Home > > Matthew Ward — March 25, 2011

Matthew Ward — March 25, 2011

Kennis die naar boven komt over door mensen veroorzaakte (= manmade) aardbevingen, weer-manipulaties; straling in Japan, ET hulp; Hatonn: problemen bij ontmanteling van technologie die door Illuminati wordt beheerst; vrijheidsstrijders in Arabische landen; hoger perspectief van Libië

1. Met liefdevolle groeten van alle zielen op dit station, dit is Matthew om over twee betekenisvolle situaties in jullie wereld te spreken. Omdat jullie perspectief met persoonlijke observaties en door mediaberichten beperkt is willen wij jullie bemoedigend nieuws sturen zoals dat gezien wordt vanuit ons hoger en voordelige gezichtspunt. Alle gebeurtenissen zitten in de universele versnellingswijze waarover we jullie verteld hebben. waardoor veranderingen razendsnel komen en alles dat op dit moment in beroering is, zal leiden naar het verschijnen van waarheden en het uitvoeren van hervormingen.

2. Om een voorbeeld te geven van een lang verborgen waarheid die maar tot op een bepaalde hoogte naar buiten is gekomen, niet lang geleden zouden mensen op Aarde het moeilijk gevonden hebben dat enkele wetenschappers enorme verwoestende aardbevingen, hevige stormen en overstromingen veroorzaakten. Nu zit jullie internet vol met informatie over wat door mensen gemaakte technologie kan veroorzaken en al veroorzaakt heeft, maar terwijl het meeste publiek dit nog niet zal weten, maar mettertijd zal dit wel gebeuren.

3. Laten we eerst praten over waar Japan mee te maken heeft. We weten dat sommige lichtwerkers voelen dat onze broeders en zusters van buiten de planeet daarbij moeten komen om de stralingssituaties te beheersen die het potentieel scheppen, op een wereldniveau, van talloze aantallen slachtoffers en veel milieuschade. In onze vorige boodschap vertelden we jullie dat onze ruimtefamilie zo veel mogelijk de stralingsniveaus vermindert en in andere boodschappen hebben we gezegd dat bemanningen niet massaal kunnen landen totdat veiligheid kan worden verzekerd voor jullie èn voor hen, en op dit moment kan dat nog niet. Dus kan hulp bij die kerncentrale niet op een grote openbare manier gebeuren, maar er is wel actie ondernomen.

4. Bij een vraag van diverse mensen kreeg mijn moeder contact met mij en met andere bronnen en ik heb haar gevraagd om met jullie te delen wat haar is verteld.

                        _____________________________

5. [Suzy: Dit is een uittreksel uit mijn mail van 18 maart aan Hannah Beaconfield, die het ‘Plejadisch Licht’ channelt]

Drie nachten geleden kreeg ik een telefoontje van Gen, de Japanse vertaler die me dankte voor Matthews boodschap en me vroeg of Matthew me nog meer recente informatie had gegeven. Matthew vertelde me dat “zij “gehoord hadden dat enkele ET’s zouden landen om de stralingssituatie te helpen verminderen, maar dat die informatie nog niet werd bevestigd. De dag erna was een rare dag en was het al erg laat toen ik God vroeg of hij wist wat Matthew me had verteld. Hij zei ja en hij kon het wel bevestigen. Een klein schip was anderhalve km voorbij de kerncentrale geland en de bemanning was hun technologische apparatuur aan het gebruiken samen met meer uitgebreide apparatuur in schepen die boven hen waren; niemand in de kerncentrale wist dat de bemanning op de grond bezig was.

Ik gaf dat door aan Gen en deze morgen schreef hij: Op de een of andere manier was de stralingslekkage uit die reactors wonderbaarlijk bedwongen tot onder het kritieke niveau. Ik denk dat de inspanningen van ET’s gelukt zijn. Er zijn ook videofilmpjes die kleine UFO’s laten zien die op die terreinen vliegen.

