Home > > Blossom Goodchild - 18 april 2020

Blossom Goodchild - De Federatie van het Licht - 18 april 2020

Blossom: Hallo daar. Ik weet niet goed waar te beginnen, of hoe ik vandaag het beste met jullie kan praten. Dus laat ik het over aan jullie … Jullie weten wat nu voor ons het beste is, want ik weet het beslist niet!

Federatie van het Licht: Welkom … u allen en iedereen. Zoveel tumult, chaos en verwarring. Zoveel media-hype die u alle kanten opduwt. Zoveel overduidelijke misverstanden van zo velen, en het voelt alsof er geen manier is om er doorheen te komen.

DIT ALLES is waarover wij u hebben verteld. Van dit alles hebben wij gezegd dat u ‘er niet naast zou kunnen kijken’, en dat er in deze tijden veel inzicht zou nodig zijn met betrekking tot wat u wel of niet kunt zeggen tegen hen, die niet begrijpen wat er gaande is.

Blossom: Om eerlijk te zijn, hou ik momenteel gewoon liever mijn mond. In elk geval voor nu. Teveel mensen zijn er helemaal tevreden mee om zich rustig te houden en te doen wat hen wordt verteld. Ik denk dat de tijd om te delen wat wij weten nog even moet wachten, tot er méér dingen naar buiten zijn gekomen.

Federatie van het Licht: In de tussentijd hebben alle mensen die het ‘Weten’ ook nog te maken met een interne ‘strijd’, bovenop al het andere.

Blossom: Wat bedoelt u daar precies mee? Ergens begrijp ik het wel, maar ik wil graag dat u het uitlegt.

Federatie van het Licht: Velen van u zijn er niet alleen mee bezig om hun schip drijvende te houden tijdens de uren dat ze wakker zijn, maar wanneer u slaapt bent u ‘daarbuiten’ bezig met het omzetten van de Energieën.

Er is zoveel gaande vlak voor uw neus, maar voorlopig wordt het nog niet openbaar gemaakt. Wat er nu gebeurt is het loslaten van … wat is/was … en alle verborgen gruwelen worden blootgelegd. Vandaar dat er zoveel droefheid, boosheid en alle vormen van lager trillende uitingen nu zelfs binnenkomen in de lucht.

Dit is de grote schoonmaak, Geliefden. En velen van u gaan – terwijl u ‘denkt’ dat u slaapt – naar plaatsen waar u héél hard werkt om de angst te transformeren naar zijn oorspronkelijke staat: Liefde.

Er wordt in het verborgene zoveel ‘afgewerkt’. Daarom voelen velen van u zulk een intense vermoeidheid als ze wakker worden.

Blossom: Ik zou zeggen dat ik bijna depressief ben. (Hoewel, ik heb de voorbije twee weken een beschadigde schouder gehad, en door pijn kunnen mensen depressief worden).

Federatie van het Licht: Toch kunnen we ook stellen, Blossom, dat de plaatsen die u bezoekt terwijl u slaapt, ook in de verste verte geen fijne plaatsen zijn om te bezoeken.

Hoewel er een protocol is om de ziel te reinigen voordat u volledig terugkeert in uw lichaam, bestaat er toch ook de mogelijkheid dat er wat ‘resterende energie’ blijft hangen van hetgeen u heeft bijgewoond.

Blossom: Ik spreek heel vaak de mantra uit en dat helpt echt. Ik zeg het voordat ik ga slapen, maar ook als ik tussendoor wakker wordt, voordat ik mijn ogen weer sluit. Het is een deel van me geworden.

Federatie van het Licht: Het is een sterke beschermer en geeft kracht.

Blossom: Wel, zonder er te diep op in te gaan, ik WEET waarom ik werd aangevallen door duistere energieën, waardoor ik drie dagen volledige rust heb moeten nemen. In mijn droom sprong er letterlijk een reptiel op mijn rug en die verlamde me. De volgende dag en de drie volgende dagen kon ik me nauwelijks bewegen. Met respect, maar toen hielp de mantra niet echt! Waar waren jullie toen, trouwens? Ergens aan het lanterfanten?

Federatie van het Licht: Dat was omdat u bent wie u bent, Blossom, en sommigen willen niet dat uw woorden en onze gesprekken hulp bieden aan de massa.

Blossom: Maar u zei dat het duister verdwenen is.

Federatie van het Licht: We zullen proberen het uit te leggen.
HET DUISTER IS VERDWENEN.
HET DUISTER IS GEVALLEN.
Maar dat betekent niet, dat ze geen pogingen meer ondernemen om hun werk verder te zetten.

Blossom: Dus … het is niet … volledig verdwenen?

Federatie van het Licht: Restjes, Blossom. Restjes.

Blossom: Oké. Als u het niet erg vindt, wil ik dit gesprek verderzetten als ik me wat meer Helder voel. Voor nu zeg ik ‘tot later, jongens’.

Twee dagen later

Blossom: Wel, goede morgen. Ik voel me zoveel beter en méér mijzelf vandaag, en ik ben er klaar voor om een bemoedigende boodschap van Licht en Waarheid van u te ontvangen.

Federatie van het Licht: Onmiddellijke Geluksenergie voor jou, Blossom, en voor allen. Het Licht neemt de plaats in van het duister in alle uithoeken van uw Wereld, op dit ogenblik. Met elke ademteug die u neemt in het Besef van deze Vreugde, treedt er wéér een Lichtdeeltje binnen, dat straalt op en in alles dat is.

DIT, Geliefden, wordt de meest opwindende tijd die u ooit heeft meegemaakt.

Er is zoveel om naar uit te kijken. Zoveel om op te nemen in uw Wezen, terwijl u op persoonlijk vlak in u de inzichten opneemt op een Hoger niveau van wie u bent en waartoe u in staat bent.

Is deze tijd niet ook een tijd geweest om aan zelf-onderzoek te doen? Een tijd om te overdenken wat u wel of juist niet wenst in uw Leven/levensomstandigheden? Dat is op zich al een Verlichten van het Zelf en de Planeet.

Voelt u ook de spanning in de lucht? Steeds méér wordt er onthuld van het Plan, maar wij vragen u om geduld, want tevéél of te vroeg zou niet goed zijn voor het Geheel.

Blossom: Kunt u ons een kleine hint geven, over wat er gaat komen?

Federatie van het Licht: Dat hebben we al zo vaak gedaan, Blossom. De wereld waarin u tot nu toe heeft ‘bestaan’, zal worden vervangen door een wereld waarin u HET LEVEN TOT HET UITERSTE LÉÉFT.

Een wereld waarin Vreugde en Lachen veel méér voor de Ziel betekenen dat ooit voorheen. Omdat uw Ziel zal worden vrijgemaakt.

Er zal een grote mate van besef aan het Licht komen, omtrent hoezeer u gevangen bent geweest.

Blossom: Kunt u dat toelichten?

Federatie van het Licht: U HEEFT GEVANGEN GEZETEN IN EEN BESTAAN DAT U ERVAN WEERHIELD OM UW WARE POTENTIEEL VAN WIE U BENT, TE KENNEN.

In de komende dagen zult u binnenin u de bevrijding VOELEN … als een menselijk Wezen.

U zult gaan beginnen met ervan te genieten om een Mens te ZIJN.

Het zal zijn alsof u op een andere Planeet bent geplaatst die er hetzelfde uitziet maar zo heel anders aanvoelt, en omdat het zo anders aanvoelt, ziet het er ook niet meer precies hetzelfde uit.

Blossom: Voor de duidelijkheid … wij blijven op deze Planeet. Het zal alleen anders ‘aanvoelen’?

Federatie van het Licht: Dat klopt. Niemand gaat ergens anders heen. Dat is niet nodig.

Want deze prachtige Planeet waarop u woont, zal terugkeren naar haar vroegere Glorie. Niemand zal hier weg willen.

Elke ziel - omdat ook Zij terugkeert tot haar vroegere Glorie – zal zich in Liefde verenigen met Alles Dat Is.

