Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Magyar > Egek Vándora, July 6, 2011

Egek Vándora, July 6, 2011

Üdvözlet a Föderációtól:

A Közzétételhez vezető út hosszú és fáradságos volt, amely telve volt hátráltatásokkal(csalódásokkal) és elégedetlenséggel minden résztvevő számára. Érezzük a csalódottságotokat hiszen ez a mi csalódásunk is. Oly kétségbeesetten ahogy ti akarjátok a Közzétételt, mi is akarjuk a kapcsolatvelvételt veletek személyes szinteken, hogy megosszuk veletek azokat a dolgokat amiket egymásnak adni tudunk Szeretetben és megértésben. Ebben a tekintetben mindig ébernek kell maradnotok ahogy az idő csökken, sokkal közelebb van, mint ahogy el tudjátok képzelni.

Az Illuminati tevékenysége egyre jobban csökken ahogy a talpnyalóik elhagyják az útjukat a jó irányába. Minden nap többen vannak, akik megtagadják a parancsaikat. A legnagyobb ellenállást az illuminati földalatti bázisainak vezetőinél tapasztaljuk, melyek az egész világon el vannak szórva. Ők többé-kevésbé elszigetelten éltek, egyre jobban elszakadva tőletek a felszínen és egyre jobban meggyőződve a hogy ők sebezhetetlenek. Ezzel a csoporttal vannak a legnagyobb nehézségeink. Akik a pénzeteket irányítják a felszínen hajlandóbbak átgondolni, ezt már bebizonyították a múltban, ahogy egyre több engendményt tesznek a bejelentéshez.

Az energia új hulláma már “letöltődött” a világotokba kevés esetben okozva izgatottságot és nyugtalanságot közöttetek.Ez mégegy lépés a Mennybemenetel érdekében, mely az Isteni terv része.

A médiátok folytatja a figyelmetek elterelését a nagyon csodálatos, időnként aggasztó hírekről a világ körül ami összekapcsol benneteket a mi üzeneteinkkel a Közzétételről és a Mennybemenetelről. Egyre jobban láthatóak azok, akik elkezdtek felébredni. Ez nem fog örökké tartani és és meg fogjátok tapasztalni amint az idő behúzza a Közzétételt, hogy több figyelem lesz összpontosítva a helyénvaló dolgokra,sok meglepetésben lesz része mindenkinek. Lesz egy a sok jel között, ami azt mutatja, hogy a Közzététel bekövetkezik. Ez megtörténik és mi örvendezünk veletek, amikor eljön.

S most, folytassátok, az összpontosítás nyugodjon a Szereteten ami bennetek van és a Célotokon aminek ereje van hogy megcsináljátok és ez segíteni fog a folyamat siettetésében, amely maximális biztonságot nyújt mindenki számára a Közzététel során.Amikor biztosíthatjuk, hogy elérjük azt a szintet, a ravasz meg lesz húzva. Ez a mi buzgóságunk, reméljük, hogy a vezetőitek teszik meg először a jelentést a hajlandóságotokról hogy emberként lesztek a Cozmikus Állampolgárok.

Legyetek békében

Forrás:Galacticchannelings.com

Magyar fordítás: Dani&Angel38Share |

Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Egek Vándora,
please let us know and we'll add you to our mailing list.


First Contact Radio

Every Monday night from 8 to 8:55 pm
channelings and related matters are being discussed on First Contact Radio.
The show is hosted by Dutch lightworker Maarten Horst and is presented in English.


Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge
© GalacticChannelings.com április 2 2020 | Contact | Add to Favorites