6. [het volgende komt van mijn mail van 25 maart aan Jean Hudon, die EarthRainbowNetwork beheert.]

Jean, ik dacht dat je wel geïnteresseerd bent in de video die ik net bekeek en die Hatonn me gaf om aan Gen te vertellen, die me die link stuurde. Hij en zijn familie gingen naar Okinawa waar ze een organisatie oprichtten om in behuizing te voorzien voor Japanners die hun huizen verloren, en ze zitten nu in Hawaii.

“Hatonn hier. Geef de hoop niet op over je thuisland! Gesprekken op het hoogste niveau van de universele raad gaan verder door over het ontmantelen van dit roostersysteem welke tegeneffecten er ook kunnen zijn door onze diverse technologieën. Het is niet een zaak van of, maar van hoe we meer verwoesting door deze duivelse middelen aan de planeet kunnen voorkomen.”

Hatonn zei dat hier geen tijdslijn voor is maar we weten, omdat toekomstige aardbevingen of erupties minder en milder zullen zijn – dat de meeste negativiteit die de Aarde moest lossen al vrij is gelaten. Hij zei dat het juist de paradox van dat specifieke gebruik van HAARP is – die bedoeld is om massale hoeveelheden negativisme te scheppen, en die al veel meer heeft losgelaten dan ze scheppen.

7. [Het volgende stuk is uit mijn email van later op de dag aan een vriend die vroeg of ik iets meer wist over hulp van ET’s]

Hatonn vertelde me net dat de Illuminati kennis hebben van de tussenkomst van onze ruimtefamilie omdat de bedoelde verwoesting niet heeft plaats gehad. Kennelijk vermoedden ze het eerst maar het werd duidelijk toen de orkaan, die eerst over de oceaan afzwakte, toen draaide en noordwaarts ging in plaats om van het vasteland van de VS te treffen, en dat was helemaal niet wat de Illuminati ontworpen hadden. Hij zei dat technologieën om aardbevingen en weer-manipulaties op gang te brengen in al die jaren verfijnd en verhevigd waren geworden. Enorme stormen die door het ene systeem geproduceerd werden en aardbevingen door een ander, maar vanwege de ET tussenkomst begonnen de Illuminati wetenschappers een combinatie te gebruiken van technologieën, zoals reserve-kopieën in het geval dat een systeem niet zo effectief is als zij willen, maar ook om het moeilijker te maken voor de technologieën van ET om zich met alle energiebronnen tegelijkertijd te bemoeien.

Hij zei dat in Japan een van die verschillende capaciteiten van HAARP op diverse locaties gebruikt was samen met ontwikkelingen van Tesla’s uitvindingen en ontdekkingen om verwoesting te produceren naar boven en onder de oppervlakte van Aarde. Zelfs met de ontwikkelde technologieën van ET is het geen eenvoudige zaak om alle apparatuur van de Illuminati te ontmantelen zonder essentiële elektriciteit en communicatie bronnen te onderbreken die ons dienen, maar ook de Illuminati. Daarom zijn er op de hoogste niveaus van de universele raad nog steeds gesprekken gaande over de beste manier om verder te gaan.

                        _____________________________

Dank je, moeder.

8. Er zitten inderdaad onveilige niveaus van straling in planten, water en lucht bij de kerncentrale en lagere niveaus elders in dat land; al die niveaus zouden veel hoger zijn zonder de hulp van onze ruimtefamilie van op en buiten de planeet die enorm de radioactiviteit op de centrale heeft verminderd.

9. Wij eren de moed van de Japanse werkers op het terrein wier verlengde nabijheid van straling zal resulteren in dood of ernstige ziekte. Zij die de overgang naar het Nirvana gaan maken zullen door een grote toeloop begroet worden die Bravo! roepen en hen zal elke persoonlijke zorg gegeven worden die nodig is en hun moed zal ook erkend worden door een sprong in hun zielenontwikkeling. Wat betreft de werkers die minder ziek worden, als hun zielencontract spreekt van een leven of van vele jaren, dan kunnen hun lichamen helen als Aarde doorgaat met haar ascentie naar trillingsniveaus waar geen ziekte bestaat.

