Home > > Steve Beckow, Hour With An Angel, met Aartsengel Michaël, 27 februari 2012

Steve Beckow, Hour With An Angel, Aartsengel Michaël, 27 februari 2012

Linda Dillon channelt Sanat Kumara, hij is de Planetaire Logos en stichter van de Witte Broederschap. Geïnterviewd door Geoffrey West. Geproduceerd door Graham Dewyea.

Klik hier om naar de show te luisteren. Daaronder staat de transcriptie.

Sanat Kumara zegt ons dat hij uit de Elfde dimensie komt en dat zijn rol bewaker van de Universele Wet is om in ieder van ons onze herinnering aan Universele Wet en orde te doen ontwaken. Roep hem op als je iets te maken hebt met balans en orde, verwijdering en loslaten. Hij is hier om ons te helpen scheppen.

De dingen gaan erg snel. In het laatste jaar is een enorme her-balans gekomen. De aftredingen en voor de deur staande arrestaties en het verschuiven op het politieke toneel van de vorige week hoort bij de her-balansering van de energieën van de planeet. We komen aan bij de plek van aanzienlijke verschuivingen. De voorbereiding is buitengewoon groot geweest voor Disclosure, NESARA, verschuivingen in bewustzijn en de terugkeer naar liefde. De gebeurtenissen zullen heel snel zijn. Blijf in je hart, houd je vertrouwen vast, we zijn bijna thuis.

Elektromagnetische veranderingen gebeuren op Aarde en in onze lichamen, en daarom voelen velen zich in de war, niet verbonden en gedeprimeerd. We verlaten de derde dimensie. We moeten stevig aan Gaia verankerd zijn om te Ascenderen.

Sanat Kumara spreekt over de raad van Liefde als een paraplu. Daaronder zijn veel broeder- en zusterschappen maar allen zijn verenigd in het weefsel van het werken naar het zelfde doel en dezelfde missie.

Hij beschrijft Kumara als een trilling van ongeëvenaarde liefde, eerbied en eer, een kampioen van billijkheid en integriteit.

Hij vertelt ons om ons tot hem te keren als we geen liefde en vreugde voelen. Er zijn velen beschikbaar om ons te helpen. Hij laat ons er aan herinneren om naar voren te brengen wat onze harten wensen en om rustig te worden in ons hart. Geef je dromen niet op.

Music: Pachelbel’s Canon and Mike Roland – Son of the Light.

Transcriptie. Dank je Ellen.


********************************


Graham Dewyea: Hallo en welkom bij Een Uur met een Engel, een wekelijks programma met Linda Dillon., het kanaal voor de Raad van Liefde en Steve Beckow, uitgever van het 2012 Scenario. Onze gast vanavond is Sanat Kumara, de planetaire logos en stichter van de Witte Broederschap.

Geoffrey West springt vanavond in voor Steve Beckow die weg is. Hallo Geoffrey.

Geoffrey West: Goedenavond Graham. Welkom terug, lieve en beste broeders en zusters. Doe, als je wilt met me mee bij de oproep voor Licht, liefde en goddelijke bescherming, je kunt je ogen sluiten ……(zelfde als vorige keer, vertaler slaat het over)….

Daarna:

GW: We voelen ons geëerd om Sanat Kumara bij ons te hebben. Er zijn velen, weet ik zeker – en ik sluit mezelf nederig bij deze lijst in – die niet precies bekend zijn met wie u bent en wat uw rol is in het groter plaatje. Met uw woorden van welkom, kan ik u vragen of u zich zelf wilt introduceren en mensen kunnen u kennen door uw vele namen – omdat mensen u misschien ook bij veel andere namen kennen, en wat hebt u bewerkstelligd sedert uw komen als planetaire logos, tot aan nu. Welkom, gaat u alstublieft verder, Lord Sanat Kumara.

Sanat Kumara: Welkom. En ja, mensen hebben me bij verschillende namen gekend. Maar het maakt niet uit. Want ik ben Sanat Kumara en in deze tijd en incarnatie van velen op de planeet die Venusiaans(van Venus komen) zijn en sterrenzaad, is het belangrijk dat we even doorgaan met deze naam, om diverse redenen, omdat het bepaalde energieën oproept maar ook bepaalde herinneringen.

