Home > > Blossom Goodchild - December 19, 2012

December 19, 2012

Blossom: OK. Dit zal misschien mijn laatste gesprekje met jullie zijn tot na Kerstmis/Nieuwjaar. Natuurlijk zijn alle ogen gericht op de hemelen en zitten alle gedachten van LIEFDE in het hart. Wat een begrip/bezorgdheid! Ik ben ook vredig… maar ik besef ZO dat de dag na morgen DE GROTE 21 DEC. IS! Zullen er dingen veranderen? Zullen ze dat niet? Zullen we op deze manier weer contact hebben? Zo veel dilemma’s. Toch ben ik er licht van hart mee in deze menselijke vorm… en IK VERTROUW dat ik nu wijs genoeg ben om gewoon te zeggen ‘Go with the flow’,(Ga met de stroom mee)

Federatie van het Licht: Welkom onze liefste vriendin en inderdaad is het niet opwindend om in deze tijd in jullie geschiedenis te zijn? Want dit gebeuren dat op jullie drempel staat… zal geschiedenis zijn in vervaardiging, van making voorbij alles dat er ooit is geweest.

Wij voelen dat we nu meer begrijpen van jullie scepticisme vanwege het verschillende gezichtspunt tussen ons. Daarom prijzen we jullie voor je Vertrouwen en je doorgaan. We zijn ons soms bewust dat het geen gemakkelijke taak is geweest.

Kinderen van God…

Blossom: Sommige mensen zullen zich daar niet prettig mee voelen.

Federatie van het Licht: Dan hebben ze nog niet hun WAARHEID gevonden… dat is alles. Want wij willen jullie niet vertellen wie GOD is.. we wensen slechts dat jullie GOD in je hebben gevonden.

Voor ons… zoals je weet, spreken we over GOD op dezelfde manier zoals we over LIEFDE spreken. Want de energie is een en dezelfde.

Daarom… we gaan verder…

Kinderen van God. Er zal iets naar jullie toekomen waar jullie op gewacht hebben. Er komt over jullie heen waarom je hart heeft geroepen om te ontvangen. Toch hebben jullie niet altijd precies geweten waar je om gevraagd hebt. Jullie hadden de wens om ‘naar huis te gaan’ en toch zeggen we… misschien zal het zo zijn dat ‘thuis’ naar jullie toekomt!

EN ZO BEGINT HET.

Maar zoals jullie weten begon dit lang, lang geleden. Toch is het NU dat de WAARHEID gebracht zal worden. Want in dit LICHT dat over jullie heen zal regenen, kan er geen weg stoppen zijn van iets door iemand.

WIE JULLIE WERKELIJK ZIJN in al jullie kleuren zal getoond worden.

Toch zeggen we tegen jullie… heb geen zorgen over welke vorm ook. Want die kleuren van jullie hebben nog geen volwassenheid bereikt… zullen dat na een tijdje… doen. En die kleuren van jullie die door zichzelf al in volheid komen… zullen jullie laten VOELEN waar jullie naar gestreefd hebben te bereiken. Om in de heelheid van jezelf te lopen.

We zijn ons heel bewust van jouw bezorgdheid, Blossom. We kunnen jouw energie betreffende dit VOELEN. Wil je hier graag over doorpraten?

Blossom: Nou, om eerlijk te zijn, dat hebben we al gedaan. Maar als je dat vraagt! Wil ik dat. Als er iets gebeurt… hoe prachtig. Welke vorm het ook krijgt… dan zal er tenminste iets gebeurd zijn. Maar… zoals jullie weten is het mijn zorg als er niets gebeurd. Neem me niet verkeerd…ik zit hier niet in grote benardheid… want het leven gaat door… het is gewoon… nou… jullie weten…

Federatie van het Licht: Je denkt dat je dat weet.

Blossom: Weten jullie dat niet? Weten jullie niet hoe we er van zullen balen? Hoe we ons dan voelen? Hoe ze hun vertrouwen/hoop kunnen verliezen? Het is zo… het zijn gewoon bange voorgevoelens die ik beleef. Maar zoals ik zeg… ik ben niet gedeprimeerd en ik voel een lading kostbare woorden om ons te richten op de ‘wat alssen…’ want in twee dagen zullen we dat op een of andere manier weten.

Federatie van het Licht: Wijze woorden.

Blossom: Van een oude pro..(professional)! Ik voel zoiets dat jullie al alles hebben gezegd dat gezegd moest worden. Wat hebben we nog over?

Federatie van het Licht: We hebben de Waarheid in onszelf over. Want als alles is weg gestript … er is niets anders dan LIEFDE.

JULLIE ZIJN DIE LIEFDE. DAT WEET JE.

Wij van andere werelden zijn net zo opgewonden/blij als jullie. Want herinner je dat ook wij naast jullie hebben gewerkt, bij iedere stap van het pad om op dit tijdsgewricht uit te komen.

Wij zijn jullie vrienden. Wij zijn jullie familie. Wat er gaat gebeuren zal dan laten gebeuren wat KAN om dat te doen. En dit houdt veel universele verandering in. De snelheid waarmee deze verandering kan gebeuren na ‘Dat Gebeuren’… zal verbazingwekkend zijn.

WANT ZIE JE, LIEFSTE MENSEN… ALS EENMAAL DIT LICHT OVER/IN JULLIE IS… ZAL NIETS… ABSOLUUT NIETS IN DE ZELFDE RUIMTE BLIJVEN ZOALS DAT WAS.

Want de energie die dit LICHT meedraagt is van zulke grootse LIEFDE dat het onmogelijk zou zijn dat dingen zullen blijven zoals ze waren.

KOM OMHOOG VOOR DEZE GELEGENHEID.

LAAT JE HART IN AFSTEMMING ZIJN MET DE MUZIEK VAN DE HEMELEN.

LIEFSTE ZIELEN. HIER IS HET. DE TIJD IS NU.

Blossom: Oh, ik hoop zo dat ‘we’ gelijk hebben. In mijn hoofd… ik dacht dat er zoveel meer zou zijn gebeurd als een duidelijke voorbereiding voor dat genoemde gebeuren! En ja… we zijn in onszelf doorgegaan… ja, daar is die verandering.. maar aan de buitenkant… helemaal niks voor zover ik gedacht had.

Federatie van het Licht: Toch waren dit jouw verwachtingen liefste Blossom.

Blossom: Ja. Verwachtingen door woorden die jullie ons hadden gegeven.

Federatie van het Licht: En.. met alle Liefde.. het waren alleen jullie gedachten. Jullie gedachten over de woorden die wij jullie hadden gegeven. Jullie uitdrukking van gedachte over de woorden die werden gegeven. Vaak hebben we uitgelegd dat we jullie niet alles kunnen geven dat je wilt weten. Want dit zou de dynamiek veranderen van hoe alles zal zijn.

Maar OPNIEUW… laten we jullie geruststellen… dat JULLIE ZULLEN WETEN… in een toekomstige fase… en JULLIE ZULLEN BEGRIJPEN WAAROM… we dingen bij jullie weg moesten houden in bepaalde mate op de manier zoals we gedaan hebben… Dit heeft allemaal zin gehad… als jullie het WETEN.

Blossom: Okay… dat accepteer ik. Dit klinkt belachelijk… toch ben ik er niet echt zeker van dat er iets meer is te zeggen! IK WEET dat ik me wilde verbinden met jullie voor die genoemde datum… toch voel ik echt dat er niets meer aan toe te voegen is dan wat reeds is gezegd in al die jaren. Want echt… het is allemaal een opbouw geweest tot aan dit punt… en hier zijn we dan.

Federatie van het Licht: Verwachtte je meer van ons?

Blossom: Ik weet het niet. Misschien. Misschien verwachtte ik een van jullie ‘roffels’ met grote letters met verklaringen die jullie soms geven… omdat ik zie dat het al zo dichtbij is.

Federatie van het Licht: De roffelletters nu….

WIJ HOUDEN VAN JULLIE.

WE VOELEN ZULKE LIEFDE VOOR JULLIE EN DIT ZAL NOOIT VERANDEREN.

WE EREN/LOVEN JULLIE.

WE WETEN DAT JULLIE SPOEDIG OP EEN PLEK ZULLEN ZIJN IN JULLIE ZELF DIE VOELT ALSOF JULLIE ERGENS/DAAR HOREN.

WE WETEN OOK DAT ER ALLEEN GOED IS DAT UIT DIT ALLES GAAT KOMEN.

WE WETEN DAT ALS EENMAAL DE BAL GAAT ROLLEN WE JULLIE VAN AANGEZICHT TOT AANGEZICHT ZULLEN GAAN ONTMOETEN.

WE WETEN DAT ALLES DAT JULLIE NIET ZIJN… NIET LANGER MEER ZAL ZIJN.

WIJ VOELEN DE LIEFDE DIE JULLIE MET ONS DELEN.

WE VOELEN DE ENERGIE VAN JULLIE WEZENS RONDOM IN DEZE TIJD EN BRENGEN ER BALANS IN.

Maar het meeste van alles:

WIJ WETEN WAT ER GAAT GEBEUREN… EN ER ZIJN GEWOON GEEN WOORDEN VOOR OM UIT TE DRUKKEN OF DIE TE BESCHRIJVEN.

Blossom: Kleine ouwe ikje hier… wordt opeens een beetje emotioneel. Ik kon nog wel 1000 vragen stellen… en dat kunnen er velen… maar ik weet dat het geen zin heeft. We moeten VERTROUWEN op het proces van wat er zal gebeuren.

Federatie van het Licht: EN GOD ZEI… ER ZIJ LICHT. (Laat er Licht zijn)

Blossom: En Hij/Zij weet! Dus dit is het dan! Het laatste gesprek voor 21 december. Gewoon in het geval dat de communicatie een tijdje wegblijft … DANK!! Ik zie jullie daar/ over de BRUG mijn vrienden. Dit lijkt allemaal een beetje vreemd. Een beetje van een anticlimax. IK BEN nu wat theatraal… Ik verwachtte … een dramatischer benadering!!

Federatie van het Licht: Het gordijn staat op het punt op te gaan… WE HOUDEN VAN JULLIE. WE HOUDEN VAN JULLIE. WE HOUDEN VAN JULLIE.

Blossom: En WIJ HOUDEN VAN JULLIE…. 5….4….3….2…1…..


Website: Blossom Goodchild
Vertaling: Winny – WebsiteWereldwijde Visualisatie voor een Doorbraak - Doe Ook Mee!
Share |

Veel informatie uit de channelings, en informatie die we elders op het web gevonden hebben,
hebben we verwerkt in een nieuwe site:
HetGroterePlaatje.nl