Home > > Blossom Goodchild - 8 - 12 augustus 2016

Blossom Goodchild - 8 - 12 augustus 2016

Ten eerste… na een kleine instorting voelde ik de noodzaak om te channelen over een paar vragen over het Columbiaanse Licht Schip. Ze spraken tegen me om dit te bevestigen.

Nadat ik me goed voelde vanaf de vorige channeling over een wolken schip in/boven Columbia, sprak ik daarna twee dagen later, vertrouwelijk op een open vergadering. Zie deze:

http://youtu.be/Gup5L0O6N7g

Maar, ik kreeg de volgende dag een e-mail die me weer liet twijfelen, omdat de vragen die gesteld werden heel erg leken op die welke oorspronkelijk in mijn denken zaten. Voor mij… MOET IK voldaan zijn dat ik de WAARHEID channel en laten we onder ogen zien dat ik heel vaak dit pad ben afgelopen en waarschijnlijk zal ik het nog een paar keer doen in de toekomst. Het is zeer belangrijk voor me. Dus, ik wist dat een ding om te doen was om in de Federatie van Licht te duiken en te zien welke antwoorden zij konden geven op mijn vragen. Direct wist ik dat ze graag door me heen wilden spreken. Hier is wat ze zeiden:


Transcriptie 8 augustus 2016.

Welkom aan jou… Blossom en aan ieder die deze woordelijke communicatie opmerkt. We zijn ons heel erg bewust van waarom we in deze tijd zijn gevraagd om te spreken…betreffende het grote Licht Schip dat verhuld was aan jullie hemel… in de omgeving van Columbia aan het eind van jullie maand juni.

We zijn ons ook bewust van de moeilijkheden die Blossom beleeft betreffende onze laatste communicatie, over of dit wel of niet dit Licht Schip is dat Waarheid is of dat het een valse visualisatie is. Wat het betekent: is het verlakkerij waar tussenbeide kan worden gekomen via het video scherm… via technologische computer stelsels? Of, is het zoals een meer sinistere bedriegerij… betreffende hologrammen die voorstellen ons te zijn, als ze dat niet zijn?

De Dame Blossom is bezorgd over een aantal zaken die voor haar noodzaak moeten worden opgeklaard. Een zaak is waarom er maar een paar video’s zijn over dit fenomeen en waarom er niet meer herrie is… zouden we zeggen? Waarom ook is het niet dat wat er op camera is vastgelegd van het schip dat weer vertrekt?

Zeker, zoals Blossom zich af vraagt… zou dat het niet meer geloofwaardig maken? En waarom ook werd er gevraagd, is het dat er geen militaire vliegende objecten van jullie Planeet daar zijn die onmiddellijk tussenbeide komen?

Wat Blossom zich af afvraagt is meer zo dat er zeker als het op die tijd zou plaats vinden… hoe lang was het daarvóór en waarom veroorzaakte dit niet meer drukte? Dit zijn vragen die opkwamen die haar lieten twijfelen of opmerken over of het feit van Waarheid is. Dat het een Lichts Schip is van ergens anders. We staan naast dat waar we over spraken. We zeggen nu hierbij, op dit moment bevestigen we dat dit geen bedriegerij was. Dit zichtbare van het omhulde Licht Schip is van Waarheid.

De dame vraagt ons: “Dan waarom was er niet meer tussenbeide komst daarvoor om te worden gestopt of verborgen door degenen die niet willen dat het wordt gezien?” En wij zeggen: omdat we een stap eerder waren. Denk je niet dat er geen naspel/nasleep zou zijn nadat we waren vertrokken? Jullie stellen je nog steeds alle zelfde vragen, over waarom het niet op een camera werd gevangen of over het vertrek?

Liefste Zielen, we kunnen geen antwoord geven over waarom dit niet gebeurde. Dat zou beneden degenen zijn die aanwezig waren. Blossom vraagt ons ook of in dat gevangen beeld er nog foto’s zijn van een grote boot… En toch de mensen erom heen schijnen vrolijk door te gaan met hun zaken zonder maar naar de hemel te kijken en naar wat er is om te zien. “Waarom is dat? … vraagt zij… en ze voelt zich verdrietig omdat we niet met een antwoord komen.

Maar wij komen door met Liefde. Blossom zegt tegen ons: ‘Ze heeft de Waarheid nodig. Ze heeft de Waarheid nodig. Ze heeft de Waarheid nodig.’… en wij komen door en geven haar onze Waarheid. We kunnen niet… we zijn niet in staat om een beredenering te geven voor elke vraag die wordt gesteld. En Blossom zegt dat ze die antwoorden nodig heeft op die vragen… want die zijn vitaal voor haar doorgaande communicatie met ons.

