Home Channeling? Onze channelers Over ons Contact


Home > Nederlands > Blossom Goodchild - January 28, 2013

January 28, 2013

Blossom: Welkom mijn vrienden. Nou, in Waarheid kan ik een tekst uitspreken over uitdagingen die ik en velen, lijkt het, staan te beleven.. en we praten echt met dooddoeners over Ascentie. Wat **** Ascentie?... maar we gaan over dezelfde grond als bij de laatste communicatie. Dus denk ik, dus wil ik weggaan van dat alles en de energie veranderen door enkele vragen die iemand me schreef… en dat is… zoals je weet, ongewoon voor ‘ons’ om te doen. Is dat goed voor jullie?

Federatie van het Licht: We zien dat wat jij besluit vandaag het meest juiste is voor het geheel in deze tijd. Schiet maar… zoals men zou zeggen.

Blossom: Jolly Dee! Ze vroegen: “Lijken mensen eigenlijk hetzelfde op andere planeten, behalve misschien de details zoals de huidskleur of de lengte of ledematen?”

Federatie van het Licht: We zeggen dat er variabele soorten zijn. Sommigen zijn onherkenbaar voor de menselijke vorm en velen zouden aanzienlijk onaangenaam verschijnen met de attributen van hun dekmantel. Aan de andere kant zijn zij wier uitstraling een zuivere Lichtvorm is waarvan de regenboogkleuren verbijsterend zijn. Er zijn er wier verschijning jullie zeker afschuw zouden brengen.… Er zijn sommigen wier verschijning zeer op die van jullie lijkt.

In dit Universum alleen al zijn er zoveel soorten. Scheppers zijn altijd aan het scheppen! Als je zou zien hoe veel verschillende soorten je al kunt zien op planeet Aarde alleen al… stel je dan voor… als je dat kunt… om de grote hoeveelheid te zien die er in ALLES DAT IS moet zijn,

Blossom: Dank je hiervoor. Om met dat soort verder te gaan… “Zijn beschavingen op andere planeten meestal spiritueel ontwikkeld, of minder ontwikkeld dan die van ons?”

Federatie van het Licht: Nu is hier een vraag waar je over na kunt denken. Leven zelf gaat verder met zich te ontwikkelen. Nieuw leven wordt altijd geschapen als nieuwe planeten opduiken uit de diepten van niets. Daarom is het niet mogelijk, in het algemeen, om hierop te antwoorden. Er zijn inderdaad velen die enorm verder ontwikkeld zijn dan jullie planeet Aarde. Er zijn miljoenen.

Blossom: Wat? Miljoenen?

Federatie van het Licht: Inderdaad. Misschien ben jij naïef lieve Blossom over de grootte van de ‘ISheid ?’ (Hij zegt ‘ISness’)

Blossom: Duidelijk ben ik dat! Ga verder, vraag ik je.

Federatie van het Licht: Het zit voorbij woorden, opnieuw, om proberen uit te leggen wat je gevraagd hebt. Want jullie op Aarde kijken soms naar de sterren omhoog en VOELT je in ontzag over alles dat je ziet.. laat staan dat je een idee hebt van alles dat je niet kunt zien.

Maar kijk hier eens naar… ALLES …ABSOLUUT ALLES BEN JIJ…. Omdat JIJ deel van dit alles bent.

Blossom: Dus, zou je zeggen dat een deel van mijn Hoger Zelf deel van een LichtWezen is op een of andere planeet maar ook deel van enkele monstrueuze reuze mieren op weer een andere? …..…Jullie aarzelen met je antwoord?

Federatie van het Licht: Door te proberen om zo’n complexe materie in een simpele ‘ja of nee’ vorm te zetten. Laten we het proberen.

Jullie zijn EEN energie. Er is maar EEN energie. Toch zijn er vibrationele niveaus van die ENE energie. Dus het kan zijn dat het segment van het zelf dat JIJ bent, dat jij NU KENT hier op Aarde… op een Hogere vibratie zit dan laten we zeggen… een soort van niet-bewuste reuze mieren.