Ten eerste wil ik jullie verwelkomen, mijn geliefde vrienden en bondgenoten. Want zijn jullie niet de mede reizigers op deze prachtige planeet Gaia, bij de ontvouwing van deze planeet in het groter plan van ontvouwing in het Universum? Het is een buitengewone plek om te zijn. en ja, ik weet dat ieder van jullie je worstelingen, zorgen, ongerustheid hebben gehad maar jullie kennen ook de vreugdes en zeges en de vriendelijkheid van liefde, het zoete van de zon.

Ik ben bewaker van de universele wet. Velen noemen me opgestegen meester. Ik verkies me zelf de bewaker te noemen van de universele wet, van de ontvouwing, specifiek van deze planeet in deze tijd. Dat is wat het betekent om de opzichter te zijn, of planetaire logos. Omdat ik de universele wet niet creëer, ik ben alleen de opzichter.

En mijn doel is om ieder van jullie te helpen om collectief en individueel te gaan begrijpen wat de universele wet is, en om dat niet alleen gereflecteerd te zien door je hele leven – excuseer me, want dit kanaal heeft een lichte kou; maar ik weet zeker dat mijn aanwezigheid haar zal healen! – dus, ik dat wil deze universele wet in ieder van jullie individuele levens wordt weerspiegeld, en in jullie gemeenschappen en in jullie vereniging en sociëteiten.

Wat jullie soms zien op zeer subtiele manieren en soms in dramatische omwentelingen is het herstel van die balans, omdat dit werkelijk is waar de universele wet over gaat. Die is wat het vertegenwoordigt. Het is de balans en de schepping door het hele universum. En zonder dat evenwicht kun je niet zijn in een gemeenschap of in een staat van liefde of zijn.

Dus bijvoorbeeld, in de voorbije week is er grote koortsachtigheid geweest op jullie planeet, een opwinding over aftredingen bij jullie financiële systemen, voor de deur staande arrestaties, veel verandering in, waarover jullie als toneel, een politiek toneel denken. Maar wat dit is, mijn geliefde vrienden, is het opnieuw in balans komen van energieën die al veel, veel te lange tijd scheef zaten op jullie planeet. En ik bedoel gewoon niet eens duizenden jaren.

Wij zijn oneindig geduldig en we zijn net zo bekommerd als jullie zijn. En jullie zeggen tegen me: “Sanat Kumara, SK, mijn geliefde Raj (= SK) waarom gaan de dingen niet sneller?” En ik zeg jullie dat ze heel erg snel gaan. En als jullie kijken naar wat er precies nu op jullie planeet gebeurt, en zelfs in het laatste jaar, dan is er een enorme her-balans geweest. En als je er dan nog in de twee laatste jaren naar kijkt, drie jaren, vijf jaren, tien jaren, dan zal er niet een hoofd zwemmen, maar veel hoofden. ( duizelig worden?)

Maar mijn rol is het om in jullie die zeer basische herinnering te wekken van de universele wet en orde. Orde is niets meer dan de balans waar ik over spreek. Een van de grootste verschuivingen terwijl we niet alleen hogere of naar andere dimensies gaan, maar naar een nieuwe Gaia, of je het nu Gaia, of Nova Earth noemt, het doet er niet toe. Het is dit schitterende wezen, dit wezen van licht, die terug ascendeert naar de waarheid die zij is, en met haar, gaan jullie ook!

Nu, er zijn tijden geweest in deze ontvouwing waarin het mogelijk was dat er alleen maar enekelen Gaia zouden vergezellen op deze reis, zo ernstig was de onbalans in het menselijke collectief. En het is noodzakelijk, als ik dat woord kan gebruiken, dat degenen die met haar mee verschuiven, niet het oude met zich mee brengen, dragen. In feite, zullen de oude paradigma’s die jullie tot slaaf hebben gemaakt en jullie miljoenen jaren hebben geketend, alleen nog maar een vage herinnering zijn.

Jullie kennen het zoals toen je stoffelijke pijn had. Maar je voelt die pijn niet, je gaat er niet in. En zo gaat het ook als je verschuift, als je een nieuw rijk binnengaat van creatie, omdat daar de schepping in gebaseerd is. Natuurlijk is die gebaseerd in liefde en in je hart, maar het is gebaseerd op een aan de wet vastzitten en begrijpen. Het is gebaseerd op het terugkeren van liefde, in al zijn diverse vormen.