Dit is de tijd waarop u heeft gewacht, Geliefden. Maar begrijp alstublieft, om het met één van uw spreekwoorden te zeggen … Rome werd niet op één dag gebouwd.

Deze transformatie heeft tijd nodig. Er moet heel precies worden aangestuurd hoe de ‘verhalen’ zich ontvouwen. Te véél, te vroeg zou niet goed zijn.

Blossom: En alles gaat nog veel méér ‘op zijn kop’ staan?

Federatie van het Licht: Ja. Vanwege alles wat ‘naar buiten moet komen’. En dat zal het. Beetje, bij beetje, bij beetje.

U heeft er gelijk in, dat u niets zegt tegen hen die er nog niet klaar voor zijn. Zij zullen naar u toe komen en u vinden … Ieder van hen … wanneer zij het nodig hebben.

Er zullen doorlopend kansen zijn om de ongeruste zielen te troosten, en uw woorden zullen een balsem zijn op hun bezorgde en verwarde geest.

Blossom: De berichtgeving omtrent het virus heeft volledig al het andere overschaduwd, en datgene wat aan het Licht HAD MOETEN KOMEN is heel handig onder het tapijt geveegd.

Federatie van het Licht: Laat ons voor nu gewoon zeggen, Blossom, dat er nog veel opzettelijk ‘in verborgenheid’ klaar wordt gehouden, voor het ogenblik waarop … beetje bij beetje … het tapijt zal worden weggeschoven.

Er is een reden waarom deze zaken ‘nu nog’ door de mazen van het net glippen. Maar, in werkelijkheid is dat natuurlijk niet het geval. Laat ons zeggen dat ze er doorheen glippen, opdat ze in een dieperliggend net kunnen worden ‘bewaard’, tot het moment waarop hun ‘berechting’ wordt opengesteld voor het publiek.

Blossom: Gaan wij overal getuige van zijn?

Federatie van het Licht: Dat kunnen wij niet zeggen. Want dat is de beslissing van hen die het zullen overnemen, en het is mogelijk dat sommige dingen nooit zullen worden openbaar gemaakt.

Dat zou kunnen leiden tot te grote psychische schade. Over dit soort ‘obstakels’ vindt nog veel beraadslaging plaats … omdat er in grote mate rekening moet worden gehouden met de veiligheid van de meest kwetsbaren.

Blossom: Maar ik dacht dat u had gezegd dat ‘alles zou worden onthuld’ en dat we geschokt zouden zijn en ervan zouden walgen.

Federatie van het Licht: U heeft gelijk, dat hebben wij gezegd. Maar nu wordt er overlegd, of dat de beste manier is om te werk te gaan.

Want weet, dat wanneer wij zeggen … dat hetgeen u WÉL zult horen, uw verstand te boven zal gaan … datgene wat veel mensen al hebben gehoord is opgenomen, en is van een héél duister niveau … en u zult horen over ‘spelen’ die afdalen naar een nog veel diepere duisternis dan die. Maar, hoe ver ze zullen gaan met het naar buiten brengen van de Waarheid, dat moet nog worden bepaald.

Blossom: Ik ben nu verward, omdat u heeft gezegd dat de Waarheid onthuld zou worden?

Federatie van het Licht: Dat zal ook gebeuren, Blossom. Wat wij willen zeggen is dat, zodra er eenmaal een bepaald niveau van Waarheid is onthuld, het wellicht daartoe beperkt zal blijven. Want weet ook dit … datgene wat er wél aan het Licht zal komen, zal méér zijn dan menigeen kan verdragen.

Blossom: Dat kan ik me voorstellen.. Ik heb dingen gehoord waardoor mijn hele Wezen in totaal ongeloof gaat … maar ergens wéét ik, dat het wel heeft plaatsgevonden.

Federatie van het Licht: Laat ons dan nu de aandacht verleggen van het meer neerslachtige ... en uw ogen en gedachten verheffen … naar/tot … datgene wat wij WÉTEN dat er gaat komen in termen van NIEUW ZIJN.

Blijf in uw Hart het Besef voelen, van datgene wat u Wéét.
Want datgene wat u Wéét dat er gaat komen … is WAARHEID.