Dit moet haar beslissing zijn. We kunnen niet iets bieden waarvoor we niet in staat zijn te geven en we zijn niet in staat om antwoorden te geven op al die vragen. Alles wat we kunnen bieden is onze Waarheid van wie wij zijn en we stellen nu: WIJ ZIJN DE FEDERATIE VAN LICHT … en we zeggen ook, het doet er niet toe hoe dingen misschien worden gepresenteerd op vreemde manieren op jullie communicatie sets… die jullie computers noemen… wij zijn niet in beheersing van computers.

We kunnen alleen onze Waarheid zeggen. Dus opnieuw bevestigen wij… Dat wat jullie zien op die video is van Waarheid. Het is geen hologram. Het is geen vervalsing die wordt geaccentueerd. Het is een moment in de tijd die jullie Wezens of je Waarheid laat accepteren of niet. We kunnen dat besluit niet voor jullie maken. We kunnen alleen aanbieden wat wij weten als ONZE WAARHEID.

Blossom vraagt ons wat ze nu moet doen? Want wij hebben haar vragen niet beantwoord. We zeggen tegen haar dat zij altijd haar Waarheid moet volgen.

Als het zo is, Blossom… dat jij niet ons als Waar aanneemt… dan moet je stoppen met je communicaties met ons. Want dat zou niet van waarde zijn voor jouw ziel.

En je zegt tegen ons dat je ziel intens weet dat jouw werk met ons is waarom je kwam… en daarom… in Liefde… in zoveel Liefde… ga je ermee door. Ook al heb je vragen. Ook al heb je soms die twijfels. Je voelt in je hart dat wij Waarheid zijn. We begrijpen dat je deze zaak met jezelf moet bepraten… om over dingen na te denken en opnieuw tot een conclusie te komen.

Je bent je zeer bewust dat wij hier, op dit moment, bij jou zijn. Dit weet je als Waarheid. Daarom accepteer je dat de woorden die we spreken van Waarheid zijn. Dit begrijpen we van jou. Het is geen makkelijk pad, Blossom Goodchild dat je wilde lopen. Toch zijn we blij dat op dit moment je hebt gekozen om door te gaan. En je zegt ten gunste van degenen die luisteren naar die woorden… je zegt… dat het jouw hart is dat weet dat het door moet gaan.

Op dit moment… terwijl we hier aanwezig zijn met jou, kun je voelen… je kunt accepteren… je kunt begrijpen dat het werk dat we moeten doen, van belang is… in alle bescheidenheid. Daarom zullen we doorgaan.

Ook wij, willen graag voorstellen dat je je dat altijd moet afvragen als je twijfel voelt. We kunnen nooit geërgerd worden… dat zit niet in ons. We zijn meer dan blij dat je je afvraagt als je twijfel voelt… want zo veel als jij Waarheid wenst… het is noodzakelijk voor ons dat jij weet dat wij WAARHEID zijn. Want er zou maar weinig punt zijn om door te gaan met communiceren… zoals we eerder zeiden… als de dingen niet voelen… ALS WIJ ons niet juist zouden voelen in jouw Wezen… in elk deel van je Wezen.

En we zeggen dit tegen degenen die ook luisteren naar deze woorden… Als de Vibraties van Waarheid die wij naar voren brengen niet met jullie Waarheid resoneren… stop dan met naast ons te lopen en vind dat wat wel waar voelt en wordt gekend als jouw Waarheid. En hiermee zullen we vertrekken. In liefde en dank… en in de Zuiverste Hoogste Eer … als Waarheid … zelf.


Einde van de sessie.

En nog een stuk kwam:

Federatie van Licht met Blossom op 12 aug 2016

Blossom: Opnieuw… hier zijn we vrolijk en wel! Dank jullie zeer voor je her-verzekering die je uitsprak de vorige dag.

Ik voel me ECHT veel meer vertrouwd. Wij Mensen gaan door zoveel ‘ups en downs’ om tot onze waarheid te komen! Dus, wat is er nieuw van jullie?

Federatie van het Licht: Wij zijn in de volheid van Liefdes Energie als we ons vandaag met jou verbinden. In de lucht… zoals jullie gezegdes zeggen… is veel opwinding en verblijdende gedachten die iemand naar de staat van Zijn brengen die nodig is voor de fenomenale veranderingen die gaan gebeuren.

EN GEBEUREN ZULLEN ZE.

