Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Hrvatski > Sheldan Nidle - December 31, 2013

Sheldan Nidle - 31. prosinca 2013

Ažuriranje od Sheldana Nidlea za Duhovnu Hijerarhiju i Galaktičku Federaciju

12 Men, 18 Mol, 10 Caban

Selamat Balik! Vraćamo se s više informacija o tijeku transformacije vašeg svijeta. Ova sadašnja situacija završava svoju igru kako se ova Gregorijanska godina bliži kraju. Mračna kabala je usplahirena, jer je prisiljena prepustiti područje za područjem svojih bivših nesputanih područja moći. Ovaj dinamičan proces je u tijeku i uskoro će biti zaključen. Razni dijelovi Svjetla su završili niz bitnih sporazuma koji doista "pečate posao". Mračna kabala shvaća i razumije da se njihova duga vladavina u ovom području privodi kraju. Ne samo da će okusiti strogost širokog pravnog zatočeništva, nego će se također staviti u poziciju da gledaju kako veći dio njihovog bogatstva i prijašnje posebne privilegije nestaju. To je samo početak onoga što će se dogoditi. Nova vlast, kako smo prethodno naveli, će promijeniti vaše sadašnje nerazotkrivanje naše prisutnosti u formalnu izjavu o priznanju. Nove na zlatu utemeljene valute i novi globalni bankarski sustav će dovesti do raspada većine super-velikih bankarskih institucija. Bliska budućnost ove stvarnosti je doista sjajna!

Sve važne tjeralice potrebne za uhićenje i/ili zatvaranje glavnih članova mračne kabale su u redu; ono što ostaje je da se to izvrši pravilnim slijedom. Osim toga, razne operacije za uvođenje globalnih valuta se završavaju, jer su potrebne brojne odluke za vraćanje vašeg svijeta na novi zlatni standard. To će biti privremene mjere dok se u cijelom svijetu ne uvede blagostanje. Novac je sredstvo koje vodi prema specifičnom kraju. Vrijeme blagostanja će to preurediti i transformirati namjeru u snažnu poziciju koju sada drži novac. Ukratko, vaše vrijednosti će se preusmjeriti na transformiranje vaših uvjerenja u konačne završetke, i da ih promijenite u ono što vaše više Ja stvarno želi. Te stvari će odražavati vaše istinske više vrijednosti i poticati na jedinstvo s drugima i osobni suverenitet koji leži u vama. Ovo slijedeće razdoblje će biti brzi prijelaz da vas odvede iz sadašnje močvare u kojoj živite u onu koja će vas pripremiti za kontakt i porast nove svijesti.

Ovaj pomak prema punoj svijesti omogućit će vam da bolje razumijete složenu prirodu božanskog plana, i da velikodušno prihvatite svete uredbe Stvoritelja. Dok živite u ovom novom svetom području, vi počinjete prihvaćati odgovornosti koje obuhvaća vaša božanska služba. Duboko smo uključeni u posebne proglase koji reguliraju ovu galaksiju i fizikalnost. Naš model galaktičkog društva temelji se na realnostima koje najbolje odražavaju svaku od naših brojnih zvjezdanih nacija. Mi sebe vidimo kao boje velike višestruke duge. Svatko od nas ima te međusobno povezane elemente za stvaranje najprijaznije cjeline. Naša galaksija, pak, na isti način povezana s drugima koja omogućuje da se svetost manifestira među nama. To je manifestacija Duha koji nas vodi i uzbuđuje. Ova Galaktička Federacija postoji da služi Nebu i da razvija veliki božanski plan kroz fizikalnost. Ova operacija je ona koju ćete prigrliti kad budete preuzeli nove dužnosti kao potpuno svjesna Bića Svjetlosti!

