Home > > Blossom Goodchild - November 26, 2012

November 26, 2012

Blossom: Zo, weer een week is dichterbij gesuisd… steeds dichter bij het eind van het jaar… en MY MY! Hoe is dit jaar voorbijgevlogen. Ik laat het nu aan jullie over… Jullie weten het 't best VOEL ik. …

Federatie van het Licht: De warmste groeten aan iedereen. Je spreekt van tijd die voorbij vliegt en wij zijn het er mee eens dat dit voor jullie het geval is. Maar in de Nieuwe tijd zal het nog sneller schijnen te zijn…. Nog veel meer omdat er GEEN tijd is. Tijd is van het oude paradigma en zal minder en minder belangrijk worden als de 'tijd' verder gaat. De komende weken zullen worden alsof de dag een minuut is.

Er is al zoveel Liefde die doorstroomt… onopgemerkt voor sommigen… maar bij velen wint deze aan stuwkracht. Laat het zo zijn Liefste Mensen… dat jullie harten verwelkomend en open zijn voor de instroom van energie die op/in jullie planeet regent.

Denk eraan dat je constant LIEFDE BENT en dat de tijd nu bij jullie is om het zelf TE VULLEN met zichzelf.

Je kunt een beetje verwarring VOELEN over wat dit eigenlijk betekent en we zijn ons bewust dat we hier heel vaak over hebben gesproken… toch gaan we gewoon door om jullie er aan te herinneren. Want als het muntje valt zal de loterij worden gewonnen!

Vanuit het perspectief van iedere ziel… afhankelijk van waar dat perspectief ligt… zal er een golf van uitputting komen vóór Het Gebeuren uit… we zeggen het eenvoudig om het te erkennen. Dit heeft een tweede resultaat omdat dit het zelf voorbereidt op de Hogere energie die gaat komen.

Blossom: Veel mensen praten over gebeurtenissen betreffende zonne-energieën… ik heb dat zelf niet bestudeerd… kunnen jullie daar eigenlijk Licht op laten schijnen?

Federatie van het Licht: Omdat de Zon inderdaad Licht werpt! Wat we zullen zeggen over deze zaak is dat veel activiteit direct uit dit voertuig zal stromen. Opnieuw willen we niet de verrassing wegnemen en toch erkennen we dat 'de zonnegod' een groot deel gaat spelen in wat er duidelijk gaat worden.

MEN MOET NIET VERWACHTEN WAT MEN VERWACHT!

We willen zeggen dat op de momenten van VOLSLAGEN WAARHEID… men er goed aan doet om zich met lichaam, geest en ziel op één lijn te stellen met de belevenis.

Die zal voor iedereen verschillend zijn.. toch zeggen we dat er een 'algemene grond' zal zijn, waarin IEDEREEN een verandering zal herkennen.

Haal adem en blaas uit op het diepste niveau en open je WEZEN voor WAT IS.

Liefste bewoners van de Aarde…. De einddagen zijn aan hun eind. Nieuwe dagen zullen gaan schijnen en zullen IEDEREEN hernieuwde HOOP geven op een prachtige Aarde. Een planeet van schoonheid die JULLIE gaan herscheppen in de glorie van zichzelf.

Men zal het verschil merken in de zielzelf… het maakt dan niet uit welk niveau men heeft bereikt tot nu toe. Want deze Licht Liefde die gaat binnenkomen zal de spirit laten zweven en ZICHZELF zijn.

Oh, de vreugde die jullie zullen beleven. Zoals je zou zeggen… die zal je van je sokken gooien.

Blossom: En zal die vreugde blijven?

Federatie van het Licht: Tot op een bepaalde hoogte… die zal immens zijn bij zijn 'Dageraad' .. toch zal die een beetje sudderen voor anderen om hen aan hun nieuwere Hoger niveau aan te passen.

NIEMAND ZAL HETZELFDE BLIJVEN ZOALS ZE EENS WAREN.

Blossom: En toch zal het leven … gewoon verder gaan?

Federatie van het Licht: Niet 'gewoon' verder gaan. Het Leven zal een Nieuwe Verlichting aannemen.

Voor DEGENEN DIE DAT WILLEN… zij zullen zichzelf vinden in een wonderland dat vanuit het hart komt… Een verschil van hart zal DUIDELIJK zijn voor het zelf en de wil om het 'Goed te doen'.

Blossom: Kun je dat een beetje uitleggen… "Goed te doen".

Federatie van het Licht: De wens van zelf-meesterschap zal duidelijker zijn. Zo lang heeft men 'onder de duim' gezeten en was de absolute volmaaktheid van het Menselijk Wezen vergeten. Men zal in staat zijn om de situatie te bekijken die geweest is en iedere beweging maken die mogelijk is om de schade die over hen is gebracht, te corrigeren.

Die zal van de bovenste plank zijn in iemands wensen… Want als dit eenmaal is gecorrigeerd, dan zullen de sprongen met sprongen komen… en het 'soort' wereld waarop iemand Vertrouwde om in binnen te gaan… zal op de drempel staan… met de deur wijd open.

Zielen van de Aarde… Zielen van het leven… als dit Licht op jullie regent… vind in jezelf om er vergeving aan te vragen… Vergeving aan het zelf omdat het van het pad was afgedwaald van tijd tot tijd.. en paden zocht die niet altijd zo nuttig waren… maar innemend.

Zoek ook vergeving van hen die ECHT de duisterder paden hebben gelopen en niet in staat waren om een weg naar vrijheid te vinden… Want zij raakten zo verloren en verschanst op dat specifieke looppad… dat alle gedachten van zonnelicht hun gedachten verlieten en daarom ook hun ziel.

Als dit Licht komt… en JULLIE vindt… de WAARHEID VAN JULLIE . En de diepste Liefde biedt voor het zelf en voor ALLES DAT IS.

VOEL die Liefde… want wij zeggen jullie… die zal overweldigend zijn.

Blossom: Dus zal dit een bepaalde tijd zijn? Want ik heb een video gezien van een Maya heer die kortgeleden sprak over een acht minuten tijd die er zijn waarin we bewust zouden worden gemaakt van een Hoger bewustzijn en vandaar uit zou het aan ons zijn om dit 'te vervolgen.'… zoiets!!

Federatie van het Licht: Zoals we zeggen… deze Lichtstroom zal niet voortdurend zijn… toch zal dit 'kortstondig' zijn in termen van het Grote Schema van dingen.

Blossom: Ik bedoel… als iemand druk is… Dan kunnen ze dat dan waarschijnlijk gaan missen!!??

Federatie van het Licht: Nee… dat zou niet mogelijk zijn. Dat wat gaat komen is NIET van dezelfde vibratie van iets dat eerder is gekomen. Het zal niet zijn zoals je eerder zei dat sommigen er zich wel en anderen er zich niet bewust van worden…. zoals in een sterrenpoort opening bijvoorbeeld.

WAT ER GAAT KOMEN KAN NIET AAN WORDEN VOORBIJ GEGAAN.

Blossom: Met alle respect.. dit is allemaal goed en wel voor jullie… Jullie weten waar je over praat… wij niet! Wij moeten het vermoeden en 'ons stuk eruit nemen' uit al die verschillende voorstellen die over de zaak zijn gedaan. Ik weet dat er niet lang meer te gaan is… maar ik moet zeggen…. Zoveel als ik mijn best doe om in de best mogelijke ruimte te zijn totdat die tijd komt… voor mij is het… bijna een herinnering van 14 oktober 2008.. toen het wachten bijna onverdraaglijk scheen… vermengd met opwinding en met heel veel vooruitlopen op!

Federatie van het Licht: Toen zeiden we dat men zoveel mogelijk moest ademen door meditatie als mogelijk was en het WETEN moest toestaan van de ziel om VREDE in de situatie te brengen.