Dus dat is mijn rol. Mijn rol gaat niet over specifieke gebeurtenissen. Oh, die zitten er wel bij in maar onze visie is groter dan dat, zullen we zeggen. En onze visie is veel meer gericht op het verschuiven van jullie huidige situatie. En het zijn de mensen – begrijp dit heel duidelijk – het is ons geliefd menselijke collectief dat als laatste gaat verschuiven.

Nu, velen van jullie zijn goed onderweg, en jullie doen prachtige dingen. En ja – nou, ik wil ook praten over moed vanavond. Maar jullie zijn naar voren gekomen en jullie maken die verschuiving/verandering. En daar wil ik graag over praten.

En dat is mijn introductie, beste Geoff! Waar zul je beginnen? Wat willen jullie weten?

GW: [lacht] Nou, ik denk dat veel luisteraars graag willen horen wat u plant om ons naar toe te voeren. In een poging om onze luisteraars wat bekend te maken met uw achtergrond, begrijp ik dat de Kumara’s van Venus komen – en u zei dat net zelf. En dat die planeet al naar hogere dimensie is geëvolueerd. Dus ben ik nieuwsgierig naar welke dimensie dat is en is dat de dimensie die u tegenwoordig thuis noemt?

SK: Nou, begrijp… ja, wij zijn heel zeker naar een hogere dimensie gegaan. En ik ben een Kumara, zoals velen op jullie planeet dat zijn. Jullie dragen die energie – dus dat is ook belangrijk – net zo het zelfde als sommigen van jullie de energieën dragen van andere opgestegen meesters.

Wij zijn op mijn geliefde planeet veranderd. Ik kom uit de elfde dimensie voort. En mijn planeet kan ik zeggen, zit tussen de negende en de elfde in. Maar wij zijn vrij om bezoeken af te leggen of te gaan. Dus denk er niet over als een niet bewonen van de zevende of achtste. Maar als je ons wilt.. neerpinnen… excuseer me – pin ons dan ergens in de elfde of negende neer.

GW: Okay, dat is heel goed. Dank –

SK: Venus.. Venus wordt zo vaak gezien – door romantici, door dichters door wetenschappers, door avonturiers als jullie zelf – als de planeet van liefde. We konden geen groter compliment krijgen. Maar nu, wat is er met de Aarde? Wat is er met jullie geliefde Gaia? Want zeker is zij ook een planeet van liefde. Ja natuurlijk is zij ook een planeet van liefde. Ja, natuurlijk is mijn dienst aan de Ene onbuigzaam en eeuwig. Maar waarom denk je dat ik ook zo geïnteresseerd en toegewijd ben aan deze geliefde planeet? Zij werd geboren om een planeet te zijn van liefde – op veel manieren, een spiegel, ja, van blauw en groen voor ons roze en goud, een zuster waarop wij zouden bloeien en meedelen, en waar jullie zouden komen om dingen te begrijpen waar jullie niet eens een taal voor hebben om die volledig te omvatten. Ofschoon jullie dat wel gevoeld hebben! Jullie hebben dat in je hart gevoeld.

Nu kan ik een beetje spreken over de Shift/Verschuiving/Verandering waar onze planeet doorheen ging. Er was een tijd toen onze wezens zich gevangen voelden en wat gescheurd voelend tussen de dimensies, omdat onze lichamen, onze emotionele lichamen, onze stoffelijke wezens – die niet zo anders zijn dan die van jullie – onze mentale lichamen werden verscheurd, gefragmenteerd en toen opnieuw opgebouwd. Maar er was een collectief hart om dit te doen.

We weten dat waar jullie doorheen gaan in deze tijd niet altijd gemakkelijk is – verre van dat. Maar als jullie in je hart blijven, wordt het makkelijker, het wordt duidelijker. Het laat het lijken als of er minder chaos is, want die is er. Jullie komen in een tijd op jullie planeet – en, nee ik zal dat niet uitspreken, lieve Linda, … voorspellingen! – maar jullie komen op een plek van een aanzienlijke verschuiving.

Nu, het grondwerk hiervoor is in de laatste, diverse aardejaren stoffelijk en zeer zichtbaar gelegd. Het versnelt zich. En velen van jullie hebben gezegd: “Nou Lord, het wordt tijd.” Maar dan zou mijn vraag terug aan jullie, voor de overpeinzer, zijn: “Waarom zouden wij het zich laten voortslepen?” En dan zeggen jullie weer tegen mij: “Nou dan, Lord, waarom heeft het zich al voortgesleept? Waarom heeft het allemaal zo lang geduurd – Disclosure, NESARA, de verschuivingen in het bewustzijn, de terugkeer naar liefde?”

De voorbereiding is buitengewoon groot geweest. Het proces is onderweg. Maar waar jullie over denken als gebeurtenissen, die zullen er snel komen. Het zijn niet de gebeurtenissen – anders dan de vele geschenken die ze met zich mee dragen, maar het zijn niet de gebeurtenissen zelf - die de Verschuiving brengen. Het is wat in jullie hart zit, in je lichaam, in jullie botten, in je veld. Het is de verbinding met je hoogste zelf en met allen, met de Ene, met de Bron, dat ons overlijden niet kan gebeuren als je in je hart blijft. Er kan geen falen zijn, er kan geen teleurstelling zijn, er kan niets anders zijn dan victorie als je in die verbinding blijft.

Daar gebeurt het. En wij weten en we begrijpen dat er een deel van jullie is dat de straat op wil rennen, schreeuwend. En sommigen van jullie hebben dat gedaan! En jullie zeggen: “Laat het gebeuren!” En daar komen we met jullie overeen. Maar niet op een manier die zo vernietigend is voor de menselijke psyche of hun denken. Het moet zo zijn, dat is deel van mijn baan, om toe te zien dat het voelt en ervaren wordt als een opheffing/tilling, als een laatste ontvouwing, dat het een heilig geschenk is die in goud is gewikkeld, dat mensen eindelijk een collectieve zucht slaken van opluchting en zeggen: “ Okay. Eindelijk!”

En zo veel menselijke wezens zijn gegroeid uit die handvol, uit die potentiële handvol. Dus velen van jullie hebben de liefde vastgehouden. En jullie zeiden: “Ik ga. En ik doe dit. Daarom ben ik gekomen.” En jullie hebben absoluut gelijk! Het gaat niet alleen om mijn geliefde Goddelijke Moeder, het gaat niet alleen om Aartsengel Michaël en zijn legioenen, het gaat niet alleen om het Gezelschap van de Hemel. Maar er zijn er zo velen van jullie! Toen ik zei: “Laten we gaan, omdat het tijd is voor de Verschuiving,” zeiden jullie tegen me: “Sanat Kumara, ik wil dit voor niets missen!”

En dus zullen jullie dat niet missen. Hij is onderweg. Jullie zien specifiek het politieke, het financiële stuk. Omdat, zoals jullie allemaal weten – omdat jullie intelligente, verlichte wezens zijn – jullie weten dat het ’t financiële is dat de onderbuik is van wat jullie denken dat politieke of maatschappelijke machtstructuren zijn, in het oude rijk. En dus zien jullie de verschuiving, het overlijden van dat financiële systeem. Jullie zien de mensen … weggaan, het is de enige manier waarop ik het kan zeggen. En dit creëert openingen.

Zo velen van jullie hebben gebeden voor scheuren in het beton – nou, hier zijn ze. Dus heb vertrouwen, mijn geliefde vrienden. We zijn bijna thuis. En als ik zeg “thuis” tegen jullie bedoel ik niet Venus – alhoewel ik jullie graag uitnodig om ons te komen bezoeken! Jullie zouden – ieder van jullie, zouden er van houden, en het maakt niet uit vanwaar je komt. Maar jullie zijn bijna thuis op Aarde, op deze zoete Gaia.

Ieder van jullie, ieder op zijn eigen manier, individueel en collectief, stroomt door de portalen, elke dag. En jullie beleven dit op verschillende manieren, weet je. En ik wil daar over spreken als je dat wilt. Maar jullie kunnen andere vragen hebben. En natuurlijk ben ik beschikbaar voor je Geoff, via je luisteraars en voor jullie luisteraars door jou heen, aan iedereen op jullie planeet. Oh, de wereld komt naar buiten. Zonder twijfel!

GW: Absoluut zal dat gebeuren. Dank u Raj. Dat is prachtig.

Ja, ik denk dat ik wat vragen heb die bij me opkwamen terwijl u dat net zei, gemengd met enkele waar ik eerder over had gedacht U sprak – laat me u eerst wat vragen, omdat u dat zei, bij wat u zei, dat wij allen, of velen van ons, Kumara’s zijn of dat we Kumara energie hebben. Dus hoe kan iemand die luistert begrijpen wat Kumara is? Wat betekent Kumara? En hoe kan men zich daar mee identificeren als Kumara energie hebbend of de trilling?

SK: Het is een trilling… van weergaloze liefde, respect, eer – want we zijn van een zeer lange afkomst, weet je. En we zijn ook een heel grote familie. Jullie kunnen jezelf identificeren door het kennen van je hart, door je affiniteit ermee, voor alles, voor Gaia. Omdat velen van jullie die kwamen, voor de liefde voor Gaia kwamen, op dezelfde wijze dat jullie Venus in deze Kumara energie vasthielden. En wij zijn al eonen geleden door die transformatie gegaan. Je hoeft het eenvoudig maar te vragen.

Nu wil ik graag wijzen op dat wij ook iedereen verwelkomen die een honorair Kumara wil zijn, want dat is altijd een uitnodiging. Dat gaat door je zin voor integriteit, door jullie zin van ethiek. Soms manifesteert zich dat ook in je als verontwaardiging. Ik bedoel geen boosheid. Ik bedoel verontwaardiging in de zin van ongeloof of verkeerd geloven of zo ongelovig te zijn over hoe de wet zo onteerd of niet gehoorzaamd wordt. Voor jullie, als je een Kumara bent, zou dit ondenkbaar zijn, maar het zou tot in je volgende adem schijnen dat dit diepe weten dat deel van je rol is, de fiber van wie jullie zijn, boven en beneden, om dit te rectificeren, om een kampioen te zijn van eerlijkheid, van integriteit.

En hoe manifesteert zich dat? Nou dat manifesteert zich door elkaar met liefde te behandelen, door in liefde te handelen. [hoest] Excuseer me. Als we zeggen boven, zoals boven zo beneden, zo binnen, zo naar buiten – weet je, de boodschappen en de wetten zijn nooit veranderd. Dat is wat Jezus Sananda jullie heeft geleerd, dat is wat de Boeddha’s jullie hebben geleerd, dat is wat jullie heilige mensen, de wijzen, jullie altijd hebben geleerd – het is het aanhankelijk zijn aan de wet en voor het pad.

Dat, en een liefde van roze – dat is hoe jullie weten dat je een Kumara bent! En goud. Ik maak een grap. Maar ik maak een grap omdat als menselijke wezens, en menselijke wezens waar we van houden, raken soms vast in kleinigheden, en kleinigheden zoals: “Ik ben van die of die afkomst. Mijn raad geliefde vrienden? Eis ze allemaal op. We maken geen bezwaar. We zien dat als een eer.

Nu, betekent het dat we zeggen dat een buffel een bij is? Nee, want hun rol en hun bedoeling is een hele andere. De Kumara’s zijn bewakers, zijn conservators. Daarom zeg ik dat ik bewaker ben van de universele wet. Ik ben de bewaker van deze planeet. Ik ben een custodian, een bewaker. Het is een heilig, heilig vertrouwen maar het is ook wat die ik met ieder van jullie deel.

Als je op die manier voelt, en dat het je drijvende kracht is in je hele leven, dan weet je dat je deel bent van onze familie. Maar als je passie ergens anders ligt, dat maakt niet uit, omdat jullie nog steeds deel zijn van onze universele familie. Mijn geliefde Michaël en ik zitten hier niet en zeggen: “Nou, deze ene zit in jouw legioen en die is van mijn familie.”Daar gaat veel te veel kruiselings.

GW: Dank u Raj. Ik denk dat dit een beetje verwarring weghaalt in termen van hoe ze op Aarde de spirituele hiërarchie interpreteren of waarnemen. Nu, velen horen andere termen – de raad van dit of dat, of de federatie van dat. Is er misschien een manier om snel in het kort te zeggen hoe de hiërarchie gestructureerd is van af het 3D niveau naar boven om ons te helpen begrijpen wat wij gingen zien wat ons geleerd was dat goden waren, of nog verder door, die hier zijn om ons in deze tijd te helpen?

