Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Magyar > Blossom Goodchild - 2013. január 13.

Blossom Goodchild - 2013. január 13.

Blossom: Üdv barátaim.

Fény Föderációja: Nagy szeretettel üdvözlünk ebben a beszélgetésben. Ellenőriztük az energiákat bolygótok különböző területein és extrém különbségeket fedeztünk fel. Természetesen figyelembe vettük a háborús övezeteket és azokat a területeket, ahol béke honol. De ez nem az az energia amiről mi beszélünk.

Mi MINDEN életet támogatunk és azokat is szemléljük, akik magas energiaszinten vannak és azokat, akik alacsony szinten VANNAK, szeretnénk továbbra is felemelni. Azt is látjuk, hogy sokan megrekedtek az előre haladásban … ahogyan ti fejeznétek ki magatokat.

Blossom: Igen … sok levelet kaptam, olyan emberektől, akiknek az az ÉRZÉSE, hogy nem történt semmi, … nem volt Felemelkedés, … és mindannyian úgy ÉRZIK magukat, mintha minden remény és minden tudás elveszett volna! Bizonyára van egy NAGYON FINOM KÜLÖNBSÉG, de megértem, ha sokan egyáltalán nem ÉRZIK ezt.

Fény Föderációja: De… ott van a különbség. Egy pillanatra… mélyedj el gondolatban a TUDÁSBAN. Lélegezz mélyeket és tudatosítsd magadban, hogy a te utad és mindenki útja a bolygótokon… EGYÜTT a bolygótokkal… egy folyamatosan felfelé ívelő emelkedés. Egy olyan ’helyre’, ahol a dolgok, amiről tudjátok, hogy azon a ponton, ahol MOST vagytok már nem szolgálnak benneteket, … nem fognak felemelkedni veletek, … mert erre képtelenek.

Blossom: Ritkán hallgatok híreket, de ma reggel fél füllel hallgattam. És nem volt kellemes, amit hallottam és minden bizonnyal felmerülhet a kérdés, hogy változott-e egyáltalán valami. Látszólag ennyire kevés minden változott és ugyanaz a szánalmas médiamentalitás az uralkodó… ami további „világvége” hangulatot sugall számunkra. Hogy megpróbáljuk átlátni a helyzetet a dolgok menetével kapcsolatban… pillanatnyilag úgy tűnik még egy nagyon hosszú út áll előttünk, míg elérjük azt a pontot, amikor ez az egész mizéria elhagyja a Földanyát és mi a bőség világában nevetünk és játszadozunk.

Fény Föderációja: Amire kérünk benneteket, hogy félrevezethetetlenül tartsatok ki a TUDÁSOTOK mellett. Azt gondoltad, hogy a „HIT” szót fogjuk használni, nem igaz Blossom? De egy olyan helyre juttok el, ahol a ’hit’ már szükségtelen. A hely… mint az az előző beszélgetés alkalmával elmondtuk…maga a TUDÁS.

Hogy ti és a bolygótok előbbre jussatok, TUDATÁBAN KELL LENNI a dolgoknak.

TUDNOTOK KELL, hogy azért jöttetek, hogy ITT LEGYETEK, és hogy TUDÁSSAL rendelkezzetek. Mert ha nem TUDJÁTOK… akkor hogyan tudnátok a követező fázisba átlépni? A ti TUDATOTOKBAN rejlik, HOGY MINDEN RENDBEN VAN, ami lehetővé teszi a terv megvalósulását. Ha továbbra is a remény és a hit pozíciójában ragadtok le… akkor énetek egy része azt fogja mondani mindazzal kapcsolatban, ami most zajlik, hogy bizonytalanok vagytok.

Blossom: AZ VAGYOK!!!

Fény Föderációja: De mi ezt másképpen látjuk.

TE IS NAGYON JÓL TUDOD BLOSSOM … MINT AHOGYAN A HATALMAS ENERGIARÉSZEK A BOLYGÓTOKON TUDJÁK, TUDATÁBAN VANNAK MINDENNEK.

Blossom: El tudom ezt fogadni, mint igazság… valahol legbelül elfogadom… de mi értelme annak, hogy mindennek a TUDATÁBAN vagyunk… ha nem emlékszünk arra, amit TUDUNK?

