Home > > Mike Quinsey - SaLuSa, 4 juli 2014

Mike Quinsey - SaLuSa, 4 juli 2014

Zelfs diegenen van jullie die zich ervan bewust zijn dat de tijd sneller gaat, zijn verrast dat het sneller dan ooit tevoren lijkt te gaan. Dit op zichzelf is een duidelijk signaal dat de veranderingen nog steeds snel doorgaan en dat zij jullie verder naar het Nieuwe Tijdperk zullen leiden. Dus twijfel er geen moment aan dat ze een scenario aan het opzetten zijn dat het einde van het Oude Tijdperk zal zien. Er zijn signalen voor iedereen om te zien, maar helaas zijn zeer weinigen zich van hen of van hun belangrijkheid bewust. Wat er in algemene termen opgemerkt zou kunnen worden is dat het leiderschap van de oude stijl aan het veranderen is. Niet langer zijn zij, die simpelweg uit zijn op persoonlijke macht en rijkdom, in staat om de mensen zo gemakkelijk voor de gek te houden. In plaats daarvan worden diegenen met een meer schappelijke benadering en met oprecht beleid geaccepteerd, en zij kwamen specifiek naar deze tijdsperiode om jullie voorwaarts te leiden naar jullie bedoelde bestemming. De Derde Dimensie zoals jullie het begrijpen gaat in trilling omhoog en zal diegenen die er gereed voor zijn met zich meedragen. Jullie hebben welverdiend deze kans gekregen om de lagere trillingen voor de hogere trillingen te verlaten.

Wanneer de trillingen een bepaald punt bereiken, doet Ascentie zich in een ogenblik voor en alle zielen die voorbereid zijn op de verandering zullen voorwaarts gaan. Op dit punt zullen jullie in feite gewaarworden dat jullie onderworpen zijn geweest aan veranderingen die jullie in staat zullen stellen om jullie plaats in de nieuwe trillingen in te nemen. Jullie zouden daarom jullie zelf op zo een verheffing voor moeten bereiden door jullie "Gemoed, Lichaam en Geest" te reinigen. Momenteel dragen de meesten van jullie nog steeds enige van de lagere energieën mee die jullie via vele levensspannen naar jullie zelf aangetrokken hebben. Dus Dierbaren, het is nu tijd om jullie lichamen van alle energieën die niet opgetild kunnen worden, te reinigen, en jullie zullen "voelen" wat verwijderd dient te worden. Als jullie omgang met anderen eerbaar en oprecht is, zouden jullie in staat moeten zijn om iedereen als jullie spirituele Broeders en Zusters te behandelen. De energie van liefde voor alle zielen zou in jullie leven doorslaggevend moeten zijn, en jullie kunnen hen helpen door jullie voorbeeld van onvoorwaardelijke Liefde. Eén van de problemen die mensen hebben is dat zij zoveel van anderen eisen, en hen soms tot slaven maken voor hun eisen en wensen.

De eindtijden zijn buitengewoon actief met allerlei manieren van veranderingen die er plaatsvinden. Het is ook goed om te herinneren dat al deze veranderingen jullie uiteindelijk verder zullen leiden naar de meer gesettelde tijden, aangezien energieën die van een lagere trilling zijn getransmuteerd zullen worden. Jullie werk is niet om je boekje te buiten te gaan om mensen te veranderen, maar om positief te reageren wanneer de kans gegeven wordt. Houd in gedachten dat jullie allemaal bekend zijn bij diegenen die in de spirituele niveaus wonen en dat jullie op het pad dat jullie ondernomen hebben begeleid worden. De eindtijden zijn niettemin een grote uitdaging voor sommige zielen op het pad dat zij gekozen hebben; hulp is nooit ver weg. Wij herhalen dat jullie om hulp moeten vragen wanneer het nodig is, maar niet aan te nemen dat het zal komen zoals je het je voorgesteld hebt. Omstandigheden kunnen ervoor zorgen dat het bepaald anders is aangaande jouw idee erover, en wees ervan verzekerd dat het de beste manier zal zijn die jouw behoeftes zal vervullen.