SK: Ja, dat kunnen we doen. Maar laten we eerst deze term wegsmijten: “Hiërarchie.” Omdat dit deel is geweest van … ik weet het… ik ga jullie nog even meer in verwarring brengen! Maar jullie vroegen en nu zal ik antwoorden. Jullie denken aan een hiërarchie, als niveaus boven elkaar. En natuurlijk is dat op een bepaalde manier ook zo, omdat het allemaal is georganiseerd. Een van die manieren… jullie denken aan jullie Aarde die haar goden heeft, en zij die over jullie waken en dan denken jullie: “Nou, ik ga daar voorbij, naar een groter universum, naar een omniversum, naar de centrale bron.”

Nu, vergeet niet dat bij jullie God, jullie Bron, jullie Ene, we niet praten over wezens van een laag niveau. Zo doen wij dat niet. Er zijn raden – en we zijn blij om een ding specifiek uit te leggen – de diverse raden die er bestaan (en er zijn er niet zoveel als jullie denken, maar ze vormen allen een), het is net als, ja, dit kanaal heeft vaak dit voorbeeld gebruikt om uit te leggen wie de Raad van Liefde is. Wie zijn die raad waar zo velen over spreken en waar zo weinig mensen weet van hebben.

Wij willen dat jullie denken als aan een paraplu. En daaronder zitten veel baleinen, vele ribben aan je paraplu en veel raden en broeder en zusterschappen daarin. Maar in die, aan die paraplu zijn we verenigd door het weefsel van de Ene.

Dus, wij zien het niet op dezelfde manier als jullie dat doen. Hebben wij wat jullie zien als taken en missies? Ja. Natuurlijk hebben we die. Maar dan is er ook – zoals ik al eerder heb gezegd, er is een overlapping. Er is samenwerking. Er is bijstand die we aan elkaar geven. En dan opnieuw werken we allen voor hetzelfde doel, voor dezelfde missie.

Het woord , het woord “hiërarchie”- en dit is heel zeker waar zoals jullie dat geleerd werd, dus ik zeg dit niet vitterig bedoeld, maar – jullie denken aan de spirituele hiërarchie alsof, als je hoog genoeg klimt je bij de top komt en dan kun je spreken, of communiceren, of je verbinden met het meest belangrijke wezen.

Iedere broederschap bijvoorbeeld, zei je, natuurlijk waar ik deel van ben, ik wil dan graag denken aan de Grote Witte Broederschap. Waar staan we in die hiërarchie? Ons is gegeven, en wij hebben, verschillende taken in het universum, en daar buiten, zeg maar, blij en met grote eer op ons genomen. En we beschouwen onszelf altijd aan de top staand van de hiërarchie, en niet bij de onderste, alhoewel we heel bescheiden daar naartoe zouden gaan.

Jullie kijken uit als er een naar toe reiken. Als jullie gaan reiken, mijn vriend, dan ga naar binnen. Dat is wat elke van de raden is, en de gehele raad, ieder van de broederschappen, de raden die deel zijn van de sterrenbroeders en –zusters, de totale boodschap is altijd hetzelfde – dat is : stop om naar buiten te reiken. Wij kennen jullie hart, we kennen jullie dienst. Je hoeft je niet te verbinden met een rol. Waar wij jullie mee helpen je te verbinden is met je eigen spirit, je eigen ziel, je wezen, je hoogste zelf, je hart, je liefde, de waarheid van wie jullie zijn. Dat is onze taak. En ja, we overzien het praktische ervan. Daarom zeggen wij dat Gaia al onderweg is. Zij is volledig voorbereid. De koninkrijken zijn voorbereid. Nu is het tijd voor de mensen.

GW: Dus er is gezegd, Raj, minstens een bron heeft gezegd dat een aantal verschillende aardevormende gebeurtenissen gaan plaats vinden in ons zonnestelsel, op diverse planeten, en Venus zat als een daarvan op die lijst. Maar er zijn ook een serie geo-magnetische veranderingen aan de oppervlakte van Gaia, als er geen zonnevlam activiteit is geweest. Is dit deel van Gaia’s verschuiving naar een een-polige staat? En is dit misschien op een of andere manier verbonden aan die mysterieuze geluiden die rond de planeet werden gehoord?

