Home > > Blossom Goodchild - August 2, 2010

August 2, 2010

Opmerking: Ik zat in een beetje “geen” stemming toen ik vanmorgen met channelen begon, dus zul je zien dat ik het beëindigde bij * en later verder ging, ik besloot om dit eerste deel toch te houden als deel van een geheel.

Hallo! Ik heb over wat dingen nagedacht te laatste tijd… maar het bracht me niks… maar ik dacht dat het goed was voor ons om wat om tot de kern van dingen te komen. Om een beetje dieper te graven zal ik maar zeggen. Ik veronderstel dat jullie weten wat ik ga vragen toen ik vannacht dacht om die vraag in mijn channeling te gaan stellen.

Inderdaad weten we wat je zou willen doen. Jij wilt dat wij op een dieper niveau uitleggen wie wij zijn.

Ja, als jullie dat niet erg vinden. Alles wat ik weet is dat jullie willen gekend worden als De Federatie van Licht, en dat jullie de opzichters zijn van de opzichters. Dus, ingewikkeld detail van wat die beschrijving eigenlijk inhoudt zou minstens erg verlichtend zijn.

Dit wordt begrepen. Want, hebben jullie niet op VERTROUWEN gebouwd en in dat VERTROUWEN hebben we daarin niet veel dingen al meegedeeld die bekend zijn als WAARHEDEN. En jij hebt vrijwillig deze Waarheden namens ons naar velen laten uitgaan. Daarom vinden we het rechtvaardig om aan jou en aan hen die hun VERTROUWEN AAN ONS HEBBEN GEGEVEN te onthullen wie we zijn. Maar mogen we je vragen… wie denk jij wie we zijn?

Nou zo gek als dat klinkt, ik verbind me alleen maar met jullie. Ik denk over jullie als een energie en soms VOEL ik jullie LIEFDE zo sterk dat ik niet kan denken aan jullie als in termen van ‘een índividuele ziel’. Ik VOEL jullie als HOGE WEZENS VAN LICHT. En toch… zeg ik HOGE WEZENS… dus in deze tijd praat ik met een of met velen, als een bewustzijn.

Wij willen gekend worden als LEVEND LICHT. We hebben een niveau van bewustzijn bereikt dat daaruit bestaat. En daarom als we zeggen dat we de opzichters van de opzichters zijn, komt dit vanwege ons niveau van begrip betreffende vele zaken. Als wij spreken over raden, spreken wij over raden van het Hoogste begrijpen. In jullie wereld hebben jullie samenwerkende vergaderingen… en er kunnen discussies worden gehouden op vele niveaus voordat het noodzakelijk kan zijn voor een specifieke zaak om naar de top te worden gebracht. Veel wordt afgehandeld door handen van anderen, zogezegd. Maar niets gaat verder dan zonder ons zegel van goedkeuring.

Staan er opzichters boven jullie? Wie staat boven jullie?

Zij met nog helderder Levend Licht.

Moeten die goedkeuren wat jullie goedkeuren?

Nee. Want onze uitspraak over een zaak wordt gezien als de laatste.

Dus… als jullie zeggen dat jullie schepen aan onze hemelen verschijnen, bedoel je dan jullie schepen? Of die uit de rangen onder je… Ik weet niet hoe ik dat precies moet zeggen.

Je kunt een kracht VOELEN binnenkomen op dit moment. Aan jullie universum is een grote onderneming verbonden… een vloot die ontworpen is ter ere en verdediging van de zaak tot het beschermen en doorzetten van dat wat jullie kennen als De Ascentie. Toch als wij praten over een vloot praten we niet over twintig of dertig. Kijk naar de voertuigen op jullie wegen… zijn er een paar? Nee, werkelijk daar zijn miljoenen. Het is de bedoeling van deze vloot om jullie te leiden. Zo zullen we jullie bijstaan als de juiste tijd komt. Wij zijn hier om jullie er doorheen te gidsen.

Als je zegt ‘wij’ bedoel je dan jullie? Jullie die nu met mij communiceren?

Op dit moment in de tijd in jouw vibratie voel jij je een beetje neerslachtig, we pikken dat op uit je energie en daarom worstel je een beetje met de stroming, is dat niet zo?

Ja, dat denk ik. Ik bedoel… soms vind ik het wat moeilijk om het allemaal te snappen. Als het begint, als jullie schepen komen op een manier die niemand dat meer kan ontkennen, wat gaan JULLIE dan doen… als opzichters, komen jullie dan ook te voorschijn of blijf je uit het zicht omdat jullie vibratie misschien te Hoog is om je zelf aan ons voor te stellen om jullie te zien.

Alle dingen zijn mogelijk. Het is een zaak van aandacht.

Kun je dat uitleggen?

Laten we je helpen even je positie te accepteren omdat we kunnen voelen dat je daar mee worstelt. Waarom zou iemand zoals jij dit ordeal worden gegeven?

Gek woord om te gebruiken.

Zoek het op.

Ik weet wat ordeal betekent (godsgericht) Ik zocht het toch op toen je dat zei en het betekent ‘ernstige beproeving of ervaring’. Ik noem deze communicatie nauwelijks een ernstige beproeving of ervaring.

En je zou toch niet zeggen dat wat je in jouw Waarheid namens ons beleefde , wat betreft de zaak van 14 oktober (2008) dat dit geen ernstige beproeving en belevenis was?

Ja, dat was het. Ik begreep niet dat je daar over sprak.

Als we nu door gaan. Jouw weten weet dat je door zult gaan met deze communicaties. Het kan niet anders vanwege de overeenkomst die gemaakt werd over het begrijpen van jouw kracht. Je bent aan het vergeten wie je bent. Zoals velen van jullie dat doen.

Maar… ik heb wel begrepen dat wie we zijn LIEFDE is. Is het dat niet wat we verondersteld worden ons te herinneren en dat ZIJN.

Maar zijn er niet veel niveaus van Liefde? De vibratie waar jullie in wonen tempert je energie. Je moet accepteren dat vanwege jouw Licht, en we spreken nu specifiek tegen jou dit keer Blossom… dat er veel aan het werk is om te verkleinen/verminderen wie jij bent. En dit is ook Waar voor velen die de taken op zich hebben genomen om het Licht te verspreiden op dezelfde manier als jij. Jullie zijn een doel voor degenen die verloren zijn om zich aan vast te klampen. Jullie zijn een Lichtkracht die degenen in het duister naar onderen willen trekken tot op hun niveau. Dit is de reden dat jullie je zo vaak terneergeslagen en onzeker voelen. *

Ik besloot om de channeling hier af te breken omdat ik me niet in het juiste denkveld bevond om te ontvangen. Maar het is nu vroeg in de avond en dat denkveld is veranderd, dus ga ik het opnieuw proberen. Merk even op dat ik het besluit nam om het niet over te lezen waar ik deze morgen mee begon… Ik wou gewoon een zuiver begin hebben en zien wat er uitkomt. Ik werk altijd het best als ik het aan hen overlaat, dat weet ik nu!

Hallo opnieuw. Sorry voor mijn houding vanmorgen. Ik scheen mijn gelukkige kant niet te kunnen vinden. Dus besloot ik om mezelf uit de situatie te halen. Het is nu beter, dus ik vraag me af wat JULLIE willen bepraten?

Wat wij zouden willen is wat het meest gunstig is voor jullie in deze tijd. We begrijpen dat er in deze tijd veel speculatie is wat betreft wat er wel of niet staat te gebeuren terwijl jullie dagen de Ascenderende Wereld in gaan rollen. Jullie worden overweldigd door de massa informatie, en je weet niet wat je moet geloven en wat je aan de kant moet zetten. Het verbaast/en amuseert ons de noodzaak die jullie planeet heeft te VOELEN, dat jullie bestuderen wat duidelijk NIET van Licht is. We begrijpen niet waarom jullie zielen zo’n studie zouden doen als het duidelijk is vanuit iedere hoek dat bepaald materiaal niet resoneert met het Hoogste goed. En toch… sommigen kiezen er nog steeds voor om deze boodschappen van doem te laten circuleren. We kunnen een ziel niet doen stoppen dit te doen en toch kunnen we niet helpen maar we zijn toch een beetje geamuseerd door zo’n actie. Waarom? Als alles dat verteld wordt een verhuizing naar een Lichtwereld betreft, zou iemand het nodig vinden om angst te verspreiden?

Zien jullie niet, lieve zielen dat deze boodschappen van Liefde er zijn om jullie te helpen je met de Hogere energieën te integreren die jullie wereld binnen druppelen. De lage trillingsboodschappen zijn ‘gemaakt’ om het Licht weg te houden om jullie te bereiken met zijn hoogste capaciteit. Zijn jullie nog niet genoeg gegroeid in je Wezen om te bepalen wat van Waarheid en Licht is… dat wat je hart laat zingen… vergeleken met dat wat je Wezen alarmeert en momenten van wanhoop en angst binnen laat komen? Want wij zeggen je… dat onderscheid waarover we spreken is zo eenvoudig als dat. Wat laat jullie je goed voelen? Wat laat jullie degenen om je heen opheffen en laat je hart giechelen. Als dat wat je leest warmte doet verspreiden om je hartgebied heen, ga dan in ieder geval door met lezen. We vinden het gewoon bepaald vreemd dat als jullie alarmbellen rinkelen er een ziekelijke nieuwsgierigheid doorgaat. Zodat als het eind van een specifieke boodschap er is … iemands denken en zijn hele vibratie in verwarring is.

We proberen met uiterste inspanning in ons hart je weg te leiden van dat wat jullie niet dient en toch… velen schijnen terug te keren naar het gebrek aan Liefde. Alsof er een noodzaak is om je comfortabel te voelen met dat wat je oncomfortabel maakt… want dat is wat de ziel het makkelijkst herkent.

We leggen dit vast op frequentie banden en we zien telkens weer… dat een ziel naar beneden kan vallen in de lage niveaus van hun vibratie. Ze maken zoveel werk dat gedaan is ongedaan door een zwak moment waar ze zich overgeven aan de lagere energie die om hen heen is. Laten we hier even over spreken. Als we zeggen ‘lagere energie die om hen heen is’ praten we niet over een gemeen, eng, angstaanjagend spookje!

Oh, hoe grappig, jullie beginnen het te leren!!!

Wij, net als jij Blossom… willen ook graag Licht van dingen maken. We praten er op deze manier over.. en we bedoelen dit: Ieder van jullie, al woon je op een planeet van een bepaalde vibratie, heeft ook zijn eigen individuele frequentie waarmee je resoneert. Dit kan makkelijk wetenschappelijk bewezen worden met apparatuur dat al op jullie aarde is. Dus heeft die specifieke frequentie als individuele energie van een bepaalde ziel… in zich niveaus van vibratie… in zijn vibratie. Dus kan er aangetoond worden, misschien op een grafiek… wat op een lagere snelheid resoneert vergeleken met een ander deel dat misschien resoneert op een snellere/Hogere snelheid.

Als jouw persoon/mens zich een beetje ontmoedigd voelt… zoals die/dat van jou vandaag eerder was Blossom… Dan komt dat omdat dit nou precies was wat er gebeurde. Je hart zat in de lagere frequentie van je individuele vibratie. Als je hart/ziel in de Hogere frequentie vibratie zit van JOUW vibratie… dan VOEL je je echt Lichthartig. Zie je? Dus wij willen je voorstellen dat alhoewel velen van jullie geleerd hebben om je denken te veranderen als je je laag voelt, dat het ook waard is de tijd te nemen om je ziel haar Licht naar het Hogere/snellere deel te laten gaan van wat je kent als je aura.

Hoe kennen jullie dit, als..? Gewoon belangstelling.

Als JOU. Die energetische trillingskleur ben JIJ. Dat is je ziel. Dat is wie je bent, als je geen stoffelijk lichaam hebt. De energie die je aura is ben JIJ zonder vlees.

En toch hangt het om ons vlees heen.

Het doordringt ook jullie lichaam om je te bezielen. Als je toestemming had, want dat is de wet… dat JIJ in levende materie kon binnen gaan om door hun ogen te kijken… laat het een plant zijn, een boom, een insect, noem maar op… als het levend is.. kun je er naar binnen. Toch benadrukken we in alle eer… dat dit alleen kan gebeuren met toestemming van de energie van die levende materie die het lichaam ‘bezit’ op dat moment. Er zijn grote berispingen op het zielenniveau voor iemand die een ander levend lichaam ‘overneemt’ zonder een verkregen toestemming.

Gebeurt dat vaak?

Niet zoveel nu want de ontwikkeling van Alles is gekomen bij de acceptatie om verantwoordelijkheid te dragen voor daden die je doet. Op dit moment mogen we in het algemeen zeggen dat het meer een deel van de mogelijkheid is die te danken is aan de Gouden Episode die komt. Zoveel is herkend door eonen van wanbegrip over het zelf, en nu gaat gebeuren dat triljoenen van triljoenen ziel energieën in een ruimte zijn gegaan waar ze veel ervaren hebben dat onnodig is om weer opnieuw aan te werken. In termen van dat wat ongepast is voor een ziel die zich verder wil opheffen in het Licht. Er zijn velen op jullie planeet die het besluit nemen om niet dezelfde fout een tweede keer te maken. We willen zeggen dat het niet echt een fout is maar een ervaring die herkend werd door de ziel en die verder niet meer nodig is.

Zeg je nu dat we het als geheel het hier beneden goed doen? Ik ‘sla mensen gade’ behoorlijk veel en voor mij is het alsof ik als het ware buiten me stap, of gewoon observeer vanuit een positie als buitenstaander… en we lijken zo’n gek soort te zijn. Niet goed snik!! Ik vraag me wel eens af als ik mensen zie voorbijgaan of ze wel of niet weten van het bestaan dat buiten onze wereld is. Maken ze zich er druk om? Ze lijken zo op te gaan in het doelloze automatische van hun alledaagse bezigheden. Ik oordeel niet, het is net als een spel wat ik speel, een gissen hoe ze zullen reageren als ik ze vertelde dat ik met jullie praat. Zijn er voldoende van ons die WETEN wat er gebeurt? En moeten we jullie echt uitnodigen? Jullie weten natuurlijk zeker wel dat je nu bij velen van ons welkom bent.

Er wordt op jullie planeet verteld dat de juiste etiquette voor degenen die niet van jullie ras is op de planeet, is om ‘hartelijk te worden uitgenodigd’ door jullie en dat wij dit liever hebben. Zo wordt dit bij velen op jullie plan gekend.

En toch als jullie onuitgenodigd zouden aankomen ben ik er aardig zeker van dat degenen onder ons die jullie Liefhebben geen klachten hebben! Want JULLIE WETEN natuurlijk al dat je welkom bent. Als je het nu nog niet weet dan zul je het nooit weten!

We zijn ons erg bewust van de energie die met de wens resoneert om ons te ontmoeten en te begroeten. Wij, vanaf het station waar we zijn, KENNEN de uitnodigingen die al zijn aangeboden. Dus is het dat niet waarop we wachten. We wachten op dat de Lichten op groen springen!

Staan ze al op oranje?

Ze staan al op oranje voor wat als tientallen jaren gezien kan worden, in jullie jaren. Opnieuw kan de ‘niet-tijd’ (no-time) niet goed worden uitgelegd in deze omstandigheid. Op dezelfde wijze zijn we niet in staat om je de systematische verandering naar groen aan te geven. Maar, zo zeker als jullie Lichten op groen springen op jullie planeet, verzekeren we je dat we zullen komen.

We VOELEN sterker dan ooit op jullie aarde het smachten van jullie zielen om je in LIEFDE te verenigen met ons. WIJ geven deze GEVOELENS van Liefde terug en daardoor wordt dit smachten nog sterker!

Velen van jullie WORDEN voorbereid en jullie kunnen dit VOELEN en toch WETEN jullie dit niet. Toch zeggen we telkens weer tegen je dat jullie dit WETEN zullen WETEN als het tijd is dat dit aan jullie wordt onthuld in zijn ontzagwekkende glorie. Jullie VOELEN alsof deze wachttijd nooit eindigt en toch is jullie geduld overvloedig door LIEFDE en daardoor heen het WETEN van wat er staat te gebeuren.

Blijf Hoog in je spirit, onze verwante broeders en zusters. We zijn ALLEN uit het ENE LICHT. We kunnen niet meer gescheiden worden van elkaar want net ZOALS DAT ENE LICHT, we maken het geheel uit.

Als een Licht in de verte is lijkt het niet zo helder dan als het dichtbij je is. Ieder partikeltje van Licht dat zo ver weg schijnt, is gewoon een ver lid van de ENE familie die op weg is naar huis.

Dank jullie Heldere Vonken!! Ik kan VOELEN dat het tijd is om af te sluiten. Tot ziens ergens in Liefde en Licht!


Website: Blossom Goodchild
Vertaling: Winny


Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Blossom,
please let us know and we'll add you to our mailing list.