Fény Föderációja: De tudatában lesztek.

Blossom: Mikor? Ti most kértek erre. Ezt kértétek tőlünk hat évvel ezelőtt is, amikor elkezdtük. …MIKOR, és ennél még fontosabb HOGYAN?

Fény Föderációja: Nem ismernéd be te magad is, hogy sokkal több vagy és sokkal többet TUDSZ, mint 6 évvel ezelőtt?

Blossom: Ez kétségtelen!!

Fény Föderációja: És így … működik ez. Hogy tudásotok önmagatokról növekszik… miközben azzá váltok, akik vagytok… elkezditek TUDNI, kik vagytok… és ha tudjátok, kik vagytok… mindent TUDTOK.

Blossom: Tehát… ez a folyamat… folytatódik és folytatódik tovább, a saját tempójában?

Fény Föderációja: NEM… a TI tempótokban!

TI VÁLASZTOTOK. TI DÖNTÖTÖK MIDENBEN. TI DÖNTÖTÖK ARRÓL, MI HOGYAN TÖRTÉNJEN.

Blossom: Nos rendben… mi azt akarjuk, hogy minden terv szerint megvalósuljon [„csitti-fitti” legyen J] … de nem ez tapasztalható.

Fény Föderációja: De az lesz, ha közületek elegendően választják ezt az utat.

Blossom: Tehát, a tempóról kollektív és nem egyéni szinten beszéltek?

Fény Föderációja: Az egy és ugyanaz.

Blossom: De hogyan? Itt vagyok én… az aprócska én-emmel… aki a lehető legtöbbet megteszi, hogy ÉREZZE, hogyan keresse a magasabb dimenzióhoz vezető utat, mert ez az egyetlen út, amit a lelkem kíván. Ezrek… talán milliók vannak olyanok, mint én … AZT VÁLASZTJUK, HOGY TUDNI SZERETNÉNK… annak ellenére, hogy nem mondhatom:… TUDOM. Nem TUDOM, hogy mit kéne TUDNUNK. ÉRZÉSEM szerint ez nem az a fajta TUDÁS, amiről ti beszéltek.

Fény Föderációja: Milyen lenne akkor?

Blossom: A TUDÁS, arról aki ÉN VAGYOK … nem teljes.

Fény Föderációja: De az … mert te, te vagy … tehát … természetesen ISMERED önmagad. A dilemmád az, hogy az az ÉRZÉSED, hogy nem ismered teljesen önmagad és úgy VÉLED kellene.

Blossom: Nos, igen. De nem ez az, amit kértek tőlünk, hogy legyünk önmagunk TUDATÁBAN?

Fény Föderációja: Így van. És te azt kérdezed tőlünk, hogy mi a módja, hogy FELISMERD/MEGISMERD ÖNMAGAD?

Ehhez azt mondjuk… hogy egész idő alatt erre tanítottunk benneteket és adtuk a tanácsokat. Lassan, lépésről-lépésre, adtuk át nektek LÉNYETEK ’darabkáit!’ Célszerűtlen volna az egészet egyszerre megkapni! Egységetek nem élné túl ezen a bolygón, ezen a jelenlegi energiaszinten. De ahogyan növekszik a Földanyára visszatérő IGAZSÁG energiája,… ti is képesek vagytok önmagatokból többet érzékelni ..és ’hálával’… többet kaptok a VALÓDI Lényetekből, … és ez a TUDÁS ÖNMAGATOKRÓL… az emberi formátokba is beáramlik, amiben ’látszólag’ VAGYTOK.

Blossom: Nos akkor … gondolom én, várnunk kell, míg a magasabb energiák el nem érnek hozzánk …ahogyan az ti mondtátok, … így mi a ’TUDÁSUNKKAL’ nem jutunk messzire, amíg fel nem ajánlják ezt a TUDÁST számunkra… hogy emlékezhessünk, kik vagyunk valójában. Talán nem fejezem ki magam jól, de értitek mit akarok mondani?

Fény Föderációja: Minél erősebb a vágy, hogy ezzé a TUDÁSSÁ VÁLJATOK… annál könnyebben találja meg ez a TUDÁS az útját, amerre áramolnia kell.