SK: Toen we jullie zeiden dat Gaia – de geluiden, de mysterieuze geluiden die jullie om je planeet heen gehoord hebben, niet alleen de geluiden van Gaia maar ook van het menselijk collectief waren, dat komt omdat iedereen losbreekt, dat is deel van wat er bezig is. Natuurlijk zijn er verschuivingen in Gaia. En zij probeert, en zij heeft al heel veel gedaan door zonder massale scheuringen te veroorzaken te verschuiven, omdat zij zich volledig bewust is van hoe velen van jullie niet alleen verbonden zijn aan haar wezen maar zich hebben omgedraaid en zeiden dat jullie niet alleen haar wilden vergezellen maar haar ook wilden helpen.

Dus ja, Er zijn veel verschuivingen bezig in de kern van de planeet. Het zou belachelijk zijn te denken dat dit niet plaats vindt. En daarmee samenvallend, begrijp dit, die verschuivingen vinden ook plaats in jullie, in jullie wezen. Dus, terwijl er elektromagnetische verschuivingen gebeuren in de Aarde, in de, wat jullie denken dat de stoffelijke vorm is – omdat er niet zoiets is als eenvoudig een stoffelijke vorm – die gebeuren dus ook in ieder van jullie stoffelijkheid en in al jullie lichamen.

Daarom hebben zo velen van jullie zich zo… in verwarring gevoeld, niet-verbonden, gedeprimeerd. Het is omdat er betekenisvolle verschuivingen zijn. Jullie breken weg, nogal letterlijk uit het oude, uit de derde dimensie. En jullie allemaal worden niet alleen ge-her-roosterd en weer opgebouwd – en dit werd al betekenisvol veranderd in de laatste jaren – maar nu voelen jullie het intens, omdat jullie geofysisch wezen ook veranderd wordt.

Toen wij probeerden jullie te vertellen dat het stoffelijke jullie vergezelt, natuurlijk is dat zo! Dat is deel van deze gehele oefening, dat jullie verschuiven naar een andere werkelijkheid en dimensie. Het is niet alleen een bewustzijnsverschuiving, het is een Gaia verschuiving. Dus, terwijl jullie je jezelf afstemmen en je voorbereiden op deze verschuiving, om ermee in overeenstemming te zijn, verandert jullie stoffelijke vorm.

Nu, sommigen zijn compleet vergeetachtig. Maar velen van jullie die heel bewust op dit pad zijn, zijn zich zeer bewust dat jullie je niet hetzelfde voelen toen je dat zelfs een maand geleden deed. Word niet over bezorgd over die verbindingen, de planetaire verbindingen, die er gebeuren, omdat opnieuw, wat ik tegen jullie zeg is dat het de aandacht weghaalt bij wat jullie op Aarde te doen hebben. Natuurlijk wil je niet onwetend zijn. Daarom zeg ik het niet. Het is belangrijk om goed geïnformeerd te zijn, op ieder niveau.

Maar zet je aandacht niet buiten je eigen rijk, omdat er zoveel gebeurt waar je aandacht op moet liggen – op jullie, op je familie, op je relaties, op je werk, en op het collectief. En meer dan ooit, terwijl deze verschuiving in Gaia plaats vindt – ja, terwijl ze beweegt – moeten jullie(moeten is geen woord dat ik zomaar gebruik) jullie moeten stevig in haar verankerd zijn. Omdat het een verenigd veld is. Het is EEN veld. Dus kun je niet buiten dat veld staan en dan ascenderen, net zo dat je niet kunt ascenderen of verschuiven als je je vasthoudt aan het oude. Jullie kunnen geen stoffelijke lichaam laten groeien van een 30 jarige en het lichaam handhaven van een kind.. Dat is niet mogelijk in jullie rijk en werkelijkheid.

En het is die stoffelijkheid die werkelijk is. Jullie DNA verschuift dramatisch. Jullie signaalpunten worden geactiveerd. Delen van jullie hemisfeer worden op dezelfde manier geactiveerd als Gaia wordt geactiveerd.

