Home > > Blossom Goodchild - 12 augustus 2014

Blossom Goodchild - 12 augustus 2014

Blossom: Hallo daar. Ik ben nog steeds in Engeland … hoop spoedig thuis te zijn. Dus ik vroeg me af of jullie wat tegen ons kunnen zeggen over de Universele Wetten? Jullie hebben ze al een paar keer genoemd en ik dacht dat het een goed onderwerp was om over te praten. Is dat ok?

Federatie van het Licht: Ten eerste begroeten wij je bij ons/als/en door Liefde. We zijn in vervoering omdat er zoveel op jullie wereld gebeurt ten goede.

Blossom: Echt? Waar? En op welke wijze?

Federatie van het Licht: Op de wijzen van jullie volk. Er is de laatste tijd een zekere toename geweest van wakker worden… vanwege het zoeken door velen van de ziel. Ze zoeken naar redenen achter alles dat negatief ‘schijnt’ te zijn. … en door dat te doen … vinden ze in zichzelf de Waarheid van hun ziel. Dit is werkelijk zeer hartverwarmend.

Blossom: Ja, echt. Heel verheffend nieuws. Ik moet zeggen … het LICHT schijnt overal als je je daar op richt.

Federatie van het Licht: Dan, met dat gezegd hebbend … zullen we praten over wat jij gevraagd hebt. Alhoewel we zeggen dat er waarschijnlijk niet zo veel zullen zijn als jij je voorstelde.

De principes van de Universele Wet spreken zeer voor zichzelf.

De hoogste Wet die er is, is dat er alleen maar LIEFDE is. Als dit bekend is, maakt het niet uit in welke mate men die wil uitdrukken… want dat zit in iemands vrije wil. Toch is het nodig voor iemands ziel om verdienste op te stapelen bij deze Wet zodat iemands ziel op ‘de schaal omhoog gaat’. Dat klinkt als een aardig basische manier om het neer te zetten maar… toch is het zo.

De Wet is om in Liefde te leven. We hebben besproken dat er veel verschillende niveaus zijn van Liefde … en in WAARHEID… kan men niet iets anders leven.. alleen in verschillende vibraties ervan… door keuze. Vóór een Aards bestaan of tijdens een Aards bestaan… men kiest daar juist, om hun wens naar groei - vergroting geschikt uit te kiezen. Ieder leven heeft een hoofddoel naar progressie en misschien om te herstellen waar men in een vorig leven aan te buiten was gegaan.

Blossom: Dus… zij die veel pijn veroorzaken en schade aan de planeet doen en degenen die erop zitten … die hun leven ‘uitvoeren’ in een hele lage vibratie… is er een ‘reprimande’(berisping) voor hen? Jullie zeiden niet lang geleden … “De Universele Wetten KUNNEN NIET worden gebroken … en als dat wel gebeurt … zijn er dan intense gevolgen”?

Federatie van het Licht: Ten eerste, voor alles… we zeggen dat iemand niet … zoals men kan denken … ‘een oordeel’ kan uitspreken of ‘straffen uitdelen’. Dit is inderdaad niet onze manier. Maar, de ziel heeft dan zulke daden van laag niveau uitgevoerd op het Aarde plan … misschien vaak … als ze merken dat ze niet langer van vlees zijn … ze geen andere keus hebben dan om ALLES dat ze geboden hebben aan een ander … te ‘bezien’ .. of dit nu Licht of van minder Licht is.

Dat wat ze in de Hoogste Liefde hebben gegeven zullen ze overnieuw voelen boven het GEVOEL dat ze kregen door de ander van Dankbaarheid … en inderdaad is dit zeer prettig voor de ziel. Meer dan men kan uitdrukken.

Maar op dezelfde wijze… dat wat men aan een ander heeft geboden dat van veel lagere vibratie was en gedaan werd met de bedoeling om schade te berokkenen … dan zal men ook de pijn VOELEN die werd aangedaan … of dit nu in geest, lichaam of ziel is. Dit … als dit wordt gezien, zal duizendvoudig worden teruggegeven… is meer dan genoeg ‘om te begrijpen’ van wat zij gedaan hebben. Er kan geen diepere pijn zijn dan het begrip dat ‘vergroot’ werd door wat ze een ander hebben aangedaan. Dit vindt plaats bij beide, in grote en kleine schalen van acties.

Blossom: Dat is best intens. Dus praten we nu zelfs over een gedachte van een oordeel, niet noodzakelijkerwijs met woorden?

Federatie van het Licht: Natuurlijk. Het zijn de gedachten die vaak in een actie uitlopen.

Blossom: Maar, als ze niet zo ver komen… als men het denkt .. zich bewust wordt van de gedachten en die uiteenjaagt… zijn die dan verwijderd om die op een latere datum nog te krijgen voor het zelf?

Federatie van het Licht: Natuurlijk. Want als een ziel zich bewust is van zijn gedachteproces en belast wordt met Lichtere progressies van denken … om die dan te herkennen en om ‘ze los te laten’ … en het zelf te vergeven voor die gedachte… dat laat de natuurlijke verwijdering toe.

Beetje bij beetje, iets bij iets… gaan jullie allemaal in je Hogere Zelf. Met welk tempo men dat doet… dat is geheel aan het individu en er is geen oordeel dat wordt gemaakt voor dat tempo ... ALLES OP ZIJN TIJD.

Blossom: Dus, als jullie zeggen dat er diepe repercussies/gevolgen zijn … is dit wat jullie bedoelen?

Federatie van het Licht: Ja. Het dient niks, of een of andere… om straf op een ziel te leggen.

Blossom: Maar, wat dan als iemand iemand anders heeft vermoord? Hier beneden, sluiten we hen op om wat ze hebben gedaan.

Federatie van het Licht: We zijn hier niet om ‘jullie wetten’ te beoordelen. Dat is onze zaak niet. We zeggen je alleen dat wij dat niet doen.

En opnieuw, dit brengt het groter plaatje dichterbij.

Hoe weet je dat een specifieke ‘moordenaar’ niet door de ziel werd gevraagd die ze ‘verwijderden’ … om dat te doen… voordat ze kwamen? Daarom, in een bepaald opzicht… zo moeilijk als iemand van jullie dit kan vinden … om hen dat te vragen als een gunst. Om iemand die werd ‘verwijderd’ in staat te stellen om voor zichzelf te beleven … hoe zij in een ander leven … dit een ander aandeden.

Blossom: Dat is een grote vraag!

Federatie van het Licht: Toch zou een Zeer Verlichte ziel dit accepteren… want het is door Liefde dat ze dat zouden doen. Zo zijn we zeker dat velen van jullie begrijpen … dit gaat dan in veel ‘dieper water’ … omdat de ziel die deze opdracht accepteerde… dan veel moet ‘verliezen’ van ‘wie ze zijn’… om ‘dit uit te voeren’. Maar, zo’n WEZEN zou dat zonder aarzeling doen… als dat betekende dat veel leren en Verlichting zou worden gedaan door de aanvrager van zo’n vraag.

Blossom: Wat zou nog een andere Wet zijn?

Federatie van het Licht: Om ALLE LEVEN te respecteren.

Blossom: Ik neem aan dat dezelfde principes worden toegepast betreffende het ‘terugkrijgen’ van wat men ‘uitvoert’.

Federatie van het Licht: Zeker is dat zo. In gedachten houdend dat JULLIE ALLEN EEN ZIJN… hoe kan het zijn dat jullie niet VOELEN wat een ander pijn doet of verrukt. Want zoals is gezegd… wat je een ander aandoet… doe je jezelf aan.

Blossom: Handelen die Universele Wetten ook Universeel? Schijnt een stomme vraag te zijn… maar, hebben andere planeten die misschien meer verlicht zijn dan wij… hebben die diezelfde ‘simpele’ Wetten .. of zitten daar anderen voor op hun plek voor hen?

Federatie van het Licht: Kijk naar het woord ‘Universeel’ alsjeblieft.

Blossom: OK… ‘behorend bij, of karakteristiek voor alles van het geheel: toepasbaar overal of in alle gevallen; algemeen; gebruikt of begrepen door iedereen.’ Ik denk dat dit dan mijn vraag beantwoordt!

Federatie van het Licht: Laten we naar de Wet van de ‘Vrije Wil’ gaan.

Men moet zich niet bemoeien met de Vrije Wil van een andere ziel. De Vrijheid van Keuze op jullie planeet is overal en heel vaak tot in het extreme gebracht. Het is het ‘Collectieve Bewustzijn’ gecombineerd, van ieder individu … dat produceert wat voor je ligt.

Men kan zeggen dat ze niet zouden dromen/willen manifesteren wat er dezer dagen op jullie planeet plaats vindt.. dat wat afschuw brengt en verdriet doet… maar … HET KOMT DOOR DE VRIJE WIL van de mensen dat dit is gebeurd.

Blossom: Kunnen jullie hier wat meer ingaan?

Federatie van het Licht: Een trilings/vibrationele gedachte, als je er lang genoeg over nadenkt.. zal zich dan … als dat gewenst wordt .. in een vibrationele actie keren VANUIT die gedachte. Als je … door jullie geschiedenis heen.. beschouwt wat de ‘mens’ heeft gedacht .. en uitvoerde… dat er inderdaad de niet-oordelende.. maar duidelijke verklaring zou zijn … dat de ‘mens’ …soms … zeer laag in de schaal van vibraties is gezonken.

Het is pas NU dat zoveel Verlichte WEZENS afdalen op jullie planeet om de grote verandering noodzakelijk te maken.

Je zegt dat je veel oorlog ziet gebeuren in deze tijd…

Blossom: Dat is zo!!!

Federatie van het Licht: Toch ‘her-handelen’ de zielen van de Aarde anders. Deze ‘kijken/beelden’ die men ziet op jullie elektrische schermen… zijn geïnformeerde beelden voor de hersenen … die overeenkomstig met het hart her-handelen … die dan worden geïnterpreteerd als ‘niet gewenst’.

De zielen WETEN dat dit moet eindigen. Meer en meer mensen van de Aarde laten zichzelf begrijpen dat:

DIT NIET DE MANIER IS …

DIT IS NIET DE WAARHEID …

EN HET IS NIET VAN LICHT !!!

Meer en meer van jullie zijn tot het begrip gekomen van een betere manier … ALS INDIVIDUEN … die op hun beurt daarom … in het ‘Collectieve Bewustzijn’ smelten.

Dit is al aan het ‘veranderen’ nu al vele eeuwen … maar, men kan aannemen dat die veranderingen niet in een nacht gebeuren.

Zoals jullie WETEN … wordt er NU meer Licht gezonden naar jullie planeet dan ooit eerder. Dat zegt niet dat Licht eerder NIET werd gezonden. Maar, zoals we uitlegden… deze is van een andere ‘STERKTE’ .. een ‘LICHTERE ENERGIE’… een ‘MEER INTENSE LIEFDE’ … die jullie vooruit loopt/ of oproept. (herald)

Jullie van de Aarde … zij die hebben gekozen om bewust te zijn … ‘versmelten’ je met die Hogere Energie, met elke ademhaling. Hoe meer jullie dit begrijpen… hoe meer JE DIT KUNT VOELEN IN JE WEZEN.

In JULLIE … WETEN JULLIE NU … dat je niet kunt en niet zal worden gestopt .. DOOR WAT DAN OOK.

Jullie WETEN NU dat je bedoelingen om je doel te vervullen om deze planeet op te heffen..

NIET KAN EN ZAL FALEN..

Stem je er niet mee in? Zeg je niet dat je DIT VAN BINNEN WEET?

Blossom: Ja, dat doe ik. Soms is dat GEVOEL zo sterk. EN … behalve eerder, toen ik minder bewust was dan ik NU ben… Gaat het er ECHT niet om over hoeveel tijd dit kost… want er is geen tijd. Het gaat om het WETEN dat op elk moment van ons LEVEN en ADEMEN hier beneden… dat we bewerkstelligen dat we het LICHT BINNENBRENGEN… en altijd doorgaan om dat tegen te komen. Soms is dat WETEN ZO sterk en ZO opheffend. WIJ WETEN WAAROM WE HIER ZIJN OM TE DOEN… OM EEN VOORBEELD TE ZIJN VAN WIE WE WERKELIJK ZIJN… IN ALLE SITUATIES EN BIJ ALLE OMSTANDIGHEDEN.

Federatie van het Licht: En hoe meer van jullie ‘DIT SNAPPEN’… hoe meer van jullie ‘DIT BEGRIJPEN’… zij de ‘VERANDERING ’ in staat stellen om in ‘GODDELIJKE TIMING’ te gebeuren.

In dezelfde zin … het maakt niet uit WANNEER dit plaats vindt… het feit dat het NU AAN HET VERANDEREN en GEBEUREN IS … het feit dat het NU PLAATS VINDT … is alles dat belangrijk is.

EN DAT IS ZO.

JULLIE MOETEN DAT WETEN!

OM DAT WETEN TE HEBBEN … en niet proberen en HOPEN dat het gebeurt.

Want het verschil van het WETEN draagt een veel sterkere Energie dan het hopen erop … zoals we eerder bespraken.

We herhalen …

Blossom: Daar zijn jullie heel erg goed in … en IK WEET de noodzakelijke beredenering om dat te doen.

Federatie van het Licht: WEET WIE JE BENT ..

Jullie hebben heel vaak gevraagd van hoe je zoiets doet? HOE je ontdekt WIE JE BENT?

Maar, zeg je niet dat jullie het aan het doen zijn? Jullie merken dat LIEFDE … als je LIEFDE VOELT in de Hoogste capaciteit waarin je in staat bent… op elke tijd … dat is WIE JULLIE ZIJN.

ZO SIMPEL ALS DAT!

HOE MEER JULLIE DAT ACCEPTEREN IN JULLIE WAARHEID … Hoe Hoger jullie vibrationeel niveau stijgt … en de cirkel gaat door … in Hogere en Hogere vibraties … daar VOELEN JULLIE DIE LIEFDE.

Daarom… kan het niet anders zijn dan JE BETER EN BETER TE VOELEN! Niet alleen IN JULLIE … maar OVERAL OM JULLIE HEEN.

Begin je te zien waarom wij het zo moeilijk vinden om iets in jullie woorden uit te leggen?

Als jullie dat Hogere niveau van LIEFDE VOELEN …DAT BEN/ZIJN JIJ/JULLIE .. jullie hart barst van geluk. Zelfs als je je even ‘uit je hum’ VOELT… dan ben je NU in staat om je Dankbaarheid te herinneren en jezelf weer op te heffen en je weer ‘in je hum’ te brengen!

Geef jezelf dagelijks een ‘Bereik/Prestatie Certificaat’! Kijk altijd naar het bereiken van je eigen ziel en hoe je gestudeerd hebt in de kunst om EEN HELDERDER LICHT TE ZIJN.

In de woordelijke vibratie waar jullie ‘in gevangen zitten’ … hoe fenomenaal ben je … om te doen wat je doet?

Jullie zijn ZO HELDER/SCHITTEREND … jullie heffen een hele planeet op met zijn bewoners naar een SCHITTERENDER WERELD.

In een HOGERE VIBRATIE … jullie doen dit HELEMAAL ZELF!

Blossom: Nou, zoals de Beatles eenmaal correct zongen… “Het lukt me met een beetje hulp van mijn vrienden!’

Federatie van het Licht: Om onze kennis met jullie te delen … stuurt grote Vreugde uit in de ethers. Wat van ons is dat we delen … zal ALTIJD vrijelijk en in LIEFDE worden geboden.

Als jullie HELE wereld dit WEET en DIT BEGRIJPT… zullen jullie niet langer meer wonen in de vibratie die NU aanwezig is. Want als jullie je een wereld VOORSTELLEN zoals deze… en die in manifestatie brengen .. . zal het vibrationele evenbeeld van dat WETEN deze in actie brengen … die moet op zijn rechtmatige plek glijden.

Wees GROOT VAN HART, onze dierbare vrienden.

ZOVEEL IS VERANDERD …

ZOVEEL IS AAN HET VERANDEREN …

ZOVEEL ZAL NOG GAAN VERANDEREN …

Want dit staat geschreven in de sterren.

Blossom: Dat betekent precies?

Federatie van het Licht: Zijn jullie niet ALLEMAAL ‘Kinderen van de sterren’? WISTEN jullie niet wat je had besloten en kwamen doen naar de Aarde, om dat op zijn plek te zetten?

Blossom: Gotcha! (of, ik heb je te pakken, of ik zie het!). Tijd om te gaan, ik weet het. Dank jullie zeer. Dit stroomde met groot gemak en ik had er zeer veel genoegen in. Hopelijk … als alles volgens plan verloopt… spreken we elkaar de volgende week .. in enkele weken zal ik weer thuis zijn in Australië. Er is geen ander plek dan thuis! Er is ‘no place like home!’

Federatie van het Licht: We gaan nu weg uit jouw Energie. Maar we zijn nooit verder dan een gedachte van Liefde bij je vandaan.. van ieder vandaan. In Liefde en dank aan iedereen … die dit GROTE SPEL perfect ‘uitvoeren’… Zulke getalenteerde uitvoerders… die hun deel buitengewoon goed KENNEN.

Blossom: In Liefde en met zoveel dank ook aan jullie. Emmers vol!


Website: Blossom Goodchild
Vertaling: Winny – Website


Wereldwijde Visualisatie voor een Doorbraak - Doe Ook Mee!
Share |


Donaties voor ons vertalersteam worden ontvangen met dankbaarheid Dankjewel!!


Veel informatie uit de channelings, en informatie die we elders op het web gevonden hebben,
hebben we verwerkt in een nieuwe site:
HetGroterePlaatje.nl