A VÁLTÁS óta, a megjósolt napon, sokan éreztek ilyen zavarodottságot és csalódottságot… a MAGASABB szintű ENERGIÁK / TUDÁS eljutott a levegőtökbe, amit lélegeztek. (Híján egy jobb hasonlatnak.)

Nos… egyesek úgy döntenek, hogy lélegeznek, anélkül, hogy tudatában vannak az ajándéknak, hogy mit hoz magával ez a fajta légzés, .. természetesnek tartják és így folytatják ezt a továbbiakban is. Nem értékelik ezeket a dolgokat. Nem ismerik fel jelentőségét, hanem egyszerűen MINDENT magától értetődőnek fogadnak el.

De … vannak olyanok is … akik úgy döntenek, hogy FELISMERIK ezt a magasabb szintet, ami megérkezett. Hálásak minden lélegzetvételért. Elfogadják a Magasabb szintű részeiket, melyekhez most hozzáférhetnek és ezek TUDATÁBAN érzik, hogy a VÁLTOZÁS... lassan de biztosan…’teszi a dolgát’.

Nincsenek neked is ilyen ráébredő/felismerő pillanataid, mások társaságában … a SZERETET ÉRZÉSÉVEL, amit mindenki iránt érzel, ellentétben a ’korábbiakhoz’ képest, amikor a SZERETET különböző szintjeit érezted az egyes emberek iránt?

Blossom: Igen. Ez így van. Voltak ’pillanataim’, amikor megéltem az elfogadást érzését és mély SZERETETTEL voltam MINDENKIVEL … még azok felé is, akik bosszúságot okoznak nekem! A TUDÁS mély megértése, hogy mindannyiunkat egy felé visz az út, csak különböző fokozatban… nagyon szívmelengető felismerés. De ez nem „teljes munkaidős” ÉRZÉS… feltételezem most erre azt fogjátok mondani ’De az lesz!’.

Fény Föderációja: Talán szeretnéd átvállalni a munkánkat? Veled mosolygunk… de természetesen nem vagyunk azon a véleményen, hogy ez munka volna. Mi ezt a SZERETET küldetéseként fogjuk fel. EZ ÉLVEZET, EZ ÖRÖM.

Blossom: Tehát … mielőtt folytatnánk, ti alapjában mindig azt mondjátok, NE ADJÁTOK FEL, FOLYTASSÁTOK, … mert MINDEZ… legyen az BÁRMI… LASSAN valamilyen módon láthatóvá válik, és ’MEGÉRTJÜK’? Te jó ég! Reménytelen vagyok, de az az ÉRZÉSEM, hogy ezen már túl voltunk egyszer, … de belül mégis… úgy ÉRZEM minden a helyén van. Belül úgy tűnik mindennek van értelme. Ha ez nem így lenne… akkor higgyétek el, nem kopogtatnék az ajtótokon, hogy „kijöttök-e játszani”.

Érdekes, milyen sokan elküldték a RÓLATOK írt gondolataikat. Egyesek SZERERTNEK benneteket, egyeseknek az az ÉRZÉSE, hogy mindannyian át akartok minket ejteni. Míg mások már torkig vannak, hogy egyfolytában a SZERETETRŐL prédikáltok. JAJ! Ez tényleg szórakoztató. Azt akarják, hogy megválaszoljátok a kérdéseket, amikre ők nem ismerik a választ. Ilyen-olyan kérdéseik vannak, minden lehetségesről tudni akarnak. De … nektek nem érdeketek, hogy az ilyen típusú kérdéseket megválaszoljátok, nem igaz?

Fény Föderációja: Nem más okból, mint hogy a tény, hogy a dolgok, amik az „ilyen-olyan kérdéskategóriába” esnek, óriási univerzumot érintő projektek. Vannak bizonyos ügyek, amik egyszerűen érthetetlenek [számotokra].

Blossom: Óh, én azért nem becsülném alá a fantasztikus emberi értelmet!

Fény Föderációja: Ez álmunkba sem jutna eszünkbe. De azt tanácsolnánk, hogy az anyag mérhetetlen részleteit és összetettségét ne becsüljétek alá, amiről itt most beszélünk.

