Home > > Mike Quinsey - SaLuSa, 8 augustus 2014

Mike Quinsey - SaLuSa, 8 augustus 2014

Zaken verlopen zoals de bedoeling is, en we kunnen je verzekeren dat je niet veel langer hoeft te wachten voordat het meteen duidelijk zal zijn dat de grote veranderingen naderen. Het woord is gegeven dat er geen verdere inmenging is toegestaan ??in het plan voor jullie bevrijding van de duisteren. Hun pad is bepaald en binnenkort zal hun macht zo worden verminderd dat hun lot heel anders zal zijn dan wat ze gepland hebben. Zeker zullen er nog een aantal mensen zijn die nog steeds voldoende vermogen hebben om obstructief te zijn, maar ze handelen onder bepaalde beperkingen. Ze zullen niet worden toegestaan ??om de weg van de mensheid in de richting van de New Age en de vrijheid die ermee gepaard gaat te veranderen.

We blijven alle gebeurtenissen op Aarde monitoren, en het is zo goed om te onthouden dat er geen schuilplaats is van onze technologie dat door vaste materie kan zien. Wij kunnen je dan ook vertellen dat we de macht en het gezag hebben, om ervoor te zorgen dat je toekomst is volgens het Goddelijke Plan. Natuurlijk zal het worden beïnvloed door jouw vrije wil, maar het zal niet de loop van je lot veranderen. Je bent je al aan het verplaatsen naar de hogere vibraties, en je moet de tijd nemen om ervoor te zorgen dat je er volledig voorbereidt voor bent. Het is tijd om je te concentreren op jouw evolutie, om zeker te zijn dat je niet op een zijspoor van je doel zit.

Vele ogen gericht zijn op je kleine blauwe orb, en je bent vereerd voor jouw moed en toewijding aan het Licht. Jouw ervaringen zullen anderen helpen bij hun ontwikkeling, en sommigen van jullie zullen hun kennis meenemen en ervaren ver in het heelal. De volgende stap in jullie evolutie zal zijn wanneer je volledig bewustzijn verwerft, en het is niet zo ver weg als je jezelf zou kunnen veronderstellen. Als je eenmaal dit stadium hebt bereikt zal je een volledig vrije geest zijn en je creatieve vermogens zullen grenzeloos zijn. Het is echter jouw keuze welke weg je volgt, en er zal geen gebrek aan begeleiding en mogelijkheden zijn. Je huidige leven is ver verwijderd van wat je kunt verwachten in de komende tijd. Je bent in feite op het punt om je ervaringen te sluiten in de lagere dimensies, en je zal ze achterlaten met een sterk uitgebreid niveau van bewustzijn.

Je kunt je blik zo hoog als je wilt instellen, en in de tijd krijgt je de gelegenheid om deze te realiseren. Sommige zielen zitten gevangen in de lagere vibraties van de Aarde, maar krijgen alle hulp als ze aangeven de wens te hebben om zich te verheffen. Niemand is volledig aan hun lot overgelaten, maar we zijn gebonden aan de Universele Wet dat er alleen hulp gegeven wordt als daarom wordt gevraagd. Dit klinkt misschien hard, maar de vrije wil van een individuele ziel moet worden erkend en geaccepteerd. Op deze manier kan hun evolutie gaan op een manier die het beste bij hun behoeften past, en geef ze naar realiteit alle tijd die ze nodig hebben. Tijd, zoals je begrijpt is niet de echte werkelijkheid in de hogere dimensies. Je hebt echter erkend dat het niet constant is in jouw Universum.