Blossom: Mag ik hier zeggen… en ik handel met opzet als een negatieve Nelly… Maar, zo vaak is er een gegons (buzz) geweest… zo, zo, zo vaak… wat is er zo anders aan ‘deze keer’?

Federatie van het Licht: Niets! Hierbij, als er ooit een gegons geweest is betreffende verandering in al je Jaren… dat komt omdat die altijd gebeurt! Zo veel verandering neemt jullie naar Helderder dagen, die tot nu toe het tegengestelde lijken.

Blossom: Dat komt omdat we met het tegengestelde gevoed worden. Ik begrijp dat. Mensen voelen onze ‘Familie van ergens anders’ heel dichtbij, bijna tastbaar voor sommigen. Ik weet dat jullie altijd dicht bij ons zijn, maar, dat is een WETEN eerder dan het feitelijke VOELEN soms.

Federatie van het Licht: Dame Blossom…

Blossom: Daar voel ik me niet zo prettig bij!! Alhoewel het me laat grijnzen want daar ben ik ver van. Ik vind het niet erg ‘De Dame, Blossom’… een groot verschil!

Federatie van het Licht: Helemaal niet… Mogen we het wat prettiger maken door te zeggen dat het de naam is van iemand die wij kozen en adoreren…

Blossom: Adoreren? Echt? OK, dan…

Federatie van het Licht: Uitzoeken wat onbekend is voor je, is geen gemakkelijke taak. We zijn ons bewust dat je wilde vragen: “Wat kunnen we verwachten”. Maar je laat dat na vanwege het vaak gevraagd te hebben en kent ons antwoord… “Veel Verandering” … en je wilt weten op welke wijze?

We kunnen alleen woorden bieden die bemoedigen (‘bewijzen van of bemoedigen’) en sterkte trekken uit het feit dat die veranderingen die komen… die opwindende tijden zijn bijna bij jullie.

Blossom: Nou waar heb ik dat eerder gehoord?

Federatie van het Licht: Die veranderingen GAAN gebeuren en jullie zullen nooit meer terug kijken. We kunnen niet specifiek deze opnoemen hoe die verandering gaat uitspelen… beetje bij beetje. Dat is onmogelijk. Want het is dat ieder van jullie zijn deel speelt en je schrijft het script terwijl je gaat… dat zal maken hoe het gaat worden.

Inderdaad is het een Goddelijk Plan… en dat zal zich uitspelen. Het kan dat niet niet doen. Maar de reizen die zich ontvouwen terwijl het uitspeelt met die specifieke rollen… is aan IederEen van jullie.

Weet dit… JULLIE HART ZAL TEGEN JE SPREKEN ALS NOOIT EERDER.

Er zullen omstandigheden gebeuren die iemand in de war maken en verbijsteren. Maar, diep van binnen WEET DAT ALLES IS ZOALS HET MOET ZIJN.

VOLG HET WETEN BINNENIN JULLIE.

Luister naar JOUW WAARHEID… want er zal veel ‘Uit-rekken van de Waarheid’ zijn in de verkeerde richting, om voor degenen die liever de donkere zijde van de kamer willen om te verdedigen en zichzelf verontschuldigen.

Blossom: Kun je dit uitweiden over wat je hier bedoelt?

Federatie van het Licht: Zodat… dingen die de ‘gemiddelde mens’… en we bedoelen dat met respect voor een percentage/gemiddeld… het huidige waar genomene is zeer verschillend dan wat zij/hoe zij eigenlijk zijn. Velen zijn zich bewust hiervan. Maar, er zullen Waarheden blootgelegd worden die zelfs degenen die denken dat ze weten wat er is verborgen… dat niet weten! Veel meer dan het oog ziet wordt onthuld… langzaam maar zeker.

Als iemand ‘Schok Nummer Een’ accepteert, bereid je dan voor op ‘Schok Nummer Twee’ en zo voorts.

Het is tijd dat de WAARHEID naar buiten komt. Het heeft meer dan lang genoeg geduurd waarin het verbergen van zeer belangrijke zaken betreffende jullie ‘Sterren Familie’ werd achtergehouden.(weggehouden).

Daarom zullen zij er zijn die zullen proberen om ‘de Waarheid uit te Rekken’ zoals we zeggen, zichzelf een ‘geschiedenis van afkoping’ te doen door te ontkennen wat is en ‘WAARHEIDSGETROUW’ wat het niet is.

Blossom: Kun je uitweiden over ‘WAARHEIDSGETROUW’ wat het niet is?’

Federatie van het Licht: Er zijn zeer knappe/sluwe/intelligente Wezens op jullie Planeet op ‘heel hoge posities’ Hun Waarheid, die zij kennen is niet de Waarheid… en toch, zullen ze nog zeggen dat die het wel is… om te voorkomen dat ze vallen uit die Hoge positie.

Het is tijd nu voor de burgers van Planeet Aarde om HET RECHT TE HEBBEN OM TE ZIJN WIE ZE ZIJN.

HET IS TIJD VOOR HET DUISTER OM UITEEN TE GAAN EN ALLEEN HET LICHT ZAL OVERHEERSEN.

Blossom: Dus je bedoelt dat ‘onthulling’ gaat gebeuren?

Federatie van het Licht: Dat bedoelen we.

Blossom: Opnieuw en met alle respect… dit is eerder gezegd. Niet zo vaak door JULLIE zeggend dat het eraan staat te komen, alhoewel jullie er een beetje over gesproken hebben, maar de anderen… in al die jaren, heel vaak. Dat is niet spoedig!

Federatie van het Licht: En wij kunnen alleen de jigsaw puzzel laten zien die wij doen… daar mee komen de stukken bijeen en zoveel meer van de over alles heen scène heen kan worden gezien.

(Merk hierbij dat dit waarover werd gesproken en dat doe ik met een gehoor:

dit kan gezien worden hierop: http://youtu.be/MHcCPRvSMOc

Daarom is het waarom, zoals jullie weten, we jullie geen precieze tijdsframes kunnen geven. Want wij werken niet in de tijd.

Maar, sommige zeer belangrijke stukken zijn nu op hun plek gezet en zoals jullie weten, als je een jigsaw puzzel maakt, zijn er een paar ‘specifieke stukken’ op hun plek gezet… en dan kunnen velen eromheen keurig ingesloten worden.

Men had gewacht en gewacht op die precieze stukken die welke allemaal erom heen in die positie stonden om wachtend … op hun plek te vallen… zo snel daarna… te kunnen doen.

Blossom: Het ding is… Ik voel dat gegons. Maar ik ben zo oud - geweest! Ik heb dat gegons zo vaak eerder gehoord en misschien word ik weer zo veel geveegd door die hype? Opnieuw! Opnieuw! Opnieuw! We zijn allemaal zo zeer, klaar voor de verandering.

Federatie van het Licht: EN DIE KOMT ERAAN!

Blossom: Ja, Kerstmis ook! Ik weet dat ik zo twijfelachtig bent. Maar hoe kan ik dit zeggen? Het is niet op een negatieve manier! Gewoon zeggen hoe het is. Gewoon realistisch zijn denk ik.

Federatie van het Licht: Zo realistisch… dat als we instemmen met het feit dat het schip dat aan jullie hemelen werd gezien, het echte is… kies je nog om te twijfelen?

Blossom: Ja. Begrijpen jullie waarom?

Federatie van het Licht: Door de onjuistheden… Want jullie weten niet wie je kunt Vertrouwen vanwege het ‘Bombarderen van onwaarheden’ die er zijn ingezet om die missie te vervullen. Om in verwarring te brengen.

Blossom: YEP! In mijn praatjes kan ik zo vertrouwd praten over wat er zal gebeuren… DAT MOET KOMEN uit een weten in mij. DAT LAAT ME VERTROUWEN OM TE WETEN DAT OP EEN DAG DISCLOSURE/ONTHULLING ZAL ZIJN…. GROTE SCHEPEN AAN DE HEMEL… HULP DIE ONS NAAR EEN HELDERDER WERELD ZAL BRENGEN… ZAL KOMEN. Niet om ons te redden. Niet om ons te behouden. Maar om met ons te werken. Om een helpende hand te lenen om deze Planeet weer in orde te maken…. IN WAARHEID… IN LIEFDE.

Federatie van het Licht: We spreken alleen over ONZE WAARHEID Blossom, zoals je weet. En we komen om dergelijke zaken te bevestigen. Of die nog worden geaccepteerd als jullie tijd verder gaat… het kan ons niets laten veranderen… noch zouden we dat willen. Dat wat wij aanbieden is om jullie te helpen vanuit de positie waarin WIJ zijn.

De positie waarin JULLIE zitten is anders dan die van ons en we kunnen de wolken weg vegen van twijfel waarin jullie jezelf zien ingesloten.

WE KOMEN OM VAN DIENST TE ZIJN… NIET OM EEN VRAAG TE STELLEN EN EROVER NA TE DENKEN ALS WERKELIJKHEDEN VAN ONS BESTAAN.

Blossom: Ik zet die op een magneet en plak hem op mijn ijskast!!

