Home > > Tom Kenyon, Hathors Boodschap 1 oktober 2011

Tom Kenyon, Hathors Boodschap 1 oktober 2011

Transmissie van Licht: De Afstemming van de Hypofyse Dimensie.

Een Hathor Planetaire Boodschap via Tom Kenyon


Vanuit ons perspectief kan het ascentie proces gezien worden als twee energielijnen die in één punt samenkomen.

De eerste houdt jullie KA lichaam in, je subtiele energielichaam (d.w.z. je etherische tweeling of je spirituele dubbel) Elke methode die de trillingssnelheid verhoogt is een methode voor ascentie.

De tweede stroom houdt het stoffelijke lichaam in en de transformatie van materie naar licht. De complete metamorfose van materie in licht is een zeer ontwikkelde vorm van ascentie en wordt in het algemeen alleen gezien bij hoog ontwikkelde Ingewijden.

Maar de zaad(kern)vorm van deze metamorfose kan zichzelf presenteren en doet dat ook in diverse fasen van het ascentieproces.

De geluidsmeditatie die we willen brengen naar jullie is een voertuig om de instroom van spiritueel licht te laten toenemen (d.w.z. interdimensionaal licht) in je endocriene stelsel. Tijdens het ascentie proces gaan de hormonen die je biologische zee en de innerlijke wereld van je lichaam samenstellen, door een verfijning heen. Deze geluidsmeditatie is een lieflijke maar toch krachtige manier om deze opgaande beweging te vergemakkelijken.

De Meditatie:

We willen twee methodes brengen bij deze Afstemming. (Attunement)

De eerste is voor beginners, degenen van jullie die niet bekend zijn met de innerlijke rijken van je eigen bewustzijn. De tweede methode is voor degenen die wat meer ontwikkeld zijn.

Beide methoden werken aardig goed. Herken waar je bent in je eigen ontwikkeling en kies dienovereenkomstig.

De Eerste Methode

Bij deze benadering kun je gewoon je gefocuste aandacht in het gebied van je hypofyse leggen, de meester-regulator van je endocriene stelsel. Zoals met alle vorige dimensionale Afstemmingen die we gegeven hebben, zullen de geluiden die je hoort analoog zijn aan fluctuaties in de lichtrijken en ze zullen een beweging scheppen van energieën in de hypofyse, zo lang als je je aandacht vast kunt houden in het algemene gebied van de hypofyse klier. Dit gebied ligt bijna 2 cm achter de brug van je neus.

Dit algemene gebied is alles wat je nodig hebt om je op te richten. Het is niet nodig om exact te zijn. Gewoon je bewustzijn laten rusten in het gebied zal de taak volbrengen. Het werkzame woord hier is “rusten” met je besef. Dit is geen concentratie. Je laat gewoon je aandacht in het gebied van de hypofyse klier liggen en laat de geluiden die je hoort het gebied beïnvloeden. Als je denken rondloopt breng dat dan gewoon terug naar de gefocuste aandacht op de hypofyse.

De Tweede Methode

Voor degenen die meer bekend zijn met je innerlijke rijken stellen we voor dat je je verbeeldt dat het gebied van je hypofyseklier een witte lotus bloem is die drijft op een rustig en oneindig lichaam van zuiver water. Deze mentale impressie verschuift je hersenen/denken naar een hoog ontvankelijke staat en genereert een kwaliteit van bewustzijn die zeer nuttig is voor dit specifieke soort transformatie werk. We stellen voor dat dit een de witte lotus is omdat die alle kleuren en alle frequenties in zich bevat. Je kunt je voorstellen dat deze lotus een ten dele of geheel geopende bloem heeft, of een gesloten knop, al je dat liever wilt.

Houd die mentale impressie van deze witte lotus vast in het gebied van je hypofyse klier en net als bij de eerste methode, als je denken rondwandelt breng je dat terug naar de lotus en het gebied van je hypofyse.