Blossom: Ik kan voelen dat u het over HET GEBEUREN hebt, nietwaar?

Federatie van het Licht: Ja … inderdaad.

Blossom: Dat dacht ik al. Het is niet dat ik het niet geloof. Het is alleen dat het ‘nog moet gaan komen’, en dat de mensen dan teleurgesteld zijn als het niet plaatsvindt.

Federatie van het Licht: Toch zal het gebeuren. Het gaat gebeuren … en wij blijven dit herhalen omdat het noodzakelijk is dat u hieraan blijft denken.

STEL U VOOR … EEN GOLF VAN LIEFDE … EEN GEBEUREN ZO GROOTS … DAT HET OVER UW GEHELE WERELD HEEN ZAL GOLVEN.

EN AL DOENDE … ONTSTAAT ER EEN ENORME VERSCHUIVING IN DE TRILLING … ZOMAAR VANZELF.

HET ZAL SAMENVALLEN … WERKEN MET … DEEL UITMAKEN VAN … DEZE GROTE VERSCHUIVING DIE NU PLAATSVINDT OP UW PLANEET.

HET IS DE ‘GROTE SHOW’ ERVARING, DIE ALLEN KUNNEN BELEVEN IN HUN ZIEL.

Snapt u? Kunt u dat volgen?
Wat een scenario!

Om te beginnen zal de Wereld van Licht waarin u leeft, PRECIES DÁT ZIJN. Omdat het duister dat u zolang heeft overheerst, helemaal en Volkomen voorbij is. Ja, er moet nog veel puin worden geruimd en de gevolgen daarvan zullen vrij ernstig zijn … zoals we hebben besproken, met betrekking tot schok en ongeloof.

Maar dan komt de Opluchting. U zult zich binnenin zoveel Lichter voelen, terwijl dit plaatsvindt.

Alles zal nieuw lijken …
EN NET WANNEER U DENKT DAT HET NIET NOG BETER KAN WORDEN … ZAL HET MEEST PRACHTIGE LICHT UW PLANEET BINNENKOMEN … HET DRAAGT IN ZICH EEN ENERGIE VAN LIEFDE, WELKE U ONMIDDELLIJK ZULT HERKENNEN EN ZULT HERINNEREN.

Blossom: Sorry dat ik telkens tegenspreek. Maar, ik weet zeker dat u of misschien White Cloud gezegd hebben dat Het Gebeuren zou plaatsvinden wanneer wij het gevoel hadden dat we niet nog méér ‘op zijn kop staan’ zouden aankunnen … niet wanneer wij het idee hadden dat het niet nog beter zou kunnen?

Federatie van het Licht: Blossom, je zult zien wat wij bedoelen. Wij vinden het prima wanneer jij dingen in vraag stelt, wanneer je daar behoefte aan hebt.

Wij hebben ook gezegd dat u in deze tijden terwijl het duister verdwijnt, te midden van al dat tumult ‘gaven’ zult ontdekken, die uw hart zullen doen zingen.

Blossom: Of woorden van die strekking, geloof ik.

Federatie van het Licht: Weet dan … dat voor zovelen onder u die reeds stevig IN UW LICHT STAAN, u zulke Hoogtes zult ervaren … omdat u wist dat dit ging gebeuren.
U WÉÉT wat u te wachten staat … u ervaart steeds méér van uw ware Zelf.

Maar natuurlijk zullen er anderen zijn … Zovelen die, overeenkomstig de evolutie van hun Ziel, nog steeds in schok zullen zijn over alles wat aan het Licht is gekomen.

De woorden ‘op zijn kop’ hebben veel betekenissen!

Maar WEET dit, Geliefden van Licht en Liefde … en u WÉÉT dit écht ...

DIT IS DE TIJD.
DE DONKERSTE DAGEN ZIJN VOORBIJ.
NOOIT ZAL ER OP PLANEET AARDE NOG EEN DERGELIJKE MATE VAN HET KWADE WORDEN TOEGESTAAN.

