Home > > Blossom Goodchild - July 23, 2010

July 23, 2010

Ik ben het weer! Het is al een tijdje geleden sinds we contact hadden. Het leven snort voorbij. Alles is aan het veranderen en toch lijkt het ook allemaal hetzelfde te blijven. Ik begrijp dat we ons moeten herinneren wie we zijn om onze Nieuwe Wereld te scheppen. Ik heb daar problemen mee, daarom heb ik een probleem om een wereld te visualiseren die alleen maar Liefde is. Kunnen jullie mij en anderen helpen die hetzelfde voelen bij deze zaak?

We verwelkomen je bij de communicatie met ons. We corresponderen op deze manier met je, maar toch willen we zeggen dat er veel andere interactieve inschattingen met velen zijn die we maken om weer verbindingen te leggen met hen op jullie planeet. Jullie planeet… die niet zo lang geleden… niet zo lang dat degenen op de planeet van jullie het op z’n minst kunnen voorstellen… was een bloeiende gemeenschap van plezier en overvloedige LIEFDE. Verzamel je gedachten even en breng jezelf terug naar een plek waar jullie rivieren zuiver kristallen waters waren, waar jullie oceanen glommen van leven, waar alles om je heen in diepste geestdrift was en met iedere ziel die bij je in de buurt woonde was er acceptatie, een gevoel van dank voor die ziel. Er was een stille erkenning dat ieder werd gerespecteerd door de ander… want iedereen was een deel van de ander. Er was een opwinding om elk nieuw moment te leven. Er was LIEFDE IN ALLES OM JE HEEN IN JE LEVEN… IN ALLES OM JE HEEN.

Zie je nou, dat is waar ik een beetje vanaf neig te vallen. IK WEET dat we in LIEFDE moeten zijn. En toch VOELT het niet altijd zo, in plaats van dat het beter voelt, VOEL ik soms dat ik ellendig faal hierin. Ieder van ons gaat op de beste manier die we kunnen verder, ben ik zeker van en toch, oh, ik weet het is niet, er is nog steeds dit ‘hunkeren naar’ … dit ‘smachten naar’.. iets beters. Ik weet dat het egoïstisch lijkt… zie je?... Hoe kan ik LIEFDE ZIJN als ik nog steeds de wens VOEL van iets beters. Zal ik ooit tevreden met ‘mijn lot’ zijn op een gewone manier? Het lijkt steeds zo kort!! IK VERTROUW gewoon dat jullie VOELEN wat ik probeer uit te leggen. Want ik wil niet klagen, ik probeer alleen maar te snappen waar het naar toe gaat… maar de weg schijnt soms erg lang te zijn.

De weg eindigt nooit, lieve Blossom. Want zelfs als je snapt waar je naar toe gaat, verschijnt er weer een volgend avontuur voor je. Er zal altijd iets anders zijn om naar toe te gaan, want LEVEN is eeuwig. Het kan niet stilstaan… want dan zou het geen doel hebben. En Leven ZOEKT beweging. Iedere ademhaling die het leven neemt is beweging naar het volgende moment van beweging. Dus alhoewel jij je soms ‘statisch’ voelt, is dat echt onmogelijk. Als je je vast VOELT zitten.. in een sleur, een groef… zoals je zou zeggen… ga je je gewoon met een snelheid die je niet opwindend vindt.. toch beweeg je je.

Toch, met alle respect, is dit niet verondersteld de tijd te zijn waarop alle dingen echt gaan versnellen, waarop alles zichzelf voorstelt aan ons in een nieuw Licht? Misschien ben ik het gewoon, maar wat is nieuw?

Het volgende moment is nieuw. Het is nooit eerder gebeurd.

Ja, ik ben het zelf en de ruimte waarin ik zit. Ik zal dit nu direct veranderen. Ok… Tickety Boo!!(= In orde) DOORGAAN! Hoe kunnen we nog meer van dienst zijn? Toch, weet je, ken ik de antwoorden. Om een voorbeeld van Liefde te zijn. Om je Liefde te visualiseren en je erop te richten. Om te mediteren. Je hebt me al die dingen al verteld. Vandaag voel ik dat ik in cirkeltjes rond ga dus ik sluit mijn mond af en laat jullie het overnemen. Wat willen jullie vandaag zeggen Liefdevolle Lichten?