Of je nu de eerste of de tweede methode gebruikt, de katalytische (van katalysator) geluiden zullen een beweging veroorzaken van subtiele energieën in de hypofyse en scheppen een cascade (kleine waterval) van energetische effecten door alle klieren heen die je endocriene stelsel omvatten. Terwijl je verder gaat deze Afstemming te ervaren, zul je meer bekend raken met zijn subtiele en potente effecten.

We stellen voor dat voordat je begint, je enkele minuten doorbrengt om jezelf af te scheiden van de zorgen van je dagelijkse leven. Trek een lijn tussen deze korte meditatie en de rest van je leven. De meditatie duurt ongeveer vijf minuten en nadat je klaar bent met er naar te luisteren, stellen we voor dat je enkele minuten in stilte doorbrengt, het gevoel van je hypofyse voelend. Als je energetisch sensitief en bewust bent, kun je de subtiele effecten voelen in al je klieren.

Zoals we eerder zeiden, deze Afstemming is subtiel, maar zeer machtig. En die vreemde paradox is gebaseerd op een ingewikkelde relatie tussen materie en energie.

Terwijl je door de subtiele niveaus gaat van materie (d.w.z. sub-atomische deeltjes) is er nog meer potentiële energie. En net zo als je meer in de subtiele niveaus van je eigen bewustzijn gaat, is er ook een toename van energie (dwz krachten van bewustzijn).

De patronen die deze Afstemming samenstellen zijn nauwkeurig en ze vormen complexe relaties in de subtiele rijken van bewustzijn.

Vergis je niet door de eenvoud. Deze Afstemming is een machtige transformatot van bewustzijn.

Daarom stellen we voor dat je hiermee experimenteert en je eigen comfort zone (hoe je je er het prettigst bij voelt) vindt bij deze specifieke Afstemming.

Terwijl je een toename van licht-stromingen in de hypofyse klier en het endocriene stelsel genereert, maak je een machtige en krachtige zuivering los. En ieder van jullie heeft hierbij een eigen comfort zone.

Voor sommigen van jullie die dagelijks naar de Afstemming luisteren zal dit genoeg zijn waar je prettig mee kunt omgaan. Anderen kunnen er zich misschien toe aangetrokken voelen om er veel vaker vaak naar te luisteren.

Terwijl je verder gaat om regelmatig naar deze Afstemming te luisteren, zul je merken dat je energetisch nestelen of je comfort zone zich uitbreidt en je zult in staat zijn om er veelvoudig naar te luisteren. Maar het leidend principe hier is je eigen comfort zone.

Als je te vaak luistert naar deze Afstemming, te vaak voor je eigen energetische werkelijkheid, zul je weten dat je de lijn bent gepasseerd. (de streep bent overgegaan). Je zult herkennen dat je meer energieën in je hebt vrijgemaakt om daarmee om te gaan en jij je er nog prettig bij voelt. Het simpele feit is dat de klieren die je endocriene stelsel samenstellen, de fluctuaties van licht ontvangen via de hypofyse klier, ze maken ook de belemmerende patronen van energie en bewustzijn vrij.

De enige richtlijn hier is om alleen op een manier verder te gaan die prettig voor je is. Degenen van jullie die meer krijger-achtig zijn in je aard kan de rivier opduwen, zogezegd. Maar realiseer je dat je de energetische transformatie van je endocriene stelsel enorm versnelt. En als je perceptie, je gedachten en gevoelens te snel verder gaan, ga dan langzamer. Luister dan minder vaak naar de Afstemming en vind je eigen comfort zone.

Transmissies van Licht


De Wereld Meditatie op 11/11/11

Aan degenen van jullie die energetisch met ons mee willen doen, waar je ook bent, bij de Wereld Meditatie op 11 november 2011, vragen we dat je met deze Afstemming werkt op regelmatige basis. Hoe bekender je met deze Afstemming bent hoe prettiger jij je voelt met de subtiele effecten ervan, en hoe meer je zult winnen bij de Wereld Meditatie als die plaats vindt.

Bij deze Wereld Meditatie, wordt de Afstemmingreeks zeven keren herhaald voor de groep die in Seattle bijeenkomt voor dit gebeuren. Ze zullen het stoffelijke focus vasthouden voor deze Wereld Meditatie, maar de energetica van de Meditatie en ook de drie daagse bijeenkomst in Seattle, zal tijd en ruimte transcenderen. Met andere woorden, je kunt diepe staten van innerlijk bewustzijn binnen gaan bij dat gebeuren, waar je dan ook stoffelijk bent.

Data en Tijden

De feitelijke Wereld Meditatie zelf zal lopen van 9 tot 10 uur ’s avonds op 11 november PST. (Opmerking dit is 5 tot 6 uur ’s morgens op 12 november, GMT). Winny: maar je kunt ook je energieën een tijd meegeven, voor- of achteruit) Het gehele weekend wordt energetisch opgeladen dus kunnen mensen altijd “in de energie stappen” op elk moment) (Tom heeft me opnieuw geschreven omdat het niet goed stond in zijn Engelse brief. Weet niet of het daar inmiddels is veranderd.)

Als je mee wilt doen met deze energieën tijdens deze specifieke uurlange meditatie, stellen we voor dat je zeven keer luistert naar de afstemming en dan 20 tot 30 minuten in stilte zit met je aandacht in het gebied van je hypofyse. Indien mogelijk, stellen we voor dat je dan gaat liggen en rusten.

De transformatie energieën rond deze Meditatie zullen meer zijn dan een driedaagse periode, die beginnen om 7 uur ’s avonds op 11 november PST en doorgaan tot 13 november om 4 uur pm PST. Meditatie met de Hypofyse Dimensionale Afstemming zal specifiek krachtig zijn in die tijdsperiode. (GMT is dan 03.00 am op 12 november tot 00.00 am op 14 november)

Wij geven deze Hypofyse Dimensionale Afstemming vrij op een gunstige en hachelijke tijd in de ascentie van het menselijk bewustzijn. We doen dat ook in de hoop dat het zal helpen jullie soevereine wil als mede-scheppers te opnieuw op te eisen. Het is ook onze kijk dat deze specifieke Afstemming jullie zal dienen als een transformatie instrument voor vele jaren in je toekomst.

Van alle Dimensionale Afstemmingen die we gegeven hebben is deze onze meest waardevolle.

Tijdens de schepping hiervan werd de Attunement licht geschonken en met transformatie energieën ingestroomd van de 5de dimensie tot aan de 12de dimensie van onze interdimensionale werkelijkheid.

Door zijn aard draagt deze Afstemming een subtiele maar machtige evolutionaire energie. Velen van jullie gebruiken deze Afstemming om duidelijker het mysterie te zien van hoe je jullie werkelijkheden mede-scheppen. En als de sluiers die de stoffelijke werkelijkheid afscheiden van subtiele werkelijkheden vertrekken, zullen jullie ontwaken voor een nieuwe visie op jezelf, maar ook met een nieuw begrip van je plaats in de kosmos.

De Hathors
27 september 2011


Tom’s Gedachten en Observaties


Het is het beste om naar deze specifieke Afstemming te luisteren met een stereo hoofdtelefoon. Dit komt door het feit dat de stereo geluidspatronen van deze audio recording complexe vortexen van subtiele energie scheppen. En deze vortexen roteren en draaien waar je je focus van aandacht heen brengt. Als je wilt luisteren naar de Afstemming zonder stereo hoofdtelefoon ,dan helpt het als je je linker en rechter speaker van elkaar scheidt zodat je meer het stereo effect krijgt.

Luister niet naar deze Afstemming terwijl je een auto bestuurt of in situaties waarvoor je je hele aandacht nodig hebt.

Ik heb met deze Afstemming gewerkt door beide methoden, de eerste en de ontwikkelde methode die de Hathors noemden. En ze zeiden dat beide methodes heel goed werkten.

De methoden zijn zelf-verklarend, behalve een detail betreffende de witte lotus methode. Als je je een “witte lotus voorstelt die drijft op een rustig en oneindig lichaam van zuiver water,” stel je dan de lotus en het waterlichaam voor op zo’n manier dat het aangenaam voor je voelt. Met andere woorden, dit is geen oefening om te visualiseren. Als je er toe neigt om dingen in je denken te visualiseren dan kun je misschien heel goed een visuele impressie hebben van de lotus en het water. Maar als je dat niet kunt beleef dan de lotus en het water op een zintuiglijke manier waarmee je het meest aangenaam voelt.

Ik kan persoonlijk getuigen van de subtiele potentie van deze Afstemming. En gebaseerd op mijn eigen persoonlijke ervaring ervan, stem ik in met de herhaalde suggestie van de Hathors om je comfort zones te vinden. Dit kleine geluid-stukje kan inderdaad een subtiele energie-zuivering genereren.

Mijn indruk, nadat ik een tijdje gewerkt hebt met deze Afstemming, is dat het ontegenzeggelijk bewegende vortexen van subtiele energie brengt in mijn hypofyse klier. En van daaraf gaan de subtiele energieën spontaan door mijn endocriene stelsel.

De Afstemming in het algemeen heeft een kalmerende, koesterende en intens herstellende kwaliteit. Maar als ik er te lang naar luister schept het een zuiverende actie. In dit geval voel ik dat ik op de rand zit en geïrriteerd ben. Dit zegt me dat ik de lijn ben over gestoken uit mijn comfort zone of zoals de Hathors zeggen – mijn energetisch nestelen.

Wanneer ik luister naar deze Afstemming voel ik alsof ik mij open voor de verlevendigde kwaliteiten van interdimensionaal licht. Ik heb ook geobserveerd dat deze verlevendigende energieën soms dingen oproeren in mij. En als dit gebeurt denk ik erover als een schoonmaak in huis. Ik stop niet met schoonmaken als er alleen maar “stof” in de lucht zit. Ik doe wat minder en ik streef ernaar om geduldig te zijn, uiteindelijk zijn er veel kamers in mijn innerlijke huis en veel ervan moeten nog worden schoongemaakt.

Ik heb ontdekt en ontdek meer dat deze Afstemming intens transformatief is.

Ik vind het ook fascinerend om het raakvlak te onderzoeken tussen bewustzijn en materie, specifiek mijn bewustzijn en de materie die mijn lichaam samenstelt. Ik voel hier immense gelegenheden in de Afstemming om je zelf te onderzoeken en voor zelfontdekking.

Deze Afstemming is in mijn opinie, een elegant en uitgelezen voertuig om enkele diepten te onderzoeken die in ons wonen. En in die stemming wens ik jullie, mijn naaste Argonauten van de Geest, diepe en lonende reizen toe.

Tom Kenyon


Op het volgende kun je klikken voor het downloaden van de Hypofyse Afstemming. Je moet wel even instemmen met de termen die je dan krijgt op Sound Gifts. Click here to listen to or download the Pituitary Dimensional Attunement. Note: After you click on the above link, you will be taken to the Listening Agreement in the Sound Gifts section. After agreeing to the terms, you can listen to and/or download the audio file as you wish.

Those interested in the topic of energetic purification may find the following article helpful: Psycho-spiritual Detoxification. Je kunt hierboven klikken voor de Engelse Psycho-spirituele Detoxification, of vertaler vragen naar het Nederlandse: << TomKenyonPsychoDetox >>

Those new to the concept of ascension may find the following Hathor Message helpful: The Art of Jumping Timelines. En zij die nieuw zijn voor ascentie kunnen de volgende Hathor boodschap nutting vinden. En dit is in het Nederlands: << HathorsPlanTijdslijnen10aug08 >>

© 2011 Tom Kenyon. All rights reserved Tom Kenyon. You may make copies of this message and distribute in any media you wish as long as you change nothing, credit the author, and include this copyright notice and web address.

Vertaling: Winny - De Stralende Toekomstvorige boodschap > | volgende boodschap >

Share |