Home > > MARIA MAGDALENA: Hoe het Mannelijke het Vrouwelijke kan ondersteunen

MARIA MAGDALENA: Hoe het Mannelijke het Vrouwelijke kan ondersteunen

MARIA MAGDALENA: Hoe het Mannelijke het Vrouwelijke kan ondersteunen

Ontvangen door Mercedes Kirkel

Maria Magdalena

Vraag: Hoe zou het Mannelijke het Vrouwelijke van dienst kunnen zijn en ondersteunen?

Maria Magdalena: Zeer veel dank voor deze vraag.

Er is veel wat het Mannelijke kan doen om het Vrouwelijke te ondersteunen, en er is veel wat het Vrouwelijke kan doen om het Mannelijke te ondersteunen. Beide zijn buitengewoon onmisbaar.

In antwoord op je vraag wat het Mannelijke kan doen is het eerste dat ingezien dient te worden, de noodzaak, de waarde en het belang van het Vrouwelijke. Dit houdt in jullie wereld een genezingsproces in, omdat het Vrouwelijke enorm ondergewaardeerd is geweest. Om te kunnen genezen dient jullie wereld los te komen van een plek waar zich zoveel heeft beperkt tot het verstand, wat het Mannelijke is. Voor sommigen van jullie is dit gemakkelijker. Voor sommigen van jullie is dit moeilijker. Maar de meesten van jullie zijn bijzonder getraind door en onderworpen aan sociale druk om in en vanuit je verstand te leven.

Het is niet zo dat het verstand slecht is. Jullie verstand is fantastisch. Jullie verstand is zo waardevol. Het is alleen zo dat het niet meer in evenwicht is en dat het weer in balans met het Vrouwelijke dient te komen. Het Vrouwelijke is je voelende aard. Het Vrouwelijke staat voor je verbinding met je lichaam, energie, seksualiteit, intuïtie en liefde.

Dus is de eerste stap te beginnen deze aspecten van het Vrouwelijke te waarderen en te stoppen erop aan te dringen dat alleen het denken waardevol is. Niet ieder individu doet dit, maar over het algemeen is het in jullie cultuur normaal en zijn jullie getraind om het op die manier te doen.

Voor velen begint dit werk met het liefhebben van het Vrouwelijke binnenin jezelf. Het begint met het houden van je eigen lichaam en het behandelen van je lichaam als een tempel. Het begint met het genezen van schaamte - een plaag in jullie moderne wereld - die jullie met betrekking tot je eigen lichaam met je meedragen.

Balans

“HIJ ONDERSTEUNT HEN BEIDE, MAAR ZIJ ZORGT VOOR EVENWICHT”


Het op waarde schatten van het Vrouwelijke zal gebeuren door te gaan houden van je energie en je seksualiteit. Het zal gebeuren door het helen van je relatie met ieder deel van jezelf dat vindt dat jouw energie of seksualiteit zondig is, slecht, vies of iets waarvoor je je op allerlei manieren hoort te schamen. Je zult je energie en je seksualiteit ontdekken en er kracht door vinden. Deze kracht is nodig voor je spirituele ontwikkeling.

Het helen van het Vrouwelijke zal gebeuren door inzicht te krijgen in je emoties en je emoties toe te staan. Je zult in het bijzonder je emoties het werk laten doen waarvoor ze bestemd zijn: je via de Vrouwelijke weg te verbinden met God/het Goddelijke. Dit is meer dan alles het proces waar de meesten zich vandaag de dag niet bewust van zijn en het is zo nodig. De meesten hebben in plaats daarvan geleerd dat emoties vermeden dienen te worden. Velen hebben geleerd dat spiritueel zijn betekent dat je geen negatieve emoties hebt, maar dat je altijd blij bent. Dit is rampzalig omdat je emoties voor jou net zo waardevol en broodnodig zijn als je verstand.

Voor velen zal het proces dus beginnen met het je openstellen voor emoties en dit proces te ervaren, dit pad van het je door je emoties laten leiden naar God. Laat je emoties het werk doen dat zo nodig is en waar ze voor bedoeld zijn.

Deze werkwijze zal zeer waarschijnlijk het begin betekenen voor het je openstellen voor het Vrouwelijke binnenin je en het liefhebben van dit Vrouwelijk deel van jezelf. Wanneer dat gebeurt zul je goed voorbereid zijn en in een natuurlijke gerichtheid om het Vrouwelijke buiten jezelf in al haar vormen te waarderen en te eren. Dit zal het eren, het voorvechten en beschermen van de Aarde inhouden. Het zal ook het eren en waarderen van het Vrouwelijke in anderen, in vrouwen of in welke vorm zich het Vrouwelijke dan ook maar mag aandienen, inhouden.

Mannelijk en vrouwelijk

Het Mannelijke, in het bijzonder in zijn hogere vorm, kan het Vrouwelijke ondersteunen door er te zijn en aanwezigheid te bieden aan het Vrouwelijke. De neiging van het Mannelijke is vaak het Vrouwelijke te willen helpen door problemen op te lossen. Maar dit is niet de hoogste vorm. Het kan waardevol zijn wanneer erom gevraagd wordt, maar het is niet de hoogste vorm. De hoogste vorm is je aanwezigheid te bieden en de ander lichamelijk vast te houden, hetgeen een soort bescherming is op energetisch niveau. Het Mannelijke creëert het reservoir dat het Vrouwelijke binnenin zich kan openen. Dit is een energetisch proces.

Dit is dus één van de manieren waarop het Mannelijke een enorme ondersteuning kan zijn voor het Vrouwelijke. Wanneer je dit je eigen maakt zul je ervaren dat dit grote vreugde brengt en zul je de zegeningen en geschenken van het Vrouwelijke ontvangen.

Heb je hier iets aan?

Vragensteller: Jazeker. Dank je zeer voor dit zeer eenvoudige maar toch uiterst belangrijke antwoord.

Maria Magdalena: De toekomst die voor jullie ligt is een fantastische bundeling van het Mannelijke en het Vrouwelijke. Het is wat ik altijd met Yeshua heb ervaren. Dit te beseffen en hiernaar te leven is één van de meest belangrijke geschenken. Het is onmiskenbaar. Wanneer je je dit eigen maakt en het leert kennen zal het een grote vreugde zijn om elkaar hierin te ondersteunen. Het is het meest natuurlijke gegeven in de wereld, zoals de band tussen de zon en de aarde. Je zult hier op een natuurlijke manier door aangetrokken worden.

Je kunt dit proces van verbinding ondersteunen door de blokkades, die je mogelijk in je relatie hebt, op te ruimen. Dat zal voor jou de weg vrijmaken om je te kunnen openstellen voor en het ontvangen van dit fantastische geschenk en deze geweldige zegen.

Divine feminin

”Het Goddelijk Vrouwelijke is de energie die zonder uitzondering begonnen is in de harten van alle mannen en vrouwen, die op het moment op deze planeet leven, opnieuw te ontwaken.” – Roxana Jones


Website: Mercedes Kirkel
Nederlandse vertaling: Marja Bootsman
Wereldwijde Visualisatie voor een Doorbraak - Doe Ook Mee!< previous message | next message >