Nu wil ik graag zeggen dat als jullie geen liefde en vreugde voelen, dan vraag ik jullie om je naar mij te keren om je bij die aanpassing te helpen. Er zijn velen van ons die nu meer dan ooit geprepareerd zijn om te helpen. Maar begrijp dat de bedoeling van deze verschuiving niet is om jullie uit balans te gooien. Daarom zeggen we: Focus je van binnen.” Dus, ja, wees waakzaam, kijk om je heen maar focus je van binnen. En laat die hiërarchieën los! Hebben jullie nu nog niet genoeg gehad van de hiërarchie op jullie planeet?

GW: [lacht] Inderdaad, dat hebben we, denk ik, Raj. Ik denk dat we dat heel veel hebben. Ik denk dat je een van de overblijvende vragen beantwoord hebt die ik had over hoe we als lichtwerkers jullie kunnen helpen bij de Ascentie. En je hebt dat al aangeraakt en je raakte heel snel ook aan hoe mensen jullie kunnen helpen bijstand te geven. Dus, in de zin van proberen om gefocust te blijven op zichzelf, kun je nog even een snel woordje geven over wat mensen – hoe jullie beschikbaar zijn voor mensen, en waar of op wie mensen een beroep kunnen doen voor hulp?

SK: Zeker. roep mij op voor iets wat heeft te maken met wat je denk balans en orde. Omdat – en ik zeg dan zo boven, zo beneden. Maar ook, vergeet niet dat ik help bij verwijdering. Ik help bij transmutatie. Ik help bij… loslaten. Maar waar ik heel verlangend naar ben om ieder van jullie mee te helpen, ieder die deze boodschap hoort, ik wil jullie helpen creëren. Ik wil jullie laten zien, ik wil jullie leren, ik wil jullie opnieuw versterken en jullie helpen creëren. Omdat dit jullie volgende stap is – in de evolutie, in belofte en in de waarheid van wie jullie zijn. Zo scheppen jullie en scheppen jullie samen met ons.

Dit proces van Ascentie of Verandering/Shift, is niet alleen iets geofysisch. Het is eenvoudig geen gebeuren. Dus als jullie willen scheppen, of dit nu is om je familie gelukkiger te maken, of het is om voort te brengen wat je nodig hebt om stoffelijk en in welzijn te overleven, of het is om vrede te scheppen in je gemeenschap – ja, natuurlijk, Michaël helpt, maar roep mij op, omdat dit een daad van scheppen is. Dat is onze specialiteit.

Ik ben verlangend jullie dit te leren. En ik heb daar heel lang op gewacht. Jullie zijn machtige scheppers. We weten dat al, want er is lange tijd een schepping van chaos geweest op jullie planeet! Dus, ik praat nu over een positieve schepping. Ik praat over het veranderen van de schepping in wat ieder van jullie en het collectief voordeel brengt. Ik praat over het voort brengen wat jullie hart wil, wat jullie willen ervaren.

En jullie zeggen: “Nou, hoe doe ik dat?” En jullie kunnen dan gewoon rustig worden, in de stilte gaan, om in het stille punt van je hart te gaan. Daar zal ik zijn, en ik zal jullie helpen. Maar dit houdt dromen in. Geef jullie dromen niet op.

En ja, ik heb gebeurtenissen begrenst, van Disclosure. Maar als dat is wat jullie willen scheppen, ik zal je helpen. Er zijn velen die jullie helpen! Als jullie een liefdevolle relatie willen scheppen, zal ik je helpen – wat het ook is. Omdat als jullie dat doen, als je naar voren stapt en zegt: “All right, ik accepteer mijn plaats als deel van het schepperras,”dan helpen jullie mij. Jullie helpen alle raden, alle broederschapen, de Raad, onze geliefde Moeder en Vader.

[muziek komt op]

Ga met mijn liefde, en ga in vrede, mijn vrienden, mijn geadopteerde familie van Kumara! Vaarwel!

GW: Vaarwel Raj, Lord Sanat Kumara, dank u voor de woorden van wijsheid, voor uw liefde en energie. We voelen ons gezegend.

En daarmee komen tot het eind van nog een Uur met een Engel. Kom weer bij ons de volgende week. Ik ben Geoffrey West.

Wees in liefde, wees vrede, wees een – tot aan de volgende keer.


Bron: Transcript of an Hour with an Angel, February 27, 2012

Vertaling: Winny – WebsiteE-mailShare |