KÜLDETÉSÜNK NEM VÁLTOZOTT!

Újra és újra elmondjuk ezt nektek és addig folytatjuk… amíg valaki úgy nem dönt, hogy meghallgat minket…

SZERETETTEL JÖVÜNK.

AZÉRT JÖVÜNK, HOGY EMLÉKEZTESSÜNK BENNETKET, TI VAGYTOK A SZERETET … EGY MÉLYEBB SZINTEN, MINT AMIRŐL ’GONDOLJÁTOK’ HOGY ÉLTEK.

SZERETNÉNK ÚJRA EGYESÜLNI A CSALÁDUNKKAL.

AZT SZERETENÉNK, HOGY VILÁGOTOK ÚJRA OLYAN LEGYEN AMILYEN KORÁBBAN VOLT … AMIKOR ÚGY LÁTOGATHATTUNK MEG BENNETKET, HOGY NEM VOLTUNK VESZÉLYBEN, HOGY MEGTÁMADNAK MINKET.

A SZEMETEKBE AKARUNK NÉZNI ÉS ÉREZNI AKARJUK, HOGY SZÍVETEK REPES A BOLDOGSÁGTÓL, ANNAK A MEGDÖNTHETETLEN IGAZSÁGNAK A TUDATÁTÓL, HOGY MIND EGYEK VAGYUNK.

AZÉRT JÖVÜNK, HOGY A TELJESSÉGET SZOLGÁLJUK.

AZÉRT JÖVÜNK, HOGY TÁMASZT NYÚJTSUNK.

AZÉRT JÖVÜNK, HOGY EGYÜTT LEGYÜNK A BARÁTAINKKAL.

És ezt így tudnánk napokon keresztül folytatni…

Blossom: De ezt mi TUDJUK! Tehát … gyakorlatilag ez most azt jelenti.. hogy közülünk azok, akik ’tovább folytatják’… a ’megszokottak’ szerint folytassák?

Fény Föderációja: Mi azt mondanánk … hogy ez nem fedi teljesen az igazságot.

ÉREZZÉTEK!

Szánjatok több időt, hogy ÉREZZÉTEK a ’szokatlant’! Fordítsatok több időt rá! Mert nem az a célunk, hogy meggyőzzünk benneteket arról, hogy egy nagy változást zajlott le… azt szeretnénk, ha ezt ti saját magatok fedeznétek fel, hogy ez valóban így volt. Kétségtelen…hogy az idő, ahogy azt ti ismeritek, elvékonyodik… és ha visszatekintetek az elmúlt évekre és azt mondjátok ’Te jóságos ég! Hogy megváltoztak a dolgok!’

Blossom: Biztos vagyok benne, hogy így lesz. De mi a MOSTBAN vagyunk … és néha minden olyan izgalmas, mintha a festék száradását kísérnék figyelemmel!

Fény Föderációja: De az eredmény mindig üdítő, ha valami lezárul. Egy teljesen új ÉRZÉS, a körülményeskedéssel szemben, nem gondold?

Blossom: Valóban. Ott a pont. És megy tovább minden!

Fény Föderációja: Folyamatosan figyelemmel kísérünk téged!

Blossom: Szeretlek benneteket! Hálás vagyok….Közben mászom tovább a létra következő fokára!

Fény Föderációja: Hogy egy másik, egy magasabb szintű látószögből tekinthess le a dolgokra.

Blossom: És, hogy egy átfogóbb képet kaphassak!

Szeretettel és hálával, a legközelebbi találkozásunkig.


Csatornázta: Blossom Goodchild
Forrás: Blossom Goodchild
Magyar nyelvű fordítás: Vénusz

< previous message | next message >


Dear readers,

We are looking for new translators English-Hungarian for Matthew’s messages, Blossom's messages and messages from SaLuSa channeled by Mike Quinsey.

We are a team of translators from all over the world (more than 100 people for 27 languages) that wants to spread messages of love and light as far and wide as possible. Would you like to join us, please send an email to Luisa Vasconcellos, the founder of this team, or to Galactic Channelings and we’ll get back to you. Please understand that we are looking for native speakers (target language) to keep quality standards as high as possible.Share |Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge