Home > > Mike Quinsey - SaLuSa, October 8, 2010

SaLuSa, October 8, 2010

Wat gaan jullie doen als de veranderingen op zo’n manier beginnen dat ze jullie dagelijkse leven gaan beïnvloeden. We zouden zeggen, ga zoveel mogelijk gewoon door en weet dat jullie op het juiste moment geadviseerd worden over welke actie jullie kunnen ondernemen. Jullie zullen zeker goed geïnformeerd worden over de aard van de veranderingen en op zeker moment zullen ze iedereen beïnvloeden. Jullie kunnen niet door de overblijvende periode tot Ascentie heen komen, zonder veel van wat jullie nu hebben naar zijn of haar hogere vorm van expressie om te zetten. Jullie kunnen niet alles met je meenemen en dat is volstrekt overbodig omdat alles wat jullie nodig hebben, zal worden verstrekt. In feite zullen jullie aanzienlijk minder behoeften hebben omdat jullie de vreugde van het hebben van een nieuw lichaam gaan ervaren. Het zal lichter zijn en meer energetisch dan fysiek. Bijgevolg zullen veel van jullie lichamelijke grondstoffen direct van de energie om jullie heen afkomstig zijn. Jullie zullen ook met een altijd gezond lichaam niet zo hoeven te bevoorraden zoals jullie nu doen. Aangezien jullie uiteindelijk door middel van gedachtekracht gaan creëren, zal het jullie aan echt niets ontbreken.

Zoals jullie beginnen te beseffen, komen de veranderingen niet om simpelweg de status-quo te herstellen. Het oude paradigma is beëindigd en heeft ondanks alles zijn doel gediend. Het zijn alleen degenen die van de oude structuren profiteren die hun uiterste best doen om vast te houden aan wat ze nu hebben. Het zijn voornamelijk degenen die enorme rijkdom hebben opgebouwd en die het ook gebruikten om macht over anderen te verkrijgen. Het doet er niet toe wat ze doen want het alternatief voor Ascentie is voor hen meer van hetzelfde. Dit gebeurt door op een andere locatie opnieuw te beginnen, dit is eerder gebeurd en heeft bewezen een uitstekende methode te zijn om sommige zeer hardnekkige lessen aan het verstand te brengen. Niemand anders is verantwoordelijk voor hen, want jullie trekken zelf precies aan waar jullie je aandacht op richten. Als familie of vrienden daarom jullie intentie om te ascenderen niet delen, is het duidelijk het beste rekening te houden met het maken van verschillende keuzes.

Wees gereed met jullie beslissing voor de toekomst want jullie zouden inmiddels je pad naar de volgende cyclus gevonden moeten hebben. Sommige zielen kunnen misschien nogal dramatisch op het laatste moment wakker worden maar voor het merendeel zijn de keuzes al gemaakt. Welke richting jullie ook opgaan, één ding is zeker, jullie zullen enorm sterk door jullie ervaringen van deze tijd worden beïnvloed. Zelfs degenen die beweren geen interesse in Ascentie te hebben, observeren toch wat er om hen heen gebeurt en het zal ergens in de toekomst van waarde zijn. Veel speelt zich op onderbewust niveau af dat van tijd tot tijd naar de oppervlakte komt, omdat jullie je herinneringen aan vorige ervaringen nooit kwijtraken. Velen die op dit moment bijvoorbeeld wensen te ascenderen, zijn zich onderbewust bewust dat zij in het verleden gefaald hebben bij het grijpen van zo’n kans. Dat zijn voornamelijk zielen die aanwezig waren toen Atlantis onder de golven verdween.

Wanneer jullie beseffen dat jullie levens een plan en een doel hebben om jullie te verheffen, worden jullie ervaringen heel belangrijk omdat ze niet willekeurig of door toeval plaatsvinden. Het is daarom van groot belang dat jullie in de aanloop naar het einde van de cyclus aandacht schenken aan wat er in jullie leven gebeurt. Jullie ruimen je resterende karma op, en als gevolg daarvan kunnen nieuwe mensen in je leven komen. Kijk naar alles in termen van hoe je het Licht in de praktijk kan brengen, om ervoor te zorgen dat je verder geen nieuw karma creëert. Jullie zullen de Aarde op het einde met een schone lei verlaten, en zekere kleinere karmische schulden zullen door middel van de Wet van Genade worden weggevaagd.