Federatie van het Licht: Er zullen ALTIJD degenen zijn die willen samenzweren en om iemands gedachten in de richting te brengen van wantrouwen en eenzaamheid van hart.

Toch zeggen we tegen jullie…

JULLIE ZIJN NIET ALLEEN.

JULLIE KUNNEN NOOIT ALLEEN ZIJN.

WIJ ZIJN JULLIE FAMILIE.

We moesten ons terughouden toen we voelden dat we te brutaal vooruit wilden gaan. Maar het was niet verenigbaar met de transformatie om dat te doen. We moesten geduldig zijn net als jullie. Want we voelden jullie smart en wanhoop.

Blossom: Wie weet wat er gaat gebeuren als het allemaal gaat beginnen? Men kan zich dat niet echt voorstellen. Maar, het GAAT komen. Onze wereld is in zo’n grote nood voor een massale opslag van het spreekwoordelijke! En hoe iemand kiest om daar op te reageren… is aan ieder een.

Federatie van het Licht: En mogen we er aan toevoegen alhoewel er chaos door verwarring zal zijn… onthoud in je denken, en onthoud in je hart… dat als die tijd komt…

JE ONS ZULT KENNEN … IN JULLIE HART.

LUISTER ALLEEN DAAR NAAR … want er zullen velen zijn die je proberen te overtuigen dat wij niet zijn die we zeggen te zijn.

Blossom: Zul je dan zeggen wie je bent?

Federatie van het Licht: Om te beginnen jullie zullen ons kennen Energetisch… en we zeggen je dat nu… dat zal meer dan voldoende zijn!

Blossom: Al die dingen zijn al gezegd terug in 2008. Dat kleine hondje is nog heel erg ‘deel van mijn Wezen’. Maar niet op een slechte manier zoals sommigen kunnen denken. Juist de dingen die jullie toen zeiden… over je aankomst… zijn aardig nog wat je nu zou zeggen. Ik voel me niet, om eerlijk te zijn, dat ‘Een Grote Show’ op het punt staat te gebeuren, spoedig dus. Maar misschien … gewoon misschien… is de tijd gekomen om de band op te starten… Dat kon een lange ouverture worden… maar wat doet het er toe, als als die zich maar opstart…

Federatie van het Licht: Liefste Blossom

Blossom: Eh, wat zegt u?

Federatie van het Licht: Liefste Lady Blossom…

Blossom: Ik dank u!

Federatie van het Licht: Beantwoord dit… Waarom neem je de tijd om deze conversaties te hebben met ons en ‘om ze uit te zenden’?

Blossom: Goede vraag! Nee, echt, omdat ik diep in mij, alhoewel ik me dat soms afvraag en denk: ‘WAT ben je aan het doen, Blossom?’ …Ik WEET dat ik niet gek ben. Misschien soms een beetje kierewiet, maar niet gek. Ik ben een rationeel normaal Menselijk Wezen dat weet dat er hier meer bij zit en ik weet dat ik niet alleen ben om dit te weten. Deze LIEFDE die wij zijn heeft zin voor alles en ik denk dat jullie wezens/mensen juist het ijs op de cake zijn als het neerkomt op de ‘kern van de zaak’. Waarom vraag je dit?

Federatie van het Licht: Omdat we wilden dat JIJ weet waarom. Want wij zijn ons bewust dat je soms erover nadenkt of dit allemaal geen bedenksels zijn van jouw imaginatie.

Blossom: Wie zei dat? Yep. Toch moet ik ‘daar naartoe gaan’, om naar MIJN WAARHEID te gaan… en als het zou zijn ik op mijn doodsbed zeg: “Nou, dat was allemaal een lading van ouwe knoeiers’… omdat er niets gebeurde… dan zo zij het. Maar… ik deed het beste te weten om te LEVEN IN MIJN WAARHEID!

Federatie van het Licht: EN ZO ZIJ HET.

Blossom: Yep. En zo zij het. Veel dank. In veel liefde… Ik teken nu af.

Make every day a HAPPY HUMAN DAY! https://www.youtube.com/watch?v=5_DDBfwTX1g&feature=youtu.be

Please revisit The Invocation 'We are the Game Changers' whenever the mood takes you ... to keep the Energy as HIGH as we can.

http://youtu.be/MYeqbshjgmA

The link to be able to access all my YouTubes is http://www.youtube.com/user/isjaabmoWebsite: Blossom Goodchild
Vertaling: Winny – Website
Wereldwijde Visualisatie voor een Doorbraak - Doe Ook Mee!