Home > > Tom Kenyon, Hathors Boodschap 7 november 2011

Tom Kenyon, Hathors Boodschap 7 november 2011

De Wereld Meditatie op 11/11/11

Een Hathor Planetaire Boodschap via Tom Kenyon
De feitelijke Wereld Meditatie van “Licht Transmissies” (zoals onze groep samen in Seattle dit zal ervaren) zal lopen vanaf 9 uur ’s avonds tot 10 uur ’s avonds op 11 november in PST (Pacific Standard Time). Opmerking: Dit is op zaterdag 12 november GMT (Greenwich Tijd) van 5 tot 6 uur. (winny: dus dat is een uur later voor ons in Nederland: van 6 tot 7 in de ochtend van 12 november).

Op dit specifieke uur zullen Hathors van de 5de tot aan de 12de Dimensies licht brengen door geluid. Hathors die in de hogere dimensies wonen (d.i. van 9 – 12de D) zijn de antieke meesters van hun cultuur. In het verleden namen Hathors deel aan gebeurtenissen die van de 5de tot de 8ste Dim. waren. Maar dit zal det eerste gebeurtenis zijn waar Hathors van de 9de tot de 12de D licht en geluid zullen binnen brengen.

Daar het concept van Dimensies een complexe zaak is, is in dit geval het centrale idee dat iedere dimensie verder omhoog betekent dat die subtieler van aard is. En hoe subtieler de dimensie is, hoe krachtiger de kracht is die toegankelijk is. Als resultaat van deze multi dimensionale orkestratie aan de kant van de Hathors, verwacht ik geheel een intense en krachtige ervaring voor ons allemaal.

Als je kiest om op de energetische golf te rijden in deze specifieke uurlange meditatie, stellen de Hathors voor dat je luistert naar de Pituitary Dimensional Attunement (kun je van zijn website halen: www.tomkenyon.com, bij de archieven van de Hathors.) Het is de Hypofyse Dimensionale Afstemming, de Hypofyse zit tussen de ogen. Als het mogelijk is stellen ze voor dat je dan gaat liggen en rusten. (opmerking: achteraan deze boodschap kun je klikken om deze Pituitary Attunement te downloaden)

De transformatie energieën rond deze meditatie zullen zich uitbreiden naar een drie daagse periode. (Amerikaanse tijd: Het portaal zal in de aanvang open gaan als we beginnen te werken met de groep in Seattle op 11 nov. PST van 7 uur ’s avonds en doorgaan tot 13 november om 4 uur ’s middags, PST. Waarna die sluit. (dat is in Nederland: 03 uur in de middag op 11 november tot en met 13 november 12:01 uur. ) Winny: Je kunt er altijd tussen in instappen en zeggen dat de energieën moeten worden verbonden met elkaar)

Meditatie met de Hypofyse Dimensionale Afstemming zal specifiek krachtig zijn in deze gehele periode.

De energieën van de meditatie, maar ook de drie daagse bijeenkomst in Seattle, zullen tijd en ruimte transcenderen. Met andere woorden, je kunt er binnengaan in diepe staat van innerlijk bewustzijn terwijl de de Pituitary Dimensional Attunement gebruikt op elke tijd dat het portaal open is in die driedaagse periode, waar je je ook bevindt op Aarde.

Als je het voorstel volgt van de Hathors wat betreft de meditatie, moet je even regelen dat je een uur lang niet wordt gestoord. Luister dan naar deze Pituitary Dimensionale Attunement zeven keren, van voor tot achteren (neem deze dus op op mp3 of een cd). Dan zit je zo’n 20 tot 30 minuten in stilte met je aandacht in het gebied van je hypofyse klier. Ten slotte kun je gaan liggen, als dat mogelijk is en een tijdje rusten. Velen van ons zullen dat doen en zonder twijfel in slaap vallen in die rust periode en dat is goed. Als het gebeurt, gewoon laten gebeuren. Als je voelt dat je meer dan eens de meditatie wilt doen in de driedaagse periode van die energie, let dan op jezelf. Als je je meer raar voelt dan gewoonlijk, stop er dan mee en rust.

Ik verwacht een diepe ervaring voor iedereen die met ons mee doet waar ze ook zijn. En ik verwelkom alle sangha van onze wereld naar De Tafel van het Grote Mysterie.

Moge we allen worden gevoed en belevendigd door de rijken van licht die zich zullen openen. En moge de transmissies van licht zich uitbreiden naar alle wezens die ze wensen te ontvangen.

Opmerking: Luister naar deze opname 7 keren, maar je moet die wel op je computer downloaden of op je mp3 speler. Luister niet voortdurend naar onze website. Veel mensen gaan dat dan doen en dan bevriezen jullie deze file. En dan kan niemand er meer naar luisteren. Hoe je het ook verder opneemt, je moet het eerst in jouw computer laden.

Klik hier om de instructies te lezen voor de Pituitary Dimensional Attunement, zoals eerder gegeven, evenals toegang tot de gratis audio file.

© 2011 Tom Kenyon. All rights reserved Tom Kenyon. You may make copies of this message and distribute in any media you wish as long as you change nothing, credit the author, and include this copyright notice and web address.

Vertaling: Winny - De Stralende Toekomstvorige boodschap > | volgende boodschap>

Share |