10. In onze vorige boodschap zeiden we dat alle mensen die in de aardbeving en tsunami omkwamen precies die persoonlijke zorg hebben gekregen die ze nodig hadden. Het zal een grote troost zijn voor hun families als ze weten konden dat hun dierbare zielen blij zijn met hun actieve leven in de geest en licht zenden om hun landgenoten op te tillen.

11. Nu dan, de hulp van jullie ruimtefamilie betreffende deze nucleaire situatie kan alleen zover maar gaan omdat het niet hun wereld is, het is die van jullie en jullie moeten stevige actie ondernemen om je ervan te verzekeren dat nucleaire stroom wordt weggehaald als voornaamste energiebron. Er moet een eis in de wereld komen dat er geen nieuwe reactors meer worden gebouwd, dat die welke al gebouwd worden, gestopt worden, en die actief werkzaam zijn gesloten worden. Nucleaire kracht in jullie fase van ontwikkeling is vanaf het begin al vol risico geweest, toch kwamen er meer omdat het heel winstgevend is voor enkelen wier hebzucht veel meer is dan veiligheid waarborgt.

12. Als er in grote aantallen bemanningen kunnen landen, zullen ze hun technologie brengen om alle nucleaire afval te dematerialiseren en om radio-actieve vervuiling in lucht, water en in de grond te reinigen en zullen ze met jullie werken om je planeet te zuiveren en te verjongen.

13. De tweede situatie van grote betekenis waar we over willen praten is wat er in de Arabische wereld gebeurt. Met wat lijkt aangestoken te zijn door vrijheid, zoals je wilt, beantwoordt het volk dat door despotische heersers of dynastieën lang onderdrukt is geweest, aan het steeds intenser wordende licht dat hun leven verlicht als veranderbaar en dat moedigt hen aan om de “kracht van het volk” te gebruiken. Opnieuw is dit onderdeel van de versnelling die alles in het universum beïnvloedt en die reacties komen met hetzelfde tempo. Er zal veel bloedvergieten komen voordat de volkeren in alle landen vrij zijn, maar ze zullen triomferen!

14. We zijn ons bewust van tegenstrijdige meningen over de coalitie van militaire legers die door de Verenigde Staten in Libië aangevoerd wordt. Wat wij zien is een glorieuze U- bocht in de houding van nationale leiders die tussenbeide komen in de zaken van een ander land. Voor de eerste keer in jullie geschiedenis is interventie niet voor een zuiver egoïstisch- maar wel voor een edel doel – om mensen te helpen die voor hun vrijheid vechten. Zonder deze bijstand zouden meer Libiërs afgeslacht worden door de dictator wiens geweten samen met zijn mentale capaciteit al lang geleden werd vernietigd.

15. De dag van de dictators is voorbij en zo ook de dag om die dictators te ondersteunen om egoïstische redenen. Ook is de dag voorbij om Aarde’s bronnen te exploiteren zonder zich te bekommeren om de verwoesting van het milieu, en zo is de dag voorbij dat de rijkdom van de wereld in de handen van een paar is. Alles wat op duisternis is gebaseerd wordt beëindigd.

16. Ongelukkig genoeg is de tijd van geruchten en dramatische voorspellingen over massale land-, zee- en polaire verschuivingen wel nog steeds bij jullie. Ja, wees wel waarachtig geïnformeerd maar geef alsjeblieft geen energie aan elke soort met vrees gevulde informatie! Blijf standvastig in jullie licht en weet dat talloze zielen in lichaam en geest met jullie zijn, die jullie snel op je pad brengen naar Aarde’s Gouden Periode.

                             _________________________

LIEFDE en VREDE

Suzanne Ward
Website: The Matthew Books
Vertaling: WinnyShare |

Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Matthew,
please let us know and we'll add you to our mailing list.