Wij weten dat de vraag die vaak jullie gedachten binnenkomt is, "Hoe doe ik het," en het feit dat jullie besef gestegen is naar dat niveau zegt al dat je het zeer goed doet. Een dergelijke vraag zou niet opkomen tenzij jij het niveau van jouw bewustzijn verhoogd hebt en de noodzaak begrijpt om door te blijven gaan met je ontwikkeling. Het is voor sommigen moeilijk om te begrijpen, maar wanneer je eenmaal stevig op het pad van Ascentie zit, word je zo zelfverzekerd van jezelf dat je niet beïnvloed raakt door wat er rondom jou heen gaande is. Dat Dierbaren is het teken van een ziel die weet waar hij naartoe gaat en hoe daar te komen en is al deels op weg naar Ascentie. Een dergelijke ziel is een baken van Licht op de Aarde en trekt vele andere zielen onvermijdelijk tot hen aan. Geloof ons wanneer wij jullie vertellen dat jullie licht formidabel is en vaak veel verder uitstrekt dan dat jullie je voorstellen. Terwijl de groep van Lichtwerkers groeit, zo ook doet hun invloed en bekwaamheid dat om zelfs meer Licht naar de Aarde te brengen. Jullie zijn, wat over het algemeen genoemd wordt de 'onbezongen helden" en gaan met toewijding en Liefde met jullie werk om, en zoeken geen erkenning voor wat jullie doen. Jullie mogen er echter verzekerd van zijn dat door jullie trillingen te verhogen jullie je pad naar de hogere dimensies voorbereiden. Dat op zichzelf is een waardige beloning voor jullie prestaties.

Jullie zullen niet verrast zijn te weten dat velen van jullie van onze schepen afkomstig zijn en al leden zijn van de Galactische Federatie. Wanneer een hoog punt bereikt is tijdens een ziel z'n evolutie, zoals jullie huidige positie, bieden zij zich vaak vrijwillig aan om naar de Aarde terug te keren om anderen in hun ontwikkeling te helpen. Soms is het om een belofte te vervullen die in een ander leven gemaakt werd, of van een karmische aard is. Wij zijn ons bewust van hoe het is om in een Aardse incarnatie te zijn, en daarom herkennen wij jullie geloof en verlangen om anderen te helpen. Wij zullen jullie eraan herinneren, zoals onlangs verklaard, dat het vrij normaal voor zielen is die zich ontwikkeld hebben om anderen die hun niveau nog moeten bereiken te helpen. Want welbeschouwd, zijn jullie "Allemaal Eén" en is het wenselijk en inderdaad belangrijk dat zielen omhuld door duisternis, geholpen worden om het Licht wederom te ontdekken. In het grotere plaatje is er ook hulp aan Rassen of zelfs gehele Naties als zij een nieuwe richting moeten vinden. Dit omvat vaak speciale zielen met de vereiste ervaring, en wij hoeven niet verder te gaan dan de rol van Barack Obama aan te halen. Hij is net in staat geworden om zijn plan te volgen om vrede naar de wereld te brengen, nadat hij zo lang geworsteld heeft met de machtige oppositie waar hij mee geconfronteerd werd.

Onze aanwezigheid rondom jullie Aarde is jullie verzekering dat alles naar jullie tevredenheid zal werken, en wij zullen de duisteren geen mogelijkheden toestaan om de zaken nog langer te vertragen. Hun activiteiten worden te allen tijde nauwkeurig in de gaten gehouden, en wij hebben de bevoegdheid om tussenbeide te komen als dat noodzakelijk is. Omdat wij het grotere plaatje kunnen zien kunnen wij bij voorbaat iedere poging om moeilijkheden te creëren die jullie evolutie op jullie gekozen pad vertragen, onschadelijk maken. Jullie zijn allemaal op het rechte eind voor de finish en het einde is in zicht. Jullie bewustzijnsniveaus openen zich, en jullie zullen ontdekken dat jullie begrip van de hogere niveaus toeneemt. Jullie zullen meer onafhankelijk worden aangezien jullie de antwoorden binnenin vinden, en minder behoefte hebben om anderen te consulteren.

Ik ben SaLuSa van Sirius, en kan tamelijk ferm verklaren dat jullie op de rand staan van vele opwindende veranderingen, maar verwacht niet te veel te vroeg. Blijf gefocust op jullie doel ongeacht van wat er rondom jullie heen gaande is, en alles zal goed zijn en jullie verwachtingen vervullen.

Dank je SaLuSa.
Mike Quinsey
Website: Tree of the Golden Light
Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/

Wereldwijde Visualisatie voor een Doorbraak - Doe Ook Mee!
Share |


Donaties voor ons vertalersteam worden ontvangen met dankbaarheid Dankjewel!!


Veel informatie uit de channelings, en informatie die we elders op het web gevonden hebben,
hebben we verwerkt in een nieuwe site:
HetGroterePlaatje.nl