Home > > Blossom Goodchild - 17 januari 2017

Blossom Goodchild - De Federatie van het Licht - 17 januari 2017

Hallo daar, mijn vrienden. Zo velen hielden van jullie audio channeling met de Licht Taal erin, de vorige week. Dank daarvoor. Wat staat er vervolgens op de agenda?

Federatie van het Licht: Welkom in ALLE LEIFDE en LICHT aan IEDEREEN … VAN IEDEREEN. De dagen die komen geven goed door en informatie die naar hen van de Aarde komen is ‘upping the ante’ kunnen we zeggen?

Blossom: Welke informatie en hoe dan?

Federatie van het Licht: Het zuivere feit dat het Leven zelf op aan het staan is. De Versnelling verder dan Versnelling is nu over jullie heen en in drie maanden tijd, zullen jullie je voelen alsof er maar een paar weken voorbij zijn gevlogen.

Wees waakzaam over je gedachten Liefste zielen en meester van de kunst van onmiddellijke afwijzing van wat niet dient. Door dat te doen, kun je JE WERELD VERANDEREN in een wereld van een veel Helderder Licht … kunnen we zeggen… in een oogwenk.

Blossom: Ja, dat zie ik. Ik weet dat ik mezelf herhaal, maar ik denk dat de voortdurende vraag op de lippen van mensen is hoe je hen die nog slapen, kunt wakker maken, want er schijnen zo velen die niet beseffen of niet die geïnteresseerd zijn… of gewoon vergeetachtig voor de wereldzaken ‘door de spiegel’… En we moeten velen meer aan boord krijgen om de vibratie te laten omhoog gaan naar het niveau dat nodig is.

Federatie van het Licht: Ten eerste Blossom, zeggen we dat dit geen race is. Er is geen haast, alhoewel je denkt dat die er wel is. Er is geen tijd. Dus voor ons… ontvouwt zich alles gewoon op zijn eigen Goddelijke wijze.

Kijk naar ALLES in dat WETEN… DAT ALLES ZICH ONTVOUWT OP ZIJN EIGEN GODDELIJKE WIJZE.

Daarom, met die gedachte in het hoofd… kan men alle worsteling en ideeën loslaten die iemand heeft om dit op tijd te hebben ‘gedaan’…en men moet ‘dat’ gedaan hebben dan… WAAROM?

Waarom moet alles zitten onder de orde/regel van jullie tijd? Het legt zoveel druk op de ziel zelf. Terwijl je gewoon de dingen op hun eigen zoete wijze kan laten gebeuren… laat dat iemand zeker van het gehele proces zoveel meer genieten. Zou je daar niet mee eens zijn?

Blossom: Ja, dat is zo. Ik realiseer me dat het er niet toe doet met zoveel dingen. Niets is ECHT dringend. Maar ik zie zo velen hier en daar rennen om de klok te verslaan.

Federatie van het Licht: Laat het leven zich ontvouwen… zoals het moet. Door de dingen te laten stromen in hun eigen koers, zul je ook een zachter resultaat krijgen.

En voor de ontwakende zielen. Kijk terug… kijk terug Lieve Mensen naar de ontwaking van zo vele zielen. Sommigen van wie je dat het minst verwacht. Zulke dingen kun je niet verhaasten of druk geven om dat te doen.

Terwijl de ogen van de zielen kijken naar het nieuwe uitzicht… en de harten verlangen om een vaag gefluister te horen door ervaringen met ‘Kom. Kom bij me’ … en de ziel weet dat de ‘me’ niets anders is dan zichzelf en die zet zich neer in Vrede… als het de troost van het zelf herkent… en het Verwelkomen naar Huis dat wordt geboden Zoals/In/Door de Waarheid.

Liefste zielen …telkens weer zeggen we je om jezelf te erkennen. Waarom is het denk je, stellen we dit voor? Waarom drukken we dit zachtjes in je gedachtenpatronen? Omdat… als dit begrepen is en JE DAT DOET… zul je onmiddellijk het belang ervan verstaan.

BELANGRIJK IN DE MATE, DAT ALS DIT EENMAAL IS BEREIKT, DE ZIEL ECHT KAN LEVEN!