Rezultat integracije i transformacije koje će Gaja i njezini sestrinski svjetovi poduzeti je sasvim zapanjujući. Sunce također ima brojne dužnosti, koje ona mora obaviti da bi dovela ovu stvarnost u njen puni potencijal. Svaki dan, mi pratimo ovaj solarni sustav i pomažemo mu u velikom pothvatu transformacije. Razmislite o tome! Vi ste svjedoci ne samo značajnog skupa promjena na ovom svijetu, nego i niza jedinstvenih promjena koje se događaju na svakom planetu. Kad se ove brojne promjene završe, vi ćete biti dio sustava koji sadrži pet vodenih svjetova pogodnih za život, prepunih raznih ekosustava koji koji se protežu oblastima u vanjskim i unutarnjim područjima. Vaše odgovornosti kao nadzornika tih mnogih svjetova su također ogromne. Tim naporima će koordinirati vaša upravna vijeća uz savjete vaših Uzašlih Majstora. Svatko od vas će posjedovati talente koji će omogućiti da se sve to dogodi jednostavno i prirodno. Ovaj božanski tok dolazi iz božanskog plana i osobina božanski stavljenih u vas!

Hosana! Mi smo vaši Uzašli Majstori! Došli smo ovdje da vam prenesemo neke dobre vijesti. Trenutno, naši suradnici marljivo rade na pripremi konačnih elemenata da izvaljaju vašu novu stvarnost. Prvi od njih uključuje resetiranje globalnih valuta pomješano s novim strožim bankarskim propisima i početkom svjetskog financijskog sustava sa "zlatnom podlogom". Ovo resetiranje će na kraju prisiliti na ponovno iznajmljivanje najvećih banaka ovog svijeta. Također će ograničiti način na koji se valute razmjenjuju za razne velike marketinške programe koji postoje između banaka u mnogim europskim i američkim "tržištima novca". Ovdje je poanta jednostavno da će novi sustav zamijeniti sadašnji i omogućiti da prosperitet teće svima. To će dokrajčiti mnoge financijske makinacije mračnih koji većinu vas drže u siromaštvu i na taj način lako manipuliraju s vama. Novac će brzo pasti u vodu kad nova svijest posvuda poraste.

Ove blagoslovljene promjene će transformirati način na koji živite vaš svakodnevni život. Osim toga, vidjet ćete nastanak novih vlada i pojavu niza sada potisnutih tehnologija. To, zajedno s skorim prvim kontaktom, dopušta nam da pokrenemo čitav niz lekcija božanske svijesti. Te lekcije će vam omogućiti da pažljivo gledate na ono što sačinjava ovu stvarnosti što puna svijest doista podrazumijeva. Mnogo toga treba objasniti i mnogo toga trebate naučiti. Svaka lekcija u ovom posebnom nastavnom planu će se sastojati od primjera, priča i jednostavnih vježbi. Dalje namjeravamo pokazati nekoliko stvari koje ćete susresti kada se vratite u punu svijest. Svatko od vas ima mnogo prošlih života koje ćete morati ispitati i obraditi. Također ćete zahtijevati jedan usmeni priručnik o tome što će vam se dogoditi.

Nebo je sustavno orkestriralo sredstva kojima će ova transformacija biti provedena. Naša uloga u ovom svetom planu je da podučavamo u savjetujemo. Mi smo vas tisućljećima pazili i savjetovali. Danas će biti potreban sveobuhvatniji način rada. Mi ćemo to učiniti s radošću! Vi ste ovdje da promijenite samu prirodu ove stvarnosti i da pomognete Gaji u njezinoj tranziciji u punu svijest. Štoviše, svi ćemo mi biti zaduženi od Neba za plodnu tranziciju ovog solarnog sustava u njegove bivše veličanstvenosti. Novonastala zvjezdana nacija će kasnije biti uvelike tražena od mnogih u ovoj galaksiji. Dakle, svatko od vas je došao ovamo samo nakon uspješno položenih posebnih duhovnih testova danim vam od Neba. To čini naše svete dužnosti izuzetno važnim za provođenje božanskog plana. Mi vrlo rado prihvaćamo naše odgovornosti i pripremamo se za naš zajednički uspjeh! Haleluja! Haleluja!

Današnji dan smo proveli s našim porukama. Ukratko smo objasnili što se događa oko ovog svijeta. Ti divni događaji će postaviti pozornicu za vaš novi prosperitet i vaše nove vlade. Oni donose nove osnove i nove odgovornosti. Mi smo doista u vremenu "čuda i čudesa"! ,Znajte, najdraži, da neizmjerno i beskrajno blagostanje neba je doista vaše! Neka tako bude! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Sirijanski: Budite Jedan! Budite u radosti!)

Izvor: www.paoweb.com
Preveo s engleskog: FrediShare |


Želite li nas podržati u svjetloradništvu?
Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge