Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Magyar > Egek Vándora, June 29, 2011

Egek Vándora, June 29, 2011

Üdvözlet a Föderációtól:

Nagyon sok minden történik a világotokban annak ellenére, hogy sokatoknak kétségei vannak arról, hogy a folyamat megy tovább. Biztosíthatunk Titeket, hogy valójában nyomában ( rajta) vagyunk, a dolgok úgy történnek, ahogy terveztük.

Sokatok keresik a válaszokat a kérdésekre, hogy mi is történik most és sokkal többen, akiket teljesen túlirányít (?) a folyamat. Nem címezzük ezeket a dolgokat nektek. Csak azt kérjük, hogy tartsátok a feladatokat összpontosítva a kezetekben. Közvetlenül kérjük a lehető legtisztább és legerősebb szereteteteket a vezetőitek felé, ahogy az utolsó lépéseket (tárgyalásokat) megteszik a Közzététel irányába. Ez ösztönzi a hatalmas előremozdulást, ahogy a törekvésetek ereje meghatározza a realitást.

Időben felvezetjük a Közzétételt, annyit kérünk, hogy terjesszétek szavaitokat diplomatikusan és világosan, amint tudjátok, nagyon sok embernek lesznek ötletei ( elképzelései, sejtései) mi is történik. A Közzétételt követő napokban,... háromszoros erőfeszítést kérünk tőletek, ahogy a Közzététel hatása önmagában életre hívja a sírást és “igazolva” lesztek hogy az összes tevékenységetek ehhez a pillanathoz vezet.

Itt és a nyakatokon van. Kétségtelenül tudni fogjátok amikor megtörténik. Nem lehet majd eltéveszteni. A képviselőink már köztetek vannak és elfoglalták a helyüket a bejelentéshez. A “repedések a gáton” már minden oldalról eltörnek [az] egyre növekvő számú és minőségű információkban.

Tudjuk milyen nehéz volt a bejelentő folyamat hullámvölgyei az év folyamán. De az idő mára elfogyott és meglehetősen biztosak vagyunk, hogy bármiféle ellenséges megmozdulást a közlés ellen vissza tudunk fogni. Habár egyre biztosabbak vagyunk hogy ilyesmire már nem kerül sor. A fénymunkási képességeitek igazi próbája lesz, hogy elcsitítsátok azok félelmeit, akiknek nincs fogalmuk, hogy ez a folyamat már régóta formálódott. Az információ és tudás a kulcs a félelem eltörléséhez. Az igazság fáklyája az, ami kitörli a félelmet az emberi elméből. Mikor a bejelentés megtörténik, nem kell majd prédikálnotok rólunk. Már tudni fogják. Egyszerűen mutassatok irányt azoknak akik bizonytalanok vagy félelemben vannak azoktól a forrásoktól melyeket ti is követtetek az elmúlt hosszú éveken keresztül. Hogy ők is ihassanak az információ és tudás medencéjéből, ami titeket is biztosított a mi jó szándékunkról.

Ez után, nagyon diplomatikusan leteszteljük a leleplezés vizeit mi magunk is azáltal, hogy láthatóvá válunk több mint nyilvánvaló módokon. A következő hetekben és hónapokban elkezdjük a kölcsönös tisztelet, közös kedvesség és szeretet és a kölcsönös megértés folyamatát. Már egyedül ezek a lépések elhozzák az igazság fáklyáját a bizonytalankodóknak. Addig pedig meg vagytok bízva a rendelkezésre álló tudásotok felelősségével. Kezdjétek a megoldásotok Szeretettel és Kedvességgel való átadásával.

Legyetek békében

Forrás:Galacticchannelings.com

Magyar fordítás: Dani és Angel38Share |

Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Egek Vándora,
please let us know and we'll add you to our mailing list.


First Contact Radio

Every Monday night from 8 to 8:55 pm
channelings and related matters are being discussed on First Contact Radio.
The show is hosted by Dutch lightworker Maarten Horst and is presented in English.


Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge
© GalacticChannelings.com május 26 2020 | Contact | Add to Favorites