Je hebt veel te leren over de waarheid van de dingen buiten je eigen planeet, maar zelfs de aarde heeft vele geheimen met u te delen. Het is bijvoorbeeld bekend dat het hol is en dat er wezens in leven, en na Ascensie zal je ze ontmoeten. Ze zijn in feite geavanceerder dan jij bent en zij willen graag hun kennis met je delen, en je helpen om sneller dan je anders zou hebben gedaan te groeien. Zij hebben jouw vooruitgang eonen lang gevolgd, en zijn vertrouwd geraakt met jouw behoeften. Zij zullen een grote hulp zijn in het bevorderen van de toekomst van de mensheid en de aarde, en je bent verzekerd dat elk offer dat je nu maakt de moeite waard zal zijn, zoals de vrede zeer spoedig zal komen. Wanneer mensen leren van wat er gepland is voor hun toekomst, zal er een groot samenkomen zijn als men eindelijk echt beseft dat wij Allen Een zijn. Dat moet gemakkelijk te begrijpen zijn wanneer je dat gedurende vele levens geaccepteerd hebt , je hebt alle in veel verschillende culturen en religies geleefd. Hoe anders Lieve Dierbaren kun je je voorstellen dat je zou evolueren om uit te reiken naar de hogere dimensies.

We weten dat sommigen van jullie moe zijn van een schijnbaar continue gevecht met de duisteren, maar je kan er zeker van zijn dat je al in het einde der tijden zit en de New Age binnentreedt. We vinden het niet erg te herhalen dat we het toezicht hebben op alle gebeurtenissen op Aarde, en dat is jullie garantie dat er geen terugkeer naar de oude manieren van leven zal zijn. Inderdaad de oude manieren zijn al terugwijkende naar de achtergrond, en vele nieuwe ontwikkelingen staan ??te wachten om te worden geïntroduceerd die je zal voortstuwen in de New Age. Zoals altijd hangt het af van de timing, en we zullen je toekomst niet in gevaar brengen door te snel te bewegen. Na de lange periode van duisternis kiezen we ons moment om je in de New Age te brengen, wanneer de duisteren niet in staat zijn dit te beïnvloeden of zich te bemoeien met onze plannen. Ze zullen uiteindelijk worden verwijderd want op de nieuwe aarde zal er geen plaats zijn voor zulke lage trillingen. Wees vrolijk en vreugdevol aangezien jullie reis al bijna voorbij is, en de gaven van God wachten op u, en vrede en welvaart zijn de jouwe.

Als je kennis aan het verwerven bent is er een verleiding om dit te willen verspreiden, maar wij stellen voor dat, tenzij je een lezing geeft, probeer niet om uw zienswijze op te leggen aan anderen. Je zult merken dat andere zielen zich tot jou zullen richten wanneer de tijd rijp is voor hen. Er is geen druk naar wie dan ook, omdat je een eeuwigheid hebt om te evolueren, maar we zullen wel proberen om je af en toe een hint te geven zodat je op zoek gaat naar de grotere waarheid. Vaak kan dit gebeuren wanneer een bron op jouw weg komt, dus het is verstandig om deze kansen te herkennen en voor kennis aan te nemen. We horen een aantal vragen hoe zullen ze weten wanneer te reageren en ons antwoord is om je intuïtie te vertrouwen.

Ik ben SaLuSa van Sirius, en ik ben blij je op de hoogte te kunnen houden over de gebeurtenissen die bepalend zijn voor de snelheid van uw vooruitgang. De wereld is nog steeds in een onrust als langdurige zaken worden uitgezocht. Ze zijn karmisch van natuur en hebben hun weg naar de voltooiing te volgen. Zoals vaak het geval is betreffende het einde der tijden, is er een grote druk gelegd op de mensen. Echter, elk van jullie zijn waar je zou moeten zijn zodat alle resterende karma kan worden gewist. Dus doe je best doen om ermee om te gaan zo dat het helemaal klaar is. Dit zal ervoor zorgen dat je kunt genieten van de overgangsperiode en volledig voorbereid zal zijn op de toekomst. De Galactische Federatie stuurt zijn liefde en bent je verzekerd van haar alle belang betreffende jouw welzijn.

Dank je SaLuSa.
Mike Quinsey
Website: Tree of the Golden Light
Vertaling: Elene

Wereldwijde Visualisatie voor een Doorbraak - Doe Ook Mee!
Share |


Donaties voor ons vertalersteam worden ontvangen met dankbaarheid Dankjewel!!


Veel informatie uit de channelings, en informatie die we elders op het web gevonden hebben,
hebben we verwerkt in een nieuwe site:
HetGroterePlaatje.nl