Blossom: NIETbewuste? Is er een planeet met zulke levende dingen?... Leven zij als ze geen NIET-bewustzijn hebben? Nog meer… dat gaat naar het volgende :wat is NIET-bewustzijn? Laat staan… Oh, hallo… hersenen worden opgeblazen, het komt eraan!

Federatie van het Licht: Wij vinden niet dat het dient om je hersenen op te blazen! Toch vinden we wel dat het dient om ons uiterste te doen om in bepaalde mate bij iemands onderzoek te helpen… afhankelijk van het onderwerp.

Dus als jij vraagt is er zoiets als NIET-bewuste Wezens op een planeet zouden we antwoorden… Er is alles dat mogelijk is, dat bezig is… en onthoudt dat er niets is dat niet mogelijk is.

Laten we proberen bij de zaak te blijven die gevraagd werd. Je doel.. zoals je wilt… is om het Hoogste niveau van Liefde te bereiken die er is. Jullie kwamen eruit… jullie zijn het … maar ‘Het Spel’…

Blossom: Ik VOEL me altijd vreemd als je ons bestaan een ‘spel’ noemt of een ‘experiment’. Toch ‘snap ik het’.

Federatie van het Licht: Verder gaand… ‘Het Spel’ kost jullie alles dat je bent… om er terug naar te keren.

Blossom: Herinner me er niet aan dat ik dat op mijn Kerstlijstje zet. Ik bedoel echt… wat is het punt? Waren er misschien op een dag enige Hogere Wezens zich aan het vervelen en dachten ze: ”Ik weet het.. laten we eens een planeet creëren waar de Wezens erop zich niet herinneren wie ze zijn en bindelings moeten ze hun weg naar huis weer terug vinden?”

Federatie van het Licht: Jullie werden geschapen om een uitdrukking te zijn van DE SCHEPPER. Vanuit het aspect van de scheppers van het Menselijke Wezen.. zoals je weet door vorige communicaties.. waren jullie een experiment van de vrije wil…

Blossom: Waarvan jullie zeggen dat die naar de Swanee ging!! (ik denk naar de zwanen, of naar de Filistijnen)

Federatie van het Licht: En vanwege dat… bieden wij jullie de peddel aan! Want wij kunnen hier niet zitten gadeslaan dat jullie planeet.. noch de Wezens erop.. zich zelf vernietigen. Dit is eerder gebeurd en dat dient het hele plan niet.

Blossom: En dat is?

Federatie van het Licht: Om jullie naar huis te brengen.

Blossom: Ik durf het niet te vragen…. En dan wat?... uit angst dat er menselijke verbranding gebeurt!! Terug naar… ben ik deel van het Licht Wezen en de Reuze mier?

Federatie van het Licht: Natuurlijk… maar dat wat je WILT ervaren op een bepaalde tijd in je bewustzijn is dat wat je op een gegeven moment VOELT dat je bent.

Begrijp dat nog een deel van jullie Hoger Zelf toestaat dat een aspect van zichzelf iets compleet anders beleeft… toch is het nog steeds deel van je… nog deel van je Hoger Zelf.

Blossom: Dus je zegt dat ons Hoger Zelf deel van ons is dat is onze God Zelf? … GULP!

Federatie van het Licht: Nee.

Blossom: Oh! Ik dacht dat je ja ging zeggen. Wat dan… als je in staat bent om dat in woorden te zeggen… is het verschil tussen ons Hoger Zelf en onze God Zelf?

Federatie van het Licht: Je Hoger Zelf is toegankelijk voor je… vanuit jou… Jullie God Zelf BEN JIJ.

Blossom: Mmm… is er een raket geleerde in het huis? Als mijn Hoger zelf toegankelijk is VOOR mij… VANUIT mij.. en mijn God Zelf IS mij… Eh…der??