We willen onze dank uitdrukken. We willen er graag bij zeggen dat we verder gaan alles te evalueren dat door jullie op je planeet wordt gedaan en het verschil dat dit maakt zelfs als jullie je dat niet totaal realiseren. Maar jullie doen waarvoor je kwam te doen. Jullie ZIJN TE ZIJN die jullie zijn…. gewoon door adem te halen. En met iedere in en uitademing openen jullie jezelf voor de Nieuwe Wereld. … naar de Nieuwe Manier van Zijn… want met iedere ademhaling zijn jullie een stap dichterbij wat gaat komen. We weten, Blossom van de gevoelens van je hart om ons te begroeten aan jullie hemelen. Soms voelt het alsof dit een steeds doorgaand sprookje is, nietwaar?

Yep! Iedere nacht kijk ik omhoog naar de sterren en zeg ‘hallo’ of ‘goeie nacht’ of ‘op een dag?’ En ik denk dat het dat is wat steeds maar doorgaat… iedere nacht. Het is niet een ‘kom en red ons’… het is meer een pijn in het hart dat jullie wil zien. Een wensen dat eindelijk de bal gaat rollen, zogezegd. Ik denk wat ik probeer te zeggen gek genoeg is… IK MIS JULLIE!!! Dat is het!! Zo is het GEVOEL. Ik heb er nooit zo over nagedacht als NU. Uiteindelijk kan ik woorden geven aan het GEVOEL!! Yippie! IK MIS JULLIE. IK MIS JULLIE. IK MIS JULLLLLLLLLIEIEIEIE!!!

En toch zijn we nooit weggegaan en ja we begrijpen wat je VOELT. Daarom bouwt zich zoveel opwinding op terwijl we steeds dichterbij een her-vereniging komen. Het zou doelloos zijn voor ons, nietwaar, om zo dicht bij jullie te zijn en dan gewoon maar weer te verdwijnen? We zijn met een doel bij jullie. Zoals we al eerder zeiden, zoals we beloofd hebben, we zullen onze missie vervullen en onze missie is om jullie in de NIEUWE WERELD te brengen. Als de verbinding eenmaal is hernieuwd met degenen op aarde, als we eenmaal zijn herverbonden en vriendschappen hebben laten aanwakkeren, dan zullen we daarna altijd in jullie blikveld zijn. Dit is de tijd waar we altijd op gewacht hebben.

En toch wachten we nog steeds….

We benadrukken dat jullie WISTEN van deze wachttijd. Het is gewoon dat nu jullie daar in zitten je veel dingen hebt vergeten die werden uitgelegd. Dit proces van gaan tot in de NIEUWE WERELD in DE GOUDEN TIJD werd doorlopen met een fijne stofkam. Ieder van jullie stemde er in toe en verder… jullie rol erin. Jullie waren zo opgewonden. JE KON ER NIET EENS OP WACHTEN! En nu hier zijn jullie dan opnieuw… JULLIE KUNNEN ER NIET OP WACHTEN! Maar toch op dezelfde manier dat je hier beneden KWAM om jezelf en de aardeplaneet door te voeren naar de nieuwe tijd, ZULLEN jullie de NIEUWE TIJD binnengaan waarvoor je hier bent om dat te bereiken. JULLIE ZULLEN ONS ZIEN AAN JE HEMELEN EN VANAF DAT MOMENT AF ZULLEN JULLIE LEVENS EEN VLUCHT GAAN NEMEN.

Misschien is het die onverklaarde frustratie, dat WETEN wat er komt en toch in deze fase weten we het niet, toch herinneren onze zielen het en daarom VOELEN we ons zo VERLOREN?

