Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Magyar > Egek Vándora, June 21, 2011

Egek Vándora, June 21, 2011

Üdvözlet a Föderációtól:

Hívásunk az Ti  “elveszett” lelketek számára az Illuminátiban nem volt siker nélküli. Számos csoport átmenetet képzett a Közzétételi megállapodáshoz, szétválasztották őket, elsáncolták a régi módszerekbe. Bizonyos megállapodásokat elértünk, kiköveztük az utat a vezetésetek számára, hogy biztosítva legyetek, a bejelentésük időben történik, megtorlás nélkül jöhet a köreiktől. A  bizalmunk  nagyon erős marad, hogy az esemény megtörténik, mely elindítja a Közzététel folyamatát nagyon hamar. Ne veszítsétek el a reményt bennünk ahogy mi sem veszítettük el bennetek. Inkább küldjétek a Fényt és a Szeretetet és egyenes(világos) törekvéseteket a Közzététel felé olyan erőteljesen ahogy csak tudjátok, és a vezetőitek irányába és ez a Szeretet fel fogja emelni őket inspirálni és felvállalni amit meg kell tenni hogy az elindított folyamat befejeződjön.

Reméltük, hogy több video bizonyíték lát napvilágot különböző formáinkról a közösségi területeken , s ahogy most érezzük, elkerülhetetlen, hogy lássátok ezeket a képeket, melyek hozzászokatnak titeket a látványunkhoz. Kérjük azokat, akik ellenőrzik ezeket az információkat folytassák a kampányukat, kiszivárogtatását ezeknek a képeknek, azon a módon – csatornán -keresztül , ahol a legkényelmesebben meg tudják tenni,abban a reményben, hogy már megvalósult. Mi folytatjuk a saját kampányunkat, hogy elismerjék a mi közvetlen fénykép bizonyítékainkat, a saját eredetünkön keresztül, hogy első kézből tudjatok ezekről a dolgokról. A többség részéről ellenállás tapasztalható ebből a megközelítésből de mi kifejtettük álláspontunkat.

Soha ne ess kétségbe, hogy mit csinálsz. Erősítsd a Szeretetet magadban, irányíthatod hozzájuk  a  vezetői  tehetségetek  a szándékkal amivel  bátran továbbviszik a Közzététel folyamatát a Ti nézőpontotokból. Ez tökéletes, megígérjük, “fel fogjuk szedni a golyót” feladatunk végeztével. Legyetek a Szeretet és a Fény és örök Remény.

Legyetek békében

Forrás:Galacticchannelings.com

Magyar fordítás: Angel38Share |

Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Egek Vándora,
please let us know and we'll add you to our mailing list.


First Contact Radio

Every Monday night from 8 to 8:55 pm
channelings and related matters are being discussed on First Contact Radio.
The show is hosted by Dutch lightworker Maarten Horst and is presented in English.


Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge
© GalacticChannelings.com április 6 2020 | Contact | Add to Favorites