Niet langer zullen beperkingen iemand vast houden… geketend en gebonden houden aan de oude wijze van denken. Want er is een Nieuwe Manier.. Een Nieuwe Manier van denken… Een Nieuwe Wijze van Zijn… om door de mensen getoond te worden op jullie planeet.

Is het niet zo dat meer en meer op/in jullie filmschermen… je Wezens ziet van Grote Macht … Grote Kracht… Super Helden… die wonderen kunnen doen? Dit zijn geen karakters op een tekenbord.

DEZE MACHTIGE, KRACHTIGE WEZENS ZIJN JULLIE!

WISTEN jullie dat je kon vliegen? WISTEN jullie dat je bergen kunt verzetten? WISTEN JULLIE dat je alles kunt scheppen dat je je wenst…gewoon door dat te ‘WETEN’?

Heel vaak hebben we over WETEN gesproken.

HET WETEN IN JULLIE… dat zoveel meer is dan wat je gelooft dat je bent.

Blossom: Ja. Ik begrijp dat en IK WEET dat je hier de Waarheid spreekt. Maar ik weet niet hoe te WETEN DAT WETEN… vanuit de kern van mijn Wezen. Hoe krijg ik dat WETEN zo sterk dat ik het word.

Federatie van het Licht: Dat is inderdaad een goede vraag. Ons antwoord zou zijn: `tijd doorbrengen om naar binnen te gaan.’ Door te vragen je te verbinden met de Goddelijke Bron en de weg getoond te worden. Vraag om die Kracht te VOELEN. Vraag om dat te beleven. Vraag om de mogelijkheden ervan getoond te worden.

Hoe meer je dat doet… hoe meer je dit VOELT als een mogelijkheid… hoe meer mogelijk iets zich in je gedachten begint te vormen… hoe dichterbij het gaat worden. Daarom… dank zulke pracht van binnen niet van binnen af en van jezelf.

DE KRACHT VAN BINNEN IS ALMACHTIG.

Maar, we zullen meest prominent hierbij voegen… dat van al die mogelijkheden… vanuit het dieper WETEN van dergelijke dingen… dat ‘dingen’ alleen kunnen worden bereikt door het WETEN dat dat het LICHT IS DAT JIJ BENT… en de erkenning ervan… die zulke wonderen laten plaats vinden. Want zelfs de sterkste bodybuilder kan de ongelooflijke feiten niet uitvoeren zoals waar wij over spreken… zonder de KRACHT VAN HET LICHT achter de bestuur stoel.

Het is aan jullie om JEZELF TE KENNEN als het LICHT DAT JE BENT. Zodat de gedachten tot healing voor een ander… die healing laat plaats vinden. Zuiver door het WETEN van de kracht van het LICHT DAT JE BENT.

Zoveel… zoveel meer kan worden bereikt als je de tijd neemt om het zelf te bestuderen en om je vast te haken in iemands Hogere Kracht.

Door te kijken naar een meer vol water… kun je dit reinigen? Geloof je ons?

Blossom: Ja, dat doe ik.

Federatie van het Licht: Door te kijken naar een dor veld… kun je dan het graan laten groeien…gewoon door de bedoeling. Geloof je ons?

Blossom: Ja, dat doe ik. Maar zeker praten we over verder en verder weg de toekomst van hier!

Federatie van het Licht: Dit, liefste Blossom… deze dingen waarover wordt gesproken hebben niets met de tijd te maken… helemaal niets.

Deze dingen konden vandaag duidelijk worden… als men/indien men de Kracht van binnen accepteert en waar het toe in staat is te bereiken.

En mogen we zeggen… Die is in staat om echt alles tot verbetering of het slechtste te doen.

Dit is waarom je tijd nemen/moet geven aan het zelf… om naar binnen te gaan/om in je te zijn en om jezelf te worden.

DE JIJ IS ZUIVERE LIEFDE.

Je komt in essentie uit DE GODDELIJKE BRON. Je hebt zoveel om te scheppen en om te laten gebeuren voor het Hoogste Goed van de hele mensheid… het Hoogste Goed voor je Planeet… het Hoogste Goed van Alles. Denk eens aan alles dat je individueel kon doen… stel je dan miljoenen individuen voor die dezelfde bedoeling hebben voor HET HOOGSTE GOED VAN IEDEREEN om alles te veranderen dat jullie Planeet niet dient.