WEET IN JE HART EN BLIJF VERZEKERD IN JE DENKEN… DAT WAT ER GAAT GEBEUREN, GEBEURT DOOR DE GODDELIJKE VERGROTING.
ALLES DAT DOORGAAT IN JULLIE EN OM JULLIE HEEN IS HET GODDELIJKE PLAN DAT WORDT UITGEVOERD.
DENK ERAAN… HET MAAKT NIET UIT HOE HET KAN VERSCHIJNEN.

Blossom: Als je zulke dingen zegt… zal het dan zijn om het ruwe met het zachte samen te nemen?

Federatie van het Licht: Het zal zacht zijn als je wilt dat het van fluweel is… en ruw als je dit van steen wilt laten zijn.

Wij willen jullie niet in verwarring brengen op dit ogenblik… we willen louter jullie gedachten vergezellen met dat wat het meest waardevol is.

Blossom: Dank je. Ik wil ook graag helder maken dat jullie geen datum hebben gegeven waarop dit Licht komt…. Is daar een reden voor?

Federatie van het Licht: Wat herinner jij je?

Blossom: Dat ik besloot om niet met 'tijden'(datums) door te gaan voor zo ver het jullie betreft…

Federatie van het Licht: Wij houden ons enkel aan je wensen.

Stel je dit voor… WEET het… Dat het Licht dat VANUIT jullie planeet schijnt ongelooflijk schitterend is. … Want er zijn velen, velen van jullie die in hun hart WETEN dat de dageraad van een NIEUWE WERELD op elk moment zal beginnen.

Deze energie die naar buiten schijnt geeft zo'n grootheid aan de zaak.

STEL JE VOOR… dat allen 'ín het weten zijn'. .. jullie harten kloppen als EEN en jullie gedachten zijn van dezelfde vibratie van LIEFDE en de wens is om deze Nieuwe Wereld te laten gebeuren.

Want diep in jullie hart weten jullie dat je missie… waar je zo lang op hebt gewacht en in het hart soms zoveel vurig verlangen voor hebben gevoeld.. jullie gaan STRALEN naar de tijd waarvoor je je inschreef die je wilde bereiken. EN BEREIKEN ZULLEN JULLIE DIE.

Haalt ALLE twijfels uit je gedachten… laat jezelf baden in de Gouden glorie van jullie bereikingen. De weg die bereisd is, is niet zonder valkuilen geweest, doch de weg waarop je gaat reizen is een van glorieuze zonneschijn.. die helemaal geplaveid is met een GEVOEL dat ontsteekt en opwindt.

Liefste zielen… wij zijn met jullie… jullie zijn met ons.

Wij WETEN dat wat gaat komen alle verwachtingen te buiten gaat.

Wij WETEN dat JULLIE steeds hebben doorgemarcheerd naar deze tijd… eeuw na eeuw…. en NU is die hier.

De hemelen weergalmen van Vrede… als het leven een geheel nieuwe betekenis krijgt… en toch… is dit het oudste verhaal in het boek.

Blossom: Veel dank.. (dit schijnt best kort te zijn, alhoewel het 2 uren kostte om te maken… ik had een hele grote interruptie… ik verloor het document in het midden! Prijs Google!)


Website: Blossom Goodchild
Vertaling: Winny – WebsiteWereldwijde Visualisatie voor een Doorbraak - Doe Ook Mee!
Share |

Veel informatie uit de channelings, en informatie die we elders op het web gevonden hebben,
hebben we verwerkt in een nieuwe site:
HetGroterePlaatje.nl
Deze site willen wij ook in het Engels vertalen, en hiervoor zoeken we nog vertalers.
Er zijn geen vereisten, behalve dat je beheersing van het Engels heel goed moet zijn.
Als je mee wilt doen aan dit project, kun je je hier aanmelden!