Home > > Blossom Goodchild - 24 januari 2017

Blossom Goodchild - De Federatie van het Licht - 24 januari 2017

*Met alle respect, kan ik dit niet zeggen maar dit is een van de meest opwindende channelingen die we ooit eerder gedaan hebben.

Federatie van het Licht: Wij zijn klaar om te beginnen.

Blossom: dit is een eerste keer… jullie beginnen!

Federatie van het Licht: Er zullen altijd eersten zijn… in alle dingen. Want alles begint met een gedachte en afhankelijk wat men kiest om die gedachte te volgen, wordt het een actie… het is die manier van denken.

Liefste mensen, als jullie reizen langs je levenspad… hoe vaak vind je dan jezelf afvragen of je inderdaad langs het pad gaat wat het beste voor je is? Want in jullie Wezen is het soms, is het niet zo, dat het leven je schijnt naar onderen te laten zakken? Teleurgesteld, stommel je over elke horde, in plaats van erover heen te springen en vaak voel je je opgeven, het op te geven?

We vragen dat je een lange kijk naar je gedachten doet. Zijn die het die je je pad laten kiezen om zo vol met stommelende hordes te zitten? Is het de manier waarop je je denken laat afvragen die bepaalt of het een goede of slechte dag is?

We vragen ook van je dat je waakzaam bent door die gedachtenpatronen van je te herkennen. Jullie moeten begrijpen, of je je wensen vervult en de Vibratie van je Planeet laat toenemen… dat het van jou afhangt… of zeggen we… het aan jullie is.

We zijn ons bewust Liefste Blossom, dat je een document is gezonden betreffende woorden en hun betekenis en toch, was je onzeker of dit een onderwerp zou zijn dat we graag wilden bediscussiëren.

Inderdaad, zo is het. ‘Voor jou… aan jou’… daar beginnen we mee. Veel beter om de zin te gebruiken die het ‘omhoog’ bevatten in alle dingen, in alle wijzen van woorden die je uitspreekt… zoek naar de Hogere Vibratie ervan. Het is niet moeilijk om te doen, maar dat neemt soms tijd en denk-training… om woorden te veranderen er omheen te gaan om te passen bij dat wat het Hogere goed dient.

Blossom: het was interessant in dit artikel en gingen we enige tijd terug, betreffende bepaalde woorden en waar ze van afstammen en hoe we ‘denken’ dat we die gebruiken, hoog vibrationele woorden die het niet zijn. Bijv. Bless = Be less! Hello = hel enzovoorts. Gewoon als je denkt dat je ergens bovenop zit… Bam! Wat zeggen jullie over dergelijke dingen?

Federatie van het Licht: Wij zeggen dit. We laten je aan een lange tijd geleden denken toen White Cloud je zei dat het er niet toe doet of je God ‘breinaald’ noemt in plaats van God… want het is de bedoeling achter de woorden die er toe doet. Het is het GEVOEL VAN JE WEZEN… in JE HART als je woorden aanbiedt die de Vibratie geeft van een Hogere of lagere betekenis.

Blossom: Een beetje in verwarring zoals laatst, toen je woorden uit de Lichttaal sprak… je zegt het is het geluid ervan, die op hun beurt de Vibratie draagt, die op zijn beurt in jullie Wezens kan penetreren.

Federatie van het Licht: Dat is juist.

Blossom: Dus, hoe kon God een breinaald worden genoemd en dat die nog steeds een Hoge Vibratie draagt, want dat is een totaal ander geluid.

Federatie van het Licht: Als … sedert het begin van de woordenschat…het woord ‘God’ in plaats van God ‘breinaald’ was geweest… zou dit op een Hogere Vibratie hebben geresoneerd door de tijd heen. En daarom, gedragen in dezelfde Vibrationele frequentie wat het woord ‘God’ nu heeft/doet.

Blossom: Oh dear, dit zal een van die verwarrende gesprekken zijn. Ik kan het reeds voelen. Maar, het is niet dat het woord ‘God’ niet langer zo Hoog in vibratie is als het gewoonlijk is door het misbruik dat er op ‘gelegd’ werd. Het wordt nu vaak gebruikt als een bezwerend woord.

Federatie van het Licht: En opnieuw zeggen we… het is de BEDOELING erachter wat wordt gezegd.

Laten we terug gaan naar het woord ‘Gezegend (Blessed)’ Als je het zegt, Blossom…als JIJ zegt: ‘Hoe gezegend ben ik?’ … zoals je zo vaak doet… wat voel je dan?

Blossom: Blijdschap en Dankbaarheid.

Federatie van het Licht: Daarom, vanwege de Blijdschap en Dankbaarheid die je voelt… geef je een Hoge Vibratie af van toon als je het woord ‘gezegend’ uitspreekt.

Maar, als men zou ‘denken/voelen’ dat het woord ‘gezegend’ betekent om minder te zijn, of om niet waardig te zijn… als dit was uitgesproken… dan zou inderdaad de Vibratie van datzelfde woord een veel lagere vibrationele toon bieden.

Laten we opnieuw benadrukken… het is de BEDOELING achter de woorden die geboden zijn, die de Vibratie geven.

Onze Licht Taal is niet anders.

Blossom: Ik dacht dat je ging zeggen: ‘IS anders’.

Federatie van het Licht: Als onze bedoeling achter de tonen die gebruikt zijn in deze ‘soort spreektaal’ was, om vernieling te veroorzaken of om iemands vibratie naar beneden te brengen…dan zouden die zelfde woorden dat zelfde kunnen doen.

Maar als we die tonen door je heen brengen, is onze bedoeling om de Vibratie in JOU te verheffen DIE JIJ ALS HET HOOGSTE ZAL TOESTAAN VOOR JEZELF OM TE BEREIKEN… in je weten… VAN… hoe Hoog je kan reiken.

Als je je herinnert, Blossom, in vorige conversaties hebben we gezegd dat als je geen woorden hebt om mee te communiceren…hoe heel anders zouden je levens zijn. Als je verbinding maakt alleen via voelen… zoveel meer zou er worden begrepen.

Blossom: Het is moeilijk te bedenken dat alleen al door voelen… er meer kan worden begrepen. Ja, soms schijnen woorden waardeloos te zijn om een gevoel uit te drukken, maar andere keren… kunnen woorden precies zijn wat we nodig hebben om onszelf mee uit te drukken.

Federatie van het Licht: Met respect, je ‘denkt dat’ alleen. Velen van jullie zijn nu gevoelig genoeg om iemand anders zijn Energie op te pikken. Je kunt bijna ‘voelen’ wat ze voelen. Het is best gemakkelijk als men geestdriftig is. Maar soms probeert men hun gevoelens te vermommen maar, jullie zijn in staat zijn om daar ‘doorheen te zien’. Het gaat niet om de ‘woorden’ die je dat laten doen. Het gaat om het voelen… ‘telepathisch voelen’ als je wilt. Het is een empathie die je voelt… met/voor …een ander Wezen.

Met dat oppikken van iemand anders zijn gevoelens… zou je dan niet zeggen dat zoveel meer wordt begrepen gewoon door het voelen dat je merkt, liever dan iets dat de ziel zegt?

Blossom: Ik weet wat je bedoelt. Maar, we moeten hier op Aarde woorden gebruiken. Ik kan mezelf niet voorstellen om naar een winkel te gaan en dat ik dan telepathisch zeg:…’Kan ik een half pond aardappelen in een zak krijgen alstublieft?’

Federatie van het Licht: Maar als ik lange tijd GEOEFEND heb om telepathisch te vragen om …een zak met aardappelen dan zou dat heel gemakkelijk zijn. Jij visualiseert gewoon die halve pond aardappelen in je denken… glimlacht… en zendt dat beeld door naar de ziel waar je mee communiceert.

Blossom: Nu, je zegt ‘gewoon’… ik heb een spel waar ik met mijn kleinkinderen mee speel, of mensen van mijn leeftijd, als we in de auto zitten in een langer reis waarbij een persoon dingen van een aantal of kleur of voorwerp of wat ook noemt, en als we zeggen ‘Go’ (Gaan) en de anderen weten dat hen dat beeld wordt doorgezonden als we echt ons concentreren of mee knoeien. Dus in eerlijkheid… ik zeg niet dat dit ‘eenvoudig’ is.

Federatie van het Licht: Je beschrijft het voorwerp te intens.

Blossom: Wat bedoel je?

Federatie van het Licht: Welk beeld zenden we aan je door? Sluit je ogen… klaar… go!

Blossom: Een sinaasappel, dan een = symbool, dan een banaan.

Federatie van het Licht: Fout!

Blossom: Lach! Je ziet wat ik bedoel… heel zelden hebben we dat goed.

Federatie van het Licht: …sluit nu je ogen weer, maar dit keer… adem diep in en concentreer je op de ademhaling… niet op het beeld dat je wilt/hoopt te krijgen… ready … go!

Blossom: Ha ha! Vond dat moeilijk omdat ik me concentreer op de ademhaling, maar ergens in mijn denken loop ik op het beeld vooruit dat doorkomt. Ik kan het schijnbaar niet loslaten! Ik denk ook dat het raar is omdat als ik een reading doe gaat het allemaal over beelden die doorkomen en die dan worden vertaald. Laat ik het opnieuw proberen… Wat grappig!

Vreemd. Ik zag een spade… en voelde de woorden… graaf dieper. Toen voelde ik mijn oog(ballen) omhoog gaan en merkte dat ik telde 10, 9, 8 enz. tot nu 4…Ik zag duidelijk een beeld van een jonge jongen in de oorlogstijd met een gebreide wambuis enz. en kleine grijze korte broek, tussen gebombardeerde huizen en hij vloog met een speelgoed tuigje in zijn handen, en maakte het geluid van de machine met zijn lippen! Niet het soort beeld dat ik helemaal verwachtte.

Federatie van het Licht: Precies. Want het gaat ook over het loslaten van alle verwachtingen! Jij verwachtte een fruit of groente of kleur of een aantal want dat is hoe je normaal speelt. Maar door het los te laten… waren we in staat om je een veel duidelijker plaatje te geven.

Blossom: Maar, gaven jullie me dat beeld? Het leek net dat het zo verscheen het was alsof ik er naar keek…echt… alsof ik daar was.

Federatie van het Licht: Je sprong met de tijd!

Blossom: Ik moet dat veel vaker doen, want soms als ik mijn ogen sluit… zie ik een straat scene van lang geleden of iets raars zoals dat. Het gaat nooit naar de toekomst.

Federatie van het Licht: Oh, maar dat doe je wel. Je herinnert je dat niet als je terug springt.

Blossom: Waarom niet?

Federatie van het Licht: Omdat sommige dingen alleen kunnen herinnerd worden doordat ze feitelijk plaats vinden.

Blossom: Zoals een Deja vu? Is dat niet iets waarvan je voelt dat het eerder is gebeurd?

Federatie van het Licht: Dat is waartoe je geleid wordt om dat te geloven. Maar misschien is het gebeurd in je toekomst en ben je nu gevangen in die toekomst. Misschien sprong je tijd net voor een paar Nano seconden voor je voordat er iets gebeurde en dat is waarom je voelt dat je daar geweest bent, dat gedaan hebt.

Blossom: Dat heeft zin. Want veel van mijn Deja vu’s (niet dat ik die zo vaak gehad heb) schijnen zo onbetekenend. Dus terug naar het tijdspringen… was de kleine jongen een beeld van jou… maar ook de tijdsprong?

Federatie van het Licht: Ja. Sluit je ogen nog eens… we hopen ook dat onze vrienden die dit lezen ook in het spel gaan. Denk eraan om je te concentreren op je ademhaling… luister ernaar en denk alleen daaraan. Om je te helpen… zeg tegen jezelf het woord ‘adem, adem, adem’.

… …

… …

Blossom: Ok, dat deed ik. Na ongeveer zes of zeven ademhalingen gingen mijn oogballen omhoog en ik ging in een heerlijke ‘ruimte’ van het zelf, waar mist ronddraaide. Toen kwamen de woorden van een lied in mijn denken:… “Ik ben gewoon een ziel wier bedoelingen goed zijn, Oh, Lord, laat me niet worden mis-begrepen’. Ik dacht over die woorden een seconde na en realiseerde me hoe geschikt ze waren. Dan, om eerlijk te zijn…kreeg ik niks meer.

Federatie van het Licht: Jawel, dat deed je goed… je voelde het goed.

Blossom: Ik voelde me prachtig.

Federatie van het Licht: Misschien is dat een plek waar je naartoe sprong. Of, misschien zonden we het GEVOEL van liefdevolheid door je heen.

Blossom: Mmm. Niet zo zeker over dit alles! Niet dat het indruk kreeg met het resultaat! We zijn ‘gesprongen’ over de hele plaats, vandaag… maar meestal in cirkels rond gegaan. Niet zeker hoe gunstig dit voor iedereen is, maar elke channeling die ik doe… post ik deze. Dus, …neem of laat het. Misschien ‘kregen sommige lezers het spel’ … Ik weet niet of ik aan de bal was.

Federatie van het Licht: Maar, als we je zouden vertellen dat tijdens die diepe ademhalingen… je niet alleen in een heerlijke ruimte was…zou je ook geïntrigeerd zijn door een sessie die gehouden werd in het Hoge Hof in China gedateerd in de vroeg 1700 jaren. Of was dat in latere 3017?

Blossom: Je houdt me voor de gek!

Federatie van het Licht: Doen we dat? Onze bedoeling is om alleen de Waarheid te spreken.

Blossom: Mijn bedoeling is om die te vinden!

Federatie van het Licht: WE HOUDEN VAN JE. Misschien hebben we toestemming om je visies en gevoelens op goed geluk af in je morgens te zenden?

Blossom: Dat heb je.

Federatie van het Licht: En we zullen hetzelfde doen voor die van onze vrienden die ook toestemming geven. Zoals je zegt…wat een lol!

Blossom: En we hebben allemaal meer lol in ons leven!

Federatie van het Licht: Dan bedoel dat ook.

Blossom: Ik zei het net! Cheer ho mijn vrienden… tot de volgende keer.

Soms schijnen die conversaties alle kanten op te vliegen… dit was een van die keren. Niet verontschuldigen… gewoon alleen herkennen. Veel dank.


Make every day a HAPPY HUMAN DAY! http://www.youtube.com/watch?v=5_DDBfwTX1g&feature=youtu.be

Please revisit The Invocation 'We are the Game Changers' whenever the mood takes you ... to keep the Energy as HIGH as we can.

http://youtu.be/MYeqbshjgmA

The link to be able to access all my YouTubes is http://www.youtube.com/user/isjaabmoWebsite: Blossom Goodchild
Vertaling: Winny – Website
Wereldwijde Visualisatie voor een Doorbraak - Doe Ook Mee!