Home > > Blossom Goodchild - 19 juni 2014

Blossom Goodchild - 19 juni 2014

Blossom: Opnieuw heb ik de gelegenheid om met jullie te communiceren en erop te
Vertrouwen dat het op deze tijd juist is.

Federatie van het Licht: Inderdaad. We kunnen de communicatie hervatten en vinden het plezierig om te doen.

Blossom: De vorige nacht droomde ik dat ik een schip zag met gekleurde Lichten in de avondlucht. Sommigen hadden dit gezien, anderen niet.. Maar zelfs in mijn droom gaf het me zo’n warmte in mijn hart. Opnieuw, herhaal ik zoals bij de vorige verbinding… het gaat niet om bewijs… het gaat om WETEN dat als jullie eenmaal in de buurt zijn, dat dingen kunnen gaan veranderen en zoveel meer vooruit kunnen gaan.

Federatie van het Licht: Dit waarderen wij. Maar wij herhalen ook… dat er veel gebeurt… zelfs ook voor jullie op het Aardeplan, maar het lijkt niet zo te zijn. Laten we het feit vermelden dat door de vibratie die Hoger wordt van velen … de plannen goed op koers liggen.

Onderschat niet de macht van jullie Licht. Ieder van jullie staat als een baken. Iedereen die zich bewust is van het LICHT en WAARHEID van zichzelf, is in staat om te verminderen wat niet dient. Jullie werken ook voor de velen die in slaap willen blijven in deze tijd. Eerder zoals verandering werkt… Maar, de shift/verandering verandert zijn werkers niet.

JULLIE HOUDEN HET LICHT VAST.

JULLIE ZIJN HET LICHT.

Jullie worden dat wat je je alleen maar hebben voorgesteld. En NU… wordt dat wat je je hebt voorgesteld werkelijkheid.

HOUD JE DROMEN VAST.

HOUD JE VERTROUWEN VAST.

WEET in jezelf… dat bij elke ademhaling die wordt ingenomen en losgelaten LIEFDE … jullie ‘ALLES dat is’ helpen om in het helderste LICHT te gaan.

Liefste vrienden op Aarde… het duister dat jullie spirit dempt heeft te lang geregeerd.

NU in het ochtendgloren van de Nieuwe Tijd… kunnen jullie alles loslaten dat jullie naar beneden heeft gebracht.

Blossom: OK… Deze woorden zijn echt prachtig en ik dank jullie daarvoor. Werkelijk… ze komen uit een plek van LIEFDE en opheffing. Maar… met respect voor deze gegeven Hoge vibratie… wat jullie doel is.. kan ik zeggen… ik kan waarschijnlijk op elke channeling klikken van de voorbije zes jaren en dan zou je meer of minder hetzelfde zeggen. Zes jaren voor jullie… kunnen in een oogwenk zijn. Zes jaren voor ons… is een heel lange tijd … voor ons om door te gaan met doorgaan… om steeds dezelfde verheffende woorden te horen … maar eigenlijk niet veel verandering ziend… op de grote schaal die wij verwachten.

Federatie van het Licht: Hoe bewonderen wij jou rechtuit zijn. En inderdaad zijn we tot veel begrip gekomen. Kunnen we zeggen… dat WIJ niet zijn veranderd in ons perspectief van dat wat wij willen bieden in wijsheid en in WETEN. Voor… voor ons… zitten wij nog steeds op een direct pad naar dat wat wij WETEN dat gaat gebeuren.

Blossom: Echt, we kunnen met deze stof alsmaar rond en rond gaan en dat doen we ook vaak. Ik wil alleen maar dat onze relatie is om de planeet bij te staan en degenen die erop zijn. Daarom hebben we die, VOEL ik. Mijn positie frustreert velen, omdat ik geen vragen stel waarvan sommigen voelen die nodig zijn en belangrijk. Mijn gevoelens zijn… als er iets van GROOT belang was, wat jullie moesten meedelen, dan zouden jullie dat doen.

Federatie van het Licht: Er moet worden begrepen… dat er veel is wat we misschien weten dat we niet kunnen meedelen. Dat zit niet goed om dat zo te doen… door het feit dat er regels en regulaties zijn waar we ons aan moeten houden.

Wij hebben geen opzet om ons te bemoeien op een wijze die opschudding van gedachte veroorzaakt. Wij willen ons slechts tot het omhoog gaan van de GEVOELENS van de ziel verplichten naar een plaats van Hogere Liefde voor het zelf en ALLES.

Dit is, zoals je weet, waarom wij komen.

Wij hadden geen overeenkomst met jou, Blossom, om over zaken te praten die niet moeten worden besproken. Ook al heeft men een onderzoekende geest voor bepaalde zaken.

Wij zijn niet vrij om je antwoorden te geven over dergelijke dingen die niet op onze ‘agenda’ staan. Deze regels zitten daar om een goede reden en wij hebben geen bedoeling… en echt dit zit niet in ons… om dergelijke regels te willen breken.

Blossom: Dat begrijp ik. Ik stem er mee in en ik respecteer dat. Dus,… hoe is het weer? Grapje! Over welke zaken ZULLEN jullie willen praten, waarvan je voelt dat het geheel goed zou doen?

