten verduren. Word echter nooit, zoals sommige zielen dat doen, negatief maar blijf positief, want dat is de enige manier om jezelf uit je toestand te bevrijden. Probeer daarom jezelf te genezen en stel jezelf voor dat je genezen bent, en je lichaam zal hierop reageren.

De kracht van het denken zal in de toekomst heel vaak te zien zijn, omdat elke ziel die naar een hoger niveau is geëvolueerd dergelijke vermogens zal verwerven en er 'wonderen' door zal laten gebeuren. Denk eens aan de Bijbelse wonderen en dat degenen die erover schreven niet begrepen hoe dit tot stand kon worden gebracht: vandaag de dag zijn we ons hiervan méér bewust. Het is belangrijk om geloof in je eigen kunnen te hebben, wees bereid om standvastig te blijven proberen en geef nooit op. Soms ontstaat er niet onmiddellijk resultaat, dus bereid je erop voor dat er ook verder in de toekomst pas resultaat te zien zal zijn. Het ultieme 'wonder' is het opstaan van de doden en het suggereert dat een lichaam zich zal herstellen tot wat het was toen het nog gezond was. Het basisprincipe is uiteraard dat er, naarmate de tijd verstrijkt, vanwege de stijgende trillingen een punt zal komen waarop het lichaam zijn gezonde toestand zal behouden en er nooit herstel nodig zal zijn. De toekomst staat bol van aangename verrassingen en de problemen uit het verleden zullen geleidelijk aan verdwijnen.

Hoe meer jullie wordt verteld dat je ware potentieel je zeker zal verheffen, hoe meer je het vertrouwen zult hebben om je vollediger en zonder enige hapering uit te drukken. Hoe stel je je bijvoorbeeld voor hoe solide objecten schijnbaar uit lucht worden gecreëerd, en het antwoord is: door de kracht van het denken. De Meesters kunnen dit naar believen doen, maar ze doen het niet alleen voor de show. Hun ego is al lang verdwenen en er is geen behoefte om te "pronken" of om zichzelf te verrijken, gewoon om te worden vereerd. Hoog ontwikkeld zijn, zal een nieuwe manier van leven voor jullie zijn en jullie zullen er geleidelijk aan inglijden, omdat het een vrij natuurlijke ontwikkeling is.

We hebben opnieuw aangestipt wat de toekomst voor jullie in petto heeft, want het is belangrijk dat jullie weten waar het leven naar toe leidt, zodat jullie zijn voorbereid. Om sommige van deze veranderingen op jullie los te laten zonder van tevoren te waarschuwen, zou voor jullie te overweldigend kunnen zijn en zou jullie kansen om rustig aan nieuwe ervaringen op te doen schaden. Zoals gewoonlijk zullen we hieraan toevoegen dat, zoals bij elke leerperiode, er altijd hulp voorhanden is. Maar vergeet niet dat er geen dingen buiten je om worden gedaan, je krijgt alleen alle aanmoediging om je succes te garanderen. Ik laat jullie achter met liefde en zegeningen, en moge het Licht jullie dagen en pad naar voltooiing verhelderen. Dat is zeker nog steeds nodig, omdat het in wanhoop uithalen, wat het duister doet, in deze laatste dagen van haar heerschappij zoveel problemen veroorzaakt.

Dit bericht komt via mijn Hogere Zelf.

In Liefde en Licht,

Mike Quinsey.
Website: Tree of the Golden Light

Nederlandse vertaling: Rob/Marja
Wereldwijde Visualisatie voor een Doorbraak - Doe Ook Mee!