Als we jullie aanraden juist nu te genieten, vragen jullie je misschien af wat er is om gelukkig van te worden. Wij zien jullie echter eindelijk de dualiteit verlaten, met de wetenschap dat een grootse toekomst wenkt die alles belooft te bevatten wat jullie eventueel zouden wensen. Wij zeggen, leef die droom nu en creëer om je heen een aura van geluk die je toestaat door het leven te zeilen. Dat zal ook anderen helpen die met je meereizen, omdat de hogere vibraties uiterst verheffend zijn. Merk het verschil op in de re-acties van mensen naar jou, en hoe geïnteresseerd ze in je zullen worden. Jullie zullen iets hebben wat ze ook zouden willen hebben en ze zijn er niet zeker van hoe je het hebt bereikt, en of zij het ook kunnen.

Alleen al de belofte van actie heeft uiteindelijk de trillingen op Aarde enorm opgetild, en we willen niet dat jullie die opwinding en verwachtingsvolle energie kwijtraken. Het zal jullie over alle pogingen heen dragen om jullie terug te duwen, want jullie hebben zonder twijfel een plotselinge vlaag van negatieve uitbarstingen opgemerkt die bewust gepland zijn om angst en onzekerheid terug te brengen. Blijf gewoon recht vooruit kijken en verlies de reden niet uit het oog waarom jullie op dit moment naar de Aarde zijn gekomen.

Na duizenden jaren, en in sommige gevallen honderden levens, zijn jullie klaar om met de voeten omhoog te gaan liggen en een aangename rustpauze te nemen en te breken met de ongemakken en eisen van de dualiteit. Het is welverdiend en jullie zullen op veel manieren goed worden beloond. Het meest belangrijke aspect is misschien de waardevolle ervaring die jullie hebben opgedaan. Het zal anderen in de toekomst van dienst zijn, omdat jullie misschien wel plaats nemen in de Galactische Federatie. Eenmaal geascendeerd zullen jullie veel meer te zeggen hebben over jullie toekomstige levens, en de focus zal liggen bij wat het beste jullie spirituele evolutie stimuleert. Omdat jullie meer van het leven en Universele Wetten beginnen te begrijpen, zullen jullie heel duidelijk zijn over de doelen die voor jullie liggen.

Het zal zeker niet zo lang meer duren voor we (UFO-)waarnemingen voor jullie kunnen regelen, in sterkere mate dan wat zomaar een toevallige waarneming lijkt. Hoe sneller jullie hart resoneert en onze vibratie accepteert, des te sneller wij veel opener kunnen zijn en contact mogelijk is. Dat is een tijdstip waar wij enorm naar uitkijken en het zal helpen alle twijfels los te laten over onze intenties. Er zal in ieder geval een volledige verklaring voor onze aanwezigheid worden gegeven en we weten dat dit de meerderheid van de mensen tevreden zal stellen. Anderen zullen worden overgehaald wanneer ze eenmaal de hulp zien die wij bieden, om de schade aan Moeder Aarde en de wijdverspreide vervuiling te herstellen. Het is natuurlijk meer dan dat omdat wij ook plannen in werking gaan zetten om jullie de voordelen van onze futuristische technologieën te geven. Hoe eerder jullie onafhankelijk worden van anderen voor de essentiële (hulp-)middelen van het leven, hoe sneller jullie zelf-voorzienend worden.

Ik ben SaLuSa van Sirius, en ik voel dat onze onderneming met jullie nu nog maar net begint. Er is zo veel dat we samen kunnen doen en het leven zal een heerlijke ervaring worden. Gedurende een tijdje zal het onwerkelijk lijken na alles wat jullie hebben doorgemaakt, maar we weten dat jullie je snel aan jullie nieuwe rol als Galactisch Wezen zullen aanpassen. Sta echter eerst stevig op jullie pad naar het Licht en de vrijheid die het biedt. Jullie gaan terugeisen wat jullie rechtmatig toekomt, en wat aan jullie is verschuldigd.

Dank je SaLuSa.
Mike Quinsey.
Website: Tree of the Golden Light
Vertaling: Charlotte


Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Mike Quinsey,
please let us know and we'll add you to our mailing list.