Federatie van het Licht: Je God Zelf is JOUW essentie. Ieder van jullie hier op Aarde… ieder levend ding IS GOD, GOD moet in ALLES ZIJN want zonder God zou er niets bestaan.

Blossom: Ik moet zeggen dat mijn interpretatie van GOD, LIEFDESENERGIE is.

Federatie van het Licht: Je Hoger Zelf is echter een tastbaarder aspect.. maar we gebruiken dat woord ‘tastbaar’ in vergelijking met het God aspect. Liefste mensen… het is zo erg gecompliceerd… want er kunnen vele, vele niveaus van bestaan zijn in alle vele, vele niveaus van LIEFDESENERGIE.

Blossom: Om eerlijk te zijn… zonder dat ik dit allemaal teruglees… ik weet niet helemaal zeker of we wel of niet verder zijn gekomen in deze materie. Toch ga ik verder. ‘Is spirituele ontwikkeling noodzakelijk een functie van technologische ontwikkeling?’

Federatie van het Licht: Nee. Zoals je zult weten uit zaken op jullie Aardeplan. Het zou geheel afhangen van in wiens handen de ‘blauwdruk’ zou vallen voor zo’n technologische ontwikkeling. We kunnen merken dat je hersenen bijna beginnen op te blazen, Blossom?

Blossom: Nou gewoonlijk doen we een uur… dus, blij om nog een tiental minuten te gaan.

Federatie van het Licht: Mogen we dan voorstellen dat we die tijd ‘OpLichten’ van zijn zwaarte?

Blossom: Zeker… dat vind ik prima… Licht maar op!

Federatie van het Licht: Liefste vrienden… onze broeders/zusters/familie. WEET dit in je hart. Velen van jullie beleven grote contrasten in wat jullie WETEN zoals Liefde en wat zich heel erg anders presenteert dan dat WETEN.

Let op jezelf ‘als je doorgaat naar de andere kant’. Want alles dat je beleeft op een diep niveau van je ziel is jullie leiding-radar en…

DIE LEIDT JE OVER DE BRUG.

Blossom: Whoa… Dat is goed om te horen.

Federatie van het Licht: Ben jij niet jezelf Blossom… het feit uitdagend dat er iets feitelijks gebeurde op de datum van 21 december zoals we je hebben verteld?

Blossom: Inderdaad… inderdaad. En nog wat meer voor de zeer hobbelige weg… inderdaad!

Federatie van het Licht: In deze tijd van zelf-twijfel en als je hart huilt… en de verwarring in je denken het overneemt…

STOP! Sluit je ogen… adem… zie het Gouden Licht in je… Zie het om je Wezen heen.. Adem weer in… in dit Gouden Licht van Liefde … dit Licht van wie jullie zijn… en KENNEN… LIEFDE.

Weet dat alle beloftes… voorstellingen en dromen over een NIEUWE WERELD… EEN GOUDEN PERIODE… bij jullie vingertoppen staat…. GA DOOR MET DOORGAAN.

Blossom: Als ik een dollar had voor de keren dat ik dat de laatste tijd heb gezegd… toch is dit alles wat ik weet om te doen.

Federatie van het Licht: JULLIE ZULLEN ‘het Beloofde land’ KENNEN … want het is van jullie.

WEET HET… WEET HET… WEET HET.

Dit WETEN is de SLEUTEL. Dit WETEN is wat jullie daar laat komen.

En iedereen van jullie… op je eigen tijd… zal er komen.

Blossom: Phew! Dank voor vandaag… Dank voor alles. In een woord… DANK! In Liefde en Licht.


Website: Blossom Goodchild
Vertaling: Winny – WebsiteWereldwijde Visualisatie voor een Doorbraak - Doe Ook Mee!
Share |

Veel informatie uit de channelings, en informatie die we elders op het web gevonden hebben,
hebben we verwerkt in een nieuwe site:
HetGroterePlaatje.nl


Galactic Channelings

Create Your Badge