Home > > Blossom Goodchild - 10 januari 2015

Blossom Goodchild - 10 januari 2015

Blossom: Hallo jullie en welkom in het jaar 2015. Ik vroeg me af of het gepast zou zijn voor jullie om ons een boodschap te geven, over wat JULLIE zien dat dit komend jaar ons heeft te bieden?

Federatie van Licht: Met de grootste Liefdevolle Energie, Liefste Zielen, komen we opnieuw in gemeenschap bij jullie. Bij het voorbijgaan van het oude jaar naar het nieuwe, is er een uitwisseling geweest van Energie tussen dat wat niet langer meer diende … en om Nieuwe Energie binnen te brengen. Een Hogere Energie waarvan jullie zullen ontdekken … tot je genoegen … die jullie enorm helpt bij het opheffen van jullie spirit-zelf naar een plek die veel vreugde brengt.

Samen met de festiviteiten van jullie Kerst tijd… die vermoeidheid kan brengen vanwege het mogelijk verwennen door vele zaken … heeft deze uitwisseling van Energie ook een vermoeidheid gebracht omdat dit laat (‘swapp’)‘ruilen’. Door het loslaten van het oude … laat dit vergiften los en bepaalde biologische afwijkingen die moeten worden kwijt geraakt uit jullie onmiddellijke innerlijke functies.

Blossom: Als je zegt ‘swapp’ … wat bedoel je dan precies?

Federatie van het Licht: We bedoelen dat je deze Energie ‘swapping-omruilt’ voor dat wat je wel dient … tot een veel hoger nut.

Blossom: Maar met wie/wat/waar ruilen wij die Energie mee?

Federatie van het Licht: Jullie sturen die terug naar een ‘plek’ waar het opnieuw kan worden hernieuwd door een betere bron. Daarom, wordt dit niet verworpen … gewoon ge-recycled, zoals je wilt … en weer energie gegeven, zodat het weer gebruikt kan worden.

Blossom: Hoe wordt dit gedaan?

Federatie van het Licht: Het zijn zich vermengende/samen smeltende Energieën, die Hoger zijn dan zichzelf. Een geleidelijke her-menging. Zoiets als aangepast aan een mengsel voor een cake… een beetje per keer… om precies de stevigheid te krijgen, zodat het kan rijzen.

Blossom: Dus, door die Hogere Energieën … wat kunnen we verwachten?

Federatie van het Licht: Je kunt een GEVOEL verwachten van opgetogenheid die niet eerder werd beleefd. Je gaat naar de volgende fase in dit komend jaar. Aan veel voorbereiding is gewerkt en veel gedrevenheid van geest, lichaam en ziel heeft jullie naar de ingang gevoerd van een Hogere poort … waarin jullie op een bepaald moment in staat zijn om binnen te gaan … als je je daarvoor klaar voelt.

Blossom: Kun je daar wat meer over zeggen? Zit ik in het juiste straatje? En helemaal: bij de juiste deur?

Federatie van het Licht: Deze poort zal je doorbrengen naar een Hoger begrip van jezelf. Die is van een Helderder graad van Licht/Liefde … welke alleen toegankelijk is DOOR/VIA deze poort.

Blossom: Als we daar doorheen gaan … komt dit via meditatie?

Federatie van het Licht: Zeker. Maar door dat te doen … zul je ontdekken dat de JIJ die je wordt… bij je blijft … in bepaalde mate … als je toepast wat je ‘er in’ beleeft … met dat wat je doet ‘zonder dat’. Is dit zinnig?

Blossom: Ja, voor mij wel. Betekenend, dat we mee ‘terug brengen’ op zielenniveau, iets van dat wat we ervaren als we aan de andere kant van de poort ZIJN.

Federatie van het Licht: Nee. Je hoeft alleen te VERTROUWEN WIE JE BENT. De intentie is de sleutel. Je intentie in ALLE dingen is de sleutel om de ‘rechtvaardigheid’ (gerechtigheid) van je ervaring op Aarde te ontdekken.
De ervaring van deze meditatie als je die meer en meer herhaalt … zal naar diepere plekken stromen als men daar telkens weer binnengaat.

Blossom: Welke soort dingen kunnen we verwachten?

Federatie van het Licht: Om veel gelijk-gestemde zielen te ontmoeten, van de Aarde en niet van de Aarde… en voor velen om je te ontmoeten met de volgende fase van jezelf.
Jullie zijn nu klaar om ‘DE ENVELOP TE OPENEN’ en om je instructies te ontvangen!

Blossom: Wow! Dat is erg opwindend. White Cloud heeft hierover gesproken. Kunnen jullie er nu over spreken? … voor degenen die zeggen: ‘Envelop?’ Welke enveloppe? Komt het per post? Ik heb die van mij nog niet gekregen? Enz.

Federatie van het Licht: We begrijpen je punt. We zouden het op deze manier willen zeggen.

Degenen van jullie die vrijwillig op het Aardeplan zijn in deze tijd voor deze unieke expressie van het zelf … zij die WISTEN dat om NU naar de Aarde te komen … het de grootste missie zou zijn die ze konden beleven … en we zeggen erbij … ‘Verdragen’... hen werd IEDER een bepaalde ‘rol’ gegeven om te spelen. Om aan bepaalde gegeven ervaringen ‘uiting te geven’ die zouden leiden naar de ontvouwing van specifieke geschenken … die op hun beurt de ontvouwing zouden geven van geschenken die bij veel anderen zouden gebeuren.

Met andere woorden … instructies … over hoe men bij het Ontwaken van velen op de planeet kan assisteren.

Elke envelop wordt verkregen voor Elk individu om te vertalen en er gebruik van te maken.
Velen hebben vaak gezegd te WETEN waarvoor ze hier zijn om iets te doen … voor een bedoeling … maar, onzeker van wat dat is. Door tot deze enveloppes toegang te krijgen … wordt er grotere duidelijkheid begrepen.

Blossom: Dus, je zegt … men mediteert gewoon en ‘Boem!’ … Daar is het! Het antwoord op onze individuele bedoeling in deze tijd op Aarde.

Federatie van het Licht: Ja, …dat zeggen we.

Blossom: Far out. Bizar. Om eerlijk te zijn… ik dacht dat je zou zeggen ‘mogelijk’ of, ‘beat the bush’ zoiets als doe maar wat. Maar nee! Direct op het punt… Goed! Ik krijg het gevoel dat jullie in staat kunnen zijn om te helpen bij die meditatie … staan jullie op het punt om er een te brengen?
( Ik voelde toen dat dit het geval was, dus ik zetten mijn recorder aan en ging direct in die geleide meditatie. Omdat die spontaan was, laat ik alle geluiden van vliegtuigen, vogels, kikkers enz. toe om de ervaring te vergroten, liever dan die weg te laten! Ik probeerde achtergrond muziek, maar die scheen de stem op een of andere manier te verstoren. Dus, hier is het. Ruwweg! (17) minuten.

Klik hier is de meditatie. (staat onderaan beschreven in Nederlands)

Blossom: Dank u. Dat was mooi. Welke VREDE brachten jullie via mijn Wezen? Iets erover zeggen, om het af te maken?

Federatie van het Licht: Inderdaad. We brengen Dank om dit door te laten komen. We willen alleen een ding zeggen … dat de ‘absorptie’ van de ‘instructies’ in de enveloppe, tijd zal kosten om die ‘te openen’ door het WETEN ervan. Onthoud ook … dat alhoewel het woord ‘instructies’ wordt gebruikt … dit ‘plannen’ zijn die door JULLIE zelf zijn gemaakt voor JULLIE. In het weten dat IEDER volledig kan helpen om hun geschenken voort te brengen met/ in creatieve vorm die als een sleutel zullen zijn om veel deuren te openen … voor vele zielen.

Dit is inderdaad een meest opwindende tijd voor DINGEN OM ONDERWEG TE GAAN.

Dit is een tijd waarin alles waar vorige keren over werd gesproken ‘op hun plek zal vallen.’

Dit is een tijd waarin JULLIE het maken van JULLIE, zullen BEGRIJPEN en op een dieper niveau de reden zullen snappen waarom jullie zijn gekomen en waarom.

Liefste zielen … Wees van de grootste vreugde.

Jullie lopen dieper het woud van Licht in en de bomen geven een Hogere Energie af dan ooit eerder … want de zuurstof die gegeven wordt … is van een Hoger niveau … om het Hogere niveau te herbergen van Liefde die jullie jezelf laten worden.

WE HOUDEN VAN JULLIE.

WE ZIJN OPGEWONDEN OVER ALLES WAT JULLIE VOOR je/VAN JEZELF ZULLEN ONTDEKKEN …

En door dat te doen … kijk … kijk gewoon, hoe snel veranderingen van binnen en van buiten zullen gebeuren. Ze zullen de ziel verrukken. … als een kind dat een pakje opent onder de kerstboom … en door het ‘presentje’(= ook het ‘heden’) te ontdekken … zal het NU van WIE JULLIE ZIJN … zichzelf ‘presenteren’ op een manier waar niet van gedroomd kon worden.

Met de diepste Dank voor Allen van de Aarde die standvastig zijn gebleven in vertrouwen en die doorgegaan zijn onder omstandigheden die soms minder dan plezierig zijn geweest.

WIJ EREN JULLIE …

GENIET VAN JULLIE ZELF …

Blossom: Oh, dat zullen we. In Liefde en dank aan jullie mijn vrienden.

--------------------------------------------------------------

Hieronder is de vertaling van de 17 minuten Engelse tekst met meditatie.

(Langzaam: ) We vragen jullie drie keer langzaam en diep adem te halen.

We vragen… dat jullie alle spanningen loslaten in je lichaam…

Door gewoon … de negativiteit en de stress los te laten

1min17 … met de gedachten die niet dienen.

Diepe uitblazing ….. ….

1:40 Denk, met je ogen gesloten, en kijk naar boven ... en blijf denken om diep uit te blazen met de woorden die we je geven……….

Stel je jezelf nu voor terwijl je langs een pad loopt … Er is niets te zien aan elke kant…..

Je focust je gewoon op wat vóór je is… wat schijnt ‘niets’ te zijn.

Blijf doorlopen op een vredige en ontspannen manier… naar dit niets…

Terwijl je gefocust blijft… zie je een stip van gouden licht.

Terwijl je nadert wordt het licht groter en helderder…en als dit het gebeurt….

Penetreert het je gehele Wezen … en het vult je met Liefde …

En vreugde … (er komt een vliegtuig over…)

Als je in het licht kijkt… wordt je een poort getoond… Merk de vorm ervan op … de kleur en hoe het eruit ziet….

Blijf doorlopen en als je kijkt, presenteert het zichzelf in een kristalen vloeistof regenboog kleur – vorm

06:00 min Je realiseert je dat de deur niet zal worden geopend… en toch als je klaar bent … stap je er gewoon doorheen. …

Als je dat doet voel je het verschil in je stoffelijkheid … je voelt je lichter… je voelt meer blijdschap,…. want je voelt meer van je ware zelf.

7:06 Je hebt het gevoel van velen die binnengaan in deze ruimte, samen met jou. Er is een gevoel van een ..’habbod’(?) van opwinding … een gekeuvel… als je doorgaat met lopen…

Je voelt alsof je begint te glijden/zweven… alsof je op lucht loopt… Ook voel je een belevenis van omhoog gaan … en als je dat doet… voelt je ziel zich lichter en lichter…

Langzaam begint je wezen zich te draaien terwijl het omhoog gaat…

Totdat je jezelf terugvindt terwijl je de kleur binnengaat van hemelsblauwe energie…

Voor je is een tafel die van marmer is gemaakt en op deze tafel ligt een enveloppe… Je loopt er naar toe en pakt het op en houdt het dichtbij je hart …je kunt de energie voelen die in de enveloppe zit. Want dit is zo juist verbonden aan je zielzelf.

Je begint jezelf voelen omhoog gaan met je lichaam dat rust in de lucht in een horizontale positie. Met die enveloppe nog steeds bij je hart…adem je zachtjes en rustig terwijl je zweeft.

Laat kleuren je visie binnenkomen, die vervagen en pulseren heen en weer. En je kunt voelen dat je hart een beetje sneller slaat, terwijl de wijsheid en kennis over je ware bedoeling in deze tijd op het Aardeplan het is die door je wezen wordt geabsorbeerd.

Alles dat je hoeft te doen is om Dankbaarheid te voelen en te geven. …

Blijf heel vredig op deze plaats…

En beetje bij beetje dé-materialiseert de envelop, en de energie ervan gaat je hartruimte binnen … als dit gebeurt neem dan een tweetal diepe ademhalingen in …

Wees je bewust van de glimlach op je gezicht…. Wees je bewust van de energie die je nu voelt… Een Hogere hernieuwde energie van Liefde…

Geef opnieuw je dank terwijl je naar de Aarde spiraalt…

Je bevindt je buiten de kristallen deur en loopt het pad terug af van waaruit je begon… maar je bemerkt nu dat elke kant vol is van het helderste Witte Licht… Bedank opnieuw en buig je hoofd misschien in eerbied voor je Zelf en het Al… Wij zenden de grootste Liefde naar je toe.