HET LICHT HEEFT GEWONNEN. DAAROVER BESTAAT GEEN TWIJFEL.
DE MEEST HELDERE DAGEN LIGGEN IN HET VERSCHIET. HELDERDER DAN U DENKT U TE KUNNEN VOORSTELLEN.
U … U DIE WERD UITGEKOZEN ...

DE STERKSTEN ONDER DE STERKEN ZIJN NU HIER, VOOR HET BIJWONEN VAN …
DE GROOTSTE SHOW OP AARDE!
OMARM HET … GENIET ERVAN … BELEEF HET … WEES HET.
WIJ HOUDEN VAN U.

Wij eren u.
wij hebben het Grootste Respect voor datgene, wat u bent.
Wij moeten hieraan toevoegen, voordat wij vandaag afscheid nemen … zorg ervoor, als u daar behoefte aan heeft … dat u met gevoel … de mantra herhaalt ...

IK BEN DE LIEFDE. IK BEN HET LICHT. IK BEN DE WAARHEID. I AM.

Het helpt daadwerkelijk U en HET GEHEEL … in méér opzichten dan u zich kunt voorstellen.
Wij zijn u Dankbaar voor uw aandacht voor onze woorden.

Blossom: En ‘wij’ zijn u Dankbaar, dat u ze ons biedt!

In Dankbaarheid, in Liefdevolle Dienstbaarheid. I AM.


Ik word eraan herinnerd om deze link nog eens met u te delen. Het lijkt nog méér indringend, naarmate de jaren verstrijken. Kijkt u alstublieft nog eens naar:

*Blossom verwijst hiermee naar de Aanroeping ‘Wij zijn het, die het Spel veranderen’.
Uitgebracht op 9 mei 2015
Dit is het transcript ervan:

Een video-meditatie van DE FEDERATIE VAN LICHT.

Dit zijn de woorden die Zij aanbieden ...

IK GEEF OPDRACHT …

Ik geef opdracht … dat de Intentie achter dit aanbod bedoeld is om in mijn diepste binnenste een ruimte te openen … om alle gedachten samen te brengen van de Zuiverste Hoogste Intentie, om de Trilling van de Planeet Moeder Aarde te verhogen … Om de frequenties te verhogen van allen die op deze planeet leven … en om mijn Hoogste Intentie van Goedheid … Vriendelijkheid … Begrip … Vergeving … Nederigheid … en Mededogen toe te staan… waaruit de patronen zijn opgebouwd van de Hoogste Energie, welke LIEFDE IS.

Ik wil deze gaven altijd bieden, op ieder ogenblik van mijn ONTWAKEN.
Ik wil leren begrijpen dat ik hierdoor … deel wordt van een Onmetelijk Goddelijk Plan … dat deze Energie precies op de afstemming zal brengen, waarvoor ze werd uitgestuurd.

Ik wil het Lachen en de Vreugde vinden in alles wat ik doe … In het WETEN, dat ik hierdoor … Lachen en Vreugde toelaat in de Levens van ALLES dat Leven is.

Ik wil gedachten uitsturen van aanvaarding van hen, die niet dezelfde gedachten hebben die samengaan met de mijne … en binnen die aanvaarding … WETEN dat zij … net als ik … volgens Goddelijke Timing … zich zullen openstellen voor de GROOTSHEID VAN WIE ZIJ ZIJN.

Binnen deze gedachten … wil ik ook aanvaarden dat ik naar deze mooie Planeet ben gekomen om de schoonheid van mijn ziel te dienen … en al doende … de schoonheid te dienen van ALLES DAT IS.

Het is mijn Hoogte Intentie om 'Haar' naar een plek van Vrede te brengen. De plek waar ZIJ rechtmatig thuishoort. Een plek waar IEDEREEN rechtmatig thuishoort.

Wij zijn heel vaak in verwarring gebracht en uitgedaagd … maar nu, terwijl we ons vollediger bewust worden van onze WAARHEID … laat het dan zo zijn … dat wij Opzettelijk alle GEVOELENS stopzetten, die niet langer het Hoogste Goed dienen.

Laat het zo zijn … dat wij met elke geboden glimlach, het Hart verheffen van hen die omlaag werden getrokken.

