Home > > Blossom Goodchild - 12 oktober 2018

Blossom Goodchild - De Federatie van het Licht - 12 oktober 2018

Blossom: Hallo. Wel, na een onderbreking van drie weken en dat het gisteren niet lukte om contact te leggen, voel ik me plotseling LICHT in mijn hoofd en voel ik dat u hier bent. Begin dus maar!

Federatie van het Licht: Wij danken u, dat u ons verzoek inwilligt. Wij zijn er inderdaad nogal op gebrand om met u te spreken. Gisteren kwam uw Energie niet overeen met onze behoefte. We willen zelfs zeggen, dat het niet enkel uw Energie was die ervoor zorgde dat het 'niet doorging'.

Blossom: We hebben momenteel stromende regen, ik heb het gevoel dat dat ook niet echt helpt.

Federatie van het Licht: Precies, en toch kunnen wij u op dit ogenblik in uw tijd 'duidelijk' wél bereiken.

Blossom: Ik aarzel een beetje om hierover te beginnen, voor het geval dit niet het onderwerp is waarover u het wou hebben, maar dat laat u me dan wel weten. Het zit zo … dit weekend zal het 10 jaren geleden zijn dat u de missie moest afbreken, waarbij enorme schepen zouden verschijnen en 3 dagen lang zichtbaar zouden blijven aan onze hemel. (14 oktober 2008). Tien jaren! WOW!

Federatie van het Licht: Daar willen wij het inderdaad graag over hebben, met enige spoed zelfs.

Blossom: Oh ow! U bedoelt?

Federatie van het Licht: Wij bedoelen dat wij willen teruggaan in de tijd, voor diegenen die het zich herinneren. Er was veel verwachting, veel hoop, veel opwinding. Velen ervoeren 'iets heel bijzonder' en velen ervoeren een grote teleurstelling, die helaas leidde tot boosheid en woede.

Blossom: Die als pijlen rechtstreeks op mij werden gericht, dat herinner ik me nog wel.

Federatie van het Licht: Inderdaad. Maar met het grootste respect, u heeft het overleefd, zoals wij ook al wisten. Het afbreken van de spectaculaire show was nodig, omdat er veel schade zou zijn berokkend aan uw planeet en de mensheid, als we dat niet hadden gedaan. Degenen met een agenda die niet van het Licht is, wisten heel zeker dat U/Dit géén hoax was, en zij waren niet bereid om 'ONS' op die manier toe te laten aan uw hemel. Niet met een dergelijk 'vertoon van WAARHEID'. Als we hadden doorgezet, hadden wij heel zeker de onnodige verwoesting mogelijk gemaakt van het GROOTSTE deel van uw Planeet.

Blossom: Er is veel gebeurd in die tien jaren … en vele, vele duizenden hangen nog steeds aan uw lippen. Dat zegt toch wel iets, over wie u bent.

Federatie van het Licht: En mogen wij zeggen … over wie U bent.

Blossom: Och hemel! Dit brengt mij een beetje in verlegenheid, maar … dat is wat er doorkwam.

Federatie van het Licht: Wij willen die verlegenheid Lichter maken, met de toevoeging 'over wie U ALLEN bent'. Want binnenin ieder van u, stuurt uw Waarheid u aan om onze woorden te volgen. Zelfs toen datgene wat 'niet' plaatsvond zoals gepland, u heel gemakkelijk had kunnen doen afkeren van ons. Maar, hier bent u en er hebben zich sindsdien nog veel méér mensen bij aangesloten.

DE WAARHEID KAN NIET ANDERS DAN WINNEN AAN KRACHT, LIEVE VRIENDEN.

De WAARHEID ligt in u. WAARHEID is het inzicht van DE WAARHEID KENNEN!

U heeft zich vastberaden gehouden aan uw WAARHEID en u heeft haar toegestaan om u verder te leiden.

