Home > > Blossom Goodchild - 21 december 2019

Blossom Goodchild - White Cloud - 21 december 2019

Hallo vrienden!

Hier is een nieuwe White Cloud-video voor jullie om van te genieten tijdens de Kerstvakantie.

Allemaal een fijn uitstapje van het normale gewenst.


Tekst video:

Blossom: Hohoho, zalig kerstfeest iedereen! En moge het zalig zijn en vol van Licht en Liefde!
Ik vond dat het tijd werd om weer eens een video te maken, omdat ik het voorbije jaar niet zoveel video’s heb uitgebracht. Ik dacht dat White Cloud wel weer eens aan de beurt was ... dat hij ook weer zijn zegje mocht doen.

We hebben wel een paar kleine dingetjes gedaan, maar hij kijkt er altijd zo naar uit om zijn berichten van Liefde te kunnen aanbieden en aan iedereen zijn bemoediging te kunnen geven.

Dus, hier ben ik dan.
Ik wist niet wat ik ging zeggen, ik heb niet zoveel te vertellen. Maar hier zijn we dan, met alwéér een jaar dat voorbij is.
Is er veel veranderd?
In het Zelf, ja. In het Zelf, zeker wel – zoals ieder jaar. Als we terugkijken zien we dat we ons steeds méér en verder ontwikkelen, dat we groeien en méér gaan beseffen WIE WE ZIJN.

De ‘Ik ben het Licht. Ik ben de Liefde. I AM.’-mantra helpt mij zo enorm en daarom denk ik dat het ook alle andere mensen heel goed helpt.
Ik krijg ook veel e-mails van mensen die vertellen dat ze het zo vaak gebruiken en hoe het hen helpt en hen verheft, in droeve en gelukkige omstandigheden.

Door gewoon even de tijd te nemen voor ‘Ik ben het Licht. Ik ben de Liefde. I AM.’ …
Ik visualiseer mezelf dan altijd als een Lichtzuil, en dat ik dan ergens ben tussen een grote verzameling van Lichtwezens die allemaal tezamen het ‘Ik ben de Liefde. Ik ben het Licht. I AM.’ uitspreken en dat neemt dan alle zorgen weg. Zoals in dat liedje: ‘Vergeet je zorgen, kom op, wees blij’ …

Het brengt je naar een andere plek, omdat het ervoor zorgt dat je niet te diep nadenkt over alles waarvan wij te weinig afweten om er diep over na te denken, als u begrijpt wat ik bedoel.

De beerput is geopend – daarover de FVL heeft gesproken – met betrekking tot Epstein en prins Andrew en anderen die nog niet bekend zijn gemaakt … Ik vermoed dat dit alles volgend jaar zal gaan doorzetten en dat onze wereld daardoor op zijn kop zal staan, zoals de FVL het zegt … de wereld zal er ondersteboven van zijn en we moeten in onze kracht staan om daarmee om te gaan.
Ik heb gemerkt dat me dat lukt door de ‘Ik ben het Licht. Ik ben de Liefde. I AM’-mantra uit te spreken. Ik vertel het ook aan iedereen die het horen wil, dat ze deze mantra moeten uitspreken en dat alles dan beter gaat.

Ik merk dat het zulk een krachtige bevestiging is, wanneer je het écht VOELT en visualiseert dat je het BENT, dan werkt het echt ontzettend goed.

Maar ik ga niet teveel praten, ik wou alleen even spreken over wat dit jaar u en mij heeft gebracht, en ik heb het gevoel dat we weer méér in ons eigen Licht zijn gaan staan, dat dat echt zo is.
We stappen telkens weer een beetje verder in dat Licht en dan ... ongeacht wat er gaande is om ons heen … zolang we in die kracht kunnen staan, zullen we merken dat alles goed komt.

Ik ga nu White Cloud uitnodigen, en ik ga stoppen met kletsen – die neiging heb ik nu eenmaal, (lacht) … ik word steeds excentrieker, echt waar!

Ik heb bijvoorbeeld de verjaardagskaart van mijn kleinzoontje niet ondertekend met Nanu (hij noemt mij Nanu, naar Robin Williams in ‘Mork and Mindy’) …
ik bedenk me net … ik heb dit al eerder verteld … zie je wel: ik word echt gek! (lacht) …
maar ik heb ondertekend met 'Liefs, Nanu en Blossom'.
In plaats van 'Liefs, Nanu en Goodie', de naam van mijn man.

Ik word dus echt een beetje gek!
Ik weet niet of ik dit al eerder heb verteld, maar ik heb aan een aantal mensen gezegd dat ik mezelf een beetje excentriek vind worden en zij antwoorden ‘denk je, Blossom??’ …

Maar ik ga me nu toch wel een beetje zorgen maken, want ik heb dit écht al eerder op video verteld … Lieve help … oké, voordat ik mezelf nog méér voor schut zet en u aan het lachen maak … nee, wacht, ik wil nog één ding vertellen waarmee u kunt lachen en dan geef ik het woord aan de Indiaan.
Ik was laatst mijn make-up aan het aanbrengen omdat we zouden uitgaan en mijn kleinzoon, die pas zes is geworden zat op het bed.
Ik was mascara aan het opbrengen en hij keek me aan en hij zei: ‘O, Nanu, je ziet er zo oud uit!’ en ik trok een heel raar gezicht en vroeg ‘Echt waar, Ollie?’ en hij zei ‘Ja, Nanu, echt waar!’ (lacht)
O, de vreugde! De Vreugde!
Ik ben het Licht. Ik ben de Liefde. I AM. (lacht).
Dit is toch leuk! De waarheid komt uit een kindermond …
Maar nu zonder verder uitstel, ga ik mezelf overgeven aan hem en horen wat hij te zeggen heeft. Daar gaan we dan!

White Cloud: Een heel warm welkom aan ieder van u! Soms gebeurt het dat ik haar een beetje aan de kant duw, omdat ik dit zo graag wil doen … het klinkt wat brutaal ‘ik duw haar aan de kant’, maar ik heb het over mijn vriendin Blossom, met wie ik nauw verbonden ben – in meerdere opzichten.

Mijn Vrienden, er is inderdaad alweer een jaar voorbijgegaan. Hoe verkiest u om te kijken naar alles wat er heeft plaatsgevonden? Hoe verkiest u om u te voelen, bij alles wat er heeft plaatsgevonden? Hoe verkiest u om u te voelen over uzelf?

Moge het zo zijn, dat uw keuzes u Vreugde brengen en Vrede en Inzicht.
Naarmate u verder in het Licht stapt, komt u steeds méér Zielen tegen die op dezelfde reis, dezelfde trilling zijn als u. U spreekt dezelfde taal, en u gaat beseffen dat deze Broederschap of deze Zusterschap – hoe u het ook wilt noemen – deze Lichtfamilie toeneemt in Licht, in Liefde en dat ze zich uitstrekt naar overal, over uw hele wereld en dat ze de harten raakt van hen, die nog in slaap waren.

Het is essentieel dat u ontwaakt. Als dat niet gebeurt vanuit uw eigen Inzicht, dan zal het Ontwaken, Het Gebeuren, de Verschuiving, Het Voorval, Het Evenement … of hoe u het ook wilt noemen … dat zal komen vanuit de Zon, zoveel kan ik vertellen … de plek, het Wezen binnenin u doen ontwaken, voor u.
En het hangt ervan af, op welk niveau van trilling u zich binnenin bevindt wanneer dit plaatsvindt … ik wéét dat ik hier al heel vaak over heb gesproken … en toch … hier bent u dan … en u wacht nog steeds!

Blossom: (lacht) Ja, inderdaad!

White Cloud: En ik begrijp die frustratie. Maar het zal het wachten méér dan waard zijn en het zal komen op het Goddelijk Tijdstip, zoals ik ook al heb gezegd.

Wat is het dan, waar u op wacht? Als u erover nadenkt … er is gesproken over een Golf van onmetelijke Liefde zoals u nooit eerder heeft gekend die over uw Planeet zal spoelen, en uw Wezen zal vervullen met het meest Heldere Licht, en die al de Zwaarte en Duisternis zal wegnemen waarin u nu leeft.

Is het dat, waarop u wacht? Ja. Maar toch zeg ik u, mijn Vrienden … dit alles ligt al in u besloten! U bent die Golf van Liefde, maar ik wil hieraan toevoegen … zoals veel mensen zeggen 'U bent de Zuilen van Licht', waarover een aantal jaren geleden werd gesproken …

Blossom: Daar heb ik nog wat onenigheid over gehad met de FVL, want zei zegden dat het ergens in 2011 zou gebeuren … maar … niks hoor! Geen Zuilen van Licht. Dus heb ik ze daarop aangesproken en toen heb ik voet bij stuk gehouden en gezegd ‘Als jullie niet kunnen doen wat jullie beloven, laat ons dan maar een pauze inlassen. Ga maar naar jullie kamer en denk eens goed na over wat jullie gedaan hebben’ … (lacht).

White Cloud: Dus het was zo, er werd gezegd dat u zélf die Zuilen van Licht was, maar tegelijk was dat niet precies wat er bedoeld werd. Blossom zag voor haar geestesoog … dit werd haar getoond … enorme Zuilen van Licht, die Energie en Informatie bevatten.

Hoe mooi ook de Lichtzuilen zijn die veroorzaakt worden door het weer en die zichtbaar kunnen zijn op foto’s en afbeeldingen ... deze worden gevormd door de weersomstandigheden – die van zichzelf uit heel mooi zijn – maar dit zijn niet de Zuilen van Licht waarover wij spraken.
En ja, het is nu einde 2019 en ze zijn nog steeds niet gezien …
Maar ze zullen komen, mijn Vrienden … ze zullen komen!

Wat ik u wil overbrengen, is dat alles wat u nodig heeft … alles wat u verlangt dat zal gebeuren ... zich reeds binnenin u bevindt. Maar hoeveel weet u hiervan? In hoeverre vertrouwt u uzelf in deze? Hoeveel wéét u van het Leven?

(Er was even heel kort een storend geluid te horen – V)

… Blossom was even afgeleid door dat geluid, dus we nemen even de tijd om ons weer samen te voegen …

Ik wil kort ingaan op het volgende: Blossom krijgt vaak de vraag hoe zij en ik één zijn, of hoe wij samenwerken en hoe dat dan precies gaat, in haar kleine hoofd.

Blossom: In mijn kleine verstand (lacht). Voor mij is dat moeilijk te omschrijven, omdat er eigenlijk geen omschrijving voor is. White Cloud is er gewoon, maar ik voel ... wanneer hij door mij spreekt … dat ik hem word, terwijl ik toch voor een deel mijzelf blijf en mij bewust ben van wat hij zegt, omdat ik het uitspreek … maar toch is hij het.
Het is zo moeilijk te beschrijven … hoe zou jij het zeggen, White Cloud?

White Cloud: Ik zou zeggen dat wij heel sterk één worden en als je overdenkt hoe … het is nu bijna 20 jaar geleden dat wij elkaar voor het eerst weer ontmoetten … en er is heel veel veranderd …

Blossom: Dat is zeker zo. Toen hij in het begin doorkwam – ik spreek nu even voor jou – kon ik niet bewegen. Ik zat in mijn stoel, met mijn ogen gesloten en mijn gezicht kreeg de trekken van een negentigjarige roodhuid … roodhuid? Indiaan, moet ik zeggen (lacht) … echt heel oud, net zoals mijn kleinzoon mij nu ziet.