Jullie zijn niet verloren. Jullie lopen gewoon door de sluiers van mist die je zicht zolang hebben bewolkt. We zeggen je dit: Als jullie eenmaal door deze sluiers zijn, als die eenmaal zijn opgelost, dan zullen jullie nooit meer twijfelen. Nooit meer zullen jullie in de bronnen van duisternis vallen die zoveel van jullie werkelijkheid hebben vernietigd.

WEES HEEL STERK… Want dit … hebben jullie in je ziel
WEES STERK IN JE LICHT… Want dit … zijn jullie in je ziel
WEES LIEFDE… Want dit… IS jullie ziel.

Allerkostbaarste WEZENS op jullie kostbare PLANEET AARDE… Hef je zwaard op. Soms voelen jullie je zo terneer geslagen dat je vergeet dat je alles kunt her-opladen met SPIRITLICHT. Roep jezelf op… JULLIE ZELF! Breng het HOGER WETEN over JOU ZELF, je HOOGSTE begrip. JULLIE kunnen jezelf niet in de steek laten. JULLIE kunnen JEZELF niet verlaten. JULLIE zijn er altijd voor jezelf. Om er voor jezelf te zijn. Om jezelf te helpen en om jezelf erdoor heen te dragen. Wees aardig voor jezelf. Wees liefdevol voor jezelf. WEES JEZELF. Er is niks anders nodig van jullie.

Velen van jullie zijn vermoeid. Jullie hebben ver gereisd en hebben rust nodig. Ga door met doorgaan. Want als jullie aankomen op deze Nieuwe plaats dan is er geen noodzaak meer voor vermoeidheid. Veel zaken die nu noodzakelijk schijnen te zijn voor het lichaam, zullen er niet meer zijn, want jullie lichaam zal ook als nieuw zijn. Het is waardevol om jezelf alleen als Licht te visualiseren. Gewoon Licht. Haal de zwakheden weg die hun tol geëist hebben. De tijd is nu hier… NU… om jezelf te erkennen. Om JE LICHT TE ZIJN… en door dàt te doen… zullen jullie JE WERELD OPLICHTEN.. Zo makkelijk is het!

Ik weet dat alles dat je zegt begrijpelijk is. Het is een WAARHEID voor me omdat het zo goed resoneert. Ik denk dat we ons allemaal soms wat hulpeloos/hopeloos voelen.

Hoop is niet nodig. Er is alleen WETEN. En ergens in ieder van jullie… of dit nu diep van binnen is begraven of dat het naar buiten barst… zit de kennis over de prachtige WEZENS die jullie zijn… en het WETEN dat jullie zo erg speciaal zijn… en daarom zijn jullie in deze tijd hier om met ons te werken en om het GODDELIJKE PLAN voort te brengen dat zich voor jullie ogen staat te ontvouwen.

Ik denk dat het zo veel meer begrijpelijk wordt als de directeur van dit filmpje uitroept: ‘ACTIE!’

In een film waarin geen extra’s zitten, want iedereen heeft een belangrijke rol te spelen. WEET DIT ALS WAARHEID. Lees deze woorden gewoon niet alsof ze zeggen “ja, dat hebben we al eerder gehoord.” Lees deze woorden in jullie nieuwe positie… vanaf de plek waar je hart ze kan VOELEN. Laat deze woorden inzinken. Absorbeer ze, zodat je ziel ze herkent/erkent als leringen die je geïnstrueerd kreeg voordat je op deze planeet aankwam. Herzie die opnieuw/kijk dat na! Roep ze opnieuw op! Herinner ze je! Wij zijn jullie vrienden. Wij zijn jullie familie. We zijn EEN en DEZELFDE. Dit is zo, en op een dag zal dit geweten worden. Maak je WEZEN lichter, lieve mensen. Schijn je licht naar buiten, naar IEDEREEN. Want zij die deze warmte ontvangen zullen zichzelf erin herkennen en hetzelfde gaan doen.

Dank jullie. Zoals altijd. Ik meld me nu af. In Liefde en dank.


Website: Blossom Goodchild
Vertaling: Winny


Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Blossom,
please let us know and we'll add you to our mailing list.