Federatie van het Licht: Dat wat de ziel dient. Dat wat de schoonheid vergroot van wie jullie zijn. Waarom willen we spreken over dingen die niet van dien aard waren? Hoe zou dit jullie dienen? Men zou wijs zijn om het zelfde te beschouwen. Want inderdaad… er is veel in jullie wereld waarover wordt gesproken dat de verbetering van de mensheid niet laat doorschijnen.

Blossom: Dat is waarschijnlijk zo omdat er veel in onze wereld is om over te spreken die deze energie draagt. Het is allemaal heel goed… om de juiste weg naar voren te WETEN. … maar het is niet altijd makkelijk dat pad te lopen, als er obstakels zijn van zulke negativiteit om over te struikelen. Echt, de levens van velen lijken zo verdrietig te zijn. De levens van sommigen schijnen belachelijk onmenselijk te zijn! Zijn we echt vooruit gegaan .. als men het lijden beschouwt dat zo velen moeten verdragen? Het is echt pijnlijk om het lijden te VOELEN van zoveel mensen die naast ons leven… WIJ WILLEN DAT DIT STOPT… NU. Daarom schijnen wij zo ongeduldig te zijn. Zien jullie?

Federatie van het Licht: Ja, dat zien we. Wij zijn niet degenen die dergelijke afschuwelijkheden kunnen stoppen.

Blossom: Wij dan?

Federatie van het Licht: In bepaalde mate. Maar WEET … dat zij die conclusies bieden in zulke zaken… dat doen… met een ontwikkeld begrip. En alhoewel JULLIE VAN DE AARDE kunnen VOELEN dat er zoveel ongemerkt bezig is… het voor degenen die ‘wel weten’ en de macht hebben om dit te veranderen… het helemaal niet voorbij is. De Universele Wetten KUNNEN niet worden gebroken … en als dat gebeurt… dan zijn er intense gevolgen.

Blossom: Dus … dat wat de mensheid op zo’n enorme wijze toetakelt … zij die alles ‘willen overnemen’ en een goed werk doen, zoals het lijkt te zijn… waarom worden die toegestaan om door te gaan? Het is zo zeer tijd… het is al lange tijd tijd.. om dat allemaal te stoppen… In plaats van dat intense gevolgen nog dieper verder worden gedragen. Jullie zeggen dat je niet tussenbeide kunt komen… sommigen denken dat ‘jullie soort’ zelfs die tegen ons praten… dat jullie dat al doen. Soms in onze wereld… als kinderen uit de hand lopen …moeten de ouders erin stappen om de situatie recht te zetten… ik zeg maar wat!

Federatie van het Licht: Wij zien onze gesprekken met jou niet als bemoeienis . We beschouwen die een manier te zijn die de ziel laat ‘terugkeren naar zichzelf’. Bieden wijsheid aan.. we nemen aan jullie te leiden. Om een helderder weg aan te bieden… een helderder dag..

Tussenbeide komen, aan de andere kant… is weer helemaal een andere zaak.

Blossom: Maar, als wij de ENE FAMILIE zijn… jij en ik en iedereen… die broeders en zusters van het LICHT zijn.. wat betekent dat dan? Kom tussen beide! Dat is wat ik zeg! In al ‘JULLIE WAARHEID’ … hebben jullie ooit verwacht dat de dingen op Aarde zo laag werden?

Federatie van het Licht: Wij zouden zeggen, liefste Blossom… dat wij niet in controle zijn van iemands gekozen actie. Dat wat uit een ziel komt… is hun voorrecht om te projecteren.

Blossom: Ook als men kan zien dat het zo’n pijn/schade brengt aan een ander?

Federatie van het Licht: Je kunt voelen… kun je niet… dat er een veel groter plaatje is dat gewoon niet kan worden begrepen.

Het groter schema van dingen is veel groter dan dat wat in je denken zit… in de menselijke vorm… dan kan worden begrepen.

Velen van jullie hebben vergeten… en gelukkig maar, dat op dit kruispunt… dat waar jullie wereld en degenen erin… al eerder in een gelijksoortige situatie hebben gezeten. Dit GEVOEL dat je hart belast is al eerder bij je geweest. Jullie hebben dit eerder meegedragen… maar, het eind in een vorige tijd … de climax naar een wereld die ‘uit de hand is gelopen’… is heel, heel anders IN DEZE TIJD wat plaats vindt in jullie wereld.

IN DEZE TIJD .. verwoesten jullie jezelf niet.

IN DEZE TIJD nemen jullie een ander pad en tillen jezelf UIT DE VIBRATIE DIE IS GESCHAPEN… in plaats van er onder te zinken, als het te ver was gegaan.

Probeer te begrijpen dat voor ELKE gedachte … er een actie KAN zijn. ELK mogelijk scenario KAN worden vastgesteld … ELKE MOGELIJKHEID KAN WORDEN OPGEROEPEN… KAN werkelijkheid worden.

Daarom is er NIETS dat kan worden gepresteerd … als men wil dat dit hun weg is.

Aan de andere kant… er is NIETS dat niet kan worden LIEF GEHAD… als men wil dat dat hun weg is.

Liefste zielen… dit Universum dat deel is van jullie bestaan, is maar een klein deel van Het Geheel …

ALLES dat ligt in ALLES wordt geschapen in elke ademhaling door ieder levend ding. Dit is het GODDELIJKE RECHT VAN IEDEREEN.

Er is de keuze die gegeven is om te dienen of niet te dienen.

Iedereen heeft dat GODDELIJKE RECHT.

Toch zeggen wij… ALLES DAT IS …. ALLES DAT WAS…. ALLES DAT OOIT ZAL ZIJN… KOMT UIT LIEFDE…

OMDAT ER NIETS IS DAT BESTAAT DAT NIET VAN LIEFDE IS.

WANT ER IS NIETS ANDERS.

Leer LIEF TE HEBBEN…. LIEFDE … Wees het in een Hoge of in een lage vibratie.

Als jullie begrijpen dat VAN ALLES HOUDEN ALLES IS DAT ‘JULLIE ZIJN’ …, begrijpen jullie dat er niets anders is dan JIJ/JULLIE.

Blossom: Maar… hoe kan men zeggen ‘Ik houd van oorlog’… of ‘ik houd van leugens’… want dat doe ik niet, dat zou liegen zijn!

Federatie van het Licht: Maar, laat de ziel… de WAARHEID van alles dat je bent… boven je uitrijzen wat oorlog is… wat leugen is… en gewoon LIEFDE OVER ALLES HEEN genereren… In het WETEN dat LIEFDE ZELF … in zijn hoogste vorm van zichzelf… het ANTWOORD OVER ALLES HEEN, VOOR ALLES IS.

HET LIEFHEBBEN VAN OORLOG … betekent niet dat je het door de vingers ziet… VAN OORLOG HOUDEN betekent JE LIEFDE ERIN STORTEN.

Als LIEFDE .. in zijn zuiverste vorm ergens in/in iets wordt gestort … wordt de situatie/de omstandigheid verzacht en wordt er VREDE geboden.

Want LIEFDE IS VREDE.

ALS VREDE ER WOONT… kan er geen oorlog zijn.

Als LIEFDE wordt geboden aan leugens… als LIEFDE wordt gestort aan dat wat geen WAARHEID is… moet dat wat opduikt … MOET WAARHEID ZIJN… LIEFDE KAN NIETS ANDERS PRODUCEREN DAN WAARHEID.

Jullie hebben veel zorg op jullie planeet door alles dat verkeerd gaat…

WIJ VRAGEN.. WIJ SMEKEN … WORD DE LIEFDE DIE JULLIE ZIJN … IN DE HOOGSTE VORM WAARTOE JULLIE IN STAAT ZIJN…IN DE VIBRATIE WAARIN JULLIE IN JE DAGELIJKSE LEVEN, LEVEN.

ALS JE KUNT… NEEM DAN JEZELF UIT DE MENSELIJKE VORM EN RIJS OMHOOG NAAR DE HOGERE VIBRATIE VAN LIEFDE WAAR JE JE MEE KUNT VERBINDEN… EN DOUCHE DIE OVER JULLIE PLANEET HEEN.

HERWIN JE KRACHT.

VOLTOOI DE TAAK WAARVOOR JE HIER KWAM OM DAT TE DOEN.

GELOOF IN JEZELF.

WANT HET IS HET WETEN WIE JE BENT … WAARDOOR JE DE VERANDERING ZULT LATEN GEBEUREN WAAROM JE KWAM OM DAT UIT TE VOEREN.

JULLIE … ONZE FAMILIE VAN DE STERREN … WIJ ZIJN EEN MET JULLIE.

VOEL HET IN JULLIE HART… WANT DAAR WEET JE WAAR JE DE WAARHEID KENT….

WIJ BIEDEN JULLIE WOORDEN AAN DIE SLECHTS VAN DE HOOGSTE WAARHEID ZIJN …

WE VRAGEN JULLIE OM JE TE VERBINDEN MET JE HOOGSTE WAARHEID ZODAT JULLIE ONS KUNNEN KENNEN.

Blossom: Ik weet zelf… dat ik jullie ken… en IK VOEL JULLIE WAARHEID. Tijd voor me nu om te gaan… dat kan ik voelen… Het kan een tijdje duren voor de volgende keer… en ik hoop terug te zijn in de ‘swing’ met jullie na mijn terugkeer uit Engeland.

Dank je wel Jongens.. Ik waardeer dit echt … en ik ga gewoon door met doorgaan. IKWEET dat dat is waarvoor ik hier kwam om te doen… IN LIEFDE EN RESPECT… Blossom xxx


Website: Blossom Goodchild
Vertaling: Winny – Website


Wereldwijde Visualisatie voor een Doorbraak - Doe Ook Mee!< vorige boodschap | volgende boodschap >


Share |


Donaties voor ons vertalersteam worden ontvangen met dankbaarheid Dankjewel!!


Veel informatie uit de channelings, en informatie die we elders op het web gevonden hebben,
hebben we verwerkt in een nieuwe site:
HetGroterePlaatje.nl