Ik kon mij dus nauwelijks bewegen en zijn stem was heel laag en hij sprak heel langzaam …

White Cloud: Maar intussen zijn we veel méér elkaars gelijke geworden, we zijn op hetzelfde niveau gekomen, het voelt veel méér alsof we één en dezelfde zijn, zoals we nu samenwerken. Zijn we één en dezelfde? Ja, dat zijn we!

Blossom: Wel, dat is dus het antwoord op die vraag. Maar ik wil er echt niet dieper op ingaan, ik vind de dingen goed zoals ze nu zijn. Ik ben mijzelf en wanneer White Cloud doorkomt dan voel ik een andere energie. Is dat mijn eigen, Hogere energie of niet? Maakt het wat uit? Voor mij is het belangrijker, WAT er gezegd wordt.

White Cloud: Blossom is zich er ook van bewust, omdat zij mij dit dezer dagen laat uitspreken, dat er iets is in de klank en de resonantie van mijn stem dat verheffend werkt … alsof er een knopje wordt omgezet … iets in mijn stem verheft de Ziel, wanneer het bij de mensen binnenkomt in hun hartruimte.
Dit wil niet zeggen dat de stem van Blossom niet hetzelfde doet, maar mijn stem voegt nog een ander element toe, als het ware.
En nu kan ik natuurlijk ook mijn ogen openen, ik kan grapjes maken, ik kan rondlopen, ik kan doen wat ik maar wil … uiteraard altijd en uitsluitend met toestemming van Blossom!

Blossom: Goed, dat was dus een kleine toevoeging. Ehm … over naar jou, White Cloud … ik weet het even niet meer …

White Cloud: Lieve Zielen, wat gaat er volgend jaar gebeuren? … (stilte) ...

Blossom: Is dat een vraag? (lacht)

White Cloud: Ja, mijn Blossom maakt graag een grapje. Ze houdt ervan om te kunnen lachen. En inderdaad, het is zo vreugdevol voor de Ziel om goed te kunnen lachen. Maar het was geen vraag … ik wou nog verder praten.

Wat gaat er volgend jaar gebeuren? Het zal het jaar worden waarin alles waarover gesproken is met betrekking tot … de enorme gruweldaden die al eonen van uw tijdrekening plaatsvinden op uw planeet … zal worden onthuld. De beerput is geopend en alle vuiligheid die zich daar comfortabel en met een gevoel van veilige geborgenheid verstopt had, zal naar buiten komen. De bubbel … hun bubbel ... is nu echt gebarsten en er zal zó veel naar buiten komen. Wij hebben u gevraagd om te luisteren in/vanuit uw Hartruimte, om te voelen of datgene wat u te horen krijgt al dan niet Waarheid is en als u het niet weet, dan raad ik u aan om bij uzelf te zeggen ‘Ik ben het Licht. Ik ben de Liefde. I AM’.
Door u daarop te concentreren zal alle verwarring worden weggenomen, omdat u zich richt op wat IS, op WIE U BENT … Het haalt de twijfel weg, want uiteindelijk zal WAT WAARHEID IS, OOK ALS WAARHEID WORDEN HERKEND … hoe dan ook.
En bij alles wat u te wachten staat, moet u mijn Vrienden … met respect vraag ik u dit, vanuit mijn hart … het is essentieel, mijn Vrienden, dat u verankerd blijft in ‘Ik ben het Licht. Ik ben de Liefde. I AM.’

U kunt ook zeggen ‘Ik ben de Liefde. Ik ben het Licht. I AM’. U kunt het zeggen zoals u wilt. Het gaat om de achterliggende intentie, de achterliggende Kracht.
Omdat het héél erg nodig zal zijn … voor u/door u/als u … dit samengaan over uw hele planeet om het Licht volledig naar een Hogere Trilling van zichzelf te brengen … u moet standvastig zijn in uw besef van WIE U BENT.
Niets wat ik tot u kan zeggen, is belangrijker dan dit.

Wanneer u uitspreekt ‘Ik ben het Licht. Ik ben de Liefde. I AM.’ WÉÉT dat dan, VOEL het … niet enkel als een wezen in een menselijk lichaam, als iemand die hoogte- en dieptepunten, blijdschap en verdriet, vreugde en zorgen kent … die dagen heeft waarop het goed of niet zo goed gaat … wanneer u die woorden uitspreekt, zie uzelf dan niet in die (menselijke – V) trilling … maar zie uzelf, hoe u op uw Aarde staat in uw Hogere Trilling, VOEL die Kracht van Licht/Liefde en wéét DAT HET WERKT, helemaal op zichzelf staand.

Het heeft geen behoefte aan vragen of antwoorden.
Het heeft alleen behoefte aan uw Erkenning ervan.

Visualiseer uw wereld zoals u die wenst te zien …
Gelach … schone, frisse lucht … er moet nog véél opruiming gebeuren op uw Aarde, in haar huidige toestand. Maar uw nieuwe wereld zal vol zijn van nieuw Leven, nieuwe Energie, u zult de Levendigheid voelen waar u zo naar verlangt … want dit is wat er komen gaat. Dit is, wat er vóór u ligt.
Dit is waar het Goddelijk Plan om draait: uw Planeet verheffen tot het Hoogst Mogelijke punt, als ze eenmaal gereinigd is van wat ze nu is … van alles wat er nu nog nutteloos rondslingert.

En u bent het ... met veel hulp, want u bent niet alleen, u bent nooit alleen ... er zal hulp zijn, overal vandaan, om u te helpen bij deze onderneming, terwijl alles verheven wordt tot een meer glorierijke trilling van Liefde/Licht.

Of u deze kerstdagen nu doorbrengt met veel vrienden en familie, of helemaal alleen … wéét dat wat er komen gaat, van zulk een Vreugde zal zijn voor ieder van u.
Wéét ook, dat zij die denken dat ze alleen zijn, dat niet zijn.
Want telkens wanneer zij, die de dagen vieren met familie en vrienden, in stilte zeggen ‘Ik ben het Licht. Ik ben de Liefde. I AM.’, … delen zij met u alles wat zij hebben.

Het is een vereniging van Zielen, deze mantra.
Terwijl u ten volle geniet … neem een ogenblik om uw ogen te sluiten en te zeggen ‘Ik ben het Licht. Ik ben de Liefde. I AM.’ en deel de Vreugde die u voelt, met hen die deze Vreugde niet voelen.

Als u denkt of voelt dat u alleen bent ... sluit dan uw ogen en zeg ‘Ik ben het Licht. Ik ben de Liefde. I AM’ … VOEL dan datgene wat anderen u toesturen. Hun Vreugde bereikt uw Ziel, uw hart, uw Wezen … zodat u het kunt VOELEN, binnenin u, en u zult WETEN dat u niet alléén bent. Voel in deze dagen de Engelen om u heen, voel rondom u de Lichtwezens vanuit zovele plaatsen, VOEL HET, WÉÉT HET … ALS WAARHEID.
Voor nu mijn Vrienden, heb ik het gevoel dat we klaar zijn. Ik wou alleen maar dag zeggen.

Is er iets nieuws te melden? Neen.
Is er, na al die tijd, niets nieuws te melden? Neen.
Want alles IS AL AANWEZIG.
Wees Sterk, wees Vastberaden, wees Moedig, wees Verheven …
Vlieg! Neem uw Ziel ‘s avonds mee op een rondvlucht!
Neem uw Ziel overdag mee op een rondvlucht!
Alles is mogelijk, binnenin uw Ziel-zelf, om u vrij te voelen.
Sta toe dat dit plaatsvindt, voor U! Voel u Vrij, op dit ogenblik … nu meteen!

Ik hou van u!
Adieu mijn Vrienden … hohoho … Zalig kerstfeest voor ieder van u!

Blossom: Daar zijn we dan. Gewoon even snel tussendoor.

Ik wil deze kans benutten om u te bedanken voor uw steun, voor uw … gewoon maar ‘er zijn’ … voor het lezen van de berichten, het beluisteren en bekijken van de video’s, voor uw brieven, voor uw reacties op de video’s …

Ik weet dat ik niet reageer op uw reacties, maar ik lees ze echt allemaal.
Hetzelfde voor de emails die ik ontvang … ik heb gewoon geen tijd om ze allemaal te beantwoorden, dat zou gekkenwerk zijn. Ik zou er gek van worden.
Ik probeer echt te antwoorden op elke mail, dus als u geen antwoord heeft gekregen, dan heb ik uw mail niet ontvangen. En dat schijnt vrij regelmatig het geval te zijn …

Gewoon maar … dank u wel … dank u wel dat u mee bent op deze reis … en dat u zo mooi bent en zulke mooie dingen zegt, uit dankbaarheid voor wat ik doe … dat is echt … dadelijk ga ik huilen … dat raakt echt mijn Ziel … dat u gelooft in hetgeen ik doe, dat u wéét dat wat ik doe Waarheid is.
Ik weet het nu ook … het heeft een hele tijd geduurd en er waren de nodige hoogte- en dieptepunten, maar ik wéét het nu en er is geen enkele twijfel meer in mij … ik ben inmiddels ‘opgegroeid’ hierin en ik ‘weet’ dat ik dit zal blijven doen.
Hoewel … wie weet wat er nog vóór ons ligt?

Maar ik dank u oprecht, dank u, dank u, dank u … dat u bij mij bent op deze onvoorstelbare, wonderbaarlijke reis. Ik wéét gewoon dat het alleen nog maar beter en beter zal worden en dat we verbaasd zullen staan. Maar ook dat we Één zullen zijn, we zullen elkaars Spirit en Ziel kunnen voelen op het volgende deel van onze reis. We zullen samen zijn, we zullen het gewoonweg wéten, we zullen het wéten … en het zal geweldig zijn, want er zal zoveel worden overgebracht via ons … om anderen bij te staan, die die hulp nodig hebben. Die precies die woorden moeten horen, voor hun Ziel, op dat precieze ogenblik en wij zullen hen dat kunnen geven, het zal ons geschenk zijn aan hen, terwijl onze wereld ondersteboven en binnenstebuiten wordt gekeerd.

Wij doen dit … wij hebben dit gedaan … we hebben gewonnen.
Nu nog een kleine spurt om bij de Poort te komen. (lacht)

Goed dan, een Zalig, zalig kerstfeest voor u allen.
Ik moet nog verhuizen, ergens in de komende weken, maar we hebben nog geen huis gevonden. We weten dus nog niet waar we naartoe zullen gaan, we leven momenteel tussen ingepakte en half ingepakte dozen ... het is allemaal nog niet duidelijk, maar ik heb vertrouwen. Dat heb ik echt. Mijn man en ik vertrouwen erop, dat we het juiste huis zullen vinden, net zoals we dit gevonden hebben.

Ik weet dus niet zeker wanneer ik weer aan boord van dit schip zal komen (lacht), dat hangt voor een groot deel af van de verhuizing.
Maar intussen wens ik u allen, zoals ik al zei, een heel zalig kerstfeest!

Ik ben het Licht. Ik ben de Liefde. I AM.
In Dankbaarheid, in Liefdevolle Dienstbaarheid. I AM.
Dank u, dank u heel hartelijk!


Make every day a HAPPY HUMAN DAY! http://www.youtube.com/watch?v=5_DDBfwTX1g&feature=youtu.be

Please revisit The Invocation 'We are the Game Changers' whenever the mood takes you ... to keep the Energy as HIGH as we can.

http://youtu.be/MYeqbshjgmA

The link to be able to access all my YouTubes is http://www.youtube.com/user/isjaabmo


Website: Blossom Goodchild
Vertaling: Veerle - Spiritueel Lezen
Wereldwijde Visualisatie voor een Doorbraak - Doe Ook Mee!