In Liefde zijn wij EEN.


Hieronder is de vertaling van de 17 minuten Engelse tekst met meditatie.


(Langzaam: ) We vragen jullie drie keer langzaam en diep adem te halen.
We vragen… dat jullie alle spanningen loslaten in je lichaam…
Door gewoon … de negativiteit en de stress los te laten
1min17 … met de gedachten die niet dienen.
Diepe uitblazing ….. ….

1:40 Denk, met je ogen gesloten, en kijk naar boven ... en blijf denken om diep uit te blazen met de woorden die we je geven……….
Stel je jezelf nu voor terwijl je langs een pad loopt … Er is niets te zien aan elke kant…..
Je focust je gewoon op wat vóór je is… wat schijnt ‘niets’ te zijn.
Blijf doorlopen op een vredige en ontspannen manier… naar dit niets…
Terwijl je gefocust blijft… zie je een stip van gouden licht.
Terwijl je nadert wordt het licht groter en helderder…en als dit het gebeurt….
Penetreert het je gehele Wezen … en het vult je met Liefde …
En vreugde … (er komt een vliegtuig over…)
Als je in het licht kijkt… wordt je een poort getoond… Merk de vorm ervan op … de kleur en hoe het eruit ziet….
Blijf doorlopen en als je kijkt, presenteert het zichzelf in een kristalen vloeistof regenboog kleur – vorm

06:00 min Je realiseert je dat de deur niet zal worden geopend… en toch als je klaar bent … stap je er gewoon doorheen. …
Als je dat doet voel je het verschil in je stoffelijkheid … je voelt je lichter… je voelt meer blijdschap,…. want je voelt meer van je ware zelf.

7:06 Je hebt het gevoel van velen die binnengaan in deze ruimte, samen met jou. Er is een gevoel van een ..’habbod’(?) van opwinding … een gekeuvel… als je doorgaat met lopen…
Je voelt alsof je begint te glijden/zweven… alsof je op lucht loopt… Ook voel je een belevenis van omhoog gaan … en als je dat doet… voelt je ziel zich lichter en lichter…
Langzaam begint je wezen zich te draaien terwijl het omhoog gaat…
Totdat je jezelf terugvindt terwijl je de kleur binnengaat van hemelsblauwe energie…
Voor je is een tafel die van marmer is gemaakt en op deze tafel ligt een enveloppe… Je loopt er naar toe en pakt het op en houdt het dichtbij je hart …je kunt de energie voelen die in de enveloppe zit. Want dit is zo juist verbonden aan je zielzelf.

Je begint jezelf voelen omhoog gaan met je lichaam dat rust in de lucht in een horizontale positie. Met die enveloppe nog steeds bij je hart…adem je zachtjes en rustig terwijl je zweeft.

Laat kleuren je visie binnenkomen, die vervagen en pulseren heen en weer. En je kunt voelen dat je hart een beetje sneller slaat, terwijl de wijsheid en kennis over je ware bedoeling in deze tijd op het Aardeplan het is die door je wezen wordt geabsorbeerd.

Alles dat je hoeft te doen is om Dankbaarheid te voelen en te geven. …
Blijf heel vredig op deze plaats…

En beetje bij beetje dé-materialiseert de envelop, en de energie ervan gaat je hartruimte binnen … als dit gebeurt neem dan een tweetal diepe ademhalingen in …
Wees je bewust van de glimlach op je gezicht…. Wees je bewust van de energie die je nu voelt… Een Hogere hernieuwde energie van Liefde…

Geef opnieuw je dank terwijl je naar de Aarde spiraalt…

Je bevindt je buiten de kristallen deur en loopt het pad terug af van waaruit je begon… maar je bemerkt nu dat elke kant vol is van het helderste Witte Licht… Bedank opnieuw en buig je hoofd misschien in eerbied voor je Zelf en het Al… Wij zenden de grootste Liefde naar je toe.
In Liefde zijn wij EEN.


Website: Blossom Goodchild
Vertaling: Winny – Website


Wereldwijde Visualisatie voor een Doorbraak - Doe Ook Mee!
Share |


Donaties voor ons vertalersteam worden ontvangen met dankbaarheid Dankjewel!!


Veel informatie uit de channelings, en informatie die we elders op het web gevonden hebben,
hebben we verwerkt in een nieuwe site:
HetGroterePlaatje.nl