Als je WEET WIE JE BENT… hoef je alleen maar te denken aan iets moois en dat voor je ogen zich te zien manifesteren.

We hebben ook gesproken betreffende de Vibratie Trek. Jullie keuze… op een of andere wijze. Gewoon zoals dat. Kies een Hoge Vibratie om in te wonen… of kies een lage…alles vanwege de gedachten die je KIEST te denken.

Hoe meer je Vibratie bubbelt en hopt en verandert met Vreugde… hoe meer je Vibratie bubbelt en hopt en verandert met Vreugde!

En zo is het ook… hoe meer je Vibratie zich zwelgt in de voorgevoelens van het zelf hoe meer je Vibratie zwelgt in de voorgevoelens van het zelf en van anderen.

DAT IS DE MANIER WAAROP HET IS. ZO IS DE WIJZE WAAROP HET WERKT.

Alle gedachten, het doet er niet toe de omstandigheden, zouden die dia of wonderbaarlijk een bovenkant hebben naar hen of naar een onderkant…Die kies je zelf.

Maar de kleinste doorbraak in een dilemma…of een ‘boven gedachte’… zal de spiraal naar boven laten gaan, spiralend. WEET DIT…WANT HET IS DE SLEUTEL NAAR IEMANDS GELUK… IN EEN NOTENDOP!

Blossom: Dank je. We hebben altijd die herinneringen nodig.

Federatie van het Licht: En dat is alles wat we doen… jullie er aan laten herinneren aan alles dat je reeds weet.

Blossom: Waarom is dat wat we vergeten als we steeds weer in/op deze Aarde van ons gaan?

Federatie van het Licht: Met alle respect is het niet die van jullie. Het is niet van iemand. Die zou vrij moeten zijn. En toch heeft ZIJ haarzelf laten gevangen zetten voor een korte presentatie voor bepaalde aspecten van ervaring om zich uit te spelen. Moeder Aarde heeft gekozen om bepaalde aspecten op te offeren voor het Groter Goed van IEDEREEN. Want ZIJ weet ook dat het inderdaad alleen voor de ervaring is als zodanig en dan zal ze doorgaan naar een andere.

Zoals met jullie zelf liefste zielen, jullie Aarde ervaring is gewoon dat…een ervaring voor het zelf en voor iedereen. Daarom suggereren we jullie om ‘het allemaal’ niet zo serieus te nemen. Want als deze ervaring voorbij is… ga je gewoon nar een andere en vandaar af ga je verder… door een andere en weer door een andere. De hele tijd het zelf ervarend in een miljoen andere vormen. Want er is geen einde…daarom… wat anders is er te doen.

Blossom: Maar, met elke ervaring gaan we dieper en ontwikkelen we ons verder in het Licht van onszelf?

Federatie van het Licht: Jullie keuze! Zie je Blossom… JIJ BENT LICHT. Je kunt niet wat anders zijn. Je kunt voorwenden duister te zijn voor een leven of tien… zou je dat willen ervaren. Maar uiteindelijk, is ALLES…LICHT… ER IS NIETS ANDERS.

Gewoon voor de ervaring kiest men ervoor zich te laten zien als iets anders dan Licht. Maar, dat is maar een spel dat men speelt. Het is een rol in een ander spel. Een vermomming in een andere film… gewoon om ‘het te doen’….waarom niet? Geniet van het spel! Je kiest welke roller coaster, welke grappige rit je neemt. Soms kun je terugkeren voor nog meer… anderen leren je direct dat een keer genoeg was.

Eindeloos… grenzeloze gelegenheden… om maar op te pikken.

Je kunt in een leven, de Hoogste Hoogten bereiken en heel succesvol worden in alle aspecten van het zelf. Maar als je dat wilt…kan jullie volgende ervaring een ‘WEZEN’ zijn van lage achting met ongelukkige gedachten voor iedereen …gewoon voor het contrast… gewoon voor de ervaring.

ZIE JE? Het doet er niet toe… HET IS ’N SPEL!

Het enige dat echt is is LIEFDE… DE LIEFDE DIE JE BENT!