Zo vaak bent u gegeseld en omvergeblazen door de harde winden die er heersten en toch … uw kern … uw wortels bleven ingebed in de LIEFDE/het LICHT DAT U BENT.

Ook al zou u het soms willen opgeven … dat zult u nooit doen. Dat kunt u niet.

Want u bent Strijders voor het Licht en u bent hier om uw opdracht te vervullen … dat DOET u … en u zult daarin slagen.

Zo dichtbij nu … Zo dicht bij zoveel verandering.

Verandering die achter de schermen steeds gaande is geweest … maar toch zult u merken dat plotseling ...

ALLES ONTHULD ZAL WORDEN … Alsof er een gordijn opengaat en alles wat daarachter verborgen zat, nu zal worden onthuld.

Velen van u zijn verward – we zouden zelfs zeggen 'huiverig' voor wat er nu gaande is in uw wereld. U weet niet wie of wat er werkzaam is voor het Licht. Er komt zoveel van alle kanten, dat u niet meer weet welke kant u op moet.

Wij zeggen … Keer u naar binnen … naar binnen in UZELF. U heeft 'ONS' niet nodig. U heeft geen behoefte aan iets of iemand die u vertelt om u naar binnen te keren en te vragen dat de LIEFDE uw ENIGE GIDS zou zijn.

STUUR LIEFDE NAAR ALLES EN IEDEREEN. VRAAG DAT HET HOOGSTE GOED VOOR ALLEN DE ENIG MOGELIJKE WEG ZAL ZIJN. DAT DAT HET ENIG MOGELIJKE RESULTAAT ZAL ZIJN.

ZEGEN ELK LEVEN, TERWIJL U UW LIEFDE UITSTORT IN/OVER DEZE KOSTBARE PLANEET.

WEES ENKEL LIEFDE.

DAT IS DE ENIG MOGELIJKE WEG HIER DOORHEEN.

LIEFDE. LIEFDE. LIEFDE.

Wij herhalen dit steeds weer en dat zullen we blijven doen.

Laat de angst en de zorgen los. Stuur uw Energie aan om LIEFDE te sturen naar uw Planeet en naar iedereen en alles daarop.

Telkens wanneer angst of verwarring de kop opsteken … bedank ze dan. Bedank uzelf voor het herkennen dat dit niet uw verlangen is en VERANDER dan bewust … onmiddellijk … die Energie naar LIEFDE.

GLIMLACH. Glimlach en adem diep in … Voor uw geestesoog visualiseert u een veld met bloemen, die zich openen van knop tot volle bloei. Visualiseer een dolfijn die opspringt vanuit de oceaan en die het water doet opspatten met zijn spel. Visualiseer hoe een Engel zijn vleugels om u heen vouwt. Visualiseer hoe op uw hele Planeet, iedereen elkaars hand vasthoudt en lacht ...

VERANDER UW GEDACHTEN, ZODAT U DE WERELD KUNT VERANDEREN.

Stijg uit boven alles waarmee u wordt gebombardeerd.

Luister naar ons, Lieve Zielen, en wij vragen u om héél goed te luisteren.

Alles wat u nu in zoveel vormen/op zoveel manieren wordt geboden … is om u af te leiden van DE WAARHEID.

Ja, wij begrijpen dat u in uw wereld leeft, op uw Planeet … (althans dat denkt u) …

Maar dit is een illusie. Dit is niet de eerste keer dat wij dit zeggen.

U HEEFT DE MACHT … U … IEDER VAN U.

Als u niet weet wat u kunt geloven … geloof dan niets van dat alles!

Maar, U WÉÉT hoe u moet ademen en hoe u de wereld moet visualiseren zoals u die wenst. IEDER WEZEN OP UW PLANEET WEET HOE DAT MOET.

DOE DAT DAN!

NU MÉÉR DAN OOIT … MOET U WETEN HOE U UW TRILLING VOOR UZELF KUNT VERHOGEN.

De Energieën die nu binnenkomen zijn ZO STERK … ZO KRACHTIG … ZO VEELZIJDIG.

Zij dragen in zich 'Juwelen van Verwondering.'

Het Licht dat zij bevatten, KAN door u worden opgenomen. Maar, u moet bereid zijn om ze te aanvaarden. U aanvaardt ze door TE WETEN wat ze zijn.

LICHT.

U!

U BENT LICHT.

DEZE ENERGIEËN ZIJN 'DEEL VAN U'!

NEEM ZE IN LIEFDE OP IN/DOORHEEN UW HELE BESTAAN!

Naarmate u ze toestaat om door te dringen in UW persoonlijke Energie, zult u dit verhoogde niveau van uzelf Voelen/Ervaren wanneer de Energie die binnenkomt samengaat met uw Energie … want zij zijn één en dezelfde. Laat ons zeggen … ze vullen elkaar aan.

AANVAARD DAT DIT UW WAARHEID IS.

WETEN brengt u zoveel méér. Geloven/hopen is allemaal goed en wel en het helpt u op weg naar … Maar, als u er echt wilt geraken en liefst ook nog snel … AANVAARD DAN DAT DIT WAARHEID IS.

UW VERMOGEN – in veel Hogere dosering – ligt besloten in die combinatie!

PROBEER HET UIT! Ondervind het zelf.

Blossom: Ik moet zeggen, mijn derde oog is inmiddels klaar om op te stijgen!

Federatie van het Licht: Het verbindt zich en stemt zich af op de Hogere Energieën, Blossom.

Wij zijn zo opgewonden over wat er te gebeuren staat.

Terwijl wij toezicht houden en iedereen 'bij zichzelf' zien komen … verheugen wij ons op de Vreugde die dit voor u allen zal brengen.

Blossom: O lieve help. Ik moet zeggen, het zal zo fijn zijn wanneer dit gaat gebeuren. We hebben er – zo lijkt het – al eonen op gewacht.

Federatie van het Licht: Toch … in het 'echt' is er helemaal geen tijd geweest. Enkel een beweging … een groei van het Zelf. In uw Waarheid treden … één stapje per keer.

Blossom: Inderdaad … 'per keer'.

Federatie van het Licht: Per keer worden de meest Glorierijke van alle onthullingen wat zij zeggen te zijn … onthuld.

Zoveel hernieuwde Vreugde, wanneer u de WAARHEID herkent. Feest vieren wanneer u de WAARHEID wordt.

STAP VERDER. STAP VERDER. STAP VERDER, STRIJDERS.

Wij en zovele anderen lopen met u mee … de hele weg.

De tijd zal komen, dat WIJ niet meer ontkend kunnen worden. Niemand zal ons nog ontkennen, ook al zeggen ze van wel.

Steeds méér zullen onze Lichtschepen binnenkomen in uw atmosfeer. Steeds méér zullen er spectaculaire Lichtshows zijn/komen.

Wij zullen steeds vaker diverse oefeningen uitvoeren, en in de nasleep daarvan … bewijs achterlaten waarmee onomstotelijk en zonder twijfel komt vast te staan dat wij van 'elders' komen en – veel belangrijker nog – dat WIJ VAN U HOUDEN.

Het bewijs van dergelijke voorvallen zal zich heel snel verspreiden en al die opwinding zal beweging voortbrengen. Het zal zijn als een crescendo van een orkest … U ZULT HET WETEN.

En …

U ZULT HET WETEN ZOALS IN WAARHEID EN IN LIEFDE.

Blossom: Sommigen denken dat er ook valse operaties zullen komen. Misschien zelfs dat er schepen zullen zijn die lijken op die van u, maar het niet zijn.

Federatie van het Licht: Lieve Zielen … zelfs met de technologie die voor u werd verborgen gehouden … NIETS kan ZICH VOORDOEN ALS ONS! Als zij het toch proberen … zal heel snel duidelijk worden wie wie is!

Adem en glimlach! Adem en glimlach! Adem en glimlach!

Als u in de komende dagen nergens anders aan toe komt … doe dan toch dit!

Blossom: Dat heb ik gedaan. Ik weet dat ik het al eerder heb gezegd … maar het werkt echt heel goed.

Federatie van het Licht: Daarom halen wij het weer aan.

Wij tonen u een beeld van uw wereldkaart en plaatsen er prikspeldjes op, van het soort dat u gebruikt om een bepaalde omtrek van iets 'aan te duiden'. Wij tonen u dit, als voorbeeld van wat wij zien wanneer u ademt en glimlacht, ademt en glimlacht. Heel, heel, héél véél prikspeldjes Verlichten uw wereld.

Hoe méér, hoe sterker, Lieve Zielen. Hoe méér, hoe sterker.

KOM SAMEN ALS ÉÉN, IN HART EN GEEST.

DE TIJD BREEKT AAN, WAARIN U DE OVERWINNING BEHAALT.

U BENT HET LICHT, DAT WERD BELOOFD.

U BENT DE GODDELIJKE LIEFDE.

GODDELIJKHEID IS UW GEBOORTERECHT.

WEET DAT U LICHT/LIEFDE BENT VAN GODDELIJKE BRONENERGIE, DIE IETS NIEUWS ERVAART … IETS WAT NOOIT EERDER HEEFT PLAATSGEVONDEN.

EN U BENT HIER … OP PLANEET AARDE … PRECIES MIDDEN IN DIT ALLES.

ZEGENINGEN OVER IEDER LICHT … IEDER LICHT DAT STRAALT OP DE WEG DIE VÓÓR U LIGT.

IEDER LICHT DAT NU HIER IS, OM DAPPER VOORT TE STAPPEN IN HET BESEF DAT U SPOEDIG VRIJ ZULT ZIJN.

Wij herhalen … VISUALISEER IEDER VAN U, HAND IN HAND MET ELKAAR, HARTEN OVERLOPEND … VAN DANKBAARHEID VOOR DE WAARHEID.

Van Dankbaarheid voor WAT IS.

U bent er bijna, lieve Zielen. U bent er bijna.

Blossom: Dat zou fijn zijn. Maar ik wacht nog even met mijn schoenen aan te trekken.

Bedankt, Jongens. U heeft me zoveel gegeven/geleerd in de voorbije jaren. Ik ben NU blij om 'mij' te zijn. Want gedurende een groot deel van mijn leven was dat niet zo. De 14e oktober heeft voor mij een nieuwe innerlijke kracht gebracht. Een dieper Vertrouwen in u … en het is ZULK EEN GROTE EER om deze berichten over te brengen. Ik voel mij zeer nederig, dat u mij waardig acht. In Dankbaarheid. In Liefdevolle dienstbaarheid. I AM

ps. Ik kan het niet helpen … Een grote Schepenvloot op zondag 14 oktober zou geweldig zijn! Liefst nog boven Noosa in Queensland. Haha. Dank u! Ik zet dan alvast het theewater op!

pps. Een berichtje van mij ...

Misschien wilt u aanstaande zondag 14 oktober … mij het genoegen doen om deze 'Invocation' op te nemen in uw Wezen en te voelen in uw hart. Voor velen misschien voor het eerst. SAMEN STAAN WE STERK, lieve Vrienden, ALS ÉÉN. Dank u wel. https://www.youtube.com/watch?v=Gqmukxqt2rU


Make every day a HAPPY HUMAN DAY! http://www.youtube.com/watch?v=5_DDBfwTX1g&feature=youtu.be

Please revisit The Invocation 'We are the Game Changers' whenever the mood takes you ... to keep the Energy as HIGH as we can.

http://youtu.be/MYeqbshjgmA

The link to be able to access all my YouTubes is http://www.youtube.com/user/isjaabmo


Website: Blossom Goodchild
Vertaling: Veerle - Spiritueel Lezen
Wereldwijde Visualisatie voor een Doorbraak - Doe Ook Mee!