Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Magyar > Egek Vándora, July 14, 2011

Egek Vándora, July 14, 2011

Üdvözlet a Föderációtól:

Visszatértünk, hogy megbeszéljük veletek az előrehaladást. Először is szeretnénk rámutatni( hangsúlyozni), hogy érzékeljük, néhányatok bizalma hanyatlik, főleg azoké, akiknek sokáig kellett foglalkozniuk ezekkel a dolgokkal. Könnyű elveszteni a bizalmat és a megértést. Néha nagyon nehéz számotokra meghatározni mi az igazság és mi az ami nem különösen azoknak, akik nem rendelkeznek azzal az előnnyel, hogy közvetlenül kommunikálnak velünk. Használd a szíved és lásd meg az Igazságot, állapítsd meg vajon itt vagyunk-e és miről beszélünk mi fog történni. Csak egyedül Te tudod meglátni az Igazat arról, ami történik. Csak Te tudsz választani hogy folytatod-e az utad. Mindazonáltal Veled vagyunk és ezek a folyamatok tekintet nélkül erre, bekövetkeznek.

Egy határozottan nyugodtabb, csendesebb energia állítás volt a világban az elmúlt néhány napban és az Illuminati kísérletei a szétszakításhoz kevesebb és ritkább.Számtalan Illuminati alattvalót láttunk a Fény felé fordulni valamelyik igazán megértetvén a folyamatot vagy mert felismerte hogy a büntetés eljön. Ez a magatartás hasonló a II.Világháború végi Nácikkal, akik felismerték hogy rájuk is vonatkozik a felelősségre vonás a kegyetlenségeikért. Ugyanaz az érzés most áthatja az Illuminati alattvalóit és többen és többen megtagadják a parancsot némi kegyelmet remélve amikor az elkerülhetetlen (bírósági) tárgyalások megtörténnek.

A bolygótok szó szerint körül van véve hajókkal az univerzum minden sarkából mivel az összes lény verseng az első sori székekért a galaxis legnagyobb showműsoráért. A ti világotok régóta nagyrabecsült mint az egyik legkitűnőbb spirituális iskola az univerzumban és a belépés erre az Egyetemre nagyon keresett. Most ott álltok az iskola méretű vizsga előtt és ti vagytok a központi esemény a család számára hogy jöjjenek az univerzum minden részéből részt venni a bizonyítványosztó ünnepségeken.

Tudjatok arról, ha a vezetőitek a Közzétételi bejelentést rövid határidőn belül nem teszik meg, akkor mi fogjuk megtenni helyettük,mivelhogy ezen időn belül kell hozzászokatatnunk benneteket azokhoz a változásokhoz, amik a Mennybemenetelhez szükségesek hamarosan. Az igazság magatokhoz fogtok téríteni és meg fogjátok érteni magatokat. A munkátok mint Fénymunkások hogy terjesszétek az üzenetet olyan távolságban és szélességben ahogy csak lehetséges;jóllehet, hogy mindannyian tudjátok az Igazságot és elűzitek a félelmet amely elkerülhetetlenül fakad a leleplezésünkből.

Az idő általános szerkezetében amit ismertek ez csupán egy rövid várakozás mielőtt a folyamat be tud indulni.Tartsátok meg a belénk vetett bizalmatokat, ahogy miénk is megvan bennetek. Folytassátok a magatok felajánlását Fény, a Szeretet és egymás felé.Ti őszintén nagyszerű és erősen spirituális lények vagytok.

Legyetek békében.

Forrás:Galacticchannelings.com

Magyar fordítás: Angel38Share |

Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Egek Vándora,
please let us know and we'll add you to our mailing list.


First Contact Radio

Every Monday night from 8 to 8:55 pm
channelings and related matters are being discussed on First Contact Radio.
The show is hosted by Dutch lightworker Maarten Horst and is presented in English.


Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge
© GalacticChannelings.com április 2 2020 | Contact | Add to Favorites