Jullie hebben gekozen om in deze tijd in een stoffelijk lichaam te zijn… met al zijn uitdagingen en tegenspoed van duizend verschillende scenario’s … en toch … is het enige ding dat het lichaam bezield …je Ware essentie… LIEFDE!

Als LIEFDE vertrekt… dan desintegreert het stoffelijke lichaam… het was een voertuig om een mens te beleven. Maar, de drijvende kracht… HET ENIGE DING dat dit mens laat ZIJN… is LIEFDE… IS DE ENERGIE VAN LIEFDE… want dat is alles dat er is,

Daarom denk/WEET hoe KRACHTIG LIEFDE IS… in zijn zuiverste vorm. Accepteer dan dat JIJ die Liefde bent in zijn meest Krachtige en Zuiverste vorm. Het is gewoon dat JIJ een menselijk lichaam gebruikt om rond te lopen in de dichtheid van deze Planeet.

STEL JE DAN VOOR WAAR JE TOE IN STAAT BENT… VOOR HET GROTERE GOED VAN IEDEREEN…. EN HANDEL ERMEE… WEET HET… BEN HET.

Verander de wereld zoals dit. Leer het dan aan anderen… niet door het ‘in hun keel te rammen’… maar door er een zacht voorbeeld van te zijn… van LIEFDE.

Laat het door je heen schijnen. Laat zijn warmte in het Wezen penetreren van iedereen die je ontmoet. Laat ieder een gelegenheid ontmoeten om je Liefde te bieden en Licht in de diepste delen van een ander hart. Kun je ons vertellen of er iets anders is dat nog meer bedoeld is?

Zo vele vragen zich af wat hun bedoeling is terwijl ze deze Aardse ervaring hebben. Dat!

Dat is wat het is… Om meer en meer Liefde te bieden aan iedereen die je tegen komt.

Je hoeft niet ‘gekend’ te worden als een gever van Licht in je internet cirkels … dat is niet wat succes is. Succes is… om iedere avond in bed te gaan en om te glimlachen als iemand zijn dag herinnert van Liefde geven aan iedere ziel die ze tegen kwam… misschien een, of tien of honderd. Het doet er niet toe en als je niemand hebt ontmoet die dag… denk dan aan een worstelend land en zend je Krachtige Licht naar degenen die erin wonen. Stuur je Licht naar de grond dat er groeit. Er is altijd iemand of iets dat meer van je Liefde nodig heeft en dat brengt je ZOVEEL VREUGDE om het te geven. Want je weet dat je je bedoeling vervult.

Dat liefste vrienden is succes. Dat, liefste vrienden is waar jullie voor kwamen. Jullie kwamen hier om je Licht te verspreiden en te delen… maar nu zeggen we tegen jullie… zoals we zo vaak hebben gedaan…

ONDERSCHAT JE LIEFDE-LICHT NIET

ONDERSCHAT JE KRACHT NIET

ONDERSCHAT NIET WIE JE BENT.

WANT DOOR DAT TE DOEN… Laat je jezelf wegzakken.

En het is van zoveel belang om jezelf op te krikken… en om TE WETEN dat JULLIE samen met je ‘familie’ op het punt staan om in een ruimte te lopen van je ervaring waar je jezelf verbaast… waar je vindt dat beperkingen afgebroken worden en hierdoor … zal er de ontdekking zijn van…

Nou… houd je hoed vast!

Blossom: Prachtig… Dank je mensen. Tot de volgende keer… Ik zend jullie/wij zenden jullie zoveel Liefde Licht Lachen en Gouden Stralen vanuit ons hart naar dat van jullie. In Liefde en dank.


Make every day a HAPPY HUMAN DAY! http://www.youtube.com/watch?v=5_DDBfwTX1g&feature=youtu.be

Please revisit The Invocation 'We are the Game Changers' whenever the mood takes you ... to keep the Energy as HIGH as we can.

http://youtu.be/MYeqbshjgmA

The link to be able to access all my YouTubes is http://www.youtube.com/user/isjaabmoWebsite: Blossom Goodchild
Vertaling: Winny – Website
Wereldwijde Visualisatie voor een Doorbraak - Doe Ook Mee!