Home Channeling? Onze channelers Over ons Contact


Home > Nederlands > Mike Quinsey - SaLuSa, May 4, 2012

SaLuSa, May 4, 2012

Laat niemand jullie overhalen van overtuiging te veranderen, tenzij jullie intuïtief het Licht in de gegeven woorden voelen. Datgene wat lagere trillingen heeft, zal niet met jullie resoneren en in deze tijd waarin Ascentie zo nabij is, worden er pogingen gedaan jullie opzettelijk verkeerd te informeren. De duistere oude garde dacht de Mens en zijn wereld te kunnen veroveren voor hun eigen plannen en grijpen nu iedere mogelijkheid aan om ieders zielenpad van Licht dat naar een voltooiing leidt, te stoppen. Het zal geen enkele zin hebben maar het betekent dat jullie nog steeds voorzichtig moeten zijn en je niet gek moeten laten maken door hen die angst verspreiden. Natuurlijke fysieke veranderingen gaan plaatsvinden maar ze zullen niet van zodanige omvang zijn als de Bijbelse profetieën. Er is een tijd geweest dat het echt waarschijnlijkheden waren maar met jullie snelle toename van het bewustzijn zijn de trillingen verhoogd. Daardoor werd een minder chaotische eindtijd mogelijk en wij van de Galactische Federatie zijn vastbesloten om jullie door de resterende periode, voorafgaand aan Ascentie, heen te helpen. Er zijn vele manieren waarop we kunnen helpen en wat betreft aardbevingen kunnen we de energiestromen zodanig richten dat de gevolgen ervan tot een minimum worden beperkt.

Onze missie bereikt nu een kritiek punt waarop we in actie moeten komen om gebeurtenissen te monitoren die weldra jullie bewustzijn gaan beïnvloeden. Het immense werk dat is verricht om jullie van de Illuminatie en hun handlangers te verlossen, gaat resultaten opleveren en leidt tot arrestaties op grote schaal. Dit vereist van onze bondgenoten dat ze klaar staan en van ons dat we hen steunen opdat alles soepel verloopt. We willen geen paniek zien als gevolg van de zuiveringen, of geweld als het nieuws over dergelijke gebeurtenissen algemeen bekend wordt. Vroeg of laat zullen jullie de afschuwelijke waarheid onder ogen moeten zien over hoe jullie al die tijd zijn gebruikt om de zakken te vullen van degenen die duizenden jaren lang de drijvende kracht zijn geweest achter jullie regeringen. De omvang van hun macht zal jullie echt versteld doen staan en shockeren, en nog veel meer als jullie beseffen hoe een groot deel van de bevolking bestemd was om te worden geëlimineerd. Met onze komst is die dreiging van de baan maar de geschiedenis zal aantonen dat de levens van miljoenen mensen toch onderhevig waren aan hun verraderlijke intriges.

De komende tijd zal erg hectisch worden en het is daarom heel goed dat jullie Ascentie hebben om je op te focussen. Wees ervan overtuigd dat wat er ook gebeurt, het ultieme resultaat in jullie voordeel is. Alles van de lagere trillingen zal uiteindelijk worden omgevormd of uit jullie zicht verdwijnen. Dat is hoe de Aarde zal worden hersteld en alle sporen van vervuiling zullen worden verwijderd. Een nieuwe Aarde zal worden geboren zodat jullie aan een nieuw stadium in jullie evolutie kunnen beginnen. Het zal heel aangenaam zijn en de vreugde en het geluk terugbrengen wat in veel mensenlevens heeft ontbroken. Het Licht zal vanuit alle richtingen schijnen en de bewustzijnsniveaus van alle vormen van leven zullen zijn verhoogd. Eenheid zal op veel manieren duidelijk worden en zal worden erkend als het bijeenbrengen van alle leven. Afscheiding zal niet langer plaatsvinden en harmonie en evenwicht zal worden hersteld. De donkere energieën hebben geen plaats in een dergelijke omgeving en zouden niet in zulke hoge energieniveaus kunnen bestaan. Laat uiterlijke invloeden dus Dierbaren zich niet met jullie voortgang naar Ascentie bemoeien.

Jullie gaan de komende tijd niveaus bereiken die passen bij het Christusbewustzijn en dat geldt voor jullie allemaal, omdat het een natuurlijk ontwikkeling is op jullie evolutionaire pad. Momenteel zijn jullie slechts een zwakke afspiegeling van dergelijke hoge trillingen terwijl het toch jullie bestemming is die niveaus te bereiken. Er komt een dag dat jullie echt als Meesters van Licht worden beschouwd, en als mede-creators samen met anderen wanneer nieuwe Universa worden geboren. Jullie potentieel is op geen enkele wijze begrensd en uiteindelijk zullen jullie de mantel aannemen van de Goden die jullie zijn. Op dit moment worden jullie tijd en gedachten echter in beslag genomen door de voorbereidingen op Ascentie. Sommige zoeken nog steeds de antwoorden op wat ze nodig hebben in dit opzicht en we zouden zeggen, werk toe naar een niveau waarop jullie jezelf in Onvoorwaardelijke Liefde kunnen uitdrukken. Het is niet gemakkelijk wanneer jullie zoveel afleidingen om je heen hebben, en toch is het een haalbare staat van zijn. Beschouw alles als deel van jezelf omdat jullie allemaal verbonden zijn, en wat de een doet, beïnvloedt iedere andere ziel. Het betekent niet oordelen en misschien is dat voor Mensen nog het moeilijkste. Jullie zijn gewend over alles je mening te geven, en soms wordt het gedaan zonder alle feiten te kennen. Beweeg je gewoon te allen tijde in de energie van liefde en houdt rekening met anderen die nog steeds het spel van de dualiteit spelen.

Jullie leven op een prachtige Aarde die een entiteit is met een hoog bewustzijn van zichzelf, en die geplunderd is door een gebrek aan inzicht. Moeder Aarde heeft veel offers gebracht om jullie evolutie door te laten gaan maar je zou kunnen zeggen dat het tijd is voor genoegdoening. Door te waarderen wat ze voor jullie heeft gedaan, en ook door het respecteren van haar behoeften in voorbereiding op Ascentie kunnen jullie toewerken naar het ongedaan maken en herstellen van een gedeelte van de toegebrachte schade. Er zal zeker een beroep op jullie worden gedaan om deel te nemen aan de schoonmaak zodra we veilig op jullie Aarde kunnen landen. Het is een mammoettaak, al zal het ons vrijwel geen tijd kosten gezien onze technologieën. We maken de atmosfeer al schoon, zien jullie zorgen over Chemtrails en beperken de invloed ervan op jullie. En we hebben inderdaad al vele jaren de radioactieve neerslag als gevolg van atomaire explosies opgeruimd en zelfs nu behandelen we de straling die afkomstig is van de beschadigde Kerncentrale in Japan. Zoals jullie inmiddels moeten weten, verhinderen wij momenteel ook het gebruik van nucleaire apparaten en zullen ze indien nodig, veilig vernietigen.

We kijken niet meer werkloos toe terwijl nog meer doelbewuste vernietiging van de planeet de ruimte krijgt, en jullie autoriteiten zijn op de hoogte van onze positie hierin. Dit zijn de eerste stappen naar het voorgoed uitbannen van oorlog, en geloof ons dat wij kunnen garanderen dat alle landen zich aan deze goddelijke bepaling houden. Vrede is er bijna, en wanneer dit ertoe leidt dat alle militaire eenheden worden ontbonden, zijn er ook voorzieningen getroffen voor het opnieuw tewerkstellen van al het personeel. Oorlogsmisdaden zullen worden aangepakt samen met alle misdaden tegen de Mensheid en echt niemand komt ermee weg omdat we weten wie de schuldigen zijn. Er komen geen vergeldingen maar jullie wetten zullen gewoon worden toegepast en ook Universele Wetgeving.

Ik ben SaLuSa van Sirius en we zien dat jullie merken hoeveel harder de tijd zich aan het versnellen is. Het is een zeker teken dat de trillingen vlot omhoog gaan en een garantie dat jullie de verheffing gaan ervaren die ermee gepaard gaat.

Dank je SaLuSa.
Mike Quinsey.
Website: Tree of the Golden Light
Vertaling: Charlotte


Wereldwijde Visualisatie voor een Doorbraak - Doe Ook Mee!
Share |SaLuSa wordt ook gechanneld door Laura Tyco. Vertalingen van haar channelings worden gepubliceerd door onze zuster-site Despertando.Me.


Veel informatie uit de channelings, en informatie die we elders op het web gevonden hebben,
hebben we verwerkt in een nieuwe site:
HetGroterePlaatje.nl
Deze site willen wij ook in het Engels vertalen, en hiervoor zoeken we nog vertalers.
Er zijn geen vereisten, behalve dat je beheersing van het Engels heel goed moet zijn.
Als je mee wilt doen aan dit project, kun je je hier aanmelden!


Galactic Channelings

Create Your Badge