Met elke aanraking … brengen wij alles wat lijdt … tot GODDELIJKE HEELMAKING.

WIJ KWAMEN HIERHEEN, OM DIT TE DOEN!
Wij kwamen hier om ervoor TE ZORGEN dat wij niet langer meer de zwaardere Trillingen zouden tolereren, die zo lange tijd op het Aarde Netwerk hebben gewogen.

Daarom geven wij NU opdracht … om de patronen te veranderen die zo vertrouwd zijn geworden … om te beseffen dat 'vertrouwd zijn met' leidt tot 'verachting' … en dat

NU ...
NU … dat wij WETEN wat wij hier kwamen volbrengen … wij het ook doen.
WIJ WETEN NU … DAT WIJ LICHT ZIJN ...

WIJ WETEN NU dat ALLES LICHT IS dat zichzelf vertoont doorheen verschillende frequenties … zodat onze GEVOELENS kunnen ontwaken … die op hun beurt onze vastbeslotenheid doen ONTWAKEN om alles om te zetten wat van weinig nut is … naar iets wat behoort tot HET HOOGSTE.

Laat ons … met elk van onze GODDELIJKE ADEMTEUGEN … WETEN, dat de opdracht hier op Aarde een opdracht is van LIEFDE.

Enkel in/als/door/van LIEFDE, kunnen wij DE VERANDERING ZIJN, welke wij hier kwamen BRENGEN.

Dus … in/als/vanuit de HOOGSTE plaats van mijn ziel … stuur ik de oproep uit aan alle Mensen … aan alle niet-mensen … AAN AL HET BEWUSTZIJN VAN HET VREUGDEVOLLE LEVEN ZÉLF … OM TE ONTWAKEN.

Wanneer ik mij verbind met MIJN WAARHEID … wil ik dit aanbod tot dienstbaarheid VOELEN, als het HOOGSTE dat ik ooit heb gedaan.

IN HET WETEN … HET ABSOLUTE WETEN ...
Dat, terwijl ik dit doe ...

ALS ÉÉN … wij heel snel met het grootste gemak … de Trilling verhogen waarin wij verblijven ...

Zodat Alles en Iedereen in leven … LIEFDE zal KENNEN, in zijn HOOGSTE MEEST ZUIVERE VORM.
Het Vertrouwen dat ik heb in dit WETEN, is volkomen en volledig.

Ik ben onmiddellijk verheven door de Energie die deze Zegening met zich brengt … en daarom … aanvaard ik dat door ZO TE ZIJN … ik de planeet verhef, en allen die met Haar reizen.
EN ZO IS HET.

In Liefde en dankbaarheid voor de eer om op de Aarde te ZIJN in deze tijd, om deze transformatie door te voeren … Deze GODDELIJKE VERSCHUIVING naar het NU … en daarmee … hebben wij het vermogen om DE WAARHEID TE VOELEN.

DE WAARHEID TE AANVAARDEN.
DE WAARHEID TE KENNEN.
LIEFDE IS HET ENIGE WAT ER OOIT HEEFT BESTAAN.

En hoe ik verkies om de ENERGIE VAN DEZE LIEFDE vorm te geven, bepaalt het resultaat.

IK, HIER … NU … OP DIT OGENBLIK … KIES ERVOOR OM DAT TE ZIJN.

IK BEN LIEFDE.
IK BEN LICHT.
IK BEN ER KLAAR VOOR.

IN LIEFDE EN DANKBAARHEID.


Make every day a HAPPY HUMAN DAY! http://www.youtube.com/watch?v=5_DDBfwTX1g&feature=youtu.be

Please revisit The Invocation 'We are the Game Changers' whenever the mood takes you ... to keep the Energy as HIGH as we can.

http://youtu.be/MYeqbshjgmA

The link to be able to access all my YouTubes is http://www.youtube.com/user/isjaabmo


Website: Blossom Goodchild
Vertaling: Veerle - Spiritueel Lezen
Wereldwijde Visualisatie voor